Dodaj do ulubionych

outlook express

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:17
dajcie jakiegos dobrego linka dotyczacego obslugi tego:)
aha...tzw pomoc/informacje na nic mi sie nie przydaly:(
Obserwuj wątek
    • Gość: george Re: outlook express IP: *.icpnet.pl 17.01.05, 23:27
      Przybliż problem, to może i jakś rada się znajdzie.
      • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:36
        a wiec...chce dostawac tylko wiadomosci od nadawców z mojej ksiazki adresowej:)
        a reszta najlepiej zeby byla usuwana:)
        chyba mozna to ustawic gdzies w regulach wiadomosci,w 2 czesci mysle,ze powinno
        byc'usun z serwera',ale nie wiem co wybrac w 1szej czesci:/
        i czy w ogole da sie to zrobic przy darmowej poczcie?
        podobno w thunderbirdzie mozna tak zrobic,ale nie chce zaczynac wszystkiego od
        nowa(konfiguracja itp)
        • Gość: vikacz nizinny Re: outlook express IP: *.multilan.net 17.01.05, 23:39
          spoko po co ci outlook ja sie wszytskim zajme...
          pousowam ci z konta ;)
          hehehe
          tylko nie mam twojej ksiazki adresowej
          a jak nie chcesz otrzymywac spamu to zaloz konto platne na niezaleznym
          serwerze...
          • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:00
            ooo...kogo widze?!
            lapki nie bola juz od pisania;)
        • Gość: george Re: outlook express IP: *.icpnet.pl 17.01.05, 23:44
          Menu: narzędzia/reguły wiadomości/poczta. Kiedy w polu od: tu wybierasz osobę z
          książki adresowej, następniej wybierz akcję dla tej regułu. Załóż katalog dla
          wiadomości, które chcesz zachowywać i tam skieruj je wg reguły. Pozostałe
          traktuj jako śmietnik i usuwaj hurtowo.
          Buziaczka na dobranoc proszę za pomoc.
          • Gość: vikka CMOK CMOK:)))dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:01
            zaraz sie do tego zabieram:)
            o efektach oczywiscie poinformuje pozniej...moze nawet dzis mi sie uda;)
          • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:08
            zrobilam:)
            ale jeszcze musze sprawdzic,czy dziala...
            • Gość: vikacz nizinny Re: outlook express IP: *.multilan.net 18.01.05, 00:10
              qpilas mikrofon...
              wiesz jak jest -wiecej nie pisze bo dczuwam bol w nadgarstkach...
              hehehehe
              www.allegro.pl/show_item.php?item=38975520
              tu masz link 12.90 ;)
              • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:19
                starzejesz sie to i reumatyzm dokucza;)
                sluchawki mam-polaczylam malego z duzym:)
                mikrofonu brak-musisz mi kupic,bo biedna jestem:(
                • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:23
                  "polaczylam malego z duzym:)"
                  No o tej porze to odpowiedmni czas.
                  Ale ja wolę łączyć dużego z małą, hahah
                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:26
                    pan.nikt napisał:

> Ale ja wolę łączyć dużego z małą, hahah

no mozna tak powiedziec-polaczylam duzego jacka z wejsciem od malego:)
                    • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:31

> no mozna tak powiedziec-polaczylam duzego jacka z wejsciem od malego:)

WEJŚCIA?
                      Brawo!!

• Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:38
                        ze tak powiem...nie kumam;)
                        • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:42
                          Oj, taka bystra i raptem niekumata.

A znasz baje o Jasiu, jak przymierzał wtyczkę do kontaktu??
                          • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:44
                            pan.nikt napisał:

> Oj, taka bystra i raptem niekumata.
                            buuuuuuuuuu:(

> A znasz baje o Jasiu, jak przymierzał wtyczkę do kontaktu??
                            i bajki tez nie znam:(
                            • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:46
                              jestem załamany!!
                              Nie wierzę.
                              I może jeszcze nie wiesz jak fajnie reguluje się u kobiety głosność, takimi
                              fajnymi dwoma pokretłami??
                              • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:48
                                pan.nikt napisał:

> jestem załamany!!
                                > Nie wierzę.
                                przykro mi,ze Cie zawiodlam;)

> I może jeszcze nie wiesz jak fajnie reguluje się u kobiety głosność, takimi
                                > fajnymi dwoma pokretłami??
                                hmm...moge sie domyslac:)
                                • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:49
                                  To dobrze, że chociaz domyslna jesteś.
                                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:51
                                    przestan...bo pomysle,ze myslisz,ze cos ze mna nie tak;)
                                    • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 00:58
                                      teraz ja nie kumam
                                      • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:06
                                        innymi slowy-nie pisz mi,ze jestem niekumata,bo pomysle,ze masz zle zdanie na
                                        moj temat:)
                                        • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:10
                                          Ok mam dobre zdanie.
                                          Ba wiem, że z tym nie kumaniem to mnie wkręcałaś.
                                          Ale dobrze, będe mówił inaczej.

Wiesz, że zawsze mozna inaczej?/

Znasz dowcip o flanelce?? (to nie jest o Tobie), to jest jak mozna inaczej.
                                          • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:16
                                            pan.nikt napisał:

> Ok mam dobre zdanie.
                                            wiem:)nie ma innej opcjii;)

> Ba wiem, że z tym nie kumaniem to mnie wkręcałaś.
                                            > Ale dobrze, będe mówił inaczej.
                                            no...to sie pilnuj;)

> Wiesz, że zawsze mozna inaczej?/
                                            >
                                            > Znasz dowcip o flanelce?? (to nie jest o Tobie), to jest jak mozna inaczej.
                                            a powaznie to zartow/dowcipow/bajek itp nie znam,bo mnie nie bawia:)
                                            • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:26
                                              Bajki i przysłowia są madrością narodów. Niektóre cytaty z literatury, też maja
                                              w sobie coś. Fajny jest też Boy, Stautinger itp.

A bajka o flanelce jest taka.

W Tramwaju mąż krzyczy do żony:
                                              "Flanelko wysiadamy"
                                              Na co jakiś oburzony pasażer ruga go i mówi:
                                              " jak Pan może tak mówic na żonę"
                                              A mąż na to;
                                              "Panie, ja tak tylko przy ludziach, w domu mówię, Ty szmato"

Czyli zawsze można inaczej ładniej..

Na a z tramwajowych , bardzo starych:
                                              "taki, tu tłok, że gdyby nie kobiety, to nie było by gdzie palca włozyć"
                                              • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:31
                                                niby tak,mam nawet zaje..ksiazke "Madrosci swiata"(wyd europa),czasem sobie
                                                czytam,rzadziej zastanawiam sie nad przekazem;)

co do bajek:2ga znalam...obydwie taaaaaaakie sobie=mnie nie bawia:(
                                                • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:34
                                                  Tak młoda, a taka smutna. A co Cię bawi??
                                                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:38
                                                    sama sie bawie;)
                                                  • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:40
                                                    Nie pytałem, kto (bo to niedyskretne pytanie), tylko co!

> sama sie bawie;)
                                                    A swoja drogą, bez obrazy, ale brzmi to dwuznacznie.
                                                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:42
                                                    hehehe:)
                                                    bo to taki moj zarcik z gatunku glupich;)

ale ciezkie pytania zadajesz o tej godzinie;)co mnie bawi...hmm...nie wiem;)
                                                  • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 01:44
                                                    No to był żarcik prowokacyjny.

Ok dość na wczoraj.
                                                    Czas na siusiu, paciorek i na żonę.
                                                    DOBRANOC
                                                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:53
                                                    :)

• pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 11:15
                                                    :)
                                                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:32
                                                    :D
                                                  • Gość: vikka lece spac...dbnc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:43
                • Gość: vikacz nizinny Re: outlook express IP: *.multilan.net 18.01.05, 00:24
                  to slabo - daj adres to ci wysle jakis moj - ja tez biedny jestem
                  czyli polowa sukcesu - ty juz mnie slyszysz - czyli instaluj proga i ja bede
                  mowi a ty bedziesz pisac
                  hehehe
                  bo to mnie rece bola ;)
                  pozatym kto tu jest stary
                  hehehe
                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:28
                    jak Ty bedziesz mowil,to po co mi mikrofon;)
                    • Gość: vikacz nizinny Re: outlook express IP: *.multilan.net 18.01.05, 00:47
                      bo jak duzo czytam to bola mnie oczy....;)
                      hehehehe
                      mysl czasem
                      • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:49
                        ja tu nie jestem od myslenia...a tym bardziej od odgadywania Twoich mysli;)
          • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:01
            znowu to samo:(
            jakies g...przyszly spoza ksiazki:/
            • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 21:09
              To nie ja.
              • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:30
                ale co nie Ty?
                • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 21:38
                  Nie ja Ci ten chłam wysyłałem.
                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:42
                    wiem,ze nie Ty,bo on(nadawca)to nie Ty:)
                    ale jestem wk...:/myslalam,ze problem z glowy:(
                    • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 21:46
                      Musisz byc szczęśliwą osobą, skora masz tylko takie malutkie problemy i sokro
                      takie problemiki Cię denerwują.
                      • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:53
                        fakt-problemow 0,w porywach 1;)wiec nie bede ich sobie na sile wyszukiwac:)
                        • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 22:03
                          A wyszukujesz w outloku.

NO, TO UŚMIECHNIJ SIĘ
                          CIESZ SIĘ ŻYCIEM
                          A I TU PRZEKAŻ CZĘŚĆ SWOJEJ RADOSCI
                          • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:17
                            no przeciez sie smieje...prawie caly czas:D
                            jestem zadowolona,bo cos sobie wymyslilam i bedzie tak jak chce:)
                            • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 22:27
                              No to dawaj!!
                              Realizuj!!
                              • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:31
                                wiadomo:)
                                chociaz zadnego wysilku raczej w to nie wkladam;)
                                • pan.nikt Re: outlook express 18.01.05, 22:33
                                  Jak bez wysiłku, to tym lepiej.
                                  Nie na tym zycie polega, żeby się narobić, ale żeby zrobić.
                                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:46
                                    dokladnie tak...samo sie zrobi;)
            • Gość: dr huckenbush Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:03
              Tak sobie milo czatujecie, ale pozwole sie wpieprzyc miedzy wodke a ogorka.
              Ja bym polecal zainstalowanie czegos bardziej ambitnego niz OE - bo ma on
              mnostwo dziur i jest w ogole do dupy. Polecam np The Bat (polska wersja tez
              istnieje) - jest to IMO najlepszy czytnik poczty dostepny na rynku. Jedyny jego
              mankament, to ze nie czyta grup dyskusyjnych, ale i to da sie ominac.
              • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:10
                Gość portalu: dr huckenbush napisał(a):

> Tak sobie milo czatujecie, ale pozwole sie wpieprzyc miedzy wodke a ogorka.
                > Ja bym polecal zainstalowanie czegos bardziej ambitnego niz OE - bo ma on
                > mnostwo dziur i jest w ogole do dupy. Polecam np The Bat (polska wersja tez
                > istnieje) - jest to IMO najlepszy czytnik poczty dostepny na rynku.

specjalnie dla Ciebie,male literki+enter;)
                a wiec nie wiem jak to sie stalo,ze mam OE akurat;)
                poza tym chyba juz go polubilam;)

Jedyny jego
                > mankament, to ze nie czyta grup dyskusyjnych, ale i to da sie ominac.

ze co??;)nie wiem,nie znam...
                • Gość: dr huckenbush Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:16
                  Gość portalu: vikka napisał(a):
                  >
                  > specjalnie dla Ciebie,male literki+enter;)

Dzienx :-D

> Jedyny jego
                  > > mankament, to ze nie czyta grup dyskusyjnych, ale i to da sie ominac.
                  >
                  > ze co??;)nie wiem,nie znam...

Grupy dyskusyjne - podobna forma do forum, tyle ze konkretne tematy itd. Dodaj
                  sobie w OE konto grup dyskusyjnych, jako adres serwera wpisz news.tpi.pl, adres
                  mejlowy najlepiej podaj nieprawdziwy (albo jakas wstawke coby utrudnic zabawe
                  spamerom) i sobie subskrybuj grupy ktore interesuja. Polskojezyczne to pl.* i
                  alt.pl.* Proste i fajne :)
                  • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:06
                    na forum tez sa konkretne tematy;)hehehe
                    a dane zawsze podaje nieprawdziwe,mam 100hasel,pelno nickow itp...wiec czasem
                    sama sie w tym gubie;)

jak to ogarne,to sobie utworze:)
          • Gość: vikka Re: outlook express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:59
            to samo co wczesniej:(
            a moze niektore reguly wzajemnie koliduja ze soba??bo mam tez takie,ze jak
            przychodzi wiadomosc z "x" przenies ja do folderu "x"((i te regule mialam
            najpierw)
    • Gość: zielaj znam outlooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:03
      ejdz na samoinstalacja.neostrada.pl albo weź sobie obojetnie jaka ksiazke lub
      broszure o poczcie elektronicznej.;)nie wchodz na taak beznadziejny portal tu
      nic nie ma
      • Gość: vikka Re: znam outlooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:59
        wiesz jak jest w takich książkach-z założenia są napisane dla osób znających się
        na rzeczy(wiem,bo miałam 'przyjemność' przegladać kilka)

a tutaj tłumaczą mi prosto i jasno co i jak mam zrobić:)
        i jestem ZADOWOLONA:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka