Gość: pracownik
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
06.12.04, 12:09
Szukam pracy więc jeśli masz coś dla mnie to odpisuj właśnie tutaj lub na
bobrzabudka@gazeta.pl
Pomóżcie znaleźć prace bo prośba ta jest naprawdę szczera. Potrzebuję kasy choćby w małych ilościach.
Przyjmę każdą pracę (z wyjątkiem *: starzenia się na kasie w marketach, sręcania długopisów itp i handlowych managerów których mam dosyć) na każdą umowę choćby dżentelmeńską.
Pomogę np. jako kelner/barman w restauracji
zrzucę wegiel do piwnicy (dowolna ilośc ton)
rozładuję towary w hurtowniach czy marketach
posiadam duże zdolności manulalne więc nadaję się do prac w których Ty poszukujesz pracowników jak choćby budowy (budownictwo)
jestem profesjonailstą w obsłudze wszelkich programów biurowych w systemach windows i linux jak i samych systemów
w przeszłości byłem także pizzerem i pomocnikiem jednego z najlepszych kucharzy w Europie(ścisła czołówka)w ekskluzywnej restauracji
ostatecznie przyjmę pracę sprzedawy w osiedlowym sklepie (okolica Górczyn - KOMORNIKI)
pośpiewam z kapelą na weselach i przy innych okazjach
jestem bardzo uzdolniony wokalnie + miła osobowość (podobno nie da się mnie nie lubić, a jako kelner obsługiwałem VIP`ów {tych prawdziwych a nie nowobogackie damy} i wszyscy oni byli mną zachwyceni i proponowali czy też zachęcali do spróbowania sił w TV więc z tego miejsca słowo do mediów:
mogę być ja waszym prezenetrem
dziennikarz prasowy
mnóżcie oferty wezmę każdą z wyjątkiem w/w przy *
czekam na pracę (czekam na kasę) dzięki za odpowiedź