Gość: vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:17 dajcie jakiegos dobrego linka dotyczacego obslugi tego:) aha...tzw pomoc/informacje na nic mi sie nie przydaly:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: george Re: outlook express IP: *.icpnet.pl 17.01.05, 23:27 Przybliż problem, to może i jakś rada się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:36 a wiec...chce dostawac tylko wiadomosci od nadawców z mojej ksiazki adresowej:) a reszta najlepiej zeby byla usuwana:) chyba mozna to ustawic gdzies w regulach wiadomosci,w 2 czesci mysle,ze powinno byc'usun z serwera',ale nie wiem co wybrac w 1szej czesci:/ i czy w ogole da sie to zrobic przy darmowej poczcie? podobno w thunderbirdzie mozna tak zrobic,ale nie chce zaczynac wszystkiego od nowa(konfiguracja itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikacz nizinny Re: outlook express IP: *.multilan.net 17.01.05, 23:39 spoko po co ci outlook ja sie wszytskim zajme... pousowam ci z konta ;) hehehe tylko nie mam twojej ksiazki adresowej a jak nie chcesz otrzymywac spamu to zaloz konto platne na niezaleznym serwerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:00 ooo...kogo widze?! lapki nie bola juz od pisania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: outlook express IP: *.icpnet.pl 17.01.05, 23:44 Menu: narzędzia/reguły wiadomości/poczta. Kiedy w polu od: tu wybierasz osobę z książki adresowej, następniej wybierz akcję dla tej regułu. Załóż katalog dla wiadomości, które chcesz zachowywać i tam skieruj je wg reguły. Pozostałe traktuj jako śmietnik i usuwaj hurtowo. Buziaczka na dobranoc proszę za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka CMOK CMOK:)))dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:01 zaraz sie do tego zabieram:) o efektach oczywiscie poinformuje pozniej...moze nawet dzis mi sie uda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:08 zrobilam:) ale jeszcze musze sprawdzic,czy dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikacz nizinny Re: outlook express IP: *.multilan.net 18.01.05, 00:10 qpilas mikrofon... wiesz jak jest -wiecej nie pisze bo dczuwam bol w nadgarstkach... hehehehe www.allegro.pl/show_item.php?item=38975520 tu masz link 12.90 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:19 starzejesz sie to i reumatyzm dokucza;) sluchawki mam-polaczylam malego z duzym:) mikrofonu brak-musisz mi kupic,bo biedna jestem:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:23 "polaczylam malego z duzym:)" No o tej porze to odpowiedmni czas. Ale ja wolę łączyć dużego z małą, hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:26 pan.nikt napisał: > Ale ja wolę łączyć dużego z małą, hahah no mozna tak powiedziec-polaczylam duzego jacka z wejsciem od malego:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:31 > no mozna tak powiedziec-polaczylam duzego jacka z wejsciem od malego:) WEJŚCIA? Brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:38 ze tak powiem...nie kumam;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:42 Oj, taka bystra i raptem niekumata. A znasz baje o Jasiu, jak przymierzał wtyczkę do kontaktu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:44 pan.nikt napisał: > Oj, taka bystra i raptem niekumata. buuuuuuuuuu:( > A znasz baje o Jasiu, jak przymierzał wtyczkę do kontaktu?? i bajki tez nie znam:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:46 jestem załamany!! Nie wierzę. I może jeszcze nie wiesz jak fajnie reguluje się u kobiety głosność, takimi fajnymi dwoma pokretłami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:48 pan.nikt napisał: > jestem załamany!! > Nie wierzę. przykro mi,ze Cie zawiodlam;) > I może jeszcze nie wiesz jak fajnie reguluje się u kobiety głosność, takimi > fajnymi dwoma pokretłami?? hmm...moge sie domyslac:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:49 To dobrze, że chociaz domyslna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:51 przestan...bo pomysle,ze myslisz,ze cos ze mna nie tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:06 innymi slowy-nie pisz mi,ze jestem niekumata,bo pomysle,ze masz zle zdanie na moj temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:10 Ok mam dobre zdanie. Ba wiem, że z tym nie kumaniem to mnie wkręcałaś. Ale dobrze, będe mówił inaczej. Wiesz, że zawsze mozna inaczej?/ Znasz dowcip o flanelce?? (to nie jest o Tobie), to jest jak mozna inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:16 pan.nikt napisał: > Ok mam dobre zdanie. wiem:)nie ma innej opcjii;) > Ba wiem, że z tym nie kumaniem to mnie wkręcałaś. > Ale dobrze, będe mówił inaczej. no...to sie pilnuj;) > Wiesz, że zawsze mozna inaczej?/ > > Znasz dowcip o flanelce?? (to nie jest o Tobie), to jest jak mozna inaczej. a powaznie to zartow/dowcipow/bajek itp nie znam,bo mnie nie bawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:26 Bajki i przysłowia są madrością narodów. Niektóre cytaty z literatury, też maja w sobie coś. Fajny jest też Boy, Stautinger itp. A bajka o flanelce jest taka. W Tramwaju mąż krzyczy do żony: "Flanelko wysiadamy" Na co jakiś oburzony pasażer ruga go i mówi: " jak Pan może tak mówic na żonę" A mąż na to; "Panie, ja tak tylko przy ludziach, w domu mówię, Ty szmato" Czyli zawsze można inaczej ładniej.. Na a z tramwajowych , bardzo starych: "taki, tu tłok, że gdyby nie kobiety, to nie było by gdzie palca włozyć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:31 niby tak,mam nawet zaje..ksiazke "Madrosci swiata"(wyd europa),czasem sobie czytam,rzadziej zastanawiam sie nad przekazem;) co do bajek:2ga znalam...obydwie taaaaaaakie sobie=mnie nie bawia:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:34 Tak młoda, a taka smutna. A co Cię bawi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:38 sama sie bawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:40 Nie pytałem, kto (bo to niedyskretne pytanie), tylko co! > sama sie bawie;) A swoja drogą, bez obrazy, ale brzmi to dwuznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:42 hehehe:) bo to taki moj zarcik z gatunku glupich;) ale ciezkie pytania zadajesz o tej godzinie;)co mnie bawi...hmm...nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:44 No to był żarcik prowokacyjny. Ok dość na wczoraj. Czas na siusiu, paciorek i na żonę. DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikacz nizinny Re: outlook express IP: *.multilan.net 18.01.05, 00:24 to slabo - daj adres to ci wysle jakis moj - ja tez biedny jestem czyli polowa sukcesu - ty juz mnie slyszysz - czyli instaluj proga i ja bede mowi a ty bedziesz pisac hehehe bo to mnie rece bola ;) pozatym kto tu jest stary hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:28 jak Ty bedziesz mowil,to po co mi mikrofon;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikacz nizinny Re: outlook express IP: *.multilan.net 18.01.05, 00:47 bo jak duzo czytam to bola mnie oczy....;) hehehehe mysl czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:49 ja tu nie jestem od myslenia...a tym bardziej od odgadywania Twoich mysli;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:01 znowu to samo:( jakies g...przyszly spoza ksiazki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:30 ale co nie Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:42 wiem,ze nie Ty,bo on(nadawca)to nie Ty:) ale jestem wk...:/myslalam,ze problem z glowy:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 21:46 Musisz byc szczęśliwą osobą, skora masz tylko takie malutkie problemy i sokro takie problemiki Cię denerwują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:53 fakt-problemow 0,w porywach 1;)wiec nie bede ich sobie na sile wyszukiwac:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 22:03 A wyszukujesz w outloku. NO, TO UŚMIECHNIJ SIĘ CIESZ SIĘ ŻYCIEM A I TU PRZEKAŻ CZĘŚĆ SWOJEJ RADOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:17 no przeciez sie smieje...prawie caly czas:D jestem zadowolona,bo cos sobie wymyslilam i bedzie tak jak chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:31 wiadomo:) chociaz zadnego wysilku raczej w to nie wkladam;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 22:33 Jak bez wysiłku, to tym lepiej. Nie na tym zycie polega, żeby się narobić, ale żeby zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:46 dokladnie tak...samo sie zrobi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:03 Tak sobie milo czatujecie, ale pozwole sie wpieprzyc miedzy wodke a ogorka. Ja bym polecal zainstalowanie czegos bardziej ambitnego niz OE - bo ma on mnostwo dziur i jest w ogole do dupy. Polecam np The Bat (polska wersja tez istnieje) - jest to IMO najlepszy czytnik poczty dostepny na rynku. Jedyny jego mankament, to ze nie czyta grup dyskusyjnych, ale i to da sie ominac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:10 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): > Tak sobie milo czatujecie, ale pozwole sie wpieprzyc miedzy wodke a ogorka. > Ja bym polecal zainstalowanie czegos bardziej ambitnego niz OE - bo ma on > mnostwo dziur i jest w ogole do dupy. Polecam np The Bat (polska wersja tez > istnieje) - jest to IMO najlepszy czytnik poczty dostepny na rynku. specjalnie dla Ciebie,male literki+enter;) a wiec nie wiem jak to sie stalo,ze mam OE akurat;) poza tym chyba juz go polubilam;) Jedyny jego > mankament, to ze nie czyta grup dyskusyjnych, ale i to da sie ominac. ze co??;)nie wiem,nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:16 Gość portalu: vikka napisał(a): > > specjalnie dla Ciebie,male literki+enter;) Dzienx :-D > Jedyny jego > > mankament, to ze nie czyta grup dyskusyjnych, ale i to da sie ominac. > > ze co??;)nie wiem,nie znam... Grupy dyskusyjne - podobna forma do forum, tyle ze konkretne tematy itd. Dodaj sobie w OE konto grup dyskusyjnych, jako adres serwera wpisz news.tpi.pl, adres mejlowy najlepiej podaj nieprawdziwy (albo jakas wstawke coby utrudnic zabawe spamerom) i sobie subskrybuj grupy ktore interesuja. Polskojezyczne to pl.* i alt.pl.* Proste i fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:06 na forum tez sa konkretne tematy;)hehehe a dane zawsze podaje nieprawdziwe,mam 100hasel,pelno nickow itp...wiec czasem sama sie w tym gubie;) jak to ogarne,to sobie utworze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:59 to samo co wczesniej:( a moze niektore reguly wzajemnie koliduja ze soba??bo mam tez takie,ze jak przychodzi wiadomosc z "x" przenies ja do folderu "x"((i te regule mialam najpierw) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielaj znam outlooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:03 ejdz na samoinstalacja.neostrada.pl albo weź sobie obojetnie jaka ksiazke lub broszure o poczcie elektronicznej.;)nie wchodz na taak beznadziejny portal tu nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: znam outlooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:59 wiesz jak jest w takich książkach-z założenia są napisane dla osób znających się na rzeczy(wiem,bo miałam 'przyjemność' przegladać kilka) a tutaj tłumaczą mi prosto i jasno co i jak mam zrobić:) i jestem ZADOWOLONA:) Odpowiedz Link Zgłoś