Dodaj do ulubionych

Poznań negocjuje z Ryanair

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.01.05, 00:44
Dajcie znac jak podpisza z nami umowe i zaczna latac. Poki co to wladze
miasta co rusz to maja same "sukcesy" i juz sa "tuz tuz" a to od
dofinansowania Glogowskiej, lini tramwajowej przez Rocha, albo Uniwersjady...

Poczekajmy i zobaczmy

Sebar
sebar_rysiu@yahoo.co.uk
Obserwuj wątek
    • Gość: ps1 Re: Poznań negocjuje z Ryanair IP: *.dial.inet.fi 29.01.05, 11:16
      Rzeczywiście nie opłaca się być hurra-optymistą, negocjacje prowadził Ryanair
      już z wielu portami, również w Polsce. Ale z pewnością jest się o co starać.
      Stabilny ekonomicznie (nie padnie w najbliższych latach jak znana skądinąd
      AirPolonia czy też katowicki GetJet, który miał już samoloty, ale nie wykonał
      ani jednego lotu), poza tym naprawdę robi wszystko, aby ceny biletów były bardzo
      przystępne. Mniej znany jest fakt, że jest to najpunktualniejsza(!) linia w
      Europie. No i przywozi wielu turystów z Londynu i innych miast, którzy może nie
      wiedzą za bardzo gdzie taki Poznań jest na mapie i czego tam szukać, ale
      polecieliby, by zobaczyć do nową destynację Ryanaira.
      Trzymam kciuki.
      • Gość: Włodek z Poznania rozwijać połączenia z płnWłochami! tamtejszy ... IP: *.238.98.139.adsl.inetia.pl 30.01.05, 23:19
        \biznes masowo zamierza w ciągu 3 lat lokować średnie inwestycje w Polsce i
        szuka lokalizacji i dogodnych połaczeń
    • Gość: szimi Re: Poznań negocjuje z Ryanair IP: *.icpnet.pl 29.01.05, 12:46
      najpierw niech wystartują, a potem będziemy się cieszyć; jak narazie nasze
      miasto w ważnych sprawach zwykle budzi się z ręką w nocniku...
    • Gość: mick Re: Poznań negocjuje z Ryanair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:49
      Ale przynajmniej coś robią. Ty za to siedzisz sobie w reichu i zajmujesz się
      tylko zrzędzeniem i kontestowaniem tego co się dzieje w Poznaniu. Zajmij się
      zwoim niemieckim ku...dołkiem!!!! A budowa linii przez Rocha się zaczęła.
      • Gość: szimi Re: Poznań negocjuje z Ryanair IP: *.icpnet.pl 29.01.05, 12:51
        sorry kolo ale jak już to se siedzę w Poznaniu a nie w Reichu - a poza tym
        naucz się czytać - jeśli piszesz do Sebara to on jest z UK
        • mantis77 mylisz się 05.02.05, 00:26
          Nie dość że się pomyliłeś że odpisał do Ciebie to jeszcze się mylisz że jest z
          UK. To że ma maila na Yahoo to nie znaczy że jest z UK. mój znajomy z polski
          też ma skrzynkę na Yahoo. Ale jest z niemiec bo z takiego kompa się loguje a
          przynajmniej wskazuje na tp jego IP.

jak się nie orientujesz to się nie wypowiadaj. żeby coś zarzucać bądź pewnym na
          110% a nie tylko na 90 ;-)
          • Gość: szimi Re: mylisz się IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 02:25
            ja sie nie pomyliłem, to tamten koleś się źle podpiął ja to mu celowo
            wytknąłem :D (jego złe podpięcie) a ty zinterpretowałeś jako moją pomyłkę (btw
            takie szczegóły jak pochodzenie maila i adres IP rozróżniam bo kompy troche
            życia mi zabrały)
    • Gość: Jan Kulczyk Re: Poznań negocjuje z Ryanair IP: *.icpnet.pl 29.01.05, 12:49
      HAHA jeden mój post jeden telefon jedna rozmowa z Bennym i już za pół roku w
      Poznaniu będziemy mieć Ryanair... NA KOLANA Poznaniacy za to że mnie macie!!!
      • Gość: Piotru$.A. Re: Poznań negocjuje z Ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:34
        Dziekujemy panie kulczyk
      • Gość: Marek Re: Poznań negocjuje z Ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:42
        Chciałbyś,ale nie jesteś.Wszystko na ten temat
    • Gość: Marek Re: Poznań negocjuje z Ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:47
      Rysiu został prezydentem przecinając wstęgi za Kaczmarka.Mam nadzieję,że
      następcy zostawi równie bogate pole do chwalenia się "osiągnięciami"
      • Gość: Szarek Re: Poznań negocjuje z Ryanair IP: 142.94.86.* 05.02.05, 00:09
        Osobie ktora napisala:
        (...) nową destynację Ryanaira
        GRATULUJE.
        W jakim to jezyku kundelku szczekasz?
        • Gość: Logik Ryanair lata gdzie sie da IP: 142.94.86.* 05.02.05, 00:14
          Irlandzka linia lotnicza Ryanair
          chciałaby latać z Poznania na lotnisko Frankfurt Hahn,
          położone ok. 100 km od miasta.

Po cholere latac gdzies w pole, az 100 km. od miasta?

Czy to ma sens?
          • Gość: PR01 Re: Ryanair lata gdzie sie da IP: .4mrp* / *.inet.fi 05.02.05, 10:39
            Widaĺ ma sens, skoro Hahn jest najszybciej rozwijaj˘cym siý lotniskiem w tej czý÷ci Europy (2,8 miliona pasażerów w r. 2004 wzrost ponad 13%). Nie każdy lata do samego Frankfurtu, poł˘czenia autobusowe istniej˘ ponadto m.in. do Luksemburga, Mainz, Koeln i kilku innych miast.
            • Gość: Tey Re: Ryanair lata gdzie sie da IP: 142.94.86.* 05.02.05, 22:49
              Ale co da taka linia Poznaniowi?
              Polaczenia autobusowe z lotniska niewiele sa warte.
              Chcac bowiem latac samolotami nie ma sie jak przesiasc, gdyz to lotnisko dzieli
              od Frankfuru "tylko" te 100 km.
              • Gość: adi_gbg Re: Ryanair lata gdzie sie da IP: *.bredband.comhem.se 06.02.05, 09:57
                lepiej w pole niz nigdzie-zawsze we frankfurcie sie coz dzieje;jesli sie dalej
                leci z International to mozna przenocowac poza tym Hann jest baza dla Ryan i
                mozna dalej w Europe wyfrunac...
                Lepszy rydz niz nic!
                Ryanowe kierunki kiedys malo znane wioski i miasteczka dzis zyja z turystow
                ktorze choc na kilka dni odrywaja sie od rzeczywistosci i majac do wyboru tanie
                polaczenia lataja tam.
                • Gość: Logik Re: Ryanair lata gdzie sie da IP: 142.94.86.* 07.02.05, 14:03
                  A ilu turystow z tej wioski pod Frankfurtem bedzie latalo do Poznania?
                  To nie ma chyba sensu dawac zarobic Niemcom nie odnoszac samemu korzysci.
                  • Gość: paulos jestescie niedorzeczni IP: *.fastres.net 07.02.05, 21:22
                    Logik jetses nielogiczny podobnie jak wszyscy inni, ktorzy nie widzicie sensu w
                    obecnosci takiej firmy jak Ryanair na poznanskiej Lawicy!

Brak mi slow, jestescie zenujacy.

Spojrzcie sobie na te wszystkie dziury typu Charleroi, jak sie ozywily, ile
                    kasy zarabiaja na turystach, a lotniska na oplatach od pasazerow.

I pojdzcie po rozum do glowy
                    • Gość: tomili Re: jestescie niedorzeczni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.02.05, 22:13
                      paulos ma racje, zobaczcie jaka siatke polaczen ma Raynair. Z tej "wioski" Hahn
                      jest wiele mozliwosci,poza tym o czym tu dyskutowac - sa najlepsi, zaczna od
                      Frankfurtu i Londynu , potem się rozkreca, a Wy chcielibyscie zeby od razu hab
                      powstal i zeby mozna w 100 miejsc latac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka