senior_cohones 23.02.05, 14:55 Jakie są kobiety z Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Poznanianki 23.02.05, 20:29 conena napisała: > najlepsze.......... > potwierdzam:) co prawda od 7 lat mieszkam w stolicy,ale moi kumple z warsaw twierdza,że "nafajniesze warszawianki sa z poznania":)no i że jak na targi do poznania jeżdża,to szyja jest nadmiernie używana,bo non stop rozglądaja się za poznaniankami.conena ma racje-poznanianki najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Poznanianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:01 dodam jeszcze, że pod każdym względem...;) jakby nie patrzeć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Poznanianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:10 Troche "przedobrzone" laski,szpilki mini make-up, malo luzu.Lubia pieniazki:)Po 40-stce? Popatrz na Pania Kulczyk:)Moj kolega z Krakowa mowi ze robia duzo zakupow ciuchowo-kosmetycznych:)ale duzo fajnych, normalnych, z klasa mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepoznanianka Re: Poznanianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:05 Eleganckie, ale wredne, zawistne, skąpe do granic, mało litosciwe i bardzo interesowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: club_runner Re: Poznanianki IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 12:21 Nie da się ukryć, ze masz rację Goldi. Ja tez nastawiony jestem krytycznie do ubioru Poznanianek. Nie maja ani luzu ani wyrafinowania (nie dotyczy to zapewne coneny i pszyjaciulek kozmo:)). Na wyjścia ubierają się zawsze tak samo - obcas, mała czarna, ewentualnie mini i bluzeczka z wywalonym D&G czy Moschino przez środek. Dlugie proste wlosy, solarium. No beznadzieja po prostu. Styl studniówkowy co weekend:( oczywiście jest duzo girls, ktore potrafia sie ubrac oryginalnie, nietypowo, europejsko a nie remizowo. Ale wciaz jest ich malo i droga bardzo daleka. Zreszta te uwagi odnosza sie do strojow kolesi z czym jest jeszcze gorzej... No ale nie wiem czy strój ma dla Ciebie jakiekolwiek znaczenie panie cohones (czy aby przypadkiem nie pisze się "cojones"???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: Poznanianki IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 12:43 Trudno dostępne jak tramwaj na Rataje, nieprzewidywalne jak koleiny na Głogowskiej, gorące jak wypowiedzi radnego Libickiego, smukłe jak biurowiec na Pl. Andersa, wzbudzające emocje jak marsz równości i dogie w utrzymaniu jak likwidowane przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Poznanianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:41 A dlaczego sie wlasciwie pytasz?:)))Poznanianki to Polki w ogole, a Polki sa w wiekszosci..hmmmm...troche tandetne. Jestem "przybyla" Poznanianka, a nadal nie potrafie przyzw. sie do tego miasta:)Na Targach same lalunie, faceci tez do dupy, bylo nie bylo,ale pracowalam tam jako hostessa w liceum, napalone chamy z wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Gospodarne ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:28 Co dobitnie wykazał ostatni konkurs Miss Polonia ..... Odpowiedz Link Zgłoś