Dodaj do ulubionych

czy to możliwe?

20.06.26, 12:30
Dzisiaj poranny internet przyniósł zdjęcie, rzekomo mające przedstawiać lidera Obrońców Polskich Granic w nieco krępującej sytuacji. Podczas zatrzymania przez policję strach wziął górę nad dobrym wychowaniem i dzielny obrońca popuścił w spodnie. Drugiej strony na szczęście nie widać.
Mnie nie chce się wierzyć, że to zdjęcie nie jest fejkiem, obrońcy granic nie mogą popuszczać w portki ze strachu na widok pałki policyjnej
Obserwuj wątek
    • l.george.l Re: czy to możliwe? 20.06.26, 12:39
      Internety piszą, że Bąkiewicz nie tylko się posikał, ale i zesrał, a przecież Polizei nie tłukła go metalową rurą, nie zepchnęła ze schodów, nie złamała ręki, co więcej mówiła do niego czystą polszczyzną nie drąc ryja.
    • renepoznan Re: czy to możliwe? 20.06.26, 13:28
      Niełagnie jest kpić z cudzego nieszczęścia. Przecież - jak twierdzi córka rozpoczynając zbiórkę pieniędzy - on ma wstrząs mózgu, połamane żebra itp.
      To, że mimo tak ciężkiego stanu swobodnie wypowiadał się w TV Republika niczego nie dowodzi. ;) Twierdzący inaczej są niemiecką agenturą. ;)
    • qwardian Re: czy to możliwe? 20.06.26, 15:41
      Winię za ten stan rzeczy dyrekcję Muzeum Auschwitz, straszą tubylców bajkami o komorach gazowych i ludzie na widok niemieckiego munduru siusiają w majtki..
      • kiks4 Re: czy to możliwe? 20.06.26, 23:27
        Rene napisał: Przecież - jak twierdzi córka rozpoczynając zbiórkę pieniędzy - on ma wstrząs mózgu, połamane żebra itp.
        Jak można mieć wstrząs czegoś, czego się nie ma???
        • kiks4 Re: czy to możliwe? 24.06.26, 17:32
          Nie mogę uwierzyć, jak szybko reagują producenci na potrzeby rynku. Jest Ruch Obrońców Granic- są zestawy- niezbędniki dla jego bojowników ( bojownik- ktoś, kto się boi i w sytuacji krytycznej uwalnia zwieracze).
          Wydaje mi się, że zestaw zawiera wszystkie niezbędne elementy wyposażenia, no może brakuje kamery do nagrywania, jak Niemcy biją niewinnych Polaków
          • pijatyka Re: bojownik - ktoś, kto się boi 09.08.26, 17:16

Prawie jak laskowikowy prezenter ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka