Gość: Zbigniew IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 15:07 Co tam ciekawego u siostry Marty? Pozdrowienia od byłego mieszkańca O. (w opolskiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Do Elizy Fujak z gazety:))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 00:40 Czy chodzi o Martę z Ozimka???? :) O kurde, jaki ten świat mały jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Do Elizy Fujak z gazety:))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 15:24 Gość portalu: lol napisał(a): > > Czy chodzi o Martę z Ozimka???? :) O kurde, jaki ten świat mały jest Nawet nie gadaj:)) A Ty kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Do lol IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 15:25 Z Martą chodziłem do podstawówki:)) Masz jakiś email? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Do lol 30.05.02, 16:41 Halo, halo, tu Eliza:) z Ozimka, a jakze:) Swiat rzeczywiscie jest maly, pozdrawiam Zbyszka K. (od siostry tez), szanownego kolege Lola zas zapytuje, czy to przypadkiem nie on przynosil mi kiedys do redakcji pelna bledow reklamowke jakiejs firmy sprzedajacej sprzet RTV? Cos twarz wydala mi sie znajoma...:) Czyzby DS "Zbyszko"? A w ogole to, Zbyszku, Lolu i inni Szanowni Forumowicze, my-admini dalismy dobry przyklad i ujawnilismy sie, a Wy co? Zapraszamy, strona dla Was czeka! Pozdrawiam wszystkich - Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Do lol IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 17:01 redakcja napisał(a): > Halo, halo, tu Eliza:) z Ozimka, a jakze:) Swiat rzeczywiscie jest maly, > pozdrawiam Zbyszka K. (od siostry tez), szanownego kolege Lola zas zapytuje, > czy to przypadkiem nie on przynosil mi kiedys do redakcji pelna bledow > reklamowke jakiejs firmy sprzedajacej sprzet RTV? Cos twarz wydala mi sie > znajoma...:) Czyzby DS "Zbyszko"? > A w ogole to, Zbyszku, Lolu i inni Szanowni Forumowicze, my-admini dalismy > dobry przyklad i ujawnilismy sie, a Wy co? Zapraszamy, strona dla Was czeka! > Pozdrawiam wszystkich - Eliza Trochę się wzruszyłem:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Do redakcji IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 31.05.02, 12:58 redakcja napisał(a): > A w ogole to, Zbyszku, Lolu i inni Szanowni Forumowicze, my-admini dalismy > dobry przyklad i ujawnilismy sie, a Wy co? Zapraszamy, strona dla Was czeka! > Pozdrawiam wszystkich - Eliza Spokojnie, niedługo ja się ujawnię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Do Elizy Fujak z gazety:))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 00:16 Jeszcze raz pozdrawiam panią Elizę, którą widziałem ostatnio w pewnej firmie od futbolówek i koszulek Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Do Elizy Fujak z gazety:))) 11.07.02, 12:12 Dziękuję, pozdrawiam także:) A wybierasz się może na spotkanie forumowiczów jutro? Odpowiedz Link Zgłoś