misiamisia 09.07.02, 08:29 Spotkanie Forumowiczow odbedzie sie prawdopodobnie w piatek o 20:00, miejsce jest uzgadniane na Forum Poznan, dolaczcie sie. :c) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maynard Re: Spotkanie Forum Poznan IP: *.poznan.multinet.pl 09.07.02, 15:08 misiamisia napisała: > Spotkanie Forumowiczow odbedzie sie prawdopodobnie w piatek o 20:00, miejsce > jest uzgadniane na Forum Poznan, dolaczcie sie. :c) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: Spotkanie Forum Poznan IP: *.poznan.multinet.pl 09.07.02, 15:11 misiamisia napisała: > Spotkanie Forumowiczow odbedzie sie prawdopodobnie w piatek o 20:00, miejsce > jest uzgadniane na Forum Poznan, dolaczcie sie. :c) > > Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Spotkanie Forum Poznan 12.07.02, 16:08 Jestem, jestem... Na pewien czas odłączyłem się od sieci (urlop), zresztą roboty miałem od cholery. Będę starał się śledzić na bieżąco poczynania w kwestii spotkana forumowiczów, niestety nie wiem, czy uda mi się wziąć w nim udział, trochę mi się życie poprzestawiało :( pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Spotkanie Forum Poznan 13.07.02, 08:39 What a pity... Ale Misia jest with U. :c) Odpowiedz Link Zgłoś