anka9009 18.07.02, 21:59 z ....... sympatii a ty juz wiesz z jakiej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 10:35 anka9009 napisała: > z ....... sympatii > a ty juz wiesz z jakiej ;)) pewnie ze wiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
canernuto Re: Debilizm! 19.07.02, 10:37 Gość portalu: Radost napisał(a): > anka9009 napisała: > > > z ....... sympatii > > a ty juz wiesz z jakiej ;)) > > pewnie ze wiem:)) Debilizm zakładac takie wątki. Jakbyście nie mogli pomigdalić się na privie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Debilizm! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 10:48 canernuto napisał: > Gość portalu: Radost napisał(a): > > > anka9009 napisała: > > > > > z ....... sympatii > > > a ty juz wiesz z jakiej ;)) > > > > pewnie ze wiem:)) > > > Debilizm zakładac takie wątki. Jakbyście nie mogli pomigdalić się na privie! jaaaaa...Twoje forum? Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Debilizm! 19.07.02, 13:26 canernuto napisał: > Gość portalu: Radost napisał(a): > > > anka9009 napisała: > > > > > z ....... sympatii > > > a ty juz wiesz z jakiej ;)) > > > > pewnie ze wiem:)) > > > Debilizm zakładac takie wątki. Jakbyście nie mogli pomigdalić się na privie! ale to byl watek do Radosta (on wie o mojej chorobie i ma to samo chyba) a poza tym my sie nie migdalimy! forumowa sympatia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: do Radosta 19.07.02, 13:28 Gość portalu: Radost napisał(a): > anka9009 napisała: > > > z ....... sympatii > > a ty juz wiesz z jakiej ;)) > > pewnie ze wiem:)) i nie nabijasz sie ze mnie? poprzednio sie śmialeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 10:26 anka9009 napisała: > Gość portalu: Radost napisał(a): > > > anka9009 napisała: > > > > > z ....... sympatii > > > a ty juz wiesz z jakiej ;)) > > > > pewnie ze wiem:)) > > i nie nabijasz sie ze mnie? > poprzednio sie śmialeś smialem sie serdecznie:) moc usmiechow dla Ciebie:) Lapie chwile... Odpowiedz Link Zgłoś