Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY FRYZJER W POZNANIU - twoim zdaniem

25.05.05, 18:01
Prosze, podzielcie sie Waszymi opiniami.
Jakkolwiek to nie brzmi, to wazne :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bella Re: NAJLEPSZY FRYZJER W POZNANIU - twoim zdaniem IP: *.icpnet.pl 25.05.05, 18:14
      ja chodzę do najlepszego fryzjera w poznaniu. Ale nie powiem Wam gdzie:) bo
      będzie miał za duzo głów do strzyżenia i podniesie ceny:)) W tym watku na pewno
      będa sie reklamowac fryzjerzy, he he, i to na pewno niezbyt najlepsi;)
      • Gość: kozak najlepszy fryzjer w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 10:42
        polecam 100% Ekstraktt - Magdę Polak! laska wie co robi, jest naprawdę profesjonalnie i wszystko się zgadza:) pozostałe dziewczyny też są bardzo dobre, a Magda rewelacja:) Atmosfera też baaardzo miła, co uważam jest tez ważne. możecie sobie zobaczyć też na fejsie, są foty czasem wstawiane co robi i jak:) polecam 618522714 Małe Garbary 6 jakby co:)
        • Gość: Mata Re: najlepszy fryzjer w poznaniu IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.13, 20:29
          Zwiedziłam trochę salonów w tym mieście, jako ze jestem szczególnie wymagającym klientem z uwagi na jakość moich włosów. Z cała odpowiedzialnością moge polecić ekstrakkt na małych garbarach. Cięcie pierwsza liga i używają najlepszych na rynku kosmetykow do koloryzacji.
          Po wyjściu z salonu moje włosy na dlugo odzyskują formę. Nie wyobrażam sobie zmany fryzjera. Wszystkie dziewczyny są doskonale w swoim fachu, a Szczególnie upodobalam sobie Magdę i Martę :)
        • Gość: Betii Re: najlepszy fryzjer w poznaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 22:43
          Polecam Panią Alicję Angelo Rivieri ponieważ podążam za nią od Lafayette koloryzacja na którą mnie namówiła dopasowała się do mojej osobowości
        • basia472 Re: najlepszy fryzjer w poznaniu 13.10.14, 14:40
          osobiście polecam panią Ize z galeriadavinci.pl potrafi z włosami czynić prawdziwe cuda.
      • Gość: karola905 Re: Najlepszy fryzjer w Poznaniu- twoim zdaniem IP: *.icpnet.pl 16.10.13, 13:02
        Ekstakt na garbarach poleeeeeeeeecccccccam. Dziewczyny są super, super promocje z której osobiście skorzystałam:) naprawdę można im zaufać, wiem bo już nie raz się nadziałam na nieprofesjolanych fryzjerów a tu niespodzianka:) Polecam Magdę i dziewczyny z Garbar
      • natalka272 Re: najlepszy fryzjer w poznaniu - twoim zdaniem 17.10.13, 17:22
        studio urody ekstraktt.indywidualne podejście do każdego klienta. korzystam z ich usług już od dłuższego czasu i nie wyobrażam sobie zmiany fryzjera.odpowiednio dobrany kolor, rewelacyjne cięcie, modelowanie i rewelacyjne dziewczyny, które stwarzają bardzo miłą atmosfere. z czystym sumieniem polecam :)
        • Gość: JO Re: najlepszy fryzjer w poznaniu - twoim zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 22:28
          zgadzam się :))) dziewczyny ścinają włosy tak że nie ma najmniejszego problemu z ich ułożeniem. Poza tym potrafią dobrze doradzić!! Polecam :)
          • Gość: Kasik Re: najlepszy fryzjer w poznaniu - twoim zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 21:35
            Dawid W. Davq :)
            • Gość: kłapouszek Re: najlepszy fryzjer w poznaniu - twoim zdaniem IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.14, 12:48
              Moim zdaniem Studio Stylisci Chodzę tam już 3 lata i zawsze mnie zaskoczą jakims nowym i udanym pomysłem :)
      • Gość: laura najlepszy fryzjer w poznaniu IP: *.173.56.241.tesatnet.pl 17.11.13, 22:52
        bardzo dobry salon fryzjerski godny polecenia to ekstraktt Magdalena Polak na garbarach w poznaniu - doradzają ale też słuchają i mam super dobrany kolor i mam wreszcie piękny odcień naturalnego blondu, polecam -podaje tel 618522714
        • Gość: Andrzej Re: najlepszy fryzjer w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 21:35
          Dawid Galeria Da Vinci Polecam
        • Gość: Ronaldo Re: najlepszy fryzjer w poznaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 22:36
          Witam serdecznie ja polecam Panią Alicje jeszcze za czasów Lafayette a teraz pracująca w należytych warunkach i miłym personelem Angelo Rivieri w hotelu Andersia:)))
        • Gość: alex Re: najlepszy fryzjer w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 14:30
          A jak kształtują się ceny w ekstrakt? I jak to jest z tymi promocjami, czy ceny są faktycznie niższe?
        • kasia-mikula Re: najlepszy fryzjer w poznaniu 24.09.14, 14:00
          Nie polecam Studio Efektownia na Wildzie. Myślałam, że duża cena będzie oznaczać rewelacyjną usługę. Prawda jest taka, że przechodziłam z blondu na ciemny kolor, a wyszedł.. zielony. Taka przyjemność kosztowała mnie ponad 200 złotych. Reklamacji oczywiście nie uwzględniają.
          • Gość: najlepszy salon Re: najlepszy fryzjer w poznaniu IP: *.icpnet.pl 06.05.15, 05:09
            Chyba żartujesz ja tam chodzę od samego początku a przeszłam wraz z przyjaciółką z le grand'a....polecam wszystkim salon efektownia - przesympatyczna obsługa i olbrzymi wachlarz usług do wyboru!
    • manissa Re: NAJ... - twoim zdaniem 19.10.13, 12:15
      Napiszę coś niepatriotycznego, ale w Poznaniu NIE ma dobrych fryzjerów. Polecam trójmiasto.
    • Gość: Bella Najlepszy fryzjer w Poznaniu IP: *.centertel.pl 08.11.13, 13:24
      Ekstraktt, zdecydowanie. Magdalena, Marta jej asystentka moje włosy w ich wykonaniu to istny majstersztyk. Dziekuje za podanie adresu w poprzednich mailach. Polecam strone na facebooku salonu Ekstraktt
      • Gość: Wiola Re: Najlepszy fryzjer w Poznaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 22:39
        Dobry fryzjer Pani Alicja z Angelo Rivieri w hotelu Andersia!!
    • fantafelicja Re: - twoim zdaniem 18.11.13, 10:05
      Na Sielskiej jest też bardzo fajny salon fryzjerski - www.lolomanolo.pl/
      mają specjalną salkę zabaw dla dzieci, więc można (wreszcie!) pójść do fryzjera z maluchem i nie martwić się, że z nudów rozniesie miejsce w strzępy:)
      Byłam na razie 2 razy i mogę polecić i ze względu na w/w salkę i na super farbowanie - normalnie wyszłam jak z filmu zrobiona, i co najważniejsze: pierwszego dnia po myciu też udało mi fajnie włosy ułożyć,
      więc polecam jak najbardziej.
      • Gość: RenataB DAWID DA VINCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 21:34
        Polecam Pana Dawida Wesołowskiego z Galeria Da Vinci! Młody fryzjer, ale bardzo dobrze rozeznany w swoim fachu!
      • mariolka99 Re: - twoim zdaniem 20.09.14, 17:42
        Lolo Manolo? Serdecznie odradzam.
        Po ich pseudo "ombre" (cudzysłów celowy) musiałam ściąć włosy. Były totalnie spalone! Strzyżenie beznadziejne, włosy nie układały się kompletnie. Przed ścięciem zupełnie na krótko! uratowało mnie prostowanie keratynowe (w innym salonie rzecz jasna). Katastrofa.
        Atmosfera też kiepska, panie poobrażane na siebie i cały świat...
    • Gość: mariola Najleprzy Fryzjer w Poznaniu Alan IP: *.free.aero2.net.pl 24.01.14, 22:33
      Witam polecam go każdej mojej koleżance i teraz na forum bo jeszcze nigdy nas nie zawiudł ALAN pracuje teraz w galeri MM polecam fb www.facebook.com/AlanFryzjerStylista
      • Gość: gość Re: Najleprzy Fryzjer w Poznaniu Alan IP: *.icpnet.pl 25.01.14, 11:12
        A ja polecam salon Posh na Wrocławskiej. Chodze do pani Majki
        www.poshstudio.pl/
    • Gość: monia dobry fryzjer IP: *.icpnet.pl 07.02.14, 20:55
      KK design na Orla Białego też długo szukałam dobrego fryzjera i tu się udało.
      Pani dobrze ścina włosy, tak mi je zrobiła, że nie muszę w ogóle układać tylko suszę i już.
      • Gość: Ania Re: dobry fryzjer IP: *.Red-95-121-12.dynamicIP.rima-tde.net 03.06.14, 12:59
        POLECAM!!! Miałam napisac to tutaj juz ponad miesiac temu.... Ale jak sie mowi: lepiej pozno niz wcale!!! POLECAM!!! :)
        Na pewno wrócę, jeszcze raz salon Magia w centrum Poznania polecam
    • Gość: grażyna pawłowicz Najlepszy fryzjer w poz Alan IP: *.free.aero2.net.pl 12.09.14, 15:32
      Polecam pana Alana z galeri MM super fachowiec tak go znalazłam www.facebook.com/AlanFryzjerStylista
    • flicka_k re:frzyjer Rataje? 20.09.14, 17:55
      Hej, a ja szukam jakiegoś dobrego fryzjera na ratajach, najlepiej okolice Stare zegrze, Orła Białego... polecicie kogoś? Nie chcę iść w ciemno, bo mimo że włosy odrastają to jednak trochę to trwa ;)
    • Gość: JoananK Re: Najlepszy fryzjer w Poznaniu Alan IP: *.free.aero2.net.pl 05.10.14, 02:56
      Witam miło mi tu napisać chwaląc fryzjera Do Alana chodzę ja i moja mama która ma mega niełatwe włosy do ogarnięcia Polecam ALANA numer do niego zostawię 733 345 457
    • Gość: Ada856 Re: Najlepszy fryzjer w Poznaniu - twoim zdaniem IP: *.free.aero2.net.pl 06.04.16, 20:14
      Polecam Łukasza! Stylista z Level X team w Galerii MM ;) Młody chłopak z wizją i sprawnymi dłońmi ;) Wie co i jak robić, aby wyglądać dobrze! Nie wiem jak to robi, ale za każdym razem dobiera mi coś nowego i robi to tak, że ja się boję najpierw a potem nie wierzę, że wyglądam jeszcze lepiej niż ostatnio, choć ostatnio myślałam że lepiej być nie może... Zazdrość w oczach koleżanek z pracy - bezcenna :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka