Gość: P.B IP: *.wskiz.poznan.pl 22.05.02, 13:32 Wybieramy operatora Ja jestem za Ideą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fxx Re: Era, Plus, Idea 22.05.02, 13:59 O nie, to trąci komercją. Nie powiem Ci, skąd mam komórkę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Era, Plus, Idea IP: *.wskiz.poznan.pl 22.05.02, 14:02 fxx napisał(a): > O nie, to trąci komercją. Nie powiem Ci, skąd mam komórkę... ;) Wielka mi tajemnica! Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Era, Plus, Idea 22.05.02, 14:07 Gość portalu: P.B napisał(a): > fxx napisał(a): > > > O nie, to trąci komercją. Nie powiem Ci, skąd mam komórkę... ;) > > Wielka mi tajemnica! Eee, nie obrażaj się. po prostu nie mam zaufania do wszelkich komercyjnych ankiet. Zresztą jakiś czas temu czytałem w "Wyborczej" jakiś, zdaje się era stoi chyba najlepiej. A phone mam w idei... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Era, Plus, Idea IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.05.02, 14:03 To nie nowość P.B. żyje wielkimi ideami................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Era, Plus, Idea IP: *.wskiz.poznan.pl 22.05.02, 14:08 Gość portalu: XXL napisał(a): > To nie nowość P.B. żyje wielkimi ideami................ Czy to źle? Wielkie pomysły, wielka kariera, wielkie pieniądze....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: Era, Plus, Idea IP: 213.134.142.* 22.05.02, 14:32 era, mimo ze era-penera, ale era .. najmniej zdziera ;) p.s. po przejsciach ideologicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Era, Plus, Idea IP: *.piastlan.net 22.05.02, 16:38 prawde mówiąc wisi mi to ktury operator jest najlepszy, ja mam koma w plusie i nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Era, Plus, Idea IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 13:03 jeden to pies wszytskie sieci szanują klinta zanim się nim nie stanie (czytaj do momentu podpisania umowy) podpisałeś - wpadłeś - teraz płać czasami zazdroszczę pre-paidowcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Era, Plus, Idea IP: *.radiomerkury.pl 23.05.02, 13:16 Jestem z erą po ideowych przejsciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squaw Plus IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 14:29 ..i jestem zadowolona. pzdr. S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Era, Plus, Idea IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 23.05.02, 14:28 Gość portalu: guerra napisał(a): > jeden to pies > > wszytskie sieci szanują klinta zanim się nim nie stanie (czytaj do momentu > podpisania umowy) > > podpisałeś - wpadłeś - teraz płać > > czasami zazdroszczę pre-paidowcom No to bierz Handy na karte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Era, Plus, Idea IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 14:53 sęk w tym, że za wygodny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Era, Plus, Idea IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 23.05.02, 14:56 Gość portalu: guerra napisał(a): > sęk w tym, że za wygodny jestem Przecież do tej pory, telefony na kartę charakteryzowały się większą wygodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Era, Plus, Idea IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 23.05.02, 15:20 ja mam popa i fajny ze mnie POPak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Era, Plus, Idea IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 19:35 Gość portalu: lechita2 napisał(a): > ja mam popa i fajny ze mnie POPak!!! Ja również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Era, Plus, Idea IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 15:54 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: guerra napisał(a): > > > sęk w tym, że za wygodny jestem > > Przecież do tej pory, telefony na kartę charakteryzowały się większą wygodą. generalnie to wszystkie są na kartę i wszystkie tyle samo ważą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Idea ,ale nie lubie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 19:50 tej buzki na kopercie!! im bardziej wyszczerzona w usmoiechu tym wyzszy rachunek:))) Do mnie zawsze przychodzi usmiechnieta...a na Gwiazdke to chyba mi zrobia tatuaz na plecach:) pzdr Ideowcow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 plus 23.05.02, 23:12 wybór taty wtedy najlepsza oferte miala idea. teraz nie wiem jak jestm, bo szczerze mówiąc mi to wisi. wazne zeby mozna bylo smsy wysylac Odpowiedz Link Zgłoś