Dodaj do ulubionych

Zielone tarasy - Różany Potok

IP: *.crowley.pl 05.05.05, 11:09
Czy ktoś interesował się tą inwestycją...las blisko...wydaje sie cicho i
spokojnie..
Obserwuj wątek
    • drunner Re: Zielone tarasy - Różany Potok 07.05.05, 10:38
      Lokalizacja faktycznie przesympatyczna, tylko ze widok bedziesz miec na sypiace
      sie elewacje blokow SM Rozany Potok no i nieciekawy dojazd jedna z bardziej
      dziurawych dróg (Dziegielowa). Powaznie rozwazalem tę lokalizację - zniechecilo
      mnie jednak to, ze to pierwsza inwestycja tego dewelopera, ktory buduje
      oczywiscie za kredyt a za wykonawce ma Warbud S.A., ktory tani nie jest, co
      dodatkowo zwieksza ryzyko plajty.
      • Gość: hern Re: Zielone tarasy - Różany Potok IP: *.crowley.pl 09.05.05, 10:08
        Tak naprawde chyba nigdy nie mozna byc pewnym czy firma bedzie solidna czy
        nie..ryzyko chyba zawsze istnieje...co do lokalizacji...jak dla mnie dojazd
        lepszy niz np. z Naramowic..z okolic Bolka, Blazej itd...odległość może większa
        od centrum...ale bliżej do PST i trasy średnicowej gdzie nie ma aż tak wielkich
        korków jak na Naramowickiej...Zielone Tarasy 1 zostały praktycznie wszystkie
        sprzedane...
      • Gość: lexus Re: Zielone tarasy - Różany Potok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:46
        z tego co wiem Warbud już teraz bierze wspólników do inwewtycji bo nie ma kasy,
        a oni biora podwykonawców i budują dalej jak coś się sprzeda- cieńko to widzę
        • Gość: Marcin Re: Zielone tarasy - Różany Potok IP: *.p-s-inter.net 11.05.05, 16:18
          Gdzie mają być dokładnie zlokalizowane Zielone Tarasy?
    • Gość: hern Re: Zielone tarasy - Różany Potok IP: *.crowley.pl 12.05.05, 14:26
      Ciekawa sprawa z tym Warbudem....skad masz takie wiadomosci...co do
      lokalizacji...blisko Instytutu Fizyki...ladna okolica...cisza..dojazd calkiem
      niezly...do PST kawalek...tyle ze ta cena...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka