Dodaj do ulubionych

ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc

IP: *.icpnet.pl 26.02.05, 00:52
W nocy z dnia 24/25 lutego w klubie Sami Swoi lub Czarna Owca(najpewniej to
drugie) zgubilam legitymacje studencka(wypadla mi z torebki).

znaki szczegolne
Ladna blondynka(skromna:))
Wlosy w kok
czarne oczy
imie:Malgosia
studia:fil.angielska /stacjonarne

Uczciwego znalazce bardzo prosze o zwrot
Serdecznie pozdrawiam
Mam nadzieje ze moja legimka sie znajdzie :)
Bo az mi sie zmutno robi gdy pomysle ze jej nie mam
Obserwuj wątek
    • Gość: Pod wrażeniem Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 03:26
      niestety Twojej legitki nie mam,ale czytajac opis rozmarzylem sie-musisz byc
      sliczna dziewczyna......
    • Gość: vikka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:57
      mam alergie na blond wiec ci nie pomoge://///////////
      • Gość: ANTY VIKKA Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.icpnet.pl 26.02.05, 14:30
        a coraz wiecej osob ma alergie na ciebie
        • Gość: vikka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:44
          a ja mam to tradycyjnie w dupie:))))
        • Gość: dr huckenbush Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:45
          Gość portalu: ANTY VIKKA napisał(a):

> a coraz wiecej osob ma alergie na ciebie

Dlatego ze ma wlasne zdanie, czesto inne niz to "jedyne wlasciwie" i sie go nie
          wstydzi?
          • Gość: antyvikka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.icpnet.pl 26.02.05, 16:17
            dlatego, zepierdzieli bzdury w tematach w ktorych nie ma nic do dodania,
            dlatego ze ciagle cos jej nie pasuej w sphinxie a ciagle tam chodzi i
            otwierajac forum, czuje sie jakbym czytal jakas damska gazete:
            vikka - sos w sfinksie obrzydlistwo
            vikka - knajp xxx zenada
            vikka - sfinks niemila obsluga
            vikka - itd
            • Gość: vikka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:31
              jezeli tak wnikliwie analizujesz moje posty,to powinienes znalezc tam tez
              nastepującą informację:jak sie nie podoba to nie czytaj(ewentualnie sp...)
              • Gość: antyvikka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.icpnet.pl 26.02.05, 16:35
                ewentualnie polecam tobie kurs dobrego wychowania, bo jak na razie ja nie
                jestem wulgarny ty tak. wpisujac sie na forum, przekazujac jakas swoja mysl
                publicznie i musisz sie liczyc z tym, ze komus moze sie nie podobac, ale
                reakcja na brak uwielbienia - SPIE..J, wystawiasz swiadectwo sobie
                zycze ci kapieli w sosie ze sfinxa i czapki ze sfinxburgera i czego sobie tam
                jeszcze zazyczysz
                • Gość: vikka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:50
                  Gość portalu: antyvikka napisał(a):

> ewentualnie polecam tobie kurs dobrego wychowania, bo jak na razie ja nie
                  > jestem wulgarny ty tak.
                  ###obejdzie sie bez:)

> wpisujac sie na forum, przekazujac jakas swoja mysl
                  > publicznie i musisz sie liczyc z tym, ze komus moze sie nie podobac, ale
                  > reakcja na brak uwielbienia - SPIE..J, wystawiasz swiadectwo sobie
                  ###kto ma mnie lubic,ten mnie lubi a na reszcie mi nie zalezy

> zycze ci kapieli w sosie ze sfinxa i czapki ze sfinxburgera i czego sobie tam
                  > jeszcze zazyczysz
                  ###zycz mi lepszych sosów w sfinxie i ładnych czapek w Berlinie
                • Gość: dr huckenbush Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:03
                  Gość portalu: antyvikka napisał(a):
                  > ewentualnie polecam tobie kurs dobrego wychowania, bo jak na razie ja nie
                  > jestem wulgarny ty tak.

Jak to mawial moj znajomy muzyk (na temat bluzgow), "sk***ysyna nie mozna nazwac
                  zlym czlowiekiem".
                  Nie popieram przeklinania, ale sam czasem to robie, bo w doskonaly sposob oddaja
                  nastroj i stan osoby piszacej.
                  • Gość: vikka a moje kochanie jak zwykle mnie broni:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:17
                    i słusznie:)))cmok,cmok
                    • Gość: dr huckenbush Re: a moje kochanie jak zwykle mnie broni:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:42
                      Bronie i bronic bede, bo:
                      1) Ty jestes moje kochanie,
                      2) zawsze bronie tych, co wiem, ze maja racje.
                      • Gość: vikka Re: a moje kochanie jak zwykle mnie broni:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:21
                        (¨`·.·´¨)
                        `·.(¨`·.·´¨)
                        `·.¸.·´
            • Gość: dr huckenbush Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:01
              To ciekawe, ze jak ja wchodze na forum to widze inne posty - zapewne takie same,
              jak kazdy inny uzytkownik.
              A forum po to jest, zeby swoje opinie wyrazic. Wiec jak komus nie smakuje jakies
              jedzenie podawane w Poznaniu - ma prawo, a wrecz powinien celem ostrzezenia,
              napisac o tym pro publico. Ja w kazdym razie w tym nic zlego nie widze.
              Poza tym ostatnio faktycznie sos w sphinxburgerze byl obrzydliwy.
    • Gość: club_runner Ale sobie lokale wybrałaś:( IP: *.icpnet.pl 26.02.05, 17:50
      Gosiu, to pewnie kara od losu za zły dobór miejscówek. Chyba ze jako ładna
      blondynka preferujesz napakowanych łysych z wielkimi karkami zamiast zabawy
      przy dobrej muzie w ładnym wnetrzu i z towarzystwem na poziomie:(
      Zawitaj do sharka, terytorium, esencji etc a na pewno legitka ze smutku i
      zażenowania Ci z torebki nie wypadnie:))))
      pozdro
      • Gość: Studentka Re: Ale sobie lokale wybrałaś:( IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 23:18
        Niestety niezbyt czesto wychodze na miasto.Przyznam sie,ze na klubach tez sie
        nie znam;)a nie szukalam kafarkow ze lsniaca lysinka ale miejsca do potanczenia-
        gdyz tylko to mnie interesuej przy wypadach :)
        Przy nastepnym razie skorzystam z czegos z Twojej listy;)
        Pozdrawiam!!
    • Gość: Studentka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 19:41
      do Vikka=nie wiem co ma wspolnego moj kolor wlosow do lubienia czlowieka i
      mojej biednej zagubionej legitymacji.Bog mi dal takie wlosy(z pomoca rodzicow)i
      jest mi z tym baaardzo dobrze!!
      i nie zycze CI bys zgubila legitymacje bo to nie jest za mile uczucie :(

mam jeszcze nadzieje ze ktos znajdzie lub odesle..niestety adres mam domowy:
      (nastepnym razem dokleje karteczke z adresem poznanskim lub nr tel :(
      Serdecznie pozdrawiam...
      nadal pełna wiary...
      Małgosia
      • Gość: vikka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:59
        Gość portalu: Studentka napisał(a):

> do Vikka=nie wiem co ma wspolnego moj kolor wlosow do lubienia czlowieka i
        > mojej biednej zagubionej legitymacji.Bog mi dal takie wlosy(z pomoca rodzicow)i
        >
        > jest mi z tym baaardzo dobrze!!
        ###jak czytam txty w stylu:"znaki szczególne-ładna blondynka"to mi źle:(pomijam
        to,że jeszcze nie widziałam ładnej blondynki,ale skromnością nie grzeszysz i nie
        sadzę,że to był żart:(a nawet jesli to głupi:/

> i nie zycze CI bys zgubila legitymacje bo to nie jest za mile uczucie :(
        ###zgubiłam kiedyś cały portfel(a w nim prawo jazdy,dowód
        osobisty,legitymacja)...i co?...zgłosilam na policje i sie znalazly

> mam jeszcze nadzieje ze ktos znajdzie lub odesle..niestety adres mam domowy:
        ###a nie lepiej dac sobie spokój i wyrobic nową?!
    • Gość: Studentka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 20:18
      Vikka-nie mam ani czasu ani cohoty wdawac sie z Toba w wymiane zdan
      "ładna"-jest to okreslenie subtelne..jest wiele ladnych kobiet!!!!!!!!!!..nie
      uzylam slowa'piekna,cudowna,sexbomba,laska"...nie uwazam ze jestem maszkara..a
      slowo bylo uzyte na lekki zart..
      a odnosnie CIebie..musisz byc troche zakompleksiona i miec zle wspomnienia
      zwiazane z blondynkami...Wspolczuje...

a legitymacje chcialabym odzyskac,zeby nie targac indexu do tramwaju(pokazujac
      sieciowke)i czekac w szanownym dziekanacie na nowa..

sprawiasz wrazenie odpychajacej osoby
      nie mozna w zyciue brac wszystkiego na NIE
      troche usmiechu i pozytywnego nastawienia do ludzi zycze
      pozdrawiam

pa
      • Gość: vikka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:34
        Gość portalu: Studentka napisał(a):

> Vikka-nie mam ani czasu ani cohoty wdawac sie z Toba w wymiane zdan
        ### to po co zaczynasz???

> "ładna"-jest to okreslenie subtelne..jest wiele ladnych kobiet!!!!!!!!!!..nie
        > uzylam slowa'piekna,cudowna,sexbomba,laska"...nie uwazam ze jestem maszkara..a
        > slowo bylo uzyte na lekki zart..
        ###jak juz mówiłam-głupi żart

> a odnosnie CIebie..musisz byc troche zakompleksiona i miec zle wspomnienia
        > zwiazane z blondynkami...Wspolczuje...
        ###ooooooooo...pani psycholog się znalazła:/
        kompleksy???a co to???
        nie mam żadnych doświadczeń z blondynkami-nie podobają mi się...i tyle

> a legitymacje chcialabym odzyskac,zeby nie targac indexu do tramwaju(pokazujac
        > sieciowke)i czekac w szanownym dziekanacie na nowa..
        ### indeks niepotrzebny-znizki są na podstawie "waznej legitymacji..."

> sprawiasz wrazenie odpychajacej osoby
        ### no i???

• Gość: TDK Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: 80.227.56.* 27.02.05, 21:07
          No i to, że ktoś ma problem i prosi o cos, a Ty i ten Doktorek urządzacie sobie
          party. Niektórzy maja skłonności, że zawsze chcą być w centrum uwagi. Bez
          względu gdzieżby to nie było. Tak rozmyliście temat, ze już nie jest o
          legitymacji tylko o dupie Maryni, forumowym romansie i jakiś blond kompleksach.
          I zapomniałbym o sosie:>
          A teraz pewnie mi się dostanie, ze śmiałem wyrazić swoje zdanie. I pewnie nie
          bylem stylistycznie itd. poprawny.
          Pozdrawiam
          • Gość: vikka&dr huckenbus Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:44
            Gość portalu: TDK napisał(a):
            > No i to, że ktoś ma problem i prosi o cos, a Ty i ten Doktorek urządzacie sobie
            > party.

Czasem warto zluzowac i napisac cos dla jaj.

> Niektórzy maja skłonności, że zawsze chcą być w centrum uwagi. Bez
            > względu gdzieżby to nie było.

Znasz to z autopsji?

> A teraz pewnie mi się dostanie, ze śmiałem wyrazić swoje zdanie.

Jestesmy tolerancyjni i nie mamy nic do tego, ze ktos wlasne zdanie wyraza.

> I pewnie nie
            > bylem stylistycznie itd. poprawny.

Na pierwszy rzut oka byles. Gdybys nie byl to nie omieszkalbym Ci tego wypomniec ;-)
            • Gość: TDK Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: 80.227.56.* 27.02.05, 23:08
              Tak zwlaszcza wtedy gdy ktos o cos prosi to mozna "zluzowac i napisac cos dla
              jaj". --->Typu nie pomoge Ci bo nie lubie blondi, nie lubie jak ktos tak pisze,
              albo cos jeszcze bardziej durnego (piekny zart - bardzo wyszukany)
              ----------------------------------------------------
              Niestety nie znam, ale widze, ze Ty znasz doskonale.
              Nie widac tej Waszej tolerancji.Widac, jedynie, ze zawsze macie cos do napisania
              i nie ma znaczenie, ze nie na temat.I krytyka:/
              Zycze rowniez Tobie odpowiedzi od kogos w Twoim stylu. "Zluzowanym i dla jaj".
              Taki wyszukany zart. Jakbys cos potrzebowala.
              Akurat chodzilo mi o to, ze zawsze tacy ludzie maja cos do powiedzenia,
              chociazby o stylu, "albo padlo mi gg..." Nie chce mi sie polemizowac i brac
              udzial w rozmywaniu tematu.
              Ech
              Koncze udzielanie sie.
              Pozdrawiam:-)
        • Gość: blubry Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.icpnet.pl 05.04.05, 19:23
          > a legitymacje chcialabym odzyskac,zeby nie targac indexu do tramwaju(pokazujac
          > sieciowke)i czekac w szanownym dziekanacie na nowa..
          ### indeks niepotrzebny-znizki są na podstawie "waznej legitymacji..."

Vikuś i tutuaj widać że bozia ci rozmumku poskąpiła. Jak Małgosia ma pokazać
          ważną legitymację skoro jej nie ma ..... (więcej nie bedę podpowiadać)

• v.i.k.k.a Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc 05.04.05, 19:35
            Gość portalu: blubry napisał(a):
            > Vikuś i tutuaj widać że bozia ci rozmumku poskąpiła. Jak Małgosia ma pokazać
            > ważną legitymację skoro jej nie ma ..... (więcej nie bedę podpowiadać)
            >
            ### a indeks gó.. daje w tym wypadku
            widocznie ci sie bardzo nudzi,skoro "wyciągasz"wątek sprzed jakiegoś czasu....no
            ale trudno,kazdy robi to co lubi
    • pan.nikt DO STUDENTKI, VIKKI I..... 27.02.05, 22:11
      czy zawsze, jak spotkają się dwie, lub więcej w miarę ładne dziewczyny, to
      muszą sobie oczy wydrapywać i kłaki wyrywać??

Oj dziewczyny, dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: vikka Re: DO STUDENTKI, VIKKI I..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:54
        ja jej nie ruszam;)
    • Gość: bywalec Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 08:18
      To co dziś przeczytałem na tym forum poprostu mnie zatkało. Po co Wam taki
      wymiany zdań? Dziewczę zgubiło dokument, prosi o pomoc, a jakaś znudzona życiem
      panienka wskakuje na nią o byle powód. Śmiać mi się chce!!!
      Trochę powagi... Proszę!
      P.S.
      JA wprawdzie nie mam Twojej legityamcji, ale przyłączam się do opinii, abyś
      omijała kluby typu "Sami swoi".
      Pozdrawiam...
      • Gość: vikka Re: ZgubilamLegitymacjeStudencka...ProszeOPomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:12
        jak mniemam "jakaś znudzona życiem panienka "to ja:)
        otóż nic bardziej mylnego-mam się całkiem nieźle,wszystko jest ok i nie mam
        powodów do narzekań:)

no to się śmiejemy???czy jestesmy poważni???troche konsekwencji w tym co piszesz
        by się przydało:)
        ("Śmiać mi się chce!!!
        > Trochę powagi... Proszę! ")
    • Gość: Studentka Victoria!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 23:37
      Chciałam zakomunikować,że....odnalazła się moja biedna legitka..
      Jakaś Dziewczyna(BOŻE SA JESZCZE UCZCIWI LUDZIE!!!!!!!!!)
      zadzwoniła na informację...
      potem do mnie do domu...
      mama do mnie..
      ja do tej Dziewczyny(Imie i Nazwisko-zmarlej polskiej aktorki)
      ...jutro dowiem się szczegółów(wiem tylko,że zgubiłam ją w...taxowce;))

Cieszę się,że sa uczciwi ludzie
      od tej pory ołówkiem wpisze nr komorki i adres w Poznaniu
      Serdecznie pozdrawiam
      Zycze wszystkim taki szczesliwych zakonczen :))!!!!!!!!!!!!!

Papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka