Gość: KASIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 08:22 HAIR BAZAR STUDIO-CZY KTOS MOGLBY MI COS NAPISAC O TYM ZAKLADZIE FRYZJERSKIM?? SLYSZALAM COS O MAJCE, ZE JEST DOBRA FRYZJERKA ALE NIE WIEM NIC WIECEJ. PROSZE I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadz Re: HAIR BAZAR STUDIO 17.04.05, 14:08 bardzo fajny salon, ja bylam u sebastiana i bardzo mi sie podobalo jak mnie obcial ;) maja fajny wystroj i swietna obsluge polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: HAIR BAZAR STUDIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:25 DZIĘKI SIĘ MOŻE TAM WYBIORĘ,POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniutka Re: HAIR BAZAR STUDIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:06 Polecam bardzo Studio Kaja na ul. Półwiejskiej. Przedtem chodziłam do Hair Bazaar Stuio ale ceny mają z kosmosu, teraz płacę połowę b0 30 zł za strzyżenie a w HBS płaciłam najmniej 45 ale to było jakieś 2 lata temu. Kaja mieści się w pasażu w połowie półwiejskiej na 1 piętrze (na parterze jest MNG-Mango) gdzie wjeżdża się schodami ruchomymi Ania Odpowiedz Link Zgłoś
materialboy Re: HAIR BAZAR STUDIO 31.05.05, 12:03 Polecam Sebastiana-byłem u niego niedawno pierwszy raz i zrozumielismy sie praktycznie bez słów-prawdziwy profesjonalista w swojej dziedzinie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: HAIR BAZAR STUDIO IP: *.icpnet.pl 05.10.05, 01:55 w bazarze pracowal swietny fryzjer.W tej chwili pracuje na wlasna reke.Na imie ma jarek.jego numer tele:500538267 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: HAIR BAZAR STUDIO IP: *.83.136.murka.net 07.10.05, 17:42 a czy ktos moglby napisac, gdzie miesci sie hair bazar studio? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś