Dodaj do ulubionych

fatalny wieczor w post dali

23.02.05, 16:29
jesli nie chcecie przezyc tego co ja-zostac wyrzuceni bez powodu z lokalu to
omijajcie szerokim lukiem ten pub.w sobotni wieczor bylem w tym lokalu wraz z
kumplem i naszymi dziewczynami.kupilismy piwko,znalezlismy stolik niedaleko
dj,ogolnie zapowiadalo sie bdb.jakiez bylo nasze zdziwienie kiedy po jakims
czasie przyszedl bramkarz i powiedzial,ze mamy opuscic lokal.na pytanie czemu-
siedzielismy jak wszyscy inni,rozmawialismy przy piwku-powiedzial,ze nie
podobamy sie wlascicielowi i mamy wyjezdzac i za duzo nie gadac!kiedy
wstawalismy na nasze miejsce juz czekaly osoby "od brakarza".poszlismy do
barmanek i zarzadalismy,zeby przyszedl wlasciciel lub kierownik,ale nikogo
podobno nie bylo.ogolnie totalne chamstwo!nie polecam odwiedzin.za to
b.fajnie i kulturalnie jest w sharku na starym.
Obserwuj wątek
    • Gość: mat Re: fatalny wieczor w post dali IP: *.multilan.net 23.02.05, 23:28
      chyba bzdura kolego...
      bylem juz w PD kilka razy i poza kiepska szatnia reszta ok...
      twoja opowiesc jest prawdopodbnie wyssana z palca, szark na starym jest dla mnie
      beznadziejny, 0 klimatu barmani obsluguja jakby to robili za kare...
      na bramkarzy w PD tez raczje narzekac nie moge...
      • Gość: dr huckenbush Re: fatalny wieczor w post dali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:12
        Gość portalu: mat napisał(a):

> chyba bzdura kolego...
        > bylem juz w PD kilka razy i poza kiepska szatnia reszta ok...
        > twoja opowiesc jest prawdopodbnie wyssana z palca,

A czemu od razu zakladasz, ze bzdura? Boisz sie przyjac do wiadomosci to, ze
        ktos ma inne zdanie niz Ty?
    • Gość: vikka Re: fatalny wieczor w post dali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:01
      1)lokalizacja do dupy(zeby znalezc wejscie trzeba sie troszke nachodzic)

2)tzw"klub"jest na któryms tam piętrze,przez co nie ma sie za bardzo wpływu na
      to co się dzieje na zewnatrz(np ktoś jak przyjeżza samochodem,to raczej woli
      miec go "na oku"...tam jest to znacznie utrudnione a nawet niemożliwe)

3)to,ze wjazd jest nawet o 3.00 do tego można sie przyzwyczaić....ale dlaczego
      bilety kupuje sie na dole,tego juz nie rozumiem:(((nie ma nawet mozliwości
      sprawdzenia,czy warto zostać:(a jak juz jest...to mi chęci brak:///

4)ogólnie-najgorsze gó.. w jakie miałam (nie)przyjemność wdepnąć w ostanim czasie:/

a teraz tak...
      borixon napisał:

> jesli nie chcecie przezyc tego co ja-zostac wyrzuceni bez powodu z lokalu to
      > omijajcie szerokim lukiem ten pub.w sobotni wieczor bylem w tym lokalu wraz z
      > kumplem i naszymi dziewczynami.kupilismy piwko,znalezlismy stolik niedaleko
      > dj,ogolnie zapowiadalo sie bdb.jakiez bylo nasze zdziwienie kiedy po jakims
      > czasie przyszedl bramkarz i powiedzial,ze mamy opuscic lokal.na pytanie czemu-
      > siedzielismy jak wszyscy inni,rozmawialismy przy piwku-powiedzial,ze nie
      > podobamy sie wlascicielowi i mamy wyjezdzac i za duzo nie gadac!kiedy
      > wstawalismy na nasze miejsce juz czekaly osoby "od brakarza".poszlismy do

### normalna praktyka w meliniarskich klubach,wiec nie wiem dlaczego byłeś
      zaskoczony(nie o to chodzi,ze włascicielowi się nie podobałeś,tylko bramka
      dostała "w łapę" za rezerwację)

> barmanek i zarzadalismy,zeby przyszedl wlasciciel lub kierownik,ale nikogo
      > podobno nie bylo.ogolnie totalne chamstwo!nie polecam odwiedzin.za to

### własciciel rzadko bywa w klubie-tak jest wszędzie

> b.fajnie i kulturalnie jest w sharku na starym.

### oczywiście,lubie tez esencję,sq,blu(chociaż różnia się od siebie)
      • Gość: Mat Re: fatalny wieczor w post dali IP: *.multilan.net 06.03.05, 13:07
        ad.1
        lokalizacja bardzo dobra
        ad.2
        jak chcesz miec bezpieczny samochod to go postaw na parkingu strzezonym(p.s. na
        oku to można miec jeczmien a samochod trudno;))
        ad.3
        czasem trzeba podjac ryzyko...
        ad.4
        sa gusta i bezguscia...

uwazam PD za najlepszy w tej chwili klub w Poznaniu czyli - najmniejsza ilosc
        przecpanych bambrow(w eskulapie 75 %), dobra obsluga(w esencji przy barze czeka
        sie ok 1 godziny), shark(najnudniejszy club w jakim bylem w dodatku barmani
        pracuja jak za kare)
        a bluenote - tyle osob ile przyjdzie tyle wchodzi bardzo czesto ok godziny 24
        nie mozna sie ruszyc....
        p.s.
        ciesze sie tylko slyszac negatywne opinie osob o klubie o dosc miernym guscie
        poniewaz nie beda przychodzic i miejsce nie starci swojego uroku...
        naprzyklad 2 panow przy wyjsciu rozmawia miedzy soba"ch...a ta knajpa sami
        pi...eni studenci) i to cieszy o by dresow i przecpanych idiotow jak najmniej...

• Gość: dr huckenbush Re: fatalny wieczor w post dali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:21
          Gość portalu: Mat napisał(a):

> ad.1
          > lokalizacja bardzo dobra

Ta, musisz obejsc caly budynek a potem czekac kilka minut az laskawie winda
          przyjedzie.

> ad.3
          > czasem trzeba podjac ryzyko...

Bardziej durnego argumentu nie dalo sie wymyslic?

> ad.4
          > sa gusta i bezguscia...
          >
          > uwazam PD za najlepszy w tej chwili klub w Poznaniu czyli - najmniejsza ilosc
          > przecpanych bambrow(w eskulapie 75 %), dobra obsluga

Akurat wczoraj mialem (nie)przyjemnosc razem z Vikka probowac wejsc do PD i nie
          moge sie z Toba zgodzic. Widzielismy pare osob ktore wychodzilo - ogolnie
          nachlane/nacpane mlodociane gowniarstwo. No chyba ze lubisz takie klimaty -
          jesli tak, to EOT z mojej strony.

> w esencji przy barze czeka
          > sie ok 1 godziny),

A byles tam kiedys? Ja generalnie jestem wielkim przeciwnikiem Kulczykow, ale tu
          musze przyznac, ze klub im wyszedl. Wystroj oki i obsluga dobra i SPRAWNA. Na
          piwo czekalem pol minuty - tyle, ile trwa nalanie 0,5l szklanki.

> a bluenote - tyle osob ile przyjdzie tyle wchodzi bardzo czesto ok godziny 24
          > nie mozna sie ruszyc....

Tu sie zgadzam, ale z informacji ochrony wczoraj w PD bylo dokladnie tak samo.

> "ch...a ta knajpa sami
          > pi...eni studenci) i to cieszy o by dresow i przecpanych idiotow jak najmniej..

Chyba "oby". No ja akurat wczoraj przecpanych dresow widzialem duzo. Moze sam
          sie do takich zaliczasz, to ich w PD nie zauwazasz ;-)
    • conena najlepszy na świecie i tak jest DUBLINER :) 06.03.05, 15:45
      • Gość: Mat Re: najlepszy na świecie i tak jest DUBLINER :) IP: *.multilan.net 06.03.05, 20:36
        byłem wczoraj w PD i raczej ludzi było w sam raz dlatego czekałeś...;)
        pozatym esencja nie jest lokalem Kulczyków....
        • Gość: dr huckenbush Re: najlepszy na świecie i tak jest DUBLINER :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:55
          No ja nie widzialem ile bylo osob, bo ochrona nie pozwolila wejsc na chwile i
          zobaczyc. Ale co chwila ktos wychodzil i mowil ze duzo wiary, a i ochrona tez
          mowila ze sporo osob - wiec cos sprzeczne zeznania sa ;-)
          • Gość: Mat Re: najlepszy na świecie i tak jest DUBLINER :) IP: *.multilan.net 07.03.05, 22:26
            Nie byłes wiec nie wiesz ile bylo osob...
            Ja bylem i wiem...w przeciwienstwie do Blunote(oczywiscie nie ujmuje lokalowi bo
            jest ok) wpuszczaja do PD tyle ludzi zeby bawiacy czuli sie komfortowo(czyt.nie
            deptali się i mogli swobodnie poruszac) co w Blunote jest bardzo trudne po
            godzinie 23 poniewaz ile ludzi przyjdzie tyle wejdzie :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka