Gość: ew IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 22:57 poszukuje noclegu w Pozku w przyszłym tyg na kilka dni, poszukuje tanich pokoii z lazienka , prosze o jakies informacje ewik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podolany ewik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:08 na podolanach jest dosć tani hotel na ul. Szarych szeregów, nazywa sie ILJON lub eljon (widzę go z okna, ale niestety na budynku ma szyld "hotel" bez nazwy, warunki chyba dobre, bo mają sporo gości, którzy, kurka wodna, parkują czasami na naszym osiedlowym parkongu!!!!!!!!!!!!). troche oddalony od centrum ale łatwy dojazd 68,78,83 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martula:P Re: TANIE noclegi w Poznaniu?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 14:21 Jak dla mnie to najtańszy jest Hotel Nest w Poznaniu. Ładne łazienki, mili właściele, ceny o wiele niższe niż w innych hotelikach. No i wszędzie blisko tak naprawdę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwis Re: TANIE noclegi w Poznaniu?????? IP: *.icpnet.pl 09.11.13, 20:53 Polecam firmę all4fair.pl, wynajmowałem przez nich mieszkanie jak byłem na PGA, dobra opcja bo hotele wtedy szaleją z cenami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: TANIE noclegi w Poznaniu?????? IP: *.abc-komputer.poznan.pl 27.11.13, 12:42 adres Nest : nest.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś