Gość: Magda IP: *.ale-czat.com.pl 17.05.01, 10:30 Dworzec obsikany, a ulice niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Loki Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.echostar.pl 17.05.01, 19:25 Mi się podoba-Tobie nie musi. A nieładna Ty pewnie jesteś niedorobiona Madziu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: 207.139.201.* 17.05.01, 20:43 Gość portalu: Magda napisał(a): > Dworzec obsikany, a ulice niebezpieczne. dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Do Lechity IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.05.01, 20:57 Jesteś ordynarnym, wulgarnym kmiotem. Myślałem, że Radost jest oszołomem, ale teraz widzę, że ty pedale bijesz go na głowę. Zreszto ty nie masz głowy tylko kupę gówna. A Magda ma 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Do Mw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 22:23 Jak tak sadzisz mw ze Pozna jes obsikany i niebezpieczny..to zycze Tobie abys padl ofiar rozboju i aby koniecznie Cie ktos obsikal! P.S Ciagle zadaje pytanie Tobie mw po co mieszkasz w POznaniu????? Doczekam sie odpowiedz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Do Radosta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.05.01, 22:44 Dzięki za serdeczne życzenia! A mieszkam tu po to, by truć ci dupę aż zmądrzejesz. Potem wyjadę. Magdę zostaw. Ja jestem ładny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Do mw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 22:50 Och Narcyz z Ciebie mw!!!! pieknie!!!! ach wyjedziesz swietnie!!!!!!! Napisz wiec dlaczego interesuje Cie los poznanskiego forum.......nie lubisz Poznania i stad wyjezdzasz a przejmujesz sie...zal mi ciebie narcyzku co sie stanie z Twoja cera??? Madzia jest brzydka hihihih a zeby byc poprawny politycznie nie jest ladna!!!! hihhiihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Do Radosta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.05.01, 22:53 Radost! Powiedziałem, że wyjadę aż zmądrzejesz, ale widzę, że będę musiał przez ciebie jeszcze tu pomieszkać. Cerę mam też ładną. Masz kompleksy może z powodu pryszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Poznań jest ładny! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 22:35 A Ty Madziu jestes ladna??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !steve Re: Poznań jest ładny! IP: 10.40.129.* 18.05.01, 11:48 Po co czepiac się wyglądu osoby wyrażającej poglądy? Nie widzicie siebie i pewnie nie zobaczycie. To absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poznań jest ładny! IP: *.com.pl 18.05.01, 12:16 Lechita pewnie jest gejem i nie lubi kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosarian Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 13:36 Poznań wcale nie jest ładny , nigdy nie był ładny i póki istnieje nigdy nie będzie ładny.Tak mi dopomóż moja dolnośląska krwi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: 150.254.98.* 18.05.01, 14:16 Dolnoślązacy to żyją w Niemczech. A ty jestes chadziaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.wskiz.poznan.pl 18.05.01, 14:23 Gość portalu: yosarian napisał(a): > Poznań wcale nie jest ładny , nigdy nie był ładny i póki istnieje nigdy nie > będzie ładny.Tak mi dopomóż moja dolnośląska krwi ! A na śląsku jest coś ładnego?Ach są!!Najpiękniejsze są kopalnie!hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.icom.ca 18.05.01, 16:58 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: yosarian napisał(a): > > > Poznań wcale nie jest ładny , nigdy nie był ładny i póki istnieje nigdy ni > e > > będzie ładny.Tak mi dopomóż moja dolnośląska krwi ! > > A na śląsku jest coś ładnego?Ach są!!Najpiękniejsze są kopalnie!hi hi Najpiekniejsze kominy i najpiekniejszy brud:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Do Lechity IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.05.01, 18:42 Czy nie jest ci wstyd za nazwanie kobiety dziwką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Do Lechity IP: *.icom.ca 18.05.01, 18:54 Gość portalu: mw napisał(a): > Czy nie jest ci wstyd za nazwanie kobiety dziwką? nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Do Lechity IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.05.01, 19:39 A więc moja diagnoza się potwierdza. Z jednym wyjątkiem. Myślałem, że zamiast głowy masz kupę gówna, ale to ty cały jesteś zwykłym gównem. Brak szacunku dla kobiet i dla ludzi mających zdanie odrębne od twojego, daje mi prawo tak ciebie osądzić. Spuszczam wodę po tobie bo śmierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Do mw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 01:07 A Tobie nie jest wstyd ze piszesz ze Poznan jest brzydkim miastem??????????????????????????????????? A Magda i Monika to wiadomo heheh jedna ma kompleks urody a Monika moze tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 18:56 Zostałeś ukarany z paragrafu 22 czy masz tak od dziecka? pozdrawiam jacko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: Poznań wcale nie jest ładny! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 18:52 Moja droga - kilka słówek jeślo można.Dworzec jest obsikany,bo go przyjezdni obsikują ;)) a niebezpieczne ulice... niewątpliwie cała reszta naszego pieknego kraju jest bezpieczna jak prezerwatywa Unimilu.A poza tym jest fajnie? pozdrawiam jacko Odpowiedz Link Zgłoś
shivo Re: Poznań wcale nie jest ładny! 18.05.01, 22:44 Przyjedź do Warszawy, pogadamy! A tak naprawdę w Polsce są 2 ładne miasta- Kraków i Toruń, reszta to syf i kiła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozn Ha ha! IP: 195.116.106.* 21.05.01, 18:09 A który dworzec nie jest obsikany a w którym mieście ulice są bezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś