Dodaj do ulubionych

Parkomaty w Poznaniu

IP: *.wszib.poznan.pl 22.05.01, 10:47
Czy nie sądzicie, że parkomaty w Poznaniu są zupełnie zbyteczne? Karty postoju
są całkowicie wystarczające.
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.05.01, 21:50
      To chyba jeden z bzdurnych głosów które usłyszałem na temat tych urządzeń, Jak
      nie było ich na ulicach to ludzie NARZEKALI że nie mogą kupić kart i dostali
      kartki do zapłaty. Gdy pojawiły się parkomaty słyszymy na odwrót parkomaty nie
      potrzebne! I tacy są Poznaniacy pokręceni,zakręceni i pojeb... ze swoimi
      pomysłami daleko przeciętny Poznaniak nie dojdzie!!!
      • Gość: Radost Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 22:49
        A kolega to czasami nie mw?? A kolega nie jest poznaniakiem (pojeba..) fajnie..
        Parkomaty sie przydadza:) ja nie narzekam ale kazdy ma prawo do takiej opinii
        jesli jest Poznaniakiem:)Pozdrawiam
        • Gość: bula Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 00:47
          Parkomaty są super kto tego nie docenia to jest chory!!!!!
          Skończą się bachory z kartami za 3 złote za pół godziny.
          Nie rozumiem głosów krytycznych.
    • Gość: tur Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 09:35
      W sprawie parkomatów najważniejsze jest to jakim kosztem została
      zrealizowana funkcja pełniona przez nie.
      Więc nie ma racji tom narzekając na narzekanie poznaniaków, gdyż jeżeli
      jest to rozrzutność to zejdziemy na psy.
    • Gość: tur Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 23:58
      Doszła nowa funkcja jaką mają pełnić. Mają być dokładnym zegarem.
      Strasznie nawet dokładnym zegarem bo opartym na zegarze atomowym według
      zapewnien ZDM. Ciekawe co na to fanatyczni przeciwnicy energii atomowej.
      Będą chyba pikietować nasze parkomaty.
      • Gość: ffmarkus Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 09.06.01, 12:54
        Z tym ,że na razie oszukują o 20 minut oczywiście na niekorzyść parkującego kierowcy .Ale mają uruchomić ten
        atomowy zegar ,z tym ,że nikt nie wie kiedy . PZDR
    • Gość: tur Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 23:10
      Te parkomaty strasznie smutno wyglądają. Plastycznie to totalne zero.
      Dlaczego plastyk miejski zezwolił na stawianie takich brzydali w okolicach
      starego miasta. Przecież tam ostatnio postawili stylowe latarnie. A nawet
      słupki ograniczające parkowanie są z klasą.
      • Gość: q Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 23:11
        płać i nie narzekaj.
        • Gość: guerra Re: Parkomaty w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 10.06.01, 12:04
          Parkomaty są naprawdę bardzo praktyczne i bardzo szybko się o tym przekonałem
          Sygnalizuję tyklko:
          - rzecz jasna i nie nowa - zwrot reszty - to jest skandal inaczej tego nazwać
          nie można i nie uwierzę w żadne kwestie natury technicznej (że niby z jakiś
          przyczyn jest to niemożliwe)
          - przypadek, gdy po wydrukowaniu bilet nie został prawidłowo odcięty i zawisł
          na krawędzi "wypluwacza" przez nieszczęsliwe zamontowaną klapkę jego wydostanie
          zajęło mi dobre 10 min. Przy czym zmuszony byłem na poczekaniu stworzyć
          odpowiednie narzędzie do jego wydobycia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka