Dodaj do ulubionych

Ale cicho na teamt pedałów

IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 11:25
a jutro komuchy z senatu uszyją ustawę o pedalskich małżeństwach.

Wejdź tu i chociaż kliknij, że się nie zgadzasz
www.se.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=33488&scroll_article_id=33488&layout=1&page=text&list_position=1
Obserwuj wątek
    • poika Re: Ale cicho na teamt pedałów 02.12.04, 13:14
      Ups... kliknalem, ze sie zgadzam.
      • Gość: george Złe geny IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 13:42
        Czyżbyś miał - jak mawia wiceminister zdrowia Rafał Niżankowski - złe geny?
        • Gość: Pamiętajćy Re: Złe geny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:36
          Georg Ty masz złe geny. Pamietaj nigdy nie zapomnę Tobie.
          • Gość: george Re: Złe geny IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 22:19
            I co w związku z tym? Nie dasz mi buzi?
        • Gość: gosc Re: Złe geny IP: *.elisa-laajakaista.fi 02.12.04, 16:56
          nie wiem... to homoseksualizm jest w genach? jest gdzies podane jak wygladaja
          dobre geny? a moze gdzie znajduje sie to "zaburzenie w genach"? a moze po
          prostu probujesz byc dowcipny i ci nie wychodzi?
    • Gość: zagubiony Re: Ale cicho na teamt pedałów IP: *.wszib.poznan.pl 02.12.04, 14:47
      ktos w koncu powinien zając sie jakże powaznymi sprawami,ja jako osoba
      homoseksualna w większosci miejscach musze sie ukrywac a o jakichkolwiek
      prawach czy przywilejach moge zapomniec!!przecież nie jestesmy gorsi!!także
      kochamy i chcemy byc kochani!!
      • Gość: magda010 Re: Ale cicho na teamt pedałów IP: *.ekoenergia.com.pl 02.12.04, 15:30
        Nie, jasne ze nie jestescie gorsi i nalezy sie wam szacunek i normalne
        traktowanie, ale jednak ja uwazam, ze homoseksualizm nie jest normalny, jest to
        jakies tam zaburzenie, niegrozne dla nikogo, samo w sobie nieszkodliwe, ale
        jednak zaburzenie. Dlatego mimo, ze szanuje takie osoby i traktuje je
        normalnie, uwazam, ze nie moga zawierac malzenstw czy tym bardziej adoptowac
        dzieci. Nie mozna uznac ze takie zaburzenie jest normalne i je prawnie
        sankcjonowac. Po prostu, spoko, tolerancja jak najbardziej, ale jednoczesnie
        wiedza, ze homoseksualizm nie jest stanem normalnym i nie mozna mu przypisywac
        tego co zarezerwowane dla heteroseksualistow.
        • Gość: Przemo_gej norma, normalne, zarezerwowane, bla bla bla... IP: 193.53.93.* 03.12.04, 09:36
          Dyskusja o zwiazkach rejestrowanych dla gejow i les przypomina mi dyskusje o
          prawach wyborczych i w ogole prawach dla kobiet - sto lat temu rowniez wszyscy
          byli przeciw, bo przeciez jasne bylo, ze kobiety jako glupie i niewyksztalcone
          tylko narobia balaganu w panstwie. nawet wiekszosc samych zainteresowanch -
          kobiet - byla przeciw, w koncu swiete prawo wyborcze od zawsze nalezalo sie
          tylko facetom.

nie do pomyslenia bylo tez, chyba jeszcze do konca XIX w., zeby kobiety sie
          ksztalcily. wyksztalcenie jakoby niszczylo ich kobieca nature i zwodzilo na
          manowce. takie byly wowczas normy...

wiec Madziu, mowiac o tym, co jest normalne i co powinno byc zabronione,
          zastanow sie troche. nad soba i swoim zyciem, ktore wg norm XIX w. normalne nie
          jest.
    • Gość: Przemo_gej dzieki IP: 193.53.93.* 03.12.04, 10:04
      wlasnie wszedlem i kliknalem, ze jestem za zwiazkami gejow - no chyba
      zrozumiale, nie?...

dzieki za link :)
      • Gość: george Re: dzieki IP: *.icpnet.pl 03.12.04, 10:23
        To masz jeszcze jeden link
        www.se.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=33703&scroll_article_id=33703&layout=1&page=text&list_position=1
        i przekonaj mnie teraz jak nie czuć obrzydzenia do pedałów.
        Moim zdaniem parlamentarzyści powinni raczej zająć się ustawą zakazującą
        zatrudniania pedałów w szkolnictwie.
      • Gość: RAUBER Re: dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:32
        też kliknąłem na tak, chociaż jesteście obleśni i na widok całujących się kolesi
        wywraca mi flaki na drugą stronę
        • Gość: george Re: dzieki IP: *.icpnet.pl 03.12.04, 16:38
          A przeczytałeś projekt ustawy www.senat.gov.pl/k5/pos/pos.htm ?
          Spójrz szczególnie na art. 7 - dla mnie nie jest to nic innego jak prawne
          usankcjonowanie pedofilii.

Niestety, przez Senat projekt przeszzedł, cała nadzieja w Sejmie.
    • Gość: Alchemik Lewacy nas kiedyś wykończą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:33
      Homoseksualizm nie jest normą w przyrodzie. Jeżeli ktoś chce tak żyć to prosze bardzo ale żeby to legalizować? Paranoja. Jak tak dalej pójdzie to za 20-30 lat norma będzie pedofilia, nekrofilia i zoofilia. Bo niby dlaczego nie?
      • Gość: george Re: Lewacy nas kiedyś wykończą. IP: *.icpnet.pl 03.12.04, 16:43
        Nie trzeba czekać wcale 20 lat, to już się stało. Moim zdaniem ustawa, którą
        właśnie dziś przegłosował Senat sankcjonuje pedofilię pod pojęciem opieki nad
        dzieckiem.
        • Gość: Alchemik Re: Lewacy nas kiedyś wykończą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:58
          Tylko nie mów, że jescze zapłacimy Krolopowi odszkodowanie. Paranoja.
          • conkret No tak ... 03.12.04, 17:42
            Zbliżają się wybory co niektórym potrzeba elektoratu, myślę że aby mieć
            pewność, gwarancję sukcesu w wyborach byli by skłonni nawet d... nadstawić :).
            A swoją drogą niepotrzebnie rozdmuchuje się temat im o to chodzi.
            Poplątało się senatorom i politykom, zaczynają mylić swerę intymną od
            publicznej i niedługo - na to wychodzi podejmą uchwałę o konieczności kopulacji
            na ulicy nie w domu. I co zabieraj materac czy inny jakiś mebel i heja na
            trawnik czy do Kulczykparku z żoną czy dziewczyną ...
            Jeśli homojacyś tam w ten sposób przeforsowują ustawy to może ....
            PARANOJA a a aaaaaaaa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka