Gość: trudny IP: *.sp / 192.168.5.* 18.06.02, 12:40 a ...Ty wiesz o co chodzi, anulcia , prawda? Potem tu zajrzę, też mam trochę innych obowiązków, ale co do Camelota , jeśli mogę Ci pomóc, pomogę...trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anulcia7 Re: turdny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:03 Nie było trudno ale jest coraz ciekawiej, może trudniej... Tym razem słoneczne pozdrowienia i oczywiście gorące. Anulcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: turdny IP: *.sp / 192.168.5.* 18.06.02, 13:24 Gość portalu: anulcia7 napisał(a): > Nie było trudno ale jest coraz ciekawiej, może trudniej... > Tym razem słoneczne pozdrowienia i oczywiście gorące. > Anulcia. Czemu jesteś w Szczecinie? Co tam robisz? Dlaczego mnie się wydawalo że to Poznań? Może dla niePOZNAki? Zresztą nieważne, odezwę się...pa a za gorace pozdrowienia dzieki. Lubię gorace pozdrowienia, gorace.. ale lody lubię zimne.. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia7 Re: trudny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:55 wydawało Ci się, że Poznań. Niestety. Co robię w Szczecinie? No właśnie to jest bardzo "trudne" pytanie. Ale to przecież Ty jestes specjalistą od wszystkiego co "trudne" Ja lubię wszystko co gorące. Lodów nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś