Gość: adorjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:36 Mam ogromną prośbę poszukuje jakiś ciekawych pomysłów na zabudowe kaloryfera w sypialni i rur od Co przechodzących po całym mieszkaniu. Z góry dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: Zabudowa kaloryfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 11:48 Podbijam,też chciałabym zabudować kaloryfer w pokoju.Szukałam w necie na stronach poradników budowlanych,ale nic nie znalazłam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zabudowa kaloryfera IP: 80.48.49.* 07.10.06, 19:10 Ale czy warto zabudowywać? Chodzi o to żeby ciepło z kaloryfera grzało pokój a nie ścianę zewnętrzną. Wzrosną wam rachunki za ogrzewanie ! Ostrzegam! Pozdrawiam djbiesiada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Zabudowa kaloryfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:49 Zamontuj ogrzewanie podłogowe:) ps czemu na grzejnik mówisz kaloryfer? poprawnie brzmi to: grzejnik:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: Zabudowa kaloryfera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 21:37 a dlaczego nie kaloryfer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: Zabudowa kaloryfera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 21:39 żaluzja bambusowa przykręcona do parapetu... przynajmniej ja tak myślałem zrobić u siebie w domu Odpowiedz Link Zgłoś