Gość: jimmi IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.05.02, 22:22 Gdzie robicie siusiu jak jesteście w mieście?(w Poznaniu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pfff Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.05.02, 22:47 ja leje gdzie sie da,bo w koncu gdzie mam niby sikac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 00:14 Gość portalu: jimmi napisał(a): > Gdzie robicie siusiu jak jesteście w mieście?(w Poznaniu) Podaj ulicę, to wskarzę ci moje ulubione drzewa, krzaki itp. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukmajst Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 03:05 Na Kapo pod choinkami, niestety tylko w okresie swiatecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukmajst Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 03:07 P.S. "Dwójka" cię może przejechać ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 03.05.02, 16:56 raz się żyje. czy nie zrobiłbyś wszystkiego dla tej małej przyjemności? ja w centrum z oddawaniem moczu się wstrzymuję. wsiadam w tramwaj i jadę do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP 2 Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.02, 17:25 Naukowcy stwierdzili ze normalny osobniok oddaje mocz 3-razy dziennie i to jest norma .O ile ktos oddaje mocz czesciej - to choroba - nazwana czestomoczem . Tak o tym mowia fachowcy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 23:23 Gość portalu: JP 2 napisał(a): > Naukowcy stwierdzili ze normalny osobniok oddaje mocz 3-razy dziennie i to > jest norma .O ile ktos oddaje mocz czesciej - to choroba - nazwana > czestomoczem . Tak o tym mowia fachowcy . A co mówią fachowcy jak wypijasz 2 litry Coli i kilka browarków?Do tego dochodzą herbatki, kawy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GODS Re: Gdzie siusiu w centrum? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.05.02, 10:56 kiedys robilem w McDoanldzie kolo Okraglaka,ale teraz zeby sie wylac trzeba kluczyk dostac czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś