Dodaj do ulubionych

Wielki Sukces

03.05.07, 18:38
Hej dziewczynki chialm sie z wami podzielic moim szczesciem jestem jzu od 6
tygodni na tej diecie i lacznie schudlam 24kg......Jestem szczesliwa...i mam
zamiar jeszcze wiecej schudmac...Chodz zcasem przychodza chwile ze mam ochote
an cos slodkiego ale niepoddaje sie i walcze dalej.Pozadrawiam
wszystkiech....Ps.A w szegolnosci Iwonke 198 i Konradka
Obserwuj wątek
    • madlenn22 Re: Wielki Sukces 03.05.07, 18:54
      Gratuluje!ja jestem nowa na tym forum i właśnie przymierzam się do dietki
      SB.Twój wynik tym bardziej mnie zachęcasmileA czy możesz powiedzieć,ile schudłaś w
      pierwszej fazie? Jak mniej więcej wyglądał Twój jadłospis i czy ćwiczyłaś?
      Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na info!
    • madlenn22 Re: Wielki Sukces 03.05.07, 18:56
      Napisz proszę,jaka była twoja waga przed odchudzaniem i jeśli możesz to
      jadłospis pierwszofazowy,plisss!smile
    • beciatwin Re: Wielki Sukces 03.05.07, 23:11
      Super-gratulacje!!!!!smile))
      Ja dopiero czwarty dzień - jeśli masz czas i ochotę to podziel się z nami swoim
      doświadczeniem czyli dokładnie co i ile jadałas i oczywiście trzymaj tak
      dalej .Pozdrawiam .B.
      • julietkicks Re: Wielki Sukces 06.05.07, 11:04
        O KURCZE!!! TO CHYBA JAKIŚ REKORD!!! GRATULACJE!!! a jak to w czasie się
        rozkładało? ile byłaś na 1fazie? ja zrobiłaM 2tygodnie 1wszej -5kg,potem
        przerzuciałam się na coś innego A WIDZĘ,ŻE TRZEBA BYŁO SIĘ TRZYMAĆ,zawirowania
        miałam żywieniowo zdrowotne i po w sumie 7tygodniach mam -8kg,opowiedz więcej
        normalnie jesteś GURU SOUTH BEACHsmile SZACUNEK PODZIW I OOOOOOOOOGROMNIASTE
        GRATULACJE!!!
        • julietkicks Re: Wielki Sukces 06.05.07, 11:24
          żeby nie było.. po 7tygodniach z czego tylko 2pierwsze to south beach,sb taka
          fajna była ale bałam się,że nie będę już tak szybko chudła,pamiętam Cię z
          forum,że bardzo ściśle trzymałaś się zasad,NA PRAWDĘ JESTEM POD WRAŻENIEM OPISZ
          TAK W SKRÓCIE CHOCIAŻ czy jadłaś dużo warzyw,czy więcej może mięska,ryby? jak z
          nabiałem,oliwą? już się doszukałam,że na 1 fazie byłaś chyba w sumie 4tygodnie
          a co dodałaś do menu póżniej? OŚWIEĆ NAS PROSZĘsmile
          • julietkicks Re: Wielki Sukces 09.05.07, 17:03
            ODPISZ PLIZZZZsmile
            • abcd777 Re: Marny sukces :( 09.05.07, 19:48
              Sluchajcie, a ja mam marne osiągi. Od 4 marca jestem na tej diecie, pierwsze
              dwa tygodnie przestrzegalam tego,co bylo napisane, mialo zejść 6kg, zeszlo 1,5.
              Dzis sie wazylam i mam 5kg mniej. Ale co to za wyniksad Fakt faktem, ze 3 razy
              nie wytrzymalam i zjadlam snickeresa, a dwa razy pilam wino. Czy to moglo
              zawazyc?
              • julietkicks moje grzechy.. 09.05.07, 22:35
                na mojej poprzedniej 1fazie było kilka dni gdzie piłam winko ale czerwone
                wytrawne i w sumie w ciągu tych 14dni zjadłam ze 3 albo i 4ry tabliczki
                gorzkiej czekolady wedla i pepsi light sporo było.. ale -5kg ubyło,tylko,że
                poza tym bardzo się trzymałam,rybki,indyk,warzywka- raczej mało,sporo
                jajek,mało nabiału-tylko serek wiejski lekki i twarożek chudy z lidla,sporo
                słodzika używałam,nic nie cwiczyłam.. nie wiem co Ty poza tym bo grzeszki nie
                duże?
                • abcd777 Re: moje grzechy.. 10.05.07, 05:51
                  U mnie bylo podobnie, tylko wino wytrawne czerwone, nie słodzę juz od lat,
                  chleba tez nie jem od lat, ciagle jem ryby i drób z warzywami.Dlatego tak mnei
                  to demotywuje i ostatnio sobie folguję, bo jak czytam, ze ktos zrzucil ponad 20
                  kg a ja marne 5 i waga stoi od tygodnia, to mam dosć. Dodam , ze jeszcze 2 razy
                  w tygodniu robie 2km na basenie! Pozdr.
                  • lisiamama Re: moje grzechy.. 10.05.07, 08:40
                    Dziewczyny co wy piszecie. przede wszystkim czy Ksiezniczka napisala z jakiej
                    wagi schodzila. ja gdybym schudla 24 kilo ze swoich 63 to bym wyladowala na
                    dozywianiu.
                    czy nie za bardzo pzresadzacie. moze macie wage ktora jest za duza o pre kilo a
                    nie o parenascie?
                    • renard1 Lisiamamo popieram :-) 10.05.07, 09:22
                      W innym tempie się chudnie maja kilkanaście kg nadwagi, a inaczej kilka.
                      Dziewczyny chyba musicie dokładnie poczytac na temat tej diety, jej zaleceń i
                      efektów. I trzeba troszkę logicznie pomyśleć smile NIe popadajcie w przesadę!
                      • abcd777 Re: Lisiamamo popieram :-) 10.05.07, 15:58
                        MOje drogie! Ja nie przesadzam! Ja mam do zbicia jakies 16 kg po ciąży!!!!Dzis
                        np zjadlam na razie jogurt na sniadanie i teraz na obiad kawalek kurczaka i 2
                        lyzki warzyw z patelni, na kolacje robie salatke! I nic!
                        • trisk1 Re: Lisiamamo popieram :-) 11.05.07, 12:38
                          Tak wiec jesz stanowczo za mało i twój organizm przestawił się na oszczędzanie.
                          To jest czesty błąd odchudzających. Na tej diecie NALEŻY jeść do syta. Inaczej
                          możesz sobie zaszkodzić. I KONIECZNIE 3 posiłki dziennie plus przekąski 2 i
                          jeden deser. Nie można opuszczac posiłków! A tak poza tym:
                          1. pij więcej wody - czasem za dużo kilo masz w wodzie zatrzymanej przez organizm
                          2. jedz trochę fasoli i dodatków z błonnikiem - jak, sorry za wyrażenie,
                          zatrzymujesz jedzonko w sobie zamiast wydalać.
                          3. Usuń sól z diety - zatrzymywanie wody w organizmie
                          4. nie jedz fruktozy. Wbrew pozorom tuczy
                          5. Sprawdz zawartosc tego co jesz. Gotowe produkty mają za duzo soli, cukier tam
                          gdziebys sie nie spodziewała, jakies dziwne skrobie...
                          Najlepiej szykowac samej nawet dressingi,
                          6. Nie oszukuj z orzeszkami, wyliczaj je. I tylko 75 kalorii w deserach łacznie
                          dziennie. Można utyc od cukierków bez cukru.
                          7. Dziennie musisz zjeść MINIMUM 4,5 szklanki warzyw!

• beciatwin Re: Wielki Sukces 11.05.07, 11:28
      Miło by było gdyby sama Ksiezniczkaa 21 coś nam wreszcie odbowiedziała..........
    • agaelgam 24kg w 6 tyg. 11.05.07, 12:45
      czy to nie za szybko średnio 4 kg na tydzień?
      • beciatwin Re: 24kg w 6 tyg. 11.05.07, 12:54
        Ja poprostu nie wierzę - tez mam sporą nadwagę - jutro kończę I fazę i mam
        -3,5 kg - diety przestrzegam rygorystycznie więc pytam skąd takie wyniki -
        niekoniecznie zdrowe ale podobno są....
        • julietkicks księżniczka napisz coś:) 11.05.07, 21:24
          trisk dzięki za radysmileja wróciłam do 1 fazy od 7.05 i mam nadzieję dalej
          chudnąć ciekawe jaki teraz będzie rezultat po 2 tygodniach.. napiszę tu jaki
          wynik,kurcze chciałoby się znów 5kgsmile
          • ksiezniczkaa21 Re: księżniczka napisz coś:) 19.05.07, 14:19
            Hej sorki ze nieodpisywalm ale niemialm dostepu do internetu....Napewni ci sie
            uda schudnac te 5kg.Ja teraz juz mniej zlatuje z wagi ale efekty sa widoczne co
            do mojego jadlospisu to bywa z nim ruznie czasem zciagam gotowe przepisy ze
            strony ale bi sama cos wymysle ale nieapisuje tego..... Pozdrawiami zycze
            powodzenia >caluski
    • anna159 Re: Wielki Sukces 13.05.07, 23:06
      hej moglabys napisac mi twoj codzienny jadlospis? pozdrawiam i gratuluje ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka