Dodaj do ulubionych

Środa w tv...

16.05.05, 13:41
Wczoraj w naszej zapchlonej i nudnej TV pojawił się nasz wspólny kolega .....
Uczestniczył w Familiadzie z rodzinką. Wytrzymałem te 25 min oglądanie gęby
Sztrazburgera- mówię to dla Kumpla to robię.
Oczywiście jako czarne konie dostali się do finału bijąc konkurentów już w
przedbiegach...i..... co?
I k**wa 2 punkty im zabrakło do wygrania 10000zł.
Ożej joob w twoju mać- tak sobie pomyślał magisterek......i zaczął
zastanawiać się kto kiedykolwiek słyszał o tych legendarnych 100 ludziach
ankietowanych przez ekipę Familiady.
W jednym z pytań: Wymień województwo w Polsce- ani jeden a tych de*ili nie
odpowiedział Wielkopolska. Ludzie gdzie oni się chowali??? Padały nazwy
jakiś mniej znaczących pipidówek a nas tam nie było.
No to mnie krew zalała. A jak jeszcze zobaczyłem, że 2 punkty naszemu zacnemu
koledze zabrakły to już w ogóle żyłka mi pękła....

I niech ktoś powie że TV nie szkodzi.... :P
Trzymam kciuki za przyszły tydzień ....Już kupiłem sobie tabletki na
uspokojenie.
hehe.....

A świat zaleje fala blondynek
Nostradamus- Księga Przepowiedni
Obserwuj wątek
    • natala77 Re: Środa w tv... 16.05.05, 14:06
      A to ci... :>
      w każdym razie gratulacje się należą!
      Również trzymam kciuki;]
      • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 16.05.05, 16:38
        Widzę, magisterku, że przegpiłeś odcinek sobotni. Może to i dobrze, bo nie
        przeżyłbys ostantiej rundy, gdzie tylko pomyłka rodzaju
        gramatycznego "piatnicy" spowodowała, że nasi rywale przegrali, a my weszliśmy
        do finału...
        Zostaje Ci jeszcze tylko ta sobota... Nie będę zdradzał, co Cię czeka...
        No i jeszcze jedno - nagroda to 15 000, a nie 10 000. Niestety trzeba wszystko
        podzielić przez 5 :-(
        Miłego oglądania... A może umówimy się na jakieś wspólne? Zna ktoś miły lokal z
        zimnym piwkiem i telewizorem nastawionym na kanał 2TVP, otwarty w sobote o
        14.00? W końcu dawnośmy się nie widzieli i byłby pretekst ;-) Może jeszcze ktoś
        z Forum by dotarł. Byłybny festyny, konferencja prasowa, wizyty w zakładach
        pracy, dzieci w strojach ludowych i piwo!
        • elf89 Re: Środa w tv... 16.05.05, 18:29
          Ja również oglądałam Ciebie Drogi Wacławie, a wrecz podziwiałam :). Nawet całą
          rodzine zaciągnęłam przed TV i co chwile powtarzałam "Zobaczcie, to mój Kolega".
          Ach... z dumą patrzyłam na ekran telewizora. A jak jeszcze zobaczyłam Cie w
          niedziele w tej sexownej koszuli, to myślałam że padne z podziwu. :)

A co do tych ankietowanych... to naprawde banda jakis niedorozwojów. Zeby nie
          wymieniić WIELKOPOLSKI?!?! Co oni sobie myślą?

No ale cóż... Nie mniej jednak należa Ci sie szczere wyrazy uznania. No ale
          osobiście pogratuluje Ci wkrótce... np. w "bibliotece" :P
          • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 16.05.05, 19:50
            Ankiety zazwyczaj przeprowadzane są zapewne w okolicach Warszawy, gdzie jest
            studio naraniowe. Świadczy o tym nie tylko pytanie o województwo, ale także
            pytanie o mrkę piwa, ale nie uprzedzajmy faktów.

I tu brawa dla mojego kuzyna, bo choć wiedzieliśmy, że trzeba powiedzieć
            mazowieckie, bo tam były zapewne ankiety, postanowił z premedytacją pójść w
            zaparte i kultywować lokalny patriotyzm... co niestety kosztowało nas kilka
            punktów, które można by odzyskać, gdyby kapitan posłuchał odpowiedzi swego
            brata-stratega :]

Trzymam Cię za słowo, elfie, że pogratulujesz mi jeszcze w "bibliotece". Mam
            nadzieję, że stanie się to wkrótce ;-)
            • elf89 Re: Środa w tv... 16.05.05, 21:19
              Brawo kuzynie Wacława! Pokazałeś że płynnie w Tobie wielkopolska krew :P
    • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 17.05.05, 09:12
      No to ja co najmniej muszę sobie ołtarzyk z naszym zacnym kolegom otworzyć w
      pokoiku....
      Już jestem na etapie kradzieży jakiejś małej dziewczynce -Kena -aby móc ubrać
      go w Hawajską koszulę i w ogóle... :)
      Tak więc kazanku gdzie cię można spotkać w sobotni popołudniowy dzionek???
      I nie chodzi mi o TV ale o twe nędzne cielsko ty stary alkoholiku i podrywaczy
      nieletnich panienek :)))

A świat zaleje fala blondynek...
      • martula86 Re: Środa w tv... 17.05.05, 12:06
        az glupio sie przyznac ale nie ogladalam naszego forumowego kolegi :o( choc
        szczerze przyznam ze bardzo chcialam zobaczyc ten odcinek Familiady! :o) choc
        mam mocna wymowke nic mnie nie usprawiedliwia :o( ale bede ogladac napewno
        podrywacza nieletnich panienek juz w sobote :o) Waclawie ogladalnosc
        wzrasta!!! :o) juz niedlugo na ulicach bedziesz rozdawal autografy :o)
        Pozdrawiam i gratuluje!!! :o)
    • duch3 Re: Środa w tv... 17.05.05, 14:32
      Mam mało czasu więc ogranicze się tylko do skromnego....gratuluje! :)
      • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 18.05.05, 08:29
        Ma kotś niepotrzebnego Kena??? od Barbi.

:))

A świat zaleje fala blondynek....
        • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 18.05.05, 09:38
          Magistrze!, ja tu proponuję wspólne picie podczas oglądania familiady,a Ty nie
          dość, że nie reagujesz, to jeszcze chcesz się Kenem zabawiać... Co się z tobą
          dzieję. Nie poznaję kolegi!!!
          • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 18.05.05, 11:51
            o nasz wielki i zacny kazanku my wierni fani czekamy na wytyczne gdzie i o
            której a piwo tam sie poleje .....

a świat i tak zaleje fala blondynek
            coś tam z apokalipsy...
            • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 18.05.05, 11:54
              a jakby co to codziennie siedze w necie na gg od 8do13-15. nr do mnie to 6427030
              • martula86 Re: Środa w tv... 18.05.05, 13:48
                marcinie moze jakis ken by sie znalazl na strychu :o) ale najpierw musialbys
                stoczyc walke z pajakami o niego :o)
                a moze ja tez dostane zaproszenie? :o)
            • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 18.05.05, 17:35
              Zapraszam wszystkich, ale nikt mi nie odpowiedział na moje zasadnicze pytanie:
              GDZIE ZNAJDZIEMY LOKAL OTWARTY W SOBOTĘ O 14.00, Z TELEWIZOREM NASTAWIONYM NA
              TVP 2... i z możliwie przyjazną atmosferą?
              ostatnio tak rzadko z domu wychodzę, że boję się cokolwiek proponować, bo moze
              się okazać ża na miejscu pubu już jakaś fabryka jest, czy coć, a miejscowi
              powiedzą: "Panie!, dziadek opowiadał, że tu jakiś lokal był, ale to jeszcze
              przed wojną w Iraku było..." :-)
              • elf89 Re: Środa w tv... 18.05.05, 18:28
                Och... jakiś Ty dowcipny... :)
                I nie opowiadaj pierdół że nie wychodzisz z domu, a do "biblioteki" to co?? :)
                • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 18.05.05, 19:28
                  "Biblioteka" to nie lokal ztelewizorkiem i chłodnym piwkiem (chociaż to drugie
                  można sobie przynieść), a o to się teraz rzecz rozchodzi :-p
                  Czasem mi się zdarzy wyjść, ale wiesz dlaczego tam szedłem, elfiku... ale
                  ciiii... bo to przecież taka nasza słodka tajemnica i nikt nie moze się
                  dowiedzieć ;-)
                  • elf89 Re: Środa w tv... 18.05.05, 21:55
                    Masz racje... Musimy być ostrożni bo jak sie wyda to... :)
                    Ale z nas tajniaki :0 hihihihi
                    Tylko ciii.... :)
                    • kormoran7 Re: Środa w tv... 18.05.05, 21:58
                      Co cie Waclawie laczy z przybyszami z dalekiej krainy jaka jest panstwo elfow.
                      czy ja tez mam szanse dostac sie do tej krainy:)
                      • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 18.05.05, 22:20
                        NO no, Kormoranie, uważaj sobie! To mój elf i tak łatwo go nie oddam!... co
                        najmniej ze dwie faszki wezmę :-p
                        • kormoran7 Re: Środa w tv... 18.05.05, 22:23
                          Alez ja tylko pytalem czy do tej krainy moge sie dostac. Elfow plci zenskiej
                          pewnie tam dostatek wiec nie zamierzam twojego elfika zabierac:)A co to sa
                          faszki?
                          • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 18.05.05, 22:26
                            Ojej, "flaszki" miały być, ale skoro szukasz innych elfów to nie pohandlujemy...

O rety, już sobie wyobrażam oskarżenia o stręczycielstwo i nielegalny przemyt
                            egzotycznych baśniowych stworzeń. By uniknąc wszelkich samosądów podkreślam, ze
                            to tylko taki żart był...

...Wężykiem!
                            • kormoran7 Re: Środa w tv... 18.05.05, 22:44
                              Slowa wypowiedzianego cofnac sie nie da ale ja tam rowniez handlowac elfami nie
                              bede. Szacunek dla magicznych postaci trzeba miec.Przeciez elfiki czuwaja nad
                              nami z czym sie zapewne zgodzisz ze mna.

Kiedyś rządził tu Mieczysław
                              Który umiał tylko kraść
                              Dzisiaj Ziętek grzmi z trybuny
                              Dajcie wódy, muszę żyć
                              • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 18.05.05, 23:14
                                Oczywiście, że się zgodzę. Znam jednego, ale to doprawdy przemiłe stworzonko :]
                                • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 18.05.05, 23:15
                                  Pozdrawiam mojego "bibliotecznego" elfa ;-)
                                • elf89 Re: Środa w tv... 18.05.05, 23:54
                                  Wiedz Wacławie, że mi, jako baśniowemu stworzonku - elfikowi, zrobiło sie
                                  niezmiernie przykro czytając że chcesz mnie oddać za dwie flaszki...
                                  Oj będziesz mnie musiał ładnie przeprosić na najbliższym spotkaniu w
                                  "bibliotece". Nawet nie wiesz co Cie czeka... :D Nie wiem czy wiesz, ale elfy to
                                  są bardzo wrażliwe, NIEWINNE stworzonka i jeśli je zranisz to musisz troche
                                  popracować nad tym, by Ci wybaczyły. Będzie bajecznie... hihihi (jak to w naszej
                                  krainie)
                                  Ech... troche późno sie robi... a tu pod moim muchomorkiem nie widać ani jednego
                                  Pana elfa do przytulenia...
                                  • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 19.05.05, 09:04
                                    Szanowna Pani Elfowa. Odkąd znam kolegę Kazanka ( a nasza znajomość sięga
                                    powstawania węgla kamiennego) to on nic się nie zmienia ciągle uwodzi nieletnie
                                    panienki i w ogóle.
                                    A teraz to już przeszedł samego siebie i dokonał czynu lubieżnego i próbował
                                    sprzedać Elfa. ( Świnia jedna) .....( i tobez molestowania)
                                    Oj teraz zemsta Elfów go nie ominie a Siostra ciemność kroczy z nami.
                                    W tym przypadku co najmniej chirurga go czeka ( bo na psychiatrę w jego
                                    przypadku już za późno) HEHE....
                                    Niedobry on taki i zły i w ogóle...... :P Fuj....:)

A co do soboty to czas leci a my nadal nie wiemy gdzie zrobimy konferencje
                                    Pilsową (prasową)
                                    a czas leci........kap kap........

> A świat zaleje fala blondynek...
                                    > Nostradamus – księga przepowiedni
                                    • martula86 Re: Środa w tv... 19.05.05, 10:04
                                      co do soboty bo na temat handlowania elfami nie chce sie wypowiadac bo to az
                                      slow brak :o) ja nie wiem jak cos takiego mozna zrobic ojoj waclawie
                                      nieladnie :o) a co do soboty to jedynym barem ktory bedzie otwarty w sobote o
                                      14 to chyba Dodgers ale to moim zdaniem jest za daleko :o(
                                      • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 19.05.05, 10:57
                                        i klimat jakiś taki.....
                                        • kormoran7 Re: Środa w tv... 19.05.05, 13:19
                                          i mnie 3 km nie spieszno isc.
                                          • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 19.05.05, 13:27
                                            a może w czyjejś chatce...........węcku...........

• elf89 Re: Środa w tv... 19.05.05, 15:03
                                      Tak wiec nie tylko ja uważam że za pomysł sprzadania Elfa czeka Ciebie, Dorgi
                                      Wacławie kara...

Hmmm... a może macie jakieś pomysły na ukaranie naszego kolegi :)
                                      bo mi tylko jedno przychodzi do głowy a to jest za mało drastyczne... :)
                                      • kormoran7 Re: Środa w tv... 19.05.05, 20:27
                                        Staje w obronie i mowie ze przeciez nie mozna karac za cos czego sie nie
                                        zrobilo. Transakcja nie doszla do skutku a za sam pomysl kara sie nie nalezy.
                                        takie jest prawo i kropka.
                                        • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 19.05.05, 21:36
                                          Kormoranie, nie bierz na siebie niewdzięcznej roli adwokata diabła. uważam, że
                                          Waclaw postąpił haniebnie i należy go ukarać! Proponuję:
                                          Przykuc go kajdankami do ramy łozka (jestem gotów oddać w tym celu swoje
                                          prywatne kajdanki) i wysmagać go pejczykiem! ;-)
                                          • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 19.05.05, 21:38
                                            Moje mieszkanko jest zajęte...

Co do lokali to mam przecieki, ze mój kuzyn gromadził swych znajomych w
                                            ubiegłym tygodniu w "zagłobie" na wspólne oglądanie. Minusem tego rozwiązania
                                            jest to, ze zapewne i w tym tygodniu lokal zapełni. Nie wiem, czy będzie
                                            miejsce i na ile rozkrzyczana będzie atmosfera :-/
                                            A czy ktoś wie, jak w sobote działa Dobosz? - bo telewizorek mają, to pewne.
                                          • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 19.05.05, 21:39
                                            Wrócę jeszcze do kary. Wymierzać ją powinna ocywiście tylko i wyłącznei
                                            poszkodawana elfka ;-p
                                            • natala77 Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:00
                                              smaganie biczykiem?
                                              Wacławie, ech Wacławie...
                                              Czyżby ten Klub O-kulturalny już odcisnął swoje piętno na Twej psychice?
                                              Czy będzie "ja uderzyłem Ciebie 3 razy to Ty mnie uderzysz 3 razy więcej" itd.
                                              jak podczas inicjacji czarownic? :P
                                              A może pozazdrościłeś temu Gartnerowi, zboczeńcowi na wielu płaszczyznach,
                                              masochiście i naturyście, który lubił jak biczem okladała go guwernantka?;D
                                              • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:06
                                                No nie - jeśli ja uderzyłe ciebie 3 razy, to ty mnie teraz... 9 razy.
                                                Nie uważało się na wykładzie, co? Co uczynisz, powróci do ciebie po trzykroć,
                                                to podstawowa zasada.
                                                W końcu po to chodzę na wykłady, zeby się czegoś nauczyć, czyż nie ;-)
                                                A smaganie pejczykiem znałem i przed wykłądem :-p
                                                • natala77 Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:18
                                                  a czy moje "trzy razy więcej" nie sugerowało trzykrotności? lol:P
                                                  3*3=9 też to wiem. dobrej nocy życzę:-)
                                                  • natala77 Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:19
                                                    niech Wam się elfy i czarownice śnią:D
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:23
                                                    Elfiki milo widziane ale czarownice to chyba lepiej zeby sie nie snily.Jeszcze
                                                    nas jakies demony opetaja. A czy to nie ciekawe jak mozna przejsc od familiady
                                                    do czarow:)
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:36
                                                    Czarownice tak samo mile widziane jak elfy. pamiętaj, ze jeśli jesteś miły dla
                                                    czarownicy, to ona jet w trójnasób miła dla Ciebie :]
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:41
                                                    Czy mam rozumiec ze miales stycznosc nie tylko z dobrodusznymi i slodkimi
                                                    elfkami ale tez z silami nieczystymi jakim sa czarownice skoro ostrzegasz mnie
                                                    ze lepiej byc milym dla nich ?
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:46
                                                    Hihi - o tym dowiedziałem się na wyżej wspomnianym wykładzie. Zasada potrójnego
                                                    powrotu (czy jak ją tam zwał) dotyczy zarówno rzeczy dobrych jak i złych.
                                                    Myślę, że to uczciwy układ. A wynika z niego, ze jak się takiej narazisz, to po
                                                    Tobie, ale jak będziesz miły... to hoho :-)
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:35
                                                    Przepraszam - przeoczyłem to "razy". natalo. Mój błąd, mój wielki błąd. Czytam
                                                    nieuważnie i w pośpiechu. Przepraszam.
                                          • elf89 Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:51
                                            No no no.. Wacławie... nie wiedziałam że łaczy nas jakaś magiczna więź, bo
                                            widzisz, wstyd sie przynać ale pomyslałam dokładnie o tym samym...
                                            A co byś powiedział, jak bym sie ubrała, w czarną skóre :D
                                            Wiesz... to by podkreśliło nastrój tej sytuacji... było by jeszcze bardziej...
                                            drastycznie :D
                                            Ach... bij mnie :)
                                            • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:55
                                              Oj, nie!
                                              Jeszcze mnie nie znasz, elfiku, ale nie lubię czarnych skór.
                                              Nic tak nie podkreśla doniosłości kary, jak jej zderzenie z niewinnością i
                                              zwiwnością stroju osoby ją wykonującej - polecam tu moje sugestie dodawane
                                              namiętnie do wątku o stringach ;-)
                                              A skóra owszem... jeśli to tylko i wyłącznie niczym nie okryta (no, ewentualnie
                                              zwiewną bielizną) twoja naturalna skóra. O ile poamiętam, nie jesteś Murzynką,
                                              więc raczej musiałaby byc biała, a nie czarna ;-)
                                              • kormoran7 Re: Środa w tv... 19.05.05, 22:58
                                                O matko!!Wy uwazajcie zeby admim gazety wyborczej sie wami nie zajal za
                                                uprawienie tutaj erotycznej gry slow
                                              • elf89 Re: Środa w tv... 19.05.05, 23:01
                                                W takim razie jeszcze raz dokładnie przestudiuje propozycje jakie
                                                zaprezentowałeś na tymże forum, lecz pod innym tematem... Myśle że sprostam
                                                Twoim oczekiwaniom :)
                                                • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 20.05.05, 08:40
                                                  Oj dzieci....Wy tu o dupie Marynii (to pewno Kazan zaczął a jutro familiada a
                                                  ja nadal nie wiem gdzie się spotykamy.

I najgorsze jest to , że jutro od rana nie będę w necie i nie przeczytam
                                                  ustaleń i propozycji.
                                                  Jak już coś ustalicie to bzyknijcie smsa do biednego magisterka pod 504866048
                                                  czy już wiemy co jak i gdzie....

A świat zaleje fala blondynek...
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 20.05.05, 09:02
                                                    Jak juz to o pupie....Elfa:)Chociaz tego sformulowania nikt nie uzyl doslownie
                                                    ale kazdy sie domysla do czego prowadzi ta rozmowa.
                                                  • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 20.05.05, 09:05
                                                    A JA NADAL CZEKAM........
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 20.05.05, 16:26
                                                    A ja nadal nie wiem, gdzie istnieją warunki do spotkania. Nikt nie rzucił
                                                    propozycją inadal nie wiem, gdzi emogę zorganizować konferencję pilsową :-(
                                                  • natala77 Re: Środa w tv... 21.05.05, 14:29
                                                    Piękne było to "Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest" po
                                                    201 punkcie
                                                    :))
                                                    Niestety <lol> albo na szczęście! :> nie udało się Wacławowi wykazać w ostatnim
                                                    finale//heheh;)
                                                    Ogromne gratulacje!!!:D
                                                  • elf89 Re: Środa w tv... 21.05.05, 14:35
                                                    No no no! Brawo! Moje najszczersze wyrazy uznania...
                                                    Zasłużyłeś na nagrode. Życzysz sobie coś specjalnego?
                                                    Elfy dużo potrafią... :)
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 21.05.05, 15:29
                                                    Z elfem pomówię na osobności o nagrodzie :}

Bardzo mi sie podobał ten program. Nie pamietałem już, ze się tak świetnie
                                                    bawiliśmy i że mileiśmy pod koniec aż taką głupawę :] I nareszcie nie wycieli
                                                    naszych wspaniałych układów choreograficznego machania na koniec, hahahahaha!
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 21.05.05, 17:05
                                                    Gratuluje niesamowitego finalu ale o malo co bym go przegapil. Korzystajac z
                                                    momentu ze mamy ladny dzionek wyszedlem sobie wraz z bratem na ogrod poczytac
                                                    ksiazki. I nagle bratu sie przypomnialo. "o kurcze ten koles ze Środy gra w
                                                    familiadzie. Lecimy ogladac"Ledwo ledwo ale zdazylismy na sam final.

A jeszcze jedno. W sredzkiej napisali ze wedlud waszych slow Strasburger okazal
                                                    sie sympatycznym facetem. Rzeczywiscie tak jest?
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 21.05.05, 17:18
                                                    Tak. Wbrew wielu plotkom, które słyszeliśmy przed programem, był całkiem
                                                    otwarty i sympatyczny. To tez zależy od rodziny, bo dla naszych dzisiejszych
                                                    przeciwników był raczej oschły, ale rzeczywiście, cięzko było z nimi o
                                                    czymkolwiek porozmawiać :-/
                                                    I najważniejsze - za kamerą nie opowiada anegdot :]
                                                  • elf89 Re: Środa w tv... 22.05.05, 10:33
                                                    A nagroda czeka...
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 22.05.05, 10:48
                                                    To teraz dla wiernych telewidzow ktorzy przerywali swoje codzienne sprawy,
                                                    wylaczali sie z biegu dnia codziennego by cie Wacalwie zobaczyc nalezy sie
                                                    zimne piwko:)
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 22.05.05, 10:49
                                                    A jak w koncu wyszlo z miejscem do ogladania?Byliscie w jakims lokalu?
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 22.05.05, 10:53
                                                    Niestety, nikt nie umiał niczego zaproponować, a zbyt leniwe my bestie, żeby po
                                                    prostu pójść i zapytać w jakimś lokalu, czy będzie otwarty :-) A co do piwka,
                                                    hmmm... trzeba będzie najpierw urządzić jakiś konkursik wiedzowy z przebiegu
                                                    odcinków, żeby sprawdzić, kto naprawde wiernie oglądał i kibicował, a kto chce
                                                    się tylko na darmowe piwo załapać...
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 22.05.05, 10:54
                                                    Poza tym, myslę, że tym, którzy zapominali programie i wbiegali tylko na
                                                    finał, nalezy się nagana, a nie piwo ;-p
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 22.05.05, 10:58
                                                    Oz kurcze ale wpadka.No dobra to ja honorowo rezygnuje z piwka:)
                                                  • cipcipcip Re: Środa w tv... 22.05.05, 14:19
                                                    Wybaczcie, ale trochę to wszystko załośnie wyglada z tym Waszym umawianiem się,
                                                    kibicowaniem czy czymś tam jeszcze. Gdybym nie wiedział w jakim jestem kraju to
                                                    właśnie bym się zorientował, ze w Polsce - zamiary odwrotnie proporcjonalne do
                                                    ich realizacji.
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 22.05.05, 14:26
                                                    tez kiedys nad tym ubolewalem ze czasem nam sie nie udaje czegos zrealizowac
                                                    ale tak juz widac musi byc. brakuje nam witamin do dzialania.:)Ale zalosnie to
                                                    chyba zbyt mocne slowo.
                                                  • cipcipcip Re: Środa w tv... 22.05.05, 14:28
                                                    No dobrze, zbyt mocne słowo, ale poczytajcie te wszystkie posty... no coś jest
                                                    chyba nie tak.
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 22.05.05, 17:00
                                                    Rozumiem ze nie doszlismy do porozumienia w sprawie spotkania ale nie rozumiem
                                                    co bylo zenujace dla ciebie w naszych wypowiedziach?Jesli ci sie cos nie
                                                    podobalo to powiedz wprost.Moze na 2 raz bedziemy uwazac zeby nie popelniac
                                                    jakis bledow a tak to w sumie nie wiadomo o co ci chodzi.
                                                  • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 23.05.05, 08:37
                                                    Oj drogi Cipcipie ( uwielbiam ten skrót hehe) prawdą jest niestety to co
                                                    napisałeś, ale w 2.strony to właśnie dzięki temu umawianiu się steki tysięcy
                                                    Średzian z niecierpliwością czekało na sobotni seans. I te setki tysięcy
                                                    poddanych naszego zacnego Caratu dopingowało Familię Kazanka i modliło się żeby
                                                    prowadzący nie opowiadał dowcipów (tu niestety modły nie zostały wysłuchane)
                                                    Tak więc niema tego złego coby na dobra nie wyszło....

A co do piwka to zawsze możemy się spotkać nad jeziorkiem :
                                                    ---
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 23.05.05, 09:34
                                                    W Boze cialo to raczej odpada. A przeciez to rowniez dzien matki wiec w
                                                    niejednej chacie torcik bedzie wiec raczej ta data odpada. jak dla mnie rzecz
                                                    jasna.Nie wiem jak inni.
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 23.05.05, 15:09
                                                    Magisterku - niektórzy o tej porze są jeszcze na zajeciach w Poznaniu, więc
                                                    nici z propozycji. Normalni ludzie bywają w tygodniu po prostu zajęci. Nie moż
                                                    esz jakiegoś piątku albo soboty zaproponować, jak normalny człowiek?
                                                  • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 23.05.05, 15:10
                                                    To może sobota o 20;01
                                                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 23.05.05, 16:01
                                                    Nad jeziorkiem o 20:01. W w razie "w" tzn. wielce złych warunków
                                                    atmosferycznych widzimy się u mnie...

Hm... właśnie dochodzą mnie słuchy, że w sobote wolna chata :]. To może od razu
                                                    umówimy się u mnie? Ale ostrzegam, że w zależności od zaawansowania nauki na
                                                    poniedziałkowy egzamin udostepniam swoje mieszkanie (i swoją osobę do
                                                    towarzystwa) być może tylko do północy :-/
                                                  • cipcipcip Re: Środa w tv... 23.05.05, 22:42
                                                    Ej, kormoranie... słowa "żenujące" to Ty mi w usta nie wkładaj... Chodziło mi
                                                    po prostu o to, że po raz kolejny z wielkiego umawiania się niewiele wychodzi.
                                                    A już by się człowiek chciał przyłączyć. Teraz jednak widzę, że potraficie się
                                                    zgadać i chwała wam za to :)
                                                  • kormoran7 Re: Środa w tv... 23.05.05, 23:04
                                                    żenujace czy zalosne na jedno wychodzi.Ale fakt ze nie tego slowa uzylem co
                                                    trzeba wobec czego cie przepraszam. No teraz widze ze jak zwykle zbyt serio
                                                    potraktowalem czyjes slowa. Musze sie wyluzowac chyba bardziej:)
    • black791 Re: Środa w tv... 24.05.05, 06:01
      Kazan gratuluje.Co wiecej pisac :).Milo bylo popatrzec na "Średzką Morde" w
      TVP :P
    • black791 Re: Środa w tv... 24.05.05, 06:01
      Pozdrowienia dla pana Magistra Inzyniera :)
      • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 24.05.05, 09:12
        Dzięki za pozdrowienia kimkolwiek jesteś. Co do Cipcipa to ma racje chłop ale
        moim zdaniem niepotrzebnie się denerwi.
        Teraz jednak padła wreszcie jakaś konkretna propozycja : u Kazanka w sobotę.
        Magister zgłasza obecność swą i może Ewki (jak będzie mogła) tak więc Kazanku
        daj znać o której ruszamy....Hehe....z konferencją pilsową......
        a może znowu zrobimy arbuza w ,,wkładką’’Kazanku hehe ?
        czekam na dop.

A świat zaleje fala blondynek.....
        • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 24.05.05, 10:53
          tak więc o 20:01 i Kazanka. Do soboty......
          • martula86 Re: Środa w tv... 24.05.05, 13:00
            waclawie GRATULUJE!!!! :o) co tu więcej pisać :o) i dziękuje za
            pozdrowienia :o) fajnie było usłyszeć że ktoś w tv pozdrawia mieszkańców
            takiego małego miasteczka :o)
          • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 28.05.05, 13:18
            No i Magister - główny prowodyr spotkania nawalił!!!
            Nie będzei go ani o 20:01, anie w ogóle dziś. Nie oznacza to, że inni
            zainteresowani musza się poddawać. W razie wątpliwości, rezerwacji, pytań gdzie
            to właściwie jest "u Kazana" - bo słyszałem, ż emagister musiał to juz komus
            tłumaczyć polecam gg: 2030280, tudziez e-poczte, ale ta wiąże się z
            opóźnieniami, bo nieczęsto ją sprawdzam.
            • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 28.05.05, 15:23
              WIELKA WĄZNA WIADOMOŚC Z OSTATNIEJ CHWILI DLA KOGOKOLWIEK, KTO MIAŁ DZIS
              WIECZOREM DO MNIE DOTRZEĆ.
              Nie dość, że nawalił Magister, to kiepski przepływ informacji spowodował, ze
              nie mogłem uwzględnić waznego czynnika - dziś w "Stodole" (P.S.A.) jest
              wieczorem koncert Pana w Kapeluszu na którym bardzo chcę być. Dlatego tam
              znajdzie się moja osoba i tam tez wszystkich wieczorem zapraszam, bo na pewno
              warto.
              • cipcipcip Re: Środa w tv... 29.05.05, 12:33
                Proponuję spotkanie " U Taliba " w barze...
                W grudniu po południu, w Kandaharze...
                • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 30.05.05, 08:49

No kazanku nie nawalił.....Bo przecież w końcu spotkaliśmy się i nawet kilka
                  bronków kupiliśmy.....a jak z resztą?
                  • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 30.05.05, 16:58
                    A propos Środy i TV, to brat był dziś rano w graj o Raj na TVN, ale z tego co
                    słyszałem (nie widziałem, bo byłem na uczelni), pomimo dostania się do finału,
                    wyszedł z niego z niczym :-(
                    Lecz nie zapomniał o założeniu koszulka z nazwą naszego ukochanego miasta :]
                    Środa nie znika zatem z telewizji.

A magister ma rację - spotkalismy sie , tylko że przy zakupie, a nie przy
                    spozyciu :-p
                    • elf89 Re: Środa w tv... 30.05.05, 17:09
                      Ogladałam Twojego braciszka, lecz niestety tylko do troszkę gdyż potem należało
                      udać sie do szkoły...
                      Lecz czytałam w gazecie, że nagrywał odcinek teleturnieju "Jaka to melodia" oraz
                      że wybiera sie na eliminacje do "Wielkiej gry".
                      Zobaczymy z jakim skutkiem...
                      Trzymamy kciuki!!!
                      • kormoran7 Re: Środa w tv... 31.05.05, 09:08
                        Waclawie żeń się żen to może jescze wystapisz w "Na zawsze razem" z tesciowa:)
                        dalbys rade?
                        • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 31.05.05, 19:16
                          Nie znam tego programu, ale jeśli ktoś tu sugeruje, że nie dogadałbym sie z
                          teściową, to jest w wielkim błędzie! Z (przyszłą) teściową dogaduję się
                          wspaniale... moze dlatego, że ja nie znam rosyjskiego, a ona polskiego?? :-/
                          • marcinszymczak1 Re: Środa w tv... 01.06.05, 08:55
                            Pozostaje ci jeszcze teleturniej ,,Super Duchowny’’ w TV TRWAM ( hehe) :P:P
                            • emi53 Re: Środa w tv... 31.08.05, 07:47
                              Do tego watku dolaczam pytanie,o szczególy zdewastowania kaplicy na
                              cmentarzu.Nie widzialem tej wiadomosci,tylko slyszalem,we
                              wczorajszym "Teleekspresie".
                              • natala77 Re: Środa w tv... 31.08.05, 11:13
                                tvp.pl/View.php?Cat=780&id=240593&PN=1
                                • emi53 Re: Środa w tv... 14.09.05, 13:33
                                  Nastepny temat w tym watku - to jutrzejszy przejazd Tour de Pologne przez
                                  Srode.Czytalem w internetowej wersji Gazety Sredzkiej o utrudnieniach w
                                  komunikacji lokalnej.Mysle,ze to raczej maly koszt,badz co badz jakiejs
                                  promocji Srody w TVP.Spodziewam sie, choc krótkiej migawki ze Srody.Rogeera
                                  prosze o choc jedno zdjecie.Chyba ,ze nie bedzie Ciebie w tym czasie w Srodzie.
                                  • rogeer Re: Środa w tv... 08.10.05, 22:27
                                    Jutro to znaczy 9 października 2005 o godzinie 15 będzie można zobaczyć
                                    średzianina w programie "Szansa na Sukces". Będzie to wokalista średzkiej grupy
                                    N.S.M. Trzymajcie kciuki i oglądajcie!!!:)
                                    • waclaw_kzn Re: Środa w tv... 09.10.05, 16:05
                                      Obejrzałem, obejrzałem - "Szansa na sukces" opóźniła moje wyjście na wybory...
                                      lecz niestety zawiodłem się nieco, choć i miło zaskoczyłem. Pamiętając ostatni
                                      koncert N.S.M., na którym byłem bałem się, bo pamiętam, że wokalista fałszował i
                                      zachowywał się, jakby miał uciec wystraszony ze sceny. To zarzuty artystyczne,
                                      bo jako osobie zarzucić nic nie mogłem. pomyślałem "jest w szansie na sukces,
                                      więc może coś się zmieniło. Wspaniale!" Niestety radość była nieco przedwczesna.
                                      Śpiewał bardziej czysto niż na koncertach, ale w pełni czystym śpiewem trudno to
                                      nazwać. Na scenie wydawał się pewniejszy, ale nadal jakiś przygaszony, jakby nie
                                      starał się w ogóle wykonywanej piosence nadać nieco swojej osobowości i
                                      zinterpretować. Więcej siły i odwagi! Najgorsze, że tę samą piosenkę wykonała na
                                      końcu programu laureatka programu i było słychać wielką różnicę. Ale co tam: I
                                      tak wielkie brawa, bo na pewno było to niełatwe - mieć świadomość, ile osób
                                      patrzy, ile krytycznych głosów może się posypać, a i tak wystąpić. Brawo!, choć
                                      wokalnie jest jeszcze trochę pracy.
                                      • emi53 Re: Środa w tv... 15.08.06, 17:32
                                        A konkretnie w TV1.Dzisiaj - w filmie "Milenium Polskie" o godzinie 21.15
                                        Może się mylę,ale zauważyłem w reklamie tego na wpół dokumentalnego filmu...-
                                        mały fragment pokazujący peregrynację kopii Obrazu Jasnogórskiego w
                                        Środzie.Miało to miejsce jak wiadomo w dniu 30 czerwca 1968 roku.
                                        Na filmie widać moment wejścia - przed bramą dzwonnicy Kolegiaty Średzkiej...
                                        • emi53 Re: Środa w tv... 16.08.06, 12:50
                                          Rzeczywiście - nie pomyliłem się.Był fragment ze Środą.Dokładnie o 21.44
                                          Szkoda,że nie napisałem o tym dzień wcześniej.A tak - raczej mało kto moją
                                          notatkę przeczytał a tytułem przypadku,też pewnie garstka zobaczyła ten film.
                                          Ale jestem ciekaw - kto widział?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka