Dodaj do ulubionych

Badania statystyczne

21.12.22, 09:14
Proszę o pomoc.
Czy ktoś z Państwa zna źródło wyników badań na następujący temat:
- Emigranci z Afryki . Jakie mają zawody w przekroju społecznym ?
Jak wygląda ich asymilacja w UE ?

Czy ktoś takie badania prowadzi, chodzi o zjawisko liczone w setkach milionów .
Obserwuj wątek
    • renepoznan Re: Badania statystyczne 21.12.22, 15:08
      Nie znam żadnych wyników badań ale GW pisze, że to sami inżynierowie, lekarze i informatycy. Nie wierzysz w to co piszą dziennikarze GW?

PS. Ostatnio widziałem jednego czarnoskórego budowlańca. Nie wiem jaką rolę pełnił ale szacunek dla niego. Nie wyciąga reki ale pracuje.
      • l.george.l Re: Badania statystyczne 22.12.22, 02:32
        Znam osobiście i to bardzo dobrze emigranta z Afryki. Jest po doktoracie i bardzo specjalistycznych studiach podyplomowych. Zna biegle pięć języków. Ma kwalifikacje, które pozwoliłyby mu pracować w dowolnym zakątku świata. Wybrał Polskę. Pracuje na bardzo wysokim stanowisku, zarabia krocie, dorobił się kilku nieruchomości. Płaci w Polsce horrendalne podatki, choć niejednokrotnie był nazywany tu asfaltem, czarnuchem i tym podobnymi inwektywami.
        • smurfmadrala Re: Badania statystyczne 22.12.22, 08:41
          Świetna wręcz świetlana postać, trzeba sławić osobę , nazwisko i dorobek ułatwi należny szacunek.
          Promujmy romskich murarzy i cieśli, krawców arabskich, lekarzy afgańskich, mechaników irackich ...
          Wnoszą pracę, UE-kulturę ubogacają, to nasza przyszłość.
        • snajper55 Re: Badania statystyczne 22.12.22, 11:01
          l.george.l napisał:

> Znam osobiście i to bardzo dobrze emigranta z Afryki. Jest po doktoracie i bard
          > zo specjalistycznych studiach podyplomowych. Zna biegle pięć języków. Ma kwalif
          > ikacje, które pozwoliłyby mu pracować w dowolnym zakątku świata. Wybrał Polskę.

To musi mieć coś nie tak z głową.

S.
          • smurfmadrala Re: Badania statystyczne 22.12.22, 18:10
            Grupa Przestępcza w "parlamencie" UE , czy są nowe wiadomości ws multi-kulti ?
          • l.george.l Re: Badania statystyczne 23.12.22, 01:09
            Też tak mi się wydaje, ale bywa, że ludzie zapuszczają korzenie, dziadzieją i trudno im zdecydować się na zmiany.
    • smurfmadrala Re: Badania statystyczne 23.12.22, 07:10
      kilka dni wstecz w naszym Sejmie zapalono świece hanukowe,
      czy w Knesecie łamią się opłatkiem lub stroją choinkę ?
      dla przyjaźni i szacunku potrzebny balans, równowaga.
      Nawiasem Izrael jest państwem wyznaniowym wg prawa, którego nikt nie śmie podważać.
      Żydom religia nie wadzi. A u nas ?
      • smurfmadrala Re: Badania statystyczne 23.12.22, 08:01
        Komuniści , poczytajcie ateistkę Orianę Fallaci , poznajcie Jej opinię ws religii.
        Włoszka, geniusz, bohaterka, mistrzyni pióra dziobatego, kąśliwego, piękna kobieta.
        Uwielbiam Orianę mimo żem katol kupiłem wszystko co napisała.
        Dziś Oriana jest na marksistowskim indeksie ksiąg zakazanych za prawdę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka