Dodaj do ulubionych

Lech - ŁKS 0:0

IP: 212.244.184.* 23.04.01, 09:57
Titanic tonie, ale orkiestra gra do końca. Zapraszam do wspólnej gry Rapera,
Radosta i lechitę. Pocieszę was tym, że moja Lechia u siebie tylko zremisowała
0:0 z Polarem i co po żenująco słabej grze. A swoją drogą remis z pejsiarzami,
to wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Raper Re: Lech - ŁKS 0:0 IP: 150.254.191.* 23.04.01, 10:18
      Witam arciu!
      No cóż ani u nas ani u was nie jest dobrze!
      pozdr
      • Gość: wars Re: Lech - ŁKS 0:0 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.01, 20:58
        A Legia w świetnym stylu wygrała 3:2. A Lech "dołuje".
        • Gość: Student Re: Lech - ŁKS 0:0 IP: *.bch.com.pl 24.04.01, 09:42
          Co w związku z tym ? Myślisz, że może teraz dlatego zostaniemy Legionistami ?
          Powiem Ci szczerze, że to co się dzieje w I lidze jest mi _całkowiciwe_
          obojętne. To nie moja liga.
    • Gość: piotr Re: Lech - ŁKS 0:0 IP: *.icpnet.pl 23.04.01, 21:55
      Arciu wstyd ma dziurkę,ten remis w obliczu bardzo
      trudnych następnych przeciwników stawia nas u bram III
      ligi .Tak bardzo chciałbym się mylić.Chodzę na Lecha
      od 1970 r.Jak wchodzili do I ligi na stadion przyszło
      60 tys.ludzi.
      Pozdr.
      • Gość: ARTUR Re: Lech - ŁKS 0:0 IP: 212.244.184.* 24.04.01, 09:39
        No cóż spotkamy sie w przyszłym sezonie w tej samej grupie III ligi (rozgrywki
        prowadzi Wielkopolski OZPN) razem z arka, która też pewnie nie awansuje, bo
        ostatnio daje dupy i traci głupie punkty. Będzie to niewątpliwie najciekawsza
        grupa III ligi, zwłaszcza dla kibiców. Ja też ubolewam nad upadkiem mojej
        Lechii i wogóle piłki noznej w naszym regionie. Pamiętam mecze na Traugutta z
        udziałem 15-20 tys. (komplet)czy derby z Arką, gdzie był prawie komplet i były
        niezłe jaja. Czy te czasy jeszcze powrócą?
        • Gość: Raper Re: Lech - ŁKS 0:0 IP: 150.254.191.* 24.04.01, 10:29
          Witam arciu!
          Mam nadzieję że tak!!!
          Pozdr
          • Gość: misza Re: Lech - ŁKS 0:0 IP: *.elite.com.pl 24.04.01, 12:57
            Ciesze sie, że wreszcie jakaś normalna dyskusja z udziałem artura bez
            obrzucania się błotem. Moim zdaniem to wstyd i nieporozumienie,że w takich
            miastach jak Poznań, Gdańsk (całe Trójmiasto) nie ma piłki nożnej na
            pierwszoligowym poziomie. W Radzionkowie, Wronkacc, Grodzisku czy Wodzisławiu
            na mecze przychodzi w porywach 1500-2000 ludzi. Niestety obawiam się, że nasze
            miasta nie mają szans na odbudowanie swojej świetności . W Poznaniu sport
            umiera. Nie ma firm, które chcą inwestować w poznański sport. Może my
            Poznaniacy powinniśmy zbojkotować ich produkty? Przerzućmy się na Żywca,
            zlikwidujmy konta w WBK, przestańmy kupować leki Polfy poznańskiej i wódkę z
            Polmosu. Może wtedy sobie o nas przypomną? Słyszałem, że WBK wycofał się ze
            sponsorowania challegera na kortach Olimpii. Przecież to była fantastyczna
            impreza, tłumy ludzi !!! Co tu się wyrabia do cholery??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka