Gość: szwip IP: *.wszib.poznan.pl 22.05.01, 10:47 Czy nie sądzicie, że parkomaty w Poznaniu są zupełnie zbyteczne? Karty postoju są całkowicie wystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.05.01, 21:50 To chyba jeden z bzdurnych głosów które usłyszałem na temat tych urządzeń, Jak nie było ich na ulicach to ludzie NARZEKALI że nie mogą kupić kart i dostali kartki do zapłaty. Gdy pojawiły się parkomaty słyszymy na odwrót parkomaty nie potrzebne! I tacy są Poznaniacy pokręceni,zakręceni i pojeb... ze swoimi pomysłami daleko przeciętny Poznaniak nie dojdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 22:49 A kolega to czasami nie mw?? A kolega nie jest poznaniakiem (pojeba..) fajnie.. Parkomaty sie przydadza:) ja nie narzekam ale kazdy ma prawo do takiej opinii jesli jest Poznaniakiem:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 00:47 Parkomaty są super kto tego nie docenia to jest chory!!!!! Skończą się bachory z kartami za 3 złote za pół godziny. Nie rozumiem głosów krytycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 09:35 W sprawie parkomatów najważniejsze jest to jakim kosztem została zrealizowana funkcja pełniona przez nie. Więc nie ma racji tom narzekając na narzekanie poznaniaków, gdyż jeżeli jest to rozrzutność to zejdziemy na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 23:58 Doszła nowa funkcja jaką mają pełnić. Mają być dokładnym zegarem. Strasznie nawet dokładnym zegarem bo opartym na zegarze atomowym według zapewnien ZDM. Ciekawe co na to fanatyczni przeciwnicy energii atomowej. Będą chyba pikietować nasze parkomaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 09.06.01, 12:54 Z tym ,że na razie oszukują o 20 minut oczywiście na niekorzyść parkującego kierowcy .Ale mają uruchomić ten atomowy zegar ,z tym ,że nikt nie wie kiedy . PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 23:10 Te parkomaty strasznie smutno wyglądają. Plastycznie to totalne zero. Dlaczego plastyk miejski zezwolił na stawianie takich brzydali w okolicach starego miasta. Przecież tam ostatnio postawili stylowe latarnie. A nawet słupki ograniczające parkowanie są z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 23:11 płać i nie narzekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 10.06.01, 12:04 Parkomaty są naprawdę bardzo praktyczne i bardzo szybko się o tym przekonałem Sygnalizuję tyklko: - rzecz jasna i nie nowa - zwrot reszty - to jest skandal inaczej tego nazwać nie można i nie uwierzę w żadne kwestie natury technicznej (że niby z jakiś przyczyn jest to niemożliwe) - przypadek, gdy po wydrukowaniu bilet nie został prawidłowo odcięty i zawisł na krawędzi "wypluwacza" przez nieszczęsliwe zamontowaną klapkę jego wydostanie zajęło mi dobre 10 min. Przy czym zmuszony byłem na poczekaniu stworzyć odpowiednie narzędzie do jego wydobycia Odpowiedz Link Zgłoś