Dodaj do ulubionych

Nowy Browar w liczbach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 03:03
Brawo Kulczykowie!
I niech mi ktos jeszcze powie zle slowo na Kulczykow!
Wara od nich zazdrosnicy!
Oby budowali w naszym miescie jak najwiecej wspanialych rzeczy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Poznaniak Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.cm-upc.chello.se 15.04.05, 19:06
      NAturalnie, brawa dla Panstwa Kulczykow! Wspaniale inwestycje!
      • Gość: Matt Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:24
        No wreszcie jakieś inwestycje. Winszuję.
    • drhuckenbush Re: Nowy Browar w liczbach 16.04.05, 00:55
      60 milionow euro... Samo sie nie zwroci... Zwroci sie w produktach, ktore w SB
      kosztowac beda (tak jak jest to teraz) wiecej niz w normalnych sklepach.
      • Gość: ja Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 16.04.05, 01:47
        To SB to jest nazwa sklepu, a ja myslalem, ze sluzba bezpieczenstwa.
        • drhuckenbush Re: Nowy Browar w liczbach 16.04.05, 02:32
          Do Kluczykow pasuje. Niektorzy mowia, ze az za bardzo pasuje.
          Proponuje zreszta pod tym katem slynna liste wildsteina przejrzec...
          • Gość: ja Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.icpnet.pl 16.04.05, 10:56
            Ty popaprańccu w trampkach. Sam jesteś z byłego SB i żal ci dupsko sciska
            • Gość: adas Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:39
              bravo bravo bravo!!!!tak trzynac jakie mamy szczescie ,ze ich mamy w Poznaniu!!!
              • Gość: kulczykowa Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:10
                tak,to niewatpliwe szczescie,ze nas macie
                • Gość: dr Jan K. Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:30
                  żona jak zwykle ma racje(kochanie wyszłas juz od fryzjera czy piszesz to między
                  zagęszczaniem a przedłużaniem włosów?)
                  • Gość: kulczykowa Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:33
                    a ty nie wiesz co robie-robie sie na bostwo
                    • Gość: dr Jan K. Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:42
                      tylko prosze cie nie rób wiecej liftingu twarzy bo juz dosyć masz odrętwiałą
                      twarz jak cos mówisz a przecież musisz nas jakos reprezentowac przed pieskami z
                      poznania,aa w dzieciecym na times square w ny city są mini spódniczki,kupić ci?
                      tylko szybko sie zdecyduj bo jakis palant z policji gada ze na środku ulicy sie
                      nie parkuje.w polsce to by było nie do pomyslenia...by ktokolwiek zwrócił mi
                      uwage!!
                      • Gość: kulczykowa Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:44
                        to stań na pasach,ośle!i kup 2-koniecznie różowe
                        • Gość: dr Jan K. Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:47
                          ale te za 50 tys $ czy z tych tańszych po 45tys$?
                          • Gość: kulczykowa Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:48
                            no te z promocji
                            • Gość: Ryszard Re: Nowy Browar w liczbach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 18:45
                              Tej ,boli cie cos!
            • drhuckenbush Re: Nowy Browar w liczbach 18.04.05, 02:29
              Trampkow nie nosze, a na SB za mlody jestem. Pudlo - nie dziwi mnie to, bo w
              koncu wypowiedz typowa dla bezmozgiego tepaka.
              I lepiej, zeby zal mi dupsko sciskal, niz zeby tak jak Tobie dupsko bylo przez
              cos rozpychane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka