Dodaj do ulubionych

Gdzie siusiu w centrum?

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.05.02, 22:22
Gdzie robicie siusiu jak jesteście w mieście?(w Poznaniu)
Obserwuj wątek
    • Gość: pfff Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.05.02, 22:47
      ja leje gdzie sie da,bo w koncu gdzie mam niby sikac
    • Gość: P.B Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 00:14
      Gość portalu: jimmi napisał(a):

> Gdzie robicie siusiu jak jesteście w mieście?(w Poznaniu)

Podaj ulicę, to wskarzę ci moje ulubione drzewa, krzaki itp. :))

• Gość: kukmajst Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 03:05
      Na Kapo pod choinkami, niestety tylko w okresie swiatecznym.
      • Gość: kukmajst Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 03:07
        P.S. "Dwójka" cię może przejechać ...:)
        • Gość: lechita2 Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 03.05.02, 16:56
          raz się żyje. czy nie zrobiłbyś wszystkiego dla tej małej przyjemności?
          ja w centrum z oddawaniem moczu się wstrzymuję. wsiadam w tramwaj i jadę do
          domu...
    • Gość: JP 2 Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.02, 17:25
      Naukowcy stwierdzili ze normalny osobniok oddaje mocz 3-razy dziennie i to
      jest norma .O ile ktos oddaje mocz czesciej - to choroba - nazwana
      czestomoczem . Tak o tym mowia fachowcy .
      • Gość: P.B Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 23:23
        Gość portalu: JP 2 napisał(a):

> Naukowcy stwierdzili ze normalny osobniok oddaje mocz 3-razy dziennie i to
        > jest norma .O ile ktos oddaje mocz czesciej - to choroba - nazwana
        > czestomoczem . Tak o tym mowia fachowcy .

A co mówią fachowcy jak wypijasz 2 litry Coli i kilka browarków?Do tego dochodzą
        herbatki, kawy itd.
    • Gość: GODS Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.05.02, 10:56
      kiedys robilem w McDoanldzie kolo Okraglaka,ale teraz zeby sie wylac trzeba
      kluczyk dostac czy jakos tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka