karola_17 17.08.07, 09:50 Czy w tym piśmie dużo piszą na temat "miłość i seks"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sloneczko216 Re: Pismo "Joy" IP: *.elpos.net 17.08.07, 09:54 Ja bardzo lubie tę gazetkę. Dużo tam jest o modzie a o sexie czasem też. Ale jeżeli szukasz tematu sexu kup sobie Cosmo. Według mnie ta gazeta Cosmo sorry ale przegięcie dla małolat. Zadziwia, dlaczego tam piszą o tym jak dla faceta zrobić dobrze a nie odwrotnie. Coo zrobić, a może sprawic by facet nie był egoistą w łóżku. A Joy uważam, ze jest fajną gazetka. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Pismo "Joy" 17.08.07, 13:02 Cosmo nie jest dla Ciebie. w tym wieku to czytaj Twist czy co tam jeszcze innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Pismo "Joy" IP: *.ztpnet.pl 17.08.07, 20:06 Dla kogo jest to Cosmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Pismo "Joy" IP: *.ztpnet.pl 17.08.07, 20:05 > gazeta Cosmo sorry ale przegięcie dla małolat. Zadziwia, dlaczego > tam piszą o tym jak dla faceta zrobić dobrze a nie odwrotnie. Coo Moze dlatego, ze jest to czasopismo (nie gazeta) dla dziewczyn/kobiet/whatever? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Pismo "Joy" 17.08.07, 11:02 rusz dupsko do kiosku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to NIE JEST forum cosmo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 13:30 agatka_to_ja napisała: > rusz dupsko do kiosku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > to NIE JEST forum cosmo !!! no i co z tego? ale jest to forum NA LUZIE !!! dziewczyna po prostu zapytala! przeszkadza Ci to sie nie udzielaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:27 O miłości i seksie jest przeciętnie,porównywalnie z Glamour czy innymi.. Ale moim zdaniem jest to bardzo głupia gazeta..Dla dziewczyn trochę starszych niż czytelniczki Bravo.Sprowadza kobietę do pustej lali,która tylko kupuje ciuchy,kosmetyki i uprawia seks.. Ostatnio kupiłam,trochę z nudów,i kompletnie zdegustowały mnie hasła w stylu:"jak sprawić,żeby twój wakacyjny kochanek cię nie zapomniał?Spytaj,go jak jest po hiszpańsku<przedwczesny wytrysk>" Cosmo czytałam dość dawno,ale wydaje mi się,że było lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Pismo "Joy" IP: *.icpnet.pl 17.08.07, 18:31 zgadzam sie w 100%,joy to zupelnie niewartosciowe pismo...non stop o tym samym,a artykuly tam to żenułłłłła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko216 Re: Pismo "Joy" IP: *.elpos.net 17.08.07, 18:43 Kiedyś kilka razy kupiłam cosmo właśnie i pomyslalam, ze może i tym razem kupie. I kupiłam. Zaczęlam oglądać przejrzałam 2 artykuły i doszłam chyba do 10 strony. Masakra normalnie koszmar - to były artykuły co zrobić, aby Twój mężczyzna był zadowolony, jak sparwaić mu rozkosz itp. szok. To są pisama chyba dla 17-19 latek. Ale chyba ty jesteś w takim własnie wieku więc kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 13:35 Gość portalu: sloneczko216 napisał(a): > Kiedyś kilka razy kupiłam cosmo właśnie i pomyslalam, ze może i tym > razem kupie. I kupiłam. Zaczęlam oglądać przejrzałam 2 artykuły i > doszłam chyba do 10 strony. Masakra normalnie koszmar - to były > artykuły co zrobić, aby Twój mężczyzna był zadowolony, jak sparwaić > mu rozkosz itp. szok. To są pisama chyba dla 17-19 latek. Ale chyba > ty jesteś w takim własnie wieku więc kupuj. zgadzam sie, sama zaczelam czytac ów gazete w wieku 17 lat, fakt sporo ciekawych rzeczy sie dowiedzialam, ale teraz juz kompletnie znudzilo mnie to czasopismo, ciagle tylko pisza jak zadowolic faceta i nic poza tym... wiec jesli chcesz sie nauczyc troszke rzeczy o seksie i rozpiescic swojego faceta-gazeta Cosmopolitan jak najbardziej trafna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Pismo "Joy" IP: *.ztpnet.pl 17.08.07, 20:08 > stylu:"jak sprawić,żeby twój wakacyjny kochanek cię nie zapomniał?Spytaj,go jak > jest po hiszpańsku<przedwczesny wytrysk>" ROTFL. Nie wierze :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 10:35 Gość portalu: kali napisał(a): > > stylu:"jak sprawić,żeby twój wakacyjny kochanek cię nie zapomniał?Spytaj, > go jak > > jest po hiszpańsku<przedwczesny wytrysk>" > > ROTFL. Nie wierze :> A jednak:) Była cała lista takich haseł,jedno głupsze od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 18:41 co to jest-nie widzialem tego na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Pismo "Joy" 17.08.07, 19:57 przecietnie, w jednych numerach duzo, w innych mniej. I zgadzam sie z przedmowczynia. Cosmopolitan niby dla nastolatek, a tam sa za ostre tematy dla tego wieku. Mojej znajomej corka czyta to i w wieku szlachetnych 14 lat wie jak zaspokoic faceta, wyrecytuje 50 znanych pozycji itp. To straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko216 Re: Pismo "Joy" IP: *.elpos.net 17.08.07, 20:06 I to właśnie jest straszne. Ja w wieku 14 lat wstydziłam się z chłopakiem pocalować a co mówić iśc do łóżka. Skoro zna pozycje to za chwile bedzie chciała współżyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksiklk Re: Pismo "Joy" IP: *.lan.net.pl 18.08.07, 17:56 > I to właśnie jest straszne. Ja w wieku 14 lat wstydziłam się z > chłopakiem pocalować a co mówić iśc do łóżka. Skoro zna pozycje to > za chwile bedzie chciała współżyć.... ja tez szybko wiedzialam duzo o seksie(teoria)pozycje znalam i nie chcialam szybko wspolzyc Odpowiedz Link Zgłoś
littlebutterfly Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 22:14 hahaha, im lepsza w teorii tym lepsza w praktyce;p a teraz 14 to sie bardzo przydaje;p Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 22:19 14?? a niby w czym jej się to przydaje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: Pismo "Joy" IP: *.dzi.vectranet.pl 17.08.07, 23:35 im się tylko tak zdaje, że duzo pisza - w rezultacie pisza mało, tylko ze w kolko o tym samym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 23:36 bo to do zakolonych ludzikow,troche nie tegos,jak mozna w kolo macieja o bzykaniu,przeciez to jasne jak drut... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 01:50 Bardzo dużo... ale nie koniecznie bierz to sobie do serca;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko216 Re: Pismo "Joy" IP: *.elpos.net 18.08.07, 12:31 Ostatnio przeczytałam w cosmo wypowiedź jednego chłopca w wieku chyba 27lat. Powiedział tak, ze jak był młodszy to myslał że jeżeli kobieta ma okres i zakłada tampon to jest jej przyjemnie tak jak przy stosunku. Normalnie nie wierzyłam w to co czytam. Tego typu teksty możesz znaleź w cosmo. Joy natomiast to taka bardzo relaksacyjna gazeta do przejrzenia. Kosztuje chyba 2,90. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 13:12 To samo czytałam w Glamourze. A niby skąd miał wiedzieć? A co to znaczy "relaksacyjna gazeta"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko216 Re: Pismo "Joy" IP: *.elpos.net 18.08.07, 13:40 Może to glamuor był nie pamiętam. Niczym te gazety się nie różnią. Relaksacyjna gazetka to dla mnie oznacza, że mozna przeżucać strony bez celu i oglądac ją poprostu bo tam mało jest do czytania. Nic Cię nie irytuje tzn nie widzisz artykułów z cyklu: Co zrobić by zaspokoić mężczyznę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 13:45 wychodzi z tego,ze kobiety sa malo inteligentne,skoro ciage to samo pisza,non stop-to znaczy ci co wydaja te poczytne gazety tak mysla,kobieta nie powinna tylko zaspokoic faceta ale go zatrzymac dla siebie-hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 14:00 Gość portalu: sloneczko216 napisał(a): > Może to glamuor był nie pamiętam. Niczym te gazety się nie różnią. > Relaksacyjna gazetka to dla mnie oznacza, że mozna przeżucać strony > bez celu i oglądac ją poprostu bo tam mało jest do czytania. Nic Cię > nie irytuje tzn nie widzisz artykułów z cyklu: Co zrobić by > zaspokoić mężczyznę? Jak dla mnie jednak sie roznią. Po drugie-nie wiem co moze byc irytującego w artykule o tym jak zaspokoic mezczyzne. Po trzecie-a lubisz czytac tak w ogole? Tzn. jakies bardziej ambitne rzeczy? Czy zawsze wolisz tylko oglądac? Odpowiedz Link Zgłoś
jablko_adama Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 14:04 jesli roznia,to czytasz ta arcy szlachetna prase moze lepiej te srodki przeznaczyc na glodujace dzieci badz cos innego ************************************* "Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 14:16 Tak, czasem czytam. Glamour rzadko, Cosmo czesciej. Czytam tez Kapuscinskiego, Filipowicza czy Marai'a. Jakis moral z tego będzie? A jesli juz koniecznie chcesz zagladac do mojego portfela to powiem ze co miesiąc razem z moim facetem przeznaczamy częsc naszych zarobkow na jakis szczytny cel. Cale szczescie starcza mi i na to i na prase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:04 Dla mnie jednak Glamour jest odrobinę ambitniejszy.Szczerze mówiąc wolę czytać,jak sprawić przyjemność mężczyźnie(skoro gazeta jest adresowana do kobiet,chyba bez sensu by było pisać,jak samej się zadowolić,mężczyźni mają takie porady w swoich gazetach),niż "Zemścij (?)się na swoim niewiernym facecie! wywieś jego zdjęcie w klubie z dopiskiem:niestety,tylko 12 cm".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:05 Oczywiście miałam na myśli porady,jak zadowolić kobietę:)W CKM widziałam kiedyś "przepis" na profesjonalny cunnilingus:) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 22:04 A ja w CKM przeczytałam kiedyś: "Twoja kobieta ma poobijane kolana?? Widocznie z przyzwyczajenia klęka przed każdymi drzwiami z napisem 'ciągnij'" Odpowiedz Link Zgłoś
jablko_adama Re: Pismo "Joy" 18.08.07, 15:05 masz bujna fantazje ************************************* "Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 17:04 jablko_adama napisał: > masz bujna fantazje > To było do mnie?a o co dokładnie Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 17:12 tak do ciebie,bo skad ty wysalas ta informacje o 12cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Pismo "Joy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 17:24 Właśnie z ostatniego nr "Joya". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Pismo "Joy" IP: *.chello.pl 24.08.07, 13:49 Macie problemy ludziska... Odpowiedz Link Zgłoś