Gość: Ania IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 13:32 Czy ktoś mi może coś powiedzieć o tym klubie. Ja słyszałam, że jest to miejsce dla gejów i lesbijek, ale hetero też tam chodzą. Jak jest naprawdę. Czy warto tam iść jeśli jest się oczywiście hetero? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ochroniarz sfery Re: Club Sfera, ul. Grochowe Łąki IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 13:45 Jesli lubisz slinacych sie facetow o wadze 40 kg to polecam. ZRobione fryzurkie, przecpane oczka adoniskow , wypukle tyleczki w jasnych jeansach D&G. Zachwycajaca atmosfera bo prawie wszyscy w piatki i soboty na pigulach..TAkze sliny i zabawy co niemiara. Afterki i beforki. STorj : puma,D&G,jakies odl schoolowe addiasy,hummele , rzeczy z house i fruzury ala punk a dziewczyny umalowane jak brudne cpunki. Cpanie to glowny motyw tego klubu jak ktos lubi. I oczywiscie jest bezpiecznie pod wzgledem ficzynym. Dbamy o selekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Club Sfera, ul. Grochowe Łąki IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 13:56 Nie, tego to nie lubię. Pytam, bo koleżanki chcą tam iść, a ja jakoś nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po prostu Re: Club Sfera, ul. Grochowe Łąki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:35 To kiepski z ciebie ochroniarz skoro pozwalasz by na twoim terenie ludzie cpali... Bylam tam kiedys i wcale nie bylo zle. Zreszta... Czy spytalabys ochroniarza na jaka sztuke wybrac sie do teatru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochroniarz Re: Club Sfera, ul. Grochowe Łąki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:54 Nie kiepski. Ja mam za zadanie nie wpuszczac ludzi ktorzy beda zagrazac lanserom. Ja nie jestem policja zeby gonic za cpanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Club Sfera, ul. Grochowe Łąki IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 14:54 I Ty w to wierzysz, że ten post napisał ochroniarz z tego klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po rpstu Re: Club Sfera, ul. Grochowe Łąki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:17 A kto? Z wypowiedzi mozna wnioskowac ze jakis wszechpolak albo kryptogej... Mi sie tam podobalo. Bylam z kumplem-gejem i stwierdzilam, ze calkiem dobrze potrafia sie bawic... no i jest bezpiecznie bo nie ma panow z szerokimi szyjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Club Sfera, ul. Grochowe Łąki IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 15:43 Wiesz, jeśli chodzi o panów z szerokimi szyjami, to akurat oni mi nie przeszkadzają (nie wszyscy), może dlatego, że paru takich znam i są w porządku. Ale ten klub jakoś mnie nie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś