duch3 12.02.05, 12:35 Wszystko co wiaze sie ze Sroda chetnie umieszcze do gory. Ma ktos jakies adresy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duch3 Re: Potrzebne linki 12.02.05, 14:17 Administratorem Forum Kórnik-Bnin jest ... pan.nikt! Ciekawe prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 12.02.05, 16:09 www.kleyff.pl - to może nie strona poświęcona środzie, ale robiona prze Rudego, czyli chłopaka z naszej słonecznej mieściny. jego zdjęcie tez tam się znajdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 12.02.05, 19:14 Hm... to jednak troche niesprawiedliwe, że strony Tygodnika nie ma. Nie przepadam za nim, forum jest alternatywą dla forum GŚ, ale jak dawać linki dotyczące Środy, to przydałyby się wszystkie :-) Ktos pamięta jeszcze linka do mapy Środy? nIe pamiętam w którym był temacie i mapę skopiowałem na dysk, więc i adresu zapomniałem, a byłby sympatyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 12.02.05, 19:24 A propo linkow. Ten ktory ma przedstawiac PKP u mnie przynajmniej nie dziala. Konkretnie to zdjecia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Potrzebne linki 12.02.05, 19:29 U mnie długo się otwiera, ale generalnie dziala. Storne RudegoKa tez dorzuce ale juz nie mam czasu.Wpadlem tylko na chwileczke. Moze pozniej albo jutro. Co myslicie o tym aby "zaprzyjaznic" sie z forum Swarzedz, Jarocin, Wrzesnia? Wiecej, wiecej, wiecej linkow prosze :) Dziekuje za to co juz dostalem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 12.02.05, 19:32 Ze Swarzedzem jak najbardziej. Mieszka tam moja wspaniała przyjaciółka Ewelina wiec miasto jest mi znane w miare(szcególnie okolice ETC i Cybiny i ulicy mojej Eweliny) i przyjazne. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 12.02.05, 19:36 O JA PIERNICZĘ, O JA PIERNICZĘ, O JA PIERNICZĘ... Przepraszam, że sie podekscytowałem, ale myślalem, że ta strona dawno już nie istnieje: www.yokata.webpark.pl/# (www.yokata.prv.pl), czyli średzki klub mangowy! Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 12.02.05, 22:37 Czasy stare i dobre, ale dlaczego nikt nam o nich, tzn. o ich obecności w internecie nie powiedział i tak przypadkiem odkryłem? Hehe - z utęsknieniem wypatruję 7. rocznicy (i oby zdjęcia z niej były równie barwne) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Potrzebne linki 12.02.05, 23:23 Bardzo sie ciesze ze jest taka storona. Bo nie ma to jak mangowe oczy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 12.02.05, 23:27 Cieszę się, że jest yokatowy link... mam tylko nadzieję, że nie zostaniemy posądzeni o demoralizację po obejrzeniu tej strony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 12.02.05, 23:30 To chyba wszystkie sznurki, na jakie wpadlem... gdybym jeszcze czasem coś spotkal, to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 12.02.05, 23:33 No mamy taka nadzieje waclawie. Aha podaj mi numer GG do jkl bo on mi sie pytal o moja siostre a na forum GS nie zdazylem juz mu odpwowieziec na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Potrzebne linki 12.02.05, 23:37 Dzieki Waclawie! Chcialem powiedziec ze z Jarocina chyba zrezygnujemy. Ostatni wpis byl w grudniu 2004. Duzo dzieje sie we Wrzesnie. Ciekawe jest to, ze watki na ich forum straszliwie przypominaja mi nasze sredzkie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Potrzebne linki 13.02.05, 00:33 Link do stajni Podgaj. Dla zainteresowanych stajniapodgaj.win.pl/4.html Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 13.02.05, 10:48 wspomniana przez Wacława/Kazana, a wymieniana przeze mnie na forum GŚ, mapa Środy www.inter.media.pl/nt-bin/srodawlkp/aktualnosci/images/mapa_duza.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 13.02.05, 13:46 4 C w tym polu mieszkam:)A wy w jakich polach mieszkacie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 13.02.05, 15:42 No to jestesmy sasiadami jesli patrzec na ustawienia pól:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolframiq Re: Potrzebne linki 13.02.05, 16:10 ciekawe,ktora"dzielnica"wygra;)proponuje zawody:) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 13.02.05, 16:06 C4, przy granicy z D4 - jestem łącznikiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Potrzebne linki 13.02.05, 16:09 oj bardzo przepraszam za pomyłke, to przez pośpiech:) nie zaczekałem na końcowe załadowanie się mapy a dopiero póżniej się pojawiają poziome linie, mieszkam więc w 5 D a nie 4 D jak wcześniej napisałem, jest mi bardzo wstyd z tego powodu i postaram się poprawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolframiq Re: Potrzebne linki 13.02.05, 16:11 no:)i zeby mi to bylo ostatni raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 13.02.05, 19:22 will_vandom.webpark.pl/czytnik.html to nie zwiazane w zaden sposob ze Środa ale potrafi wprawic w zadume:) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 13.02.05, 19:57 Hm... byc może, ale link nie działa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 13.02.05, 21:01 Nie wiem co jest u Ciebie bo mi dziala. Ale moze ktos 3 powie czy dziala czy nie to sie wszytko wyjasni:) Odpowiedz Link Zgłoś
andromacha Re: Potrzebne linki 13.02.05, 21:34 U mnie działa- to rzeczywiście trochę niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 14:28 moje pole:) to B3 a to również nie związane ze Środą tylko taka ciekawostka: maestrowodnik.republika.pl/rozrywka/age.htm Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 13.02.05, 12:17 Słowo jeszcze: CHWAŁA Duchowi za pomysł zamieszczenia wszystkich linków! Nareszcie można do nich łatwo dotrzeć, a kilka z tych stron było nie do odnalezienia w wyszukiwarkach, chyba że baaaaaardzo konkretnie wiadomo, kto co robi i czego się tam szuka. CHWAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Potrzebne linki 13.02.05, 23:23 Dziekuje! Mi tez "biblioteczka" sie podoba. PS. Zamiescilem link Rudego Krzyska bez jego zgody... Oby nie byl zly. :) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 13.02.05, 23:36 Wątpię aby mial być zly, w końcu stara się strone Orkiestry Na Zdrowie propagowac, gdzie może. Myslę, że sie ucieszy :-) A jakby co - zrzuc odpowiedzialność na mnie, bo to ja podpowiedzialem tego linka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 14:42 a jeszcze ad. tego "...CHWAŁA Duchowi za pomysł zamieszczenia wszystkich linków!..." - chwała, chociażby z tego powodu, że teraz są wszystkie pod ręką, a pamięć ludzka bywa zawodna (np. dzisiaj chciałam wejść na stronę starostwa powiatowego, nie pamiętałam dokładnie adresu, wpisałam tak: www.powiat- sredzki.pl/ i znalazłam powiat średzki, ale nie do końca o to mi chodziło:D...) Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 14:55 dla mało spostrzegawczych wyjaśniam, że strona naszego powiatu to www.srodawlkp-powiat.pl/ a nie www.powiat-sredzki.pl/:P kiedyś natrafiłam na ciekawą, profesjonalnie prowadzoną stronę sąsiadów - Zaniemyśla - zaniemysl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 15:02 gdyby ktoś był zainteresowany to przepisuję ostatnie adresy, które podałam w formie linków, bo źle to zrobiłam wcześniej:P - www.srodawlkp-powiat.pl/ www.powiat-sredzki.pl www.zaniemysl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki + nowy link 14.02.05, 15:07 heh... dużo to nie dało;) no trudno:P myślę, że w linkach można by jeszcze umieścić Serwis Internetowy Powiatowego Urzędu Pracy w Środzie Wielkopolskiej www.sroda.pup.gov.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 15:22 Na stronie zaniemyskiej, którą natala77 poleca funkcjonuje też forum i to chyba całkiem sprawnie. Może sie zaprzyjaźnimy z nimi...hm to właściwie wypowiedź do innego tematu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 15:27 Strona LO jednak nadal (znów?) funkcjonuje. Myslę, że to obowiązkowy link na liście :-) losroda.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 15:31 Znalazłem tez strony kilku średzkich firm, ale to już by była kryptoreklama, więc ich nie podam :-p Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 15:47 tą stronę LO znałam też pod innym adresem z ulotki o szkole, którą dostać można było podczas zeszłorocznych targów edukacyjnych... od 1.03.2004 strona WWW LO nie jest aktualizowana... Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 15:51 Dziękuję za informację. Pamiętam, że "za moich czasów" ze strona LO były problemy, co chwilę ktos ja hackował :-) i chyba przez jakiś czas nawet nie działała, dlatego tak się ucieszyłem ją znajdując... A Tobie klapsa za to, że znając ją, nie podalaś jej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 16:02 oj Kazano, Kazano:-) nie pomyślałam o tej stronie, dawno na nią nie zaglądałam (jej webmasterzy także:P) - i sprawdziłam - ja wchodziłam na nią pod adresem www.srodalo.xu.pl/ /dla mnie jeszcze przyjdzie czas na myślenie o LO:P/ a to stronka Rolibudy:] www.republika.pl/zsrsroda/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 16:05 po namyśle jestem skłonna przypuszczać, że w/w strona LO powstała tylko na potrzebę umieszczenia jej w ulotce reklamującej liceum:/... na stronie głównej czytamy, że jest to strona nowopowstała i do teraz od 1 marca 2004 to się nie zmieniło... w spisie klas odnajdujemy klasy pierwsze, drugie i...- bagatela!;)- czwarte:-) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 16:10 Hehe, nie odświeżyło mi forum i wychodzi na to, że bez sensu za Tobą powtarzam. Strona Komendy Powiatowej Państwowej Straży Pożarnej: www.sroda.psp.wlkp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 16:23 domyśliłam się:-) a ta stronka straży pożarnej to po części w budowie - ciekawe ile potrwa ta "budowa":/ zobaczymy. mnie fascynuje, że ludziom chce się robić np. takie strony - worsten.org/grandpolio/sroda/weok_sroda.htm Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 16:26 www.artserwis.pl/portfoliobrowser.php?gid=362 Czytając biografię w portfolio można się domyslać, kto zacz... Najważniejsze - nasz Ci i zdjęć też kilka z naszego uroczego miasta i okolic w portfolio jest, więc można przejrzeć. Polecam w wolnej chwili... Co do teorii, że strona LO została reaktywowana na potrzeby ulotki - nie zdiwiłbym się, to w stylu kochanej pani dyrektor... Kto wie, może w takim razie niedługo będzie aktualizacja do nowych ulotek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 16:42 tutaj << www.zhp.wlkp.pl/hufce/sroda.htm >> znajdują się informacje o komendzie hufca Środa Wlkp., sam hufiec swojej strony nie posiada (wydaje mi się, że żadna drużyna z naszego powiatu też takowej nie ma - harcerstwa średzkiego w internecie nie ma:/) www.gimnazjum.pl/szkoly/pow.php3?woj=wielkopolskie&pow=%B6redzki - tu jest wykaz gimnazjów w naszym powiecie, a tu liceów www.liceum.pl/szkoly/pow.php3?woj=wielkopolskie&pow=średzki www.ids.poznan.pl/swgm2/ - to całkiem fajna strona Gimnazjum nr 2 w Środzie, istnieje dość długo i dość systematycznie jest aktualizowana - brawo Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 16:02 No no Wacławie. Hamuj mi sie od klapsow na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 16:02 Masz rację z tym innym adresem LO, też go znalazłem: www.srodalo.xu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Potrzebne linki 13.02.05, 12:37 zgadzam się:) chwała i cześć:D ave!;-> Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Nowy link! 13.02.05, 23:53 Bardzo mi sie podoba. :) Jest na glownej storonie. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Nowy link! 14.02.05, 00:11 Duch jak zwykle spisuje sie na medal! Wspaniały link. Odpowiedz Link Zgłoś
wolframiq Re: Nowy link! 14.02.05, 09:49 www.afera.com.pl -moim zdaniem najlepsze radio.i bez problemu mozna sluchac po sieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolframiq Re: Nowy link! 14.02.05, 10:01 www.lech.poznan.pl/-najlepszy klub w tej czesci galaktyki:) & let the force be with you,Jedi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 00:10 Naweta fanklub znalazlem i teraz nie wiem ktory link wybrac.:) www.muszynska.friko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 15:19 Z co ze stronami szkół i placówek kulturalnych w Środzie? OK miał kiedyś stronę, ale chyba juz nie istnieje od kilku miesięcy, kilka lat temu LO też zakładało stronę, ale nie mam pojęcia, czy działa... a inne szkoły, biblioteki, placówki? Jeśli na coś traficie, dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 I znowu wpadlem tylko na chwilke ;) 14.02.05, 16:06 Oczywiscie jak zdaze to postaram dodac sie te linki. Napewno bedzie LO i strona ZSR. Na stronie ZSR jest tez duzo ciekawych informacji o Srodzie. Jesli chodzi o PUP, ty mysle zeby to wrzucic do stron informacyjnych i to tak, aby od razu otwieraly sie oferty pracy. Dzieki za wszystkie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 17:08 www.allegro.pl/show_item.php?item=42264070 Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 23:16 Ach!, jak pięknie się w linkach zrobiło :-) A może te, które już sa też podzielić, np: gazety i czasopisma, spot, kultura albo jeszcze coś innego? Byłby dodatkowy porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 14.02.05, 23:25 Hahahahaha, ale sie ubawiłem, wchodząc na forum Wrześni: Na jednym z tematów komentowano poziom forum (hehe, niech się cieszą, że nie znali forum GŚ zniedawnymi wydarzeniami) i jeden z forumowiczów stwierdził, że burmistrzowi (Wrześni) sie czasem oberwie, ale chwała mu za to, że od czasu do czasu na forum zagląda i odpowiada!, hahahaha... A to ideał, boki zrywać (przepraszam za mojA euforię). Wyobrażacie sobie naszego szanownego burmistrza na forum?! Oczywiście, zapraszam jak najbardziej, niech przybedzie i nam odpowie... ale ta wizja wydaje się tak nierealna, że gdy czytałem o burmistrzu z Wrześni zacząłem pękac ze śmiechu... i płakać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 23:37 Mówisz, masz! Staram sie jak moge ale tu co chwile wyskakuje jakis blad. :( Nie wiem czy wrzucic wszystko do jednego worka kultura. Wiekszosc podchodzi pod te kategorie ale co zrobic z linkami do Zaniemysla albo Strazy? Zostawie to tak jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 23:41 Duchu utwurz moze kategorie Nasz powiat i tam dodaj stronke o zaniemyslu i ten link prywatna strona o Środzie. To taka moja sugestia Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Potrzebne linki 14.02.05, 23:54 www.wodnik.ig.pl/ link do Hotelu Szablewski Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podoba sie? 14.02.05, 23:59 homepage.interaccess.com/~netpol/POLISH/Zaniemysl/rozstrzelani.html notka historyczna Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podoba sie? 15.02.05, 00:01 Dla mnie bomba ale ta notka historyczna tez ciekawa prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podoba sie? 15.02.05, 00:03 Jest straz pozarna to musi byc i policja bip.wielkopolska.policja.gov.pl/?a=354 Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podoba sie? 15.02.05, 00:09 Kolejny Hotel tym razem Almarco. Mysle Duchu ze zamieszczenie tych 2 Hoteli moze sie przysluzyc temu ze jacys goscie moga odwiedzic nasze miasto wiec mam nadzieje ze miejsce dla nich gdzies znajdziesz na stronce:) www.polhotels.com/Poznan/Almarco/index2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podoba sie? 15.02.05, 00:17 To dopiero super sprawa. Zdjecia naszej kolejki polaczone z reportazem jej drogi do Zaniemysla www.parowozy.best.net.pl/index.php?alb=sroda2003_1 Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Podoba sie? 15.02.05, 00:22 Wiesz co Kormoranie, super robota. Tylko zastanawiam sie z hotelami. Z tym akurat nie jest problem aby odszukac w interneci. Troche juz tego mamy a ja nie chce zeby zostaly przycmione takie linki jak STRUS, NSM,kolejka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Podoba sie? 15.02.05, 00:29 Z tego co dalem przed chwila najlepiej zebys dal ta kolejke ze zdjeciami.To naprawde super rzecz dla tych co nie wiedza jak kolejka i jej trasa przede wszytkim wyglada. Reszte mozesz pominac bo faktycznie jest zbyteczna Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Podoba sie? 15.02.05, 11:09 Suuuuper, Duchu, własnie o cos takiego mi chodziło. Ład, przystępność. Pierwszorzędna robota :-) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Prosba o rade? 16.02.05, 13:34 Zastanawiam sie czy zlym pomyslem byloby umieszczenie na pierwszej stonie linku do storny naszego noblisty??? Niby nie byl za bardzo zwiazany ze Środa ale w koncu to "nasz". Mam nadzieje ze sprzyjalo by to jego popularyzacji nie tylko w Środzie ale i poza granicami miasta i powiatu. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Prosba o rade? 16.02.05, 14:41 I nasze miasto na tym zyska w oczach ludzi. Ja jestem za jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: Potrzebne linki 16.02.05, 15:50 Szkoda, że strona ŚTK, a więc instytucji, którą bardzo cenię (choć przydałaby się tam chyba lekka reorganizacja), wydaje się być aktualizowana ostatnio gdzieś około 2000 roku. W planach na przyszłość są plany na... 2001 rok, i dowiadujemy się, że ŚTK współpracuje z lokalna prasą, a więc Gazetą Średzką i... Naszą Środą :-) No i troche błędów w budowie samej strony. Szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Musicie to zobaczyc!!!! 16.02.05, 21:15 Wpisalem w niemieckie google "Schroda" i zobaczcie co znalazlem. Podpiepszyli nam pocztowki i teraz na tym zarabiaja! :) Zartuje oczywiscie. www.heimatsammlung.de/topo_unter/posen/posen_unter_schroda.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Musicie to zobaczyc!!!! 16.02.05, 21:31 Pocztówki rewelacyjne!!! Szkoda, że na powiększeniu jest ten głupi napis... Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Musicie to zobaczyc!!!! 20.02.05, 11:36 www.polonia-sroda-wlkp.blog.pl/ troche juz to nie aktualne ale o historii warto poczytac zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Musicie to zobaczyc!!!! 20.02.05, 11:42 www.sredzkakolejka.website.pl/ Troche historii i troche smiechu na tej stronie czyli Środa w krzywym zwierciadle obiektywu:) Odpowiedz Link Zgłoś
eiz Re: Potrzebne linki 19.02.05, 11:46 www.heimatsammlung.de/topo_unter/posen/posen_unter_schroda.htm strona niemiecka. umieszcza kilka zdjęć Środy z lat40 Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Potrzebne linki 19.02.05, 12:08 Witaj eiz! Oczywiscie to nie przeszkadza. Szerzej ta sprawa omawiamy na watku " Nowa ksiazka o Srodzie" gdzie goraco Cie zapraszam. PS. Juz dwie pocztowki zostaly sprzedane! :( Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Potrzebne linki 20.02.05, 18:09 www.staredworce.friko.pl/data/343.htm Dworzec w Środzie Wlkp. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia gdzie ten dworzec się znajdował, i czy czasami to nie jest jakaś pomyłka. Może zna ktoś jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Potrzebne linki 20.02.05, 18:13 www.staredworce.friko.pl/ Polecam też rzucić okiem na dworzec w Poznaniu, czy ten piękny budynek który na tych zdjęciach widnieje to Poznań Gł.? Jeśli tak to dlaczego zastąpili go takim paskudztwem? Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Linki do kolejki 20.02.05, 18:23 O sredzkiej kolejce jest az tyle ze rozwazam zamieszczenie osobnego dzialu? :) Ale to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Potrzebne linki 12.03.05, 00:45 Cos nowego lecz strona dopiero w budowie. www.ssi.wokiss.pl/index.php?pid=11111471 Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Środa Śląska 13.04.05, 12:49 sroda-slaska.dlawas.com/?action=ogloszenia&kategoria=pracadam Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: potrzebne linki 29.06.05, 20:44 link z tych umieszczonych na głównej www.republika.pl/zsrsroda/dzisiaj.html - ta strona zsr - nie działa już od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: potrzebne linki 29.06.05, 20:58 tak właśnie kiedyś dumaliśmy z Wacławem nad stroną LO - że w zeszłym roku była utworzona na potrzebę pochwalenia się nią w ulotce na Targach Edukacyjnych, i że ponownie może być podobnie. I faktycznie - w tym roku zmieniono wygląd starej strony, w większości przepisano te same teksty i zatytułowano to jako 'nowopowstała strona LO'.. i tak zostało, strony od tamtej pory nie ruszono. Ciekawe czy w przyszłym roku znowu powstanie nowa, czy ta będzie aktualizowana?xD Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: potrzebne linki 29.06.05, 21:00 proponuję adminom zmienić w linkach na głównej link z rozkładem PKP obecny- nie działający rozklad.pkpik.pl/bin/query.exe/p? na aktualny www.rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/p Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: potrzebne linki 29.06.05, 22:31 Albo ten - równie działający. Adminom chyba po prostu gdzieś jedna literka uciekła: rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: potrzebne linki 05.07.05, 18:25 nie uwierzycie!O_o w każdym razie ja nie mogłam uwierzyć!:D AKTUALIZACJA NA STRONIE LO... :o może jest więcej śledzących nasze forum po cichu niż nam się wydaje?;D ha... no nie wiadomo, może wpadli na ten pomysł sami:] Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: potrzebne linki 05.07.05, 19:48 Moim zdaniem od aktualizacji sprzed kilku miesięcy, o której już pisałem niewiele się zmieniło. Zdjęcia w galerii nadal sprzed co najmniej dwóch lat. Doszło jedynie kilka informacji na marginesie o nagrodach. Najlepszy jest i tak dział Matura, gdzie widnieje informacja, że wprzyszłym roku znajdą się tam bardzo potrzebne informacje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Nowa strona Strusia 24.08.05, 13:29 Polecam odwiedzenie odnowionej, uatrakcyjnionej, uaktualnionej strony Stowarzyszenia Twórczego Rozwoju Umysłowych Ścieżek. Z zapowiedzi wynika, że prace jeszcze trwają, ale już jest ładniej i ciekawiej niż było. Adres bez zmian www.strus.org.pl (wystarczy też kliknąć link na górze Forum). Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: potrzebne linki 24.08.05, 13:45 Faktycznie jest bardzo ładnie. Adminom zwracam uwagę na link Fora zaprzyjaźnione: Kórnik-Bnin - forum się nie wyświetla, może więc warto usunąć link. Odpowiedz Link Zgłoś
emi53 Re: potrzebne linki 25.08.05, 23:03 Podobna sprawa z linkiem Zespolu Szkól Rolniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
emi53 Re: potrzebne linki 17.11.05, 00:02 Znalazłem jeszcze jedną stronę ,na której można znależć informacje o Środzie ,Koszutach ,Winnej Górze i Manieczkach...A także innych miejscach w Wielkopolsce.To www.eturystyka.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: potrzebne linki 20.11.05, 23:17 Dzięki Forum Średzkich Szkół dowiedziałem się, że istnieje strona Gimnazjum nr @ i myślę, że powinniśmy zamieścić ten link u góry Forum (zadanie dla Rogeera, bo ja mógłbymcos zepsuć ;] ). Jakiś czas temu trafiłem tez na stronę SP nr 2, ale nie potrafię jej teraz odnaleźć :( Niech ktoś poda jej adres, jeśli zna... A może inne szkoły również uaktywniły swoje strony, a my nie jesteśmy na bieżąco? Jesli ktoś coś wie - niech informuje. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: potrzebne linki 20.11.05, 23:17 W rozpędzie zapomniałem podac wspomnianej strony Gim 2: www.gim2-sroda-wlkp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: potrzebne linki 11.12.05, 20:52 Proponuję zmienic adres LO na www.losroda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Odświeżyć linki... 13.02.06, 19:47 Zwracam się do Ciebie, Rogeerze, bo my moglibyśmy cos zepsuć, a Ty sobie poradzisz. Chodzi o uzupałnienie listy postów: 1. W dziale Kultura: free.of.pl/o/okulturalny/ - Klub O-Kulturalny 2. Stronę ma też nasza mleczarnia: www.jana.com.pl 3. Padł też już gdzieś pomysł linka do nowej restauracji, która ma swoją stronę: www.podbalkonem.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś