Dodaj do ulubionych

Do Elizy Fujak z gazety:)))

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 15:07
Co tam ciekawego u siostry Marty?

Pozdrowienia od byłego mieszkańca O. (w opolskiem:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Do Elizy Fujak z gazety:))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 00:40

Czy chodzi o Martę z Ozimka???? :) O kurde, jaki ten świat mały jest
      • Gość: Zbigniew Re: Do Elizy Fujak z gazety:))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 15:24
        Gość portalu: lol napisał(a):

>
        > Czy chodzi o Martę z Ozimka???? :) O kurde, jaki ten świat mały jest

Nawet nie gadaj:))
        A Ty kto?
      • Gość: Zbigniew Do lol IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 15:25
        Z Martą chodziłem do podstawówki:))
        Masz jakiś email?
        • redakcja Re: Do lol 30.05.02, 16:41
          Halo, halo, tu Eliza:) z Ozimka, a jakze:) Swiat rzeczywiscie jest maly,
          pozdrawiam Zbyszka K. (od siostry tez), szanownego kolege Lola zas zapytuje,
          czy to przypadkiem nie on przynosil mi kiedys do redakcji pelna bledow
          reklamowke jakiejs firmy sprzedajacej sprzet RTV? Cos twarz wydala mi sie
          znajoma...:) Czyzby DS "Zbyszko"?
          A w ogole to, Zbyszku, Lolu i inni Szanowni Forumowicze, my-admini dalismy
          dobry przyklad i ujawnilismy sie, a Wy co? Zapraszamy, strona dla Was czeka!
          Pozdrawiam wszystkich - Eliza
          • Gość: Zbigniew Re: Do lol IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 17:01
            redakcja napisał(a):

> Halo, halo, tu Eliza:) z Ozimka, a jakze:) Swiat rzeczywiscie jest maly,
            > pozdrawiam Zbyszka K. (od siostry tez), szanownego kolege Lola zas zapytuje,
            > czy to przypadkiem nie on przynosil mi kiedys do redakcji pelna bledow
            > reklamowke jakiejs firmy sprzedajacej sprzet RTV? Cos twarz wydala mi sie
            > znajoma...:) Czyzby DS "Zbyszko"?
            > A w ogole to, Zbyszku, Lolu i inni Szanowni Forumowicze, my-admini dalismy
            > dobry przyklad i ujawnilismy sie, a Wy co? Zapraszamy, strona dla Was czeka!
            > Pozdrawiam wszystkich - Eliza

Trochę się wzruszyłem:)))

Pozdrawiam
          • Gość: P.B Re: Do redakcji IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 31.05.02, 12:58
            redakcja napisał(a):

> A w ogole to, Zbyszku, Lolu i inni Szanowni Forumowicze, my-admini dalismy
            > dobry przyklad i ujawnilismy sie, a Wy co? Zapraszamy, strona dla Was czeka!
            > Pozdrawiam wszystkich - Eliza

Spokojnie, niedługo ja się ujawnię!
    • Gość: lol Re: Do Elizy Fujak z gazety:))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 00:16

Jeszcze raz pozdrawiam panią Elizę, którą widziałem ostatnio w pewnej firmie od
      futbolówek i koszulek
      • redakcja Re: Do Elizy Fujak z gazety:))) 11.07.02, 12:12
        Dziękuję, pozdrawiam także:)
        A wybierasz się może na spotkanie forumowiczów jutro?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka