Gość: setna odpowiedź Re: -----WSTYD MI ZA POZNAŃ----- IP: *.icpnet.pl 18.11.04, 15:37 no i setka do kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A kuku Nie dziwię, że ci wstyd. IP: *.crowley.pl 18.11.04, 16:38 Nie dziwię, że ci wstyd. W Poznaniu mieszka strasznie dużo elementu. Nawet ci niby wykształceni to najczęściej zakompleksiona hołotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akukuatwojamatka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Mi tez jest wstyd za Poznan ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:03 ...dlatego, ze niestety mamy tu bande gejow i lesbijek, ktorzy zamiast chodzic na leczenie zamierzaja paradowac po miescie. Trzeba sobie jasno powiedziec, ze homoseksualizm to jest choroba i trzeba takie jednostki poddawac leczeniu, a moze uda sie uratowac kilka z nich. Jesli natomiast zostawimy ta sprawe bez reakcji, to jeszcze gotowi zarzadac jakiegos rownouprawnienia i prawa do zawierania zwiazkow. A to juz bedzie skandal. To sa chore elementy naszego gatunku, na szczescie niezdolne do rozmnazania miedzy soba. Naturze zdarzaja sie bledy ale powinno sie je eliminowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Postaram się aby cie wyeliminowano z Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malyposx -----mi tez WSTYD ZA POZNAŃ----- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:01 rowniez sadzilem, ze w poznaniu sa ludzie bardziej tolerancyjni , niz w krakowie. Nic-tylko placz i zal i mrok i niewiadomosc i zatrata! takiz to swiat!Niedobry swiat!Czemuz innego nie ma swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
pelciaa Re: -----WSTYD MI ZA POZNAŃ----- 19.11.04, 09:43 A dlaczego niby walczyć o poprawę jakości życia gejów? Każdy z nas sam walczy o poprawę jakości swojego bytu. Gejowie akurat nie wydają mi sie grupą szczególnie pokrzywdzoną przez los. Jeśli idzie o marsz równości to nie mam nic przeciwko temu. Ale wolałabym, żeby nie okazał się manifestacją gejowskiej "fantazji". Nie mam ochoty oglądać obsceny. Wszystko jedno czy homo- czy heteroseksualnej. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek BEDZIEMY WALCZYĆ ZNIMI DO UPADLEGO anti-gej Front IP: *.physd.amu.edu.pl / *.physd.amu.edu.pl 19.11.04, 12:37 BEDZIEMY WALCZYĆ ZNIMI DO UPADLEGO anti-gej Front. jak sie im niepodoba tutaj do niech jada do korei polnocnej, tam sa wszyscy równi.to moze byc ich eden. nArka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek [...] IP: *.icpnet.pl 19.11.04, 13:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: marsz 19.11.04, 13:39 1. Holandia, wolno, bo wolno, ale już się leczy ze swoich "wolności" 2. Czy my musimy byc z tą "tolerancją" spóźnieni?? Inni już to przerobili i odchodzą, bo okazało się złe. Dlaczego nie uczymy się na ich błędach?? 3. "> Osoby które ponoć uważają się za normalne , nie muszą organizować > takich "imprez" , by przez to pokazać jakie są równe." DOKŁADNIE TAK. Niestety organizatorzy nie są normalni. Oni są chorobliwie "ambitni". A nie mając innych zalet, próbują na "DUPIE" WEJŚĆ DO POLITYKI. 4. "Mam nadzieję że odpowiednie ekipy ( ... ;) ) położą kres tej imprezie i > wybiją ją niektórym z główek ! A więc w górę pięści !!!" NIE, NIE, NIE, NALEŻY OLAĆ TA IMPREZĘ, ZROBIĆ PIKIETĘ, MODLIĆ SIĘ, ALE OSOBNO W ŻADNYM WYPADKU NIE DOPUŚCIĆ DO MORDOBICIA,. TO NIC NIE DAJE, A NAKRĘCA SPIRALĘ I daje głupką "wodę na ich chory młyn" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Vitek sprytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:01 wybić możesz sobie z glowy,takie pomysly, jesteśmy od jakiegoś czasu w Europie, my geje placimy podatki,i stanowimy integralną cześc tego spoleczęństwa! a Co takiego niby Twoje dziecko zobaczy?? pochód inteligętnych , ,i kulturalnych, ludzi??? tego się boicie?? Ze zadamy klam tym wszystkim pomówieniom, plotkom?a moze boicie się konfrontacji z samym sobą,Rozumiem wasze lęki i wiem ze przewartościowanie pojęc kosztuje!!!!!!!!Więcej odwagi!!!, też wiem, ze spoleczenstwa sklerykalizowane maja trunoći z wyjsciem z tego stanu "zaczadzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Vitek sprytek IP: *.icpnet.pl 19.11.04, 21:51 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): [...] >a Co > takiego niby Twoje dziecko zobaczy?? pochód inteligętnych , ,i kulturalnych, > ludzi??? tego się boicie?? [...] To tak teraz wyglądają inteligĘtni [sic! pisownia Europejczyka] ludzie? foto.stud.cz/sb-foto2003/170-10a.jpg foto.stud.cz/sb-foto2003/viden011.jpg foto.stud.cz/sb-foto2003/viden053.jpg foto.stud.cz/sb-foto2003/viden063.jpg foto.stud.cz/sb-foto2003/viden080.jpg foto.stud.cz/sb-foto2003/viden133.jpg foto.stud.cz/sb-foto2003/169-02.jpg foto.stud.cz/sb-foto2003/169-26.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Do do George czy widziales coś takiego w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:08 np, Kraków,Warszawa,w jakim celu publikujesz te zdjecia?? przecięż próbujesz manipulować ludzmi ! A manifestacje??? które przecież nie szokują spoleczeńst zachodnich,i bynajmniej nie dlatego, że bezkrytycznie, się zgadzają z pomyslami organizatorow,ale One mają do tych "zabaw" zdrowy dystans, i bawią się tylko tym, na koniec,inteligentny interlokutorze, slowo "inteligEtny" lepiej brzmi w uszach "prawdziwych" Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z poznania Re: -----WSTYD MI ZA POZNAŃ----- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:03 wstyd mi nie tyle za miasto, ale za cholote, ktora tu mieszka, za oszolomow z MW Odpowiedz Link Zgłoś
loveandpeace Re: -----WSTYD MI ZA POZNAŃ----- 20.11.04, 20:15 holota jest jak widac wszedzie, faszysci z mlodziezy wszechpolskiej i prawicy plus kibole- rozumiem ze poznaniakom moze byc wstyd ze poznan okazal sie taka sama dulszczyzna jak krakow, ale tego co sie zaczelo nie sposob zahamowac. moga sobie te narodowo-katolicko-umyslowo ograniczone oszolomy bredzic ile chca o tym ze homoseksualizm to choroba, jeszcze pewnie w kilku innych polskich miastach dojdzie do takiej samej agresji i gestiwalu nienawisci wobec gejow i lesbiejk - ale w koncu oni sa na straconej pozycji, sa jak zaslepieni, glupi ludzie, ktorzy z uporem twierdza ze ziemia jest plaska. Polska jest intelektualna i obyczajowa kloaka, to fakt, ale kiedys w koncu z tego wyjdzie, a o wszechglupkach i innych faszystach, ktorzy nienawidza ludzi za ich innosc i chca okreslac, co kto ma robic w lozku, dzieci beda sie uczyc w ksiazkach historycznych jako o zalosnych niedobitkach ludzkiej glupoty i nienawisci. trzymam kciuki za wszystkich, ktorzy maja odwage glosno domagac sie swoich praw czlowieka jako geje i lesbijki. loveandpeace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: -----WSTYD MI ZA POZNAŃ----- IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 14:04 No sam nie wiem... Dzisiaj marsz równości pederastów, jutro pedofili? Przesadzam, upraszczam? No sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Antydemonstranci Mł.Wszechpolskiej mają rację IP: *.cvx.algx.net 23.11.04, 05:56 Konferencja ministerstwa sprawiedliwości zgromadziła “filistrów fakbrykujących “pedofilów”. Pod różnymi górnolotnie nazwanymi funkcjami oni “zasiadają” i “reprezentują” jako “fachowcy”, “specjaliści”, “eksperci”. Ich wspólne cechy: są Żydami, komuchami i czerpią zawodowo zyski z psychotechnicznego mącenia propagandą, czy strukturalnym terrorem “poprawności politycznej”. Nazwiska? Proszę bardzo, oni nie trzymają ich w tajemnicy: Jolanta Kwaśniewska Agnieszka Holland Andrzej Wajda Marek Edelman Danielle Mitterand George Szorosz Monika Sajkowska Fundacja kryjących się w cieniu Żydów z obcych krajów, mieszająca się w wewnętrzne sprawy Polski, zorganizowała defetystyczną akcję w polskiej policji i sądach pod kryptonimem: "Dziecko świadek szczególnej troski", ciągnącą się od połowy lat 90-tych. "Kampania adresowana jest do profesjonalistów; sędziów, prokuratorów, policjantów, psychologów-biegłych sądowych, uczestniczących w interwencji prawnej oraz pomagających dzieciom-ofiarom przestępstw. Jej celem jest zwiększenie wrażliwości tych grup profesjonalistów na specyficzną sytuację dziecka w postępowaniu karnym oraz podniesienie ich kompetencji związanych z przesłuchiwaniem dziecka". Fundacja Żyda Szorosza "Dzieci Niczyje" finansuje to fabrykowanie “pedofilów”, które atakuje Kościół katolicki pomawianiem lub “wykrywaniem” księży. Akcję tą zapoczątkowali Żydzi masoni wyrośli z tradycji Weishaupta. Oni wstąpili masowo do seminariów katolickich, najwięcej do warszawskiego, na początku lat 60-tych. Dziś oni stanowią 80% arcybiskupów i biskupów od Czajkowskiego i Muszyńskiego po Gocłowskiego. Wśród nich znaleźli się również pedofiliacy, którzy obecnie inscenizują “wykrycie”. Car Aleksander zakazał Żydom y końcem XIX w. wstępu do wielkich miast i stworzył rezerwat – “czertś ossjedlenia”. Żydom nie wolno było mieszkać poza granicami rezerwatu, który pokrywał się częściowo z dawną ich ojczyzną sprzed 1016 roku, Królestwem Kazarskim w dorzeczu Wołgi. Z tej przyczyny, że żydowscy karczmarze chłopów rozpijali, zadłużali i tytułem ściagąnia długu zawłaszczali sobie ich gospodarstwa rolne. Jako właściciele ziemi, oni obchodzili przepisy, żeby nie płacić podatków, zmówieni w żydowskich mafiach i skarb cara chudł z roku na rok. Wdiablony car na koniec przeciął węzeł gordyjski ukazem wysiedlenia chałaciarzy do miasteczek. Może by tak wykurzyć chałaciarzy z Wilanowa, Konstancina, Krakowa i “warszawki” i innych miejsc do ich czertji w Palestynie? Więcej informacji: www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20041103&id=my13.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PALCÓWA lezbijki PEDAŁY ! Organizujcie MANIFESTACJE w lokalach IP: *.twmi.rr.com 23.11.04, 06:32 Wy tam w Polsce NIE DAJCIE się ZWIEŚĆ DEMAGOGI OSZOŁOMÓW a w tym wypadku homoseksualistów , że niby brak jest w Polsce „demokarcji”, "tolerancji" czy „równości” bo kilkunastu OSZOŁOMÓW PEDAŁOW ROZGONIONO, co zoorganizowali „ZADYMĘ” w centrum miasta aby mieć UBAW z zakłucenia spokoju ulicznego. To BYDŁO mysli że „demokracja” „równość” czy „tolerancja” to też organizowanie bezkarne ZADYMY na ulicy w centrum mista oraz ZAKŁUCENIE spokoju publicznego. Człowieku, przecież jak otworzysz KSIĄŻKĘ TELEFONICZNĄ, to tam jest kilkadzisiat stron z różnymi ORGANIZACJAMI OSZOŁOMOW, ugrupowań religijnych i politycznych. Jakiś związków, zrzeszeń . . . itp. Jednym słowem: wszędzie na swiecie jest PEŁNO OSZOŁOMÓW ZOORGANIZOWANYCH i szumowin co mają radochę że o nich się pisze i mówi bo zoorganizowali jakąś ROZPIŹDZUCHĘ na ulicy i najchętniej to robia w centrum spokojnych miast. Ludzie, przeciez by nie można było wyjść spokojnie na ulice, bo OSZOŁOMom sperma uderza w czerep i te PEDAŁY czy lezbijki są tacy OSTATNIO AGRESYWNI oraz SYSTEMATYCZNIE organizuja POCHODY - ZADYMY z WYMYŚLONYMI DEMAGOGICZNYMI hasłami w CENTRUM New Yorku. Homseksualiści, lezbije i inni ZBOCZEŃCY zebrali się na wisnę tego roku na 5- tej Aleji w Nowym Yorku co też UBZDURAŁO sie im żeby dawać im legalne związki małżeńskie. Przyjechała straż pożarna i rozgoniła tych OSZOŁOMÓW działkami wodnymi, a te PEDAŁY co nie chcieli mimo wszystko sie rozejść ZOSTALI SPAŁOWANI „równo”. I tak pedałom i lezbijom pałami „demokratycznie” przepałowała policja gnaty. Cała Ameryka się cieszyła że ROZGONILI to nachalne chore psychicznie BYDŁO. W Poznaniu by się też coś takiego przydało dla tych OSZOŁOMÓW homoseksualnych za zakłucanie spokoju na ulicach. W Poznaniu, w Polsce i na świecie jest TYSIĄCE oraganizacji, ugrupowań religijnych, związków, zrzeszeń . . . itp. i ONI WSZYSCY organizują wszelkiego rodzaju ZJAZDY, IMPRAZY, ZADYMY z PRZEMÓWIENIAMI i MANIFESTACJE, ale w WYNAJĘTYCH przez SIEBIE SALACH lub LOKALACH nie zakułucając SPOKOJU PUBLICZNEGO na ulicach !!! Inne WSZYSTKIE organizacje ORGANIZUJĄ SWOJE SPOTKANIA w lokalach i nikt NIKOMU nie zakłóca spokoju na ulicach i właśnie NA TYM POLEGA ta demokracja !!! OSZOŁOMY homseksualisci uważąją, że demokracja polega na tym że mogą ZAKŁUCAĆ spokój na ulicach miast i na tym polega ta „równość” . Niech się „SKRZYKUJĄ” pedały i lezbijki z całej Polski w Poznaniu NAWET CODZIENNIE, ale w WYNAJETYM przez SIEBIE LOKALU i SAMI SOBIE ZAPŁACĄ za swoją IMPREZĘ !! DLACZEGO prezydent Poznania UPRZYWILEJOWAŁ akurat homeseksualistów i pozwolił im robić IMPREZĘ - ZADYMĘ na ULICACH MIASTA Poznania i pogonił państwową policję na IMPREZĘ ULICZNĄ homoseksualistów. DLACZEGO akurat PEDAŁOM Grobelny i urzad miasta POZWOLIŁ zakłocać spokój publiczny NA ULICACH Poznania i organizował homeskualistom asyste policji, której to policji TRZEBA BYŁO przeciż SPECJALNIE ZAPŁACIĆ z kieszeni podatnika za czas pracy bo hemoseksulaistom, UBZDURAŁO się robić ZADYMĘ akurat na ulicach !!!??? Niech geje sobie ZAPŁACA wynajmą sobie jakiś WELKI LOKAL w Poznaniu bo takich jest pełno i IDENTYCZNIE jak inne oraganizacje przy dżwiach tego wynajetego lokalu POSTAWIĄ też WYNAJĘTĄ firmę ochroniarska co będzie pilnować przy drzwiach i wpuszczać na PRYWATNĄ IMPREZĘ homoseksualistów do tego WYNAJETEGO LOKALU i tam te pedały czy lezbije nich sobie manifestują „równo” nawet codzienie jak sobie zapłacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antzjudek proPolak TOLERANCJA a "TOLERANCJA" IP: *.cvx.algx.net 23.11.04, 23:34 Żydzi próbują podbić chrześcijan zamieniając definicje. Wmawiają im, że religia nakazuje chrześcijanom tolerancję. Jest to próba wmuszenia tolerancji w miejsce miłosierdzia chrześcijańskiego. Miłosierdzie chrześcijańskie jest schyleniem się nad człowiekiem, który uczynił zło, ale zła nie chciał: idź i nie grzesz więcej! Tolerancja jest przyzwoleniem na zło. Odpowiedz Link Zgłoś