conkret 08.12.04, 00:23 Jeśli jesteś odważny na tyle aby chć trochę czasu poświęcić na współtworzenie serwisu zobacz www.wsio.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zaciekawiony Re: Dla odważnych ... IP: *.chello.pl 08.12.04, 23:42 A nie powinien ów portal mieć adresu: www.wsioch.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: Dla odważnych ... 09.12.04, 09:53 Z miłą chęcią - ale wybacz nie może on być tylko o Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: Dla odważnych ... 10.12.04, 02:58 Odpowiadając na ten post napisałeś "jestem" tak więc rozumiem że masz odwagę pisać arytykuły posty felietony na tematy związane z Wielkopolską, z ludźmi zamieszkującymi Wielkopolskę. Najprostszy sposób aby to udowodnić wejdź na stronkę, zarejestruj się, ustaw sój profil i zacznij, możliwości jest wiele dla zarejestrowanych użytkowników i z dnia na dzień ich przybywa. Nikt nie będzie Ci sugerował co masz pisać gdyż: Serwis ma być dla WAS Nie ma być kolejnym tworem medialnego bełkotu, ma bawić, uczyć, prowokować lokalne władze do porządnej roboty, a o tym możecie pisać i mówić tylko Wy bo każde miasto, miasteczko wieś to wasza mała ojczyzna. Więc jeśli chcesz i potrafisz pokaż piękno Swojego Regionu, włącz się aktywnie do pracy nad tworzeniem i rozwojem swego serwisu... Jeśli masz jakiekolwiek pytania to pytaj: w dziale kontakt link do administratora - ____________________ wsio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko Re: Dla odważnych ... IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 01:42 ja już działam wszystkie kawały w tym serwisie to moja zasługa dopisujcie następne. Odpowiedz Link Zgłoś