Dodaj do ulubionych

Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:19
Mój typ - La Scala ul. Zamkowa

Niby elegancko, bardzo drogo, ale...
1. niemiła i niekompetentna obsługa,
2. brudne kieliszki i szklanki,
3. bardzo brzydko podane dania, mało, skromne przybranie,
4. nie można było zapłacić kartą,
5. rachunek podano napisany odręcznie i nieczytelnie!!!!
6. ponoć restauracja Włoska, a Włoch z którym tam byłam nie znalazł w tych
daniach nic znajomego

Zdecydowanie nie polecam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Go Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:06
      Tak zdecydowanie popieram Farbowaną. Takie ładne miejsce a tak KICZOWATO
      urządzone !!!!!!!!!!!!!
      No i ta obsługa ?!?!?
      Fatalna !!! Kelner pyta czy mięso krwiste, średnie czy przypieczone. Ja proszę
      o dobrze (!) przypieczone, a on krwiste przynosi. To po co
      pyta ??????????!!!!!!!
      Zdecydowanie najgorsza restauracja w Poznaniu w jakiej byłam.
    • Gość: ja Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.icpnet.pl 07.01.05, 09:23
      A nie było widać jak pod stolikiem wiadomi panowie podają sobie biały wiadomy
      proszek?Takie kwiatki tam też można zobaczyć.
      • Gość: farbowana Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:12
        To faktycznie prawdziwy horror z tą restauracją!
        A ja nawet tego odręcznego rachunku jako dowodu nie mam, bo pan bezczelny
        kelner zabrał go razem z należnością i nie oddał ani rachunku ani reszty.

No ale jesteśmy na stronach gazety, to może dziennikarzy zainteresuje ten temat.
        • Gość: Dal Figaro FIGARO IP: 193.29.205.* 11.02.05, 21:26
          Knajpa dla snobów. Byłem w addidasach a właścicielka utleniona blondynka
          kazała mi pokazać czy mam pieniądze. Knajpa dzla snabów!
          • Gość: Edwin Re: FIGARO IP: 217.168.136.* 15.02.05, 15:25
            Bywam tam często ale ostatnio wydało się, że owoce morza i świeże ryby są te
            same przez 5 dni. To jest chyba wielki skandal!!! W zaufaniu dowiedziałem się
            to od zaprzyjaźnionej kelnerki. Od tego czasu omijam ten "wyjątkowo świeży"
            lokal!
      • Gość: x Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.icpnet.pl 07.01.05, 15:15
        Podajcie swoje typy.
    • Gość: tzynk Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:38
      Bacówka jak na razie. Podobne zarzuty jak do scali. Nie mam odwagi porównać.
    • Gość: Trawka Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:31
      Pod Dębami - Rogalin. Ładne miejsce, możliwe ceny, ładnie podane, a tymczasem
      capuccino z tytki. Szok!!
      • tess74 Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! 08.01.05, 21:51
        mialam wielkiego pecha urzadzic swoje przyjecie weselne w la scali - do dzis a
        minelo juz kilka miesiecy na wspomnienie tej uroczystosci odczuwam niesmak i
        rozgoryczenie- potwierdzam wszystkie wyzej wymienione zarzuty a zwlaszcza brak
        kompetencji obslugi, brak jakiejkolwiek troski o klienta ze strony wlascicielki
        co w obliczu duzej jednak konkurencji na rynku swiadczyc moze ze ten lokal jest
        jedynie przykrywka jakies innej dzialalalnosci i na tym byc moze polega jego
        jedyny zwiazek z wlochami, czuje sie oszukana, zlekcewazona a co jest dla mnie
        najsmutniejsze- mam kompletnie zepsute wspomnienia z wlasnego wesela i tego mi
        nikt nie jest w stanie zrekompensowac- nie chce mi sie szczegolowo opisywac co
        mnie spotkalo ale zainteresowanym sluze szczegolami pozdr i radze la scale
        omijac szerokim lukiem
        • Gość: ja Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.icpnet.pl 09.01.05, 15:11
          Włascicielką jest tylko na papierze.Rzeczywistym panem i władcą jest kto inny.
          A co do przykrywki to ciepło,ciepło.
          • Gość: Adam Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: 193.29.205.* 11.02.05, 21:37
            Figaro jest pralnią pieniędzy, całe piętro nad restauracją w Ataneże na
            Ogrodowej mają Włosi. Ciekawe takie pieniądze, ciekawe z kąd takie pieniądze.
            A Pan właściciel jest biednym Albańskim emigrantem.
        • Gość: m. Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.stihl.pl 03.02.05, 14:53
          proszę o szczegółowe informacje dotyczące przyjęcia weselnego i nieprzyjemności
          z nim związanych. mam, a właściwie chyba MIAŁAM zamiar zorganizować przyjęcie
          właśnie tam. a zatem czekam na opinie, zanim będzie za późno...! dzięki!
          • marghot Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! 03.02.05, 14:59
            a to chyba jakaś mafijna knajpa jest
            jest tyle fajnych miejsc na wesele :)
            powodzenia
          • Gość: Ania BROVARIA IP: 193.29.205.* 11.02.05, 21:33
            Byłam ze znajomymi a piwo za wodniste a potrawy zimne. Skandal!!! Podobno to
            pralnia mafii.
          • tess74 Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! 21.02.05, 17:04
            ktos mnie pytal o wesele w la scali, szczegolowo je opisalam w nowszym watku pt
            la scala , jest tam rowniez wiele innych ciekawych komentarzy na temat tej
            knajpy, pisze dopiero dzis bo dopiero dzis zajrzalam na ten watek po dlugiej
            przerwie, mam nadzieje ze nie jest za pozno...
    • Gość: farbowana Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:58
      ktoś pyta o la scale - to podciągam wątek.
      • Gość: anty Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 17:54
        najgorsza to cymes - nedzne zarcie i nedzna obsluga
    • Gość: ela Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.pro-internet.pl 02.02.05, 18:04
      Byłam tam ( w La Scali ) i w nogę ugryzł mnie szczur,strasznie bolało !
      • Gość: Sineira Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:17
        Coś Ty mu zrobiła, że Cię ugryzł???
        • Gość: Bażant BAŻANCIARNIA IP: 193.29.205.* 11.02.05, 21:30
          Brakuje dobrych deserów, a posiłki są zimne. Ceny bardzo wysokie, brak
          szatni. A właściciel powinien umyć sobie włosy, bo są długie i poklejone.
      • Gość: Marta Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: 193.29.205.* 11.02.05, 21:21
        Chyba jadłaś LSD, już więcej tego nie bieżżż...
    • Gość: . Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.pro-internet.pl 03.02.05, 01:03
      • Gość: Bormann Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.au.poznan.pl 03.02.05, 12:46
        Sphinx. Byle jak, niestarannie i jak najszybciej. Lepiej się je w barze
        mlecznym.
        • Gość: zzzzz Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: 213.17.203.* 22.02.05, 10:05
          Sphinx..popieram...kiedyś się starali - Duże porcje, ciepłe
          posiłki...Teraz...Zimne,choć powinny być ciepłe, porcje coraz mniejsze, surówki
          mało...Niegrzeczna obsługa...Zamawia coś człowiek, im się myli...i przynoszą
          coś innego..poźniej jeszcze się sprzeczają...zamiast grzecznie
          przeprosić...aaa...już tam nie chodzę...Tymbardziej na Stary Rynek... Masówka i
          tyle...
    • Gość: z Re: Najgorsze restauracje (puby, bary) - ranking! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:22
      • kluczykzserduszkiem Re: Meridian w Parku Sołackim 03.02.05, 17:29
        beznadziejna kuchnia
        poprostu niesmaczna
        • ayoya Re: Meridian w Parku Sołackim - bleee 11.02.05, 22:34
          groteskowa restauracja więdnących podstarzałych snobów

Jedzenie nieestetycznie podawane. Niesmaczne. Nieinteresujące.
          Ale co się dziwić restauracja należy do podejrzanych osób
          robiących dziwne pieniądze w związku z mafiami paliwowymi
          a restaurację prowadzi elektryk bez pojęcia o dobrym jedzeniu
          ciągle uśmiechnięty i oczywiście zadowolony Adam Czymbor.
          Szkoda , że taki lokal tak przepięknie położony jest omijany przez
          każdego kto tam wcześniej coś jadł.
          Restauracji chyba grozi bankructwo. Przechodząc blisko okien widać , że tam
          jest stale pusto. Z czego się utrzymują ? Może to kolejna pralnia pieniążków
          nie koniecznie czystych ?..........
          • Gość: urzędnik Re: Figaro IP: 217.168.136.* 14.02.05, 20:30
            To wszystko to nic, ciekawe jak właściciel Figaro doszedł do takiej wielkiej
            fortuny, samochody, kilkanaście mieszkań. Na biednego uchodźcę z Albanii to
            chyba za dużo??? A w niemczech pracował jako pomywacz, a jego żonka
            sprzątaczka. To jest dopiero chistoria. Czy ktoś się zainteresuje biednym
            Albańskim uchodźcą? Podobno w urzędzie skarbowym nie mają dochodów. Ciekawe
            co to za złoty lub biały interes??????????????
            • antidotumm Bazanciarnia 22.02.05, 19:14
              polecam zwlaszcza zwrocic uwage na brudne kibelki, ktore z racji na swoja nietypowa budowe, zawsze sa brudne (zasikane siedzisko).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka