Dodaj do ulubionych

Poznań wcale nie jest ładny!

IP: *.ale-czat.com.pl 17.05.01, 10:30
Dworzec obsikany, a ulice niebezpieczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Loki Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.echostar.pl 17.05.01, 19:25
      Mi się podoba-Tobie nie musi.
      A nieładna Ty pewnie jesteś niedorobiona Madziu!!!!!!!
    • Gość: Lechita Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: 207.139.201.* 17.05.01, 20:43
      Gość portalu: Magda napisał(a):

> Dworzec obsikany, a ulice niebezpieczne.

dziwka.
      • Gość: mw Re: Do Lechity IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.05.01, 20:57
        Jesteś ordynarnym, wulgarnym kmiotem. Myślałem, że Radost jest oszołomem, ale
        teraz widzę, że ty pedale bijesz go na głowę. Zreszto ty nie masz głowy tylko
        kupę gówna. A Magda ma 100% racji.
        • Gość: Radost Re: Do Mw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 22:23
          Jak tak sadzisz mw ze Pozna jes obsikany i
          niebezpieczny..to zycze Tobie abys padl ofiar rozboju
          i aby koniecznie Cie ktos obsikal!
          P.S Ciagle zadaje pytanie Tobie mw po co mieszkasz w
          POznaniu????? Doczekam sie odpowiedz??????
          • Gość: mw Re: Do Radosta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.05.01, 22:44
            Dzięki za serdeczne życzenia! A mieszkam tu po to, by
            truć ci dupę aż zmądrzejesz. Potem wyjadę. Magdę
            zostaw. Ja jestem ładny!
            • Gość: Radost Re: Do mw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 22:50
              Och Narcyz z Ciebie mw!!!! pieknie!!!! ach wyjedziesz swietnie!!!!!!!
              Napisz wiec dlaczego interesuje Cie los poznanskiego forum.......nie lubisz
              Poznania i stad wyjezdzasz a przejmujesz sie...zal mi ciebie narcyzku co sie
              stanie z Twoja cera???
              Madzia jest brzydka hihihih a zeby byc poprawny politycznie nie jest ladna!!!!
              hihhiihih
              • Gość: mw Re: Do Radosta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.05.01, 22:53
                Radost! Powiedziałem, że wyjadę aż zmądrzejesz, ale widzę, że będę musiał przez
                ciebie jeszcze tu pomieszkać. Cerę mam też ładną. Masz kompleksy może z powodu
                pryszczy?
    • Gość: Radost Re: Poznań jest ładny! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 22:35
      A Ty Madziu jestes ladna???????????????????????
      • Gość: !steve Re: Poznań jest ładny! IP: 10.40.129.* 18.05.01, 11:48
        Po co czepiac się wyglądu osoby wyrażającej poglądy? Nie widzicie siebie i pewnie nie zobaczycie.
        To absurd.
        • Gość: Monika Re: Poznań jest ładny! IP: *.com.pl 18.05.01, 12:16
          Lechita pewnie jest gejem i nie lubi kobiet
    • Gość: yosarian Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 13:36
      Poznań wcale nie jest ładny , nigdy nie był ładny i póki istnieje nigdy nie
      będzie ładny.Tak mi dopomóż moja dolnośląska krwi !
      • Gość: Józef Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: 150.254.98.* 18.05.01, 14:16
        Dolnoślązacy to żyją w Niemczech. A ty jestes chadziaj.
      • Gość: P.B Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.wskiz.poznan.pl 18.05.01, 14:23
        Gość portalu: yosarian napisał(a):

> Poznań wcale nie jest ładny , nigdy nie był ładny i póki istnieje nigdy nie
        > będzie ładny.Tak mi dopomóż moja dolnośląska krwi !

A na śląsku jest coś ładnego?Ach są!!Najpiękniejsze są kopalnie!hi hi
        • Gość: Lechita Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.icom.ca 18.05.01, 16:58
          Gość portalu: P.B napisał(a):

> Gość portalu: yosarian napisał(a):
          >
          > > Poznań wcale nie jest ładny , nigdy nie był ładny i póki istnieje nigdy ni
          > e
          > > będzie ładny.Tak mi dopomóż moja dolnośląska krwi !
          >
          > A na śląsku jest coś ładnego?Ach są!!Najpiękniejsze są kopalnie!hi hi

Najpiekniejsze kominy i najpiekniejszy brud:)
          • Gość: mw Re: Do Lechity IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.05.01, 18:42
            Czy nie jest ci wstyd za nazwanie kobiety dziwką?
            • Gość: Lechita Re: Do Lechity IP: *.icom.ca 18.05.01, 18:54
              Gość portalu: mw napisał(a):

> Czy nie jest ci wstyd za nazwanie kobiety dziwką?

nie.

• Gość: mw Re: Do Lechity IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.05.01, 19:39
                A więc moja diagnoza się potwierdza. Z jednym wyjątkiem. Myślałem, że zamiast
                głowy masz kupę gówna, ale to ty cały jesteś zwykłym gównem. Brak szacunku dla
                kobiet i dla ludzi mających zdanie odrębne od twojego, daje mi prawo tak ciebie
                osądzić. Spuszczam wodę po tobie bo śmierdzisz.
            • Gość: Radost Re: Do mw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 01:07
              A Tobie nie jest wstyd ze piszesz ze Poznan jest brzydkim
              miastem???????????????????????????????????
              A Magda i Monika to wiadomo heheh jedna ma kompleks urody a Monika moze
              tylko....
      • Gość: jacko Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 18:56
        Zostałeś ukarany z paragrafu 22 czy masz tak od dziecka?
        pozdrawiam
        jacko
    • Gość: jacko Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 18:52
      Moja droga - kilka słówek jeślo można.Dworzec jest obsikany,bo go przyjezdni
      obsikują ;)) a niebezpieczne ulice... niewątpliwie cała reszta naszego pieknego
      kraju jest bezpieczna jak prezerwatywa Unimilu.A poza tym jest fajnie?
      pozdrawiam
      jacko
    • shivo Re: Poznań wcale nie jest ładny! 18.05.01, 22:44
      Przyjedź do Warszawy, pogadamy! A tak naprawdę w Polsce są 2 ładne miasta-
      Kraków i Toruń, reszta to syf i kiła!
    • Gość: pozn Ha ha! IP: 195.116.106.* 21.05.01, 18:09
      A który dworzec nie jest obsikany a w którym mieście ulice są bezpieczne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka