Gość: hern IP: *.crowley.pl 05.05.05, 11:09 Czy ktoś interesował się tą inwestycją...las blisko...wydaje sie cicho i spokojnie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drunner Re: Zielone tarasy - Różany Potok 07.05.05, 10:38 Lokalizacja faktycznie przesympatyczna, tylko ze widok bedziesz miec na sypiace sie elewacje blokow SM Rozany Potok no i nieciekawy dojazd jedna z bardziej dziurawych dróg (Dziegielowa). Powaznie rozwazalem tę lokalizację - zniechecilo mnie jednak to, ze to pierwsza inwestycja tego dewelopera, ktory buduje oczywiscie za kredyt a za wykonawce ma Warbud S.A., ktory tani nie jest, co dodatkowo zwieksza ryzyko plajty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hern Re: Zielone tarasy - Różany Potok IP: *.crowley.pl 09.05.05, 10:08 Tak naprawde chyba nigdy nie mozna byc pewnym czy firma bedzie solidna czy nie..ryzyko chyba zawsze istnieje...co do lokalizacji...jak dla mnie dojazd lepszy niz np. z Naramowic..z okolic Bolka, Blazej itd...odległość może większa od centrum...ale bliżej do PST i trasy średnicowej gdzie nie ma aż tak wielkich korków jak na Naramowickiej...Zielone Tarasy 1 zostały praktycznie wszystkie sprzedane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexus Re: Zielone tarasy - Różany Potok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:46 z tego co wiem Warbud już teraz bierze wspólników do inwewtycji bo nie ma kasy, a oni biora podwykonawców i budują dalej jak coś się sprzeda- cieńko to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Zielone tarasy - Różany Potok IP: *.p-s-inter.net 11.05.05, 16:18 Gdzie mają być dokładnie zlokalizowane Zielone Tarasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hern Re: Zielone tarasy - Różany Potok IP: *.crowley.pl 12.05.05, 14:26 Ciekawa sprawa z tym Warbudem....skad masz takie wiadomosci...co do lokalizacji...blisko Instytutu Fizyki...ladna okolica...cisza..dojazd calkiem niezly...do PST kawalek...tyle ze ta cena... Odpowiedz Link Zgłoś