Dodaj do ulubionych

Były zarząd Dantera odpowie za jego długi?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:42
J.Wo
Obserwuj wątek
    • Gość: magaje Były zarząd Dantera odpowie za jego długi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:03
      J.Woś, Z. Kowalczyk i B.Rączka byli "prezesi" SM "Wielkopolanka" za jawną
      niegospodarność otrzymywali w czasach swojej ...... nagrody!!!!!!!Wierzę, że
      za świadome marnotrastwo majątku spółdzielców poniosą sprawiedliwą
      karę."Wielkopolanka"ledwo dycha, a rodzinny interes byłego prezesa (Piotr i
      Paweł) ma się b. dobrze. Myślę, że majątek rodzinny w części zniwelowałby
      straty finansowe Spółdzielni spowodowane działalnością tatusia!!!!Prokuraturo
      pospiesz się!!! proszę.Może mi ktoś podpowie co porabiają obecnie "prezesi"?
      pozdrawiam - magaje@poczta.onet.pl
      • Gość: Naiwniak Re: Były zarząd Dantera odpowie za jego długi? IP: 195.124.18.* 17.12.04, 00:40
        Ciekawe co z "prezesami" innych firm np.Developer Tulece/Suchy Las. Mam
        nadzieje że prokuratura postapi z nimi podobnie jak z Danterem.Odpowiedzą, za
        przekręty i nabijanie niewinnych ludzi w butelke. Wierzę, że prędzej czy
        później, ale poniosa zasłużona karę.
    • Gość: mih Quiz IP: *.238.98.135.adsl.inetia.pl 17.12.04, 00:19
      Pytania z budowania i zarzadzania: czy nazwa firmy Santer zarzadzajacej czescia
      budynkow postawionych przez Dantera jest przypadkowo "bliskobrzmiaca"?
      Zgadnijcie, zona ktorego z bylych prezesow Dantera jest prezesem Santera? Czy to
      prawda, ze mieszkania zbudowane przez Danter, a ktorych nie udalo sie sprzedac,
      jakos nie trafily "pod mlot" nadal je mozna kupic tylko, ze od innej firmy x?
      Pozdrowienia dla wszystkich bylych i obecnych prezesow z branzy - oni maja
      najwieksze szanse na zwyciestwo. Nagroda "murowana" satysfakcja.
      • Gość: zgadywacz Re: Quiz IP: 217.153.71.* 17.12.04, 11:21
        żadna tajemnica, chodzi o złodziejskie małżenstwo Jama. Mam nadzieje, że
        prokuratura dobierze im sie do "dupy". A kolega jak widze mieszka na
        Poziomkowym...
        • Gość: mih Re: Quiz IP: *.238.99.97.adsl.inetia.pl 17.12.04, 11:36
          zostałem zdemaskowany! teraz to juz nigdy nie doprosze sie o wymiane swietlowek...
          ;)
    • Gość: Gość Re: Były zarząd Dantera odpowie za jego długi? IP: 195.124.18.* 17.12.04, 00:48
      Czas najwyższy przyjżeć się wszystkim firmą developerskim. Po ostatnich
      skandalach i boomie na budownictwo niejedni mogą zapłakać.
    • Gość: Sebar Ja pogratuluje poznanskiej prokuraturze jak IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.12.04, 01:07
      beda konkretne, niezawieszone wyroki, skoro biegli wykazali to co wykazali.

Ale tez sie ciesze, bo jest nadzieja, ze w koncu chwasty beda niszczone.

Sebar
      sebar_rysiu@yahoo.co.uk
    • Gość: zemsta Re: Były zarząd Dantera odpowie za jego długi? IP: *.icpnet.pl 17.12.04, 16:05
      Nareszcie może tych złodzieji (Jama,Kapitan i inne pedały)wsadzą do kicia a tam
      im dupy popekaja jak ich ekipa z młyna zacznie dymać !!!!! załatwie to wam
      tylko sie tam pojawcie a bedziecie wyć z bulu gnoje !!!! macie za swoje ZEMSTA
      BEDZIE JAK ZAWSZE SŁODKA !!!!
      • Gość: zyga Re: Były zarząd Dantera odpowie za jego długi? IP: *.icpnet.pl 17.12.04, 19:47
        ten trzeci złodziej nazywał się walczak. Było jeszcze dwóch typków ze Śląska,
        jeden chyba był baran. Czarny baran. Drugiego nie pamiętam
    • Gość: Andy Re: Były zarząd Dantera odpowie za jego długi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:46
      Myślałem,że Bolek Rączka już nie żyje, a tu proszę - Prezes ! To ten sam
      towarzysz, który kiedyś szefował Zieleni Miejskiej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka