mig_22 16.04.05, 00:54 16 kwietnia (sobota) o godz 20:00 w Behemocie zostanie wyswietlony film "Przystanek Woodstock Najglosniejszy Film Polski" wszystkich ktorzy nie mieli okazji obejzec tego filmu serdecznie zapraszam bo naprawde warto:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rogeer Re: Woodstock 16.04.05, 00:57 Zgadzam się zupełnie! Widziałem ten film(zresztą z tej samej płyty) naprawde rewelacja i serdecznie zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Woodstock 16.04.05, 00:59 :) Trzeba zobaczyć! I jeszcze za dormo to już zupełnie się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
mig_22 Re: Woodstock 16.04.05, 01:11 jestem tylko ciekaw ile przyjdzie ludzi bo takie filmy nie sa wyswietlane zbyt czesto w Srodzie, a naprawde warto obejzec ten film Odpowiedz Link Zgłoś
cipcipcip Re: Woodstock 16.04.05, 15:55 Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej o tym filmie... chlip... chlip... nie bedę mógł przyjść... chlip... Od 1998 opuściłem tylko 1 Woodstock i prawdę mówiąc od dawna nosiłem sie z zamiarem zobaczenia owego filmu. Życzę przyjemnych wspomnień ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinszymczak1 Re: Woodstock 12.05.05, 09:47 A kto wybiera się na woodstock w sierpniu??? Można by ponownie jechać jak co roku jakąś większom ekipą. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinszymczak1 Re: Woodstock 30.05.05, 10:28 Ponownie proszę Napiszcie jak w tym roku wybieracie się na Woodstock? Można by wybrać się razem. Przeglądałem zespoły, które zgłosiły się do grania na przystanku i znalazłem ,,Zwieracz Tapira’’ !!!!!!! :):) i to mój typ..... wosp.org.pl/przystanek/2005/zgloszone.php Odpowiedz Link Zgłoś