Gość: ixi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 03:03 Brawo Kulczykowie! I niech mi ktos jeszcze powie zle slowo na Kulczykow! Wara od nich zazdrosnicy! Oby budowali w naszym miescie jak najwiecej wspanialych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poznaniak Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.cm-upc.chello.se 15.04.05, 19:06 NAturalnie, brawa dla Panstwa Kulczykow! Wspaniale inwestycje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:24 No wreszcie jakieś inwestycje. Winszuję. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Nowy Browar w liczbach 16.04.05, 00:55 60 milionow euro... Samo sie nie zwroci... Zwroci sie w produktach, ktore w SB kosztowac beda (tak jak jest to teraz) wiecej niz w normalnych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 16.04.05, 01:47 To SB to jest nazwa sklepu, a ja myslalem, ze sluzba bezpieczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Nowy Browar w liczbach 16.04.05, 02:32 Do Kluczykow pasuje. Niektorzy mowia, ze az za bardzo pasuje. Proponuje zreszta pod tym katem slynna liste wildsteina przejrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.icpnet.pl 16.04.05, 10:56 Ty popaprańccu w trampkach. Sam jesteś z byłego SB i żal ci dupsko sciska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:39 bravo bravo bravo!!!!tak trzynac jakie mamy szczescie ,ze ich mamy w Poznaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulczykowa Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:10 tak,to niewatpliwe szczescie,ze nas macie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jan K. Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:30 żona jak zwykle ma racje(kochanie wyszłas juz od fryzjera czy piszesz to między zagęszczaniem a przedłużaniem włosów?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulczykowa Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:33 a ty nie wiesz co robie-robie sie na bostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jan K. Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:42 tylko prosze cie nie rób wiecej liftingu twarzy bo juz dosyć masz odrętwiałą twarz jak cos mówisz a przecież musisz nas jakos reprezentowac przed pieskami z poznania,aa w dzieciecym na times square w ny city są mini spódniczki,kupić ci? tylko szybko sie zdecyduj bo jakis palant z policji gada ze na środku ulicy sie nie parkuje.w polsce to by było nie do pomyslenia...by ktokolwiek zwrócił mi uwage!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulczykowa Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:44 to stań na pasach,ośle!i kup 2-koniecznie różowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jan K. Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:47 ale te za 50 tys $ czy z tych tańszych po 45tys$? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulczykowa Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:48 no te z promocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 18:45 Tej ,boli cie cos! Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Nowy Browar w liczbach 18.04.05, 02:29 Trampkow nie nosze, a na SB za mlody jestem. Pudlo - nie dziwi mnie to, bo w koncu wypowiedz typowa dla bezmozgiego tepaka. I lepiej, zeby zal mi dupsko sciskal, niz zeby tak jak Tobie dupsko bylo przez cos rozpychane. Odpowiedz Link Zgłoś