Dodaj do ulubionych

Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omijali.

30.04.05, 21:36
Skoro tu jesteś pomimo ostrzeżenia to albo nie jesteś matołkiem, albo jesteś
i nie wiesz o tym, albo jesteś i wiesz o tym ale jesteś ciekawskim matolkiem.
Nieważne, skoro tu już jesteś, zdradzę Tobie sekret: szukam nowych
przyjaciół. Takich dotąd nieużywanych. Taich wartych mego intelektu i
fantazji.. Możecie być cyniczni, złośliwi, ale nie możecie być nudni i
zużyci. Osoby, które sądzą, że jest to ukryta forma zainteresowania moją
osobą, są w błędzie. Aha, dla przyjaciół jestem nieobliczalny, co ma swój
urok..
Obserwuj wątek
    • postintelektualista Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija 30.04.05, 21:56
      Czyżbym wszystkich wystraszył swoimi wymaganiami? No dobrze, nie musicie być
      zabawni. Możecie być nawet nudni. Czy to coś ułatwi?
      • Gość: Mikael prawdziwy Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 21:58
        No dobra. To ja się zgłaszam. Co mam robić?
        • postintelektualista Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija 30.04.05, 22:04
          Zrób 5 pompek na dobry początek. W ten łatwy sposób udowodnisz wszystkim, że
          jesteś coś wart.
          • Gość: Mikael prawdziwy Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:05
            Jaja sobie robisz?
            • postintelektualista Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija 30.04.05, 22:09
              Nigdy nie robię jaj z przyjaciól, co najwyżej z forumowych matołków. więc masz
              wybór...
              • Gość: Mikael prawdziwy Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:11
                Już sam nie wiem, co o tym sądzić. Mam dosyć tego forum. Jest dla mnie zbyt
                nudne.
                • Gość: czajnik Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:20
                  Czy ten watek nie jest aby podpucha? Niech ktos madry sie wypowie.
                  • neoklacz Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija 30.04.05, 22:27
                    Gość portalu: czajnik napisał(a):

> Czy ten watek nie jest aby podpucha? Niech ktos madry sie wypowie.
                    Nie , nie jest podpucha. jest wyrazem troski obywatelskiej. jest piekny.
                    • Gość: Obywatel Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:37
                      Troska o los tego forum jak i los naszej Ojczyzny jest sensem mego
                      istnienia. /Idę zaraz na motor tylko skocze najpierw po faje./
                      • Gość: ENIGMA DO WSZYSTKICH-UWAGA! ! ! ! ! intelektualista-gej ? IP: 82.160.53.* 30.04.05, 22:52
                        Uważajcie !!!frustrat na forum
                        • Gość: naga zgaga Re: DO WSZYSTKICH-UWAGA! ! ! ! ! intelektualista- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:57
                          dziękujemy Ci Enigmo. oto przyklad nie tylko troski ale i detyktywistycznej
                          pasji. Tobie zawdzieczamy, ze to forum jeszcze trzyma fason. Enigmo! jestes
                          nasza nadzieja na lepszy byt! nie zawiedz nas!
                        • Gość: król pól Re: DO WSZYSTKICH-UWAGA! ! ! ! ! intelektualista- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 23:00
                          Enigma super kuper. zaangazowanie i talent. wiarygodnosc i erudycja. brawo to
                          za malo.
                      • Gość: oby watę Re: Proszę matołków z forum, żeby ten wątek omija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:53
                        oby watę cukrową udało się ujażmić w kwiecie wieku...
                        • Gość: ENIGMA DO WSZYSTKICH IP: 82.160.53.* 30.04.05, 23:12
                          Dzięki za przychylność-bądzcie jednak czujni-taki biedaczyna nie ma nic do
                          stracenia-a my stracić go nie możemy bo prawo na to nie pozwala.[a szkoda]
                          • Gość: stalowy wrzód Re: DO WSZYSTKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 23:19
                            tak tak, będziemy czujni. Prowadź Wodzu Enigmo! Precz z postintelektualistą!
                            nie oddamy tego forum frustratom i tatom.
                            • Gość: ENIGMA Re: DO WSZYSTKICH IP: 82.160.53.* 30.04.05, 23:28
                              Dzięki Ci Stalowy.Bo widzisz taki" postintelektualista"to post on ma bo jest
                              posucha na "chłopców".A więc niech sobie torbę naciagnie mocno do tyłu i ją
                              osra -Pozdro.
                              • Gość: wex Re: DO WSZYSTKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:31
                                Enigma, czy naprawde jestes az takim matolem, ze nie wizisz, ze wszyscy leja z
                                ciebie?
                                • Gość: enigmatyczny bzyk Re: DO WSZYSTKICH IP: *.idea.pl 01.05.05, 17:31
                                  Enigma jest maloletnim matolkiem, dlatego bedzie mu wybaczone w imie kota, szprota i robota.
                                  • Gość: ENIGMA do bzyka Re: DO WSZYSTKICH IP: 213.199.251.* 01.05.05, 21:01
                                    Ty chyba jesteś z takiego mizernego bzyknięcia-niestety,ale cóż na wszystko
                                    można złożyć reklamację ,jedynie na takie 0 się nie da-współczuję twoim
                                    protoplastom
                                • Gość: ENIGMAdo wex Re: DO WSZYSTKICH IP: 213.199.251.* 01.05.05, 20:54
                                  To ty lejesz? no i co i tak siedzisz w tych szczynach-oj szkoda mi ciebie i
                                  tychinnych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka