Dodaj do ulubionych

Kto nienawidzi Warszawy?

IP: *.icom.ca 28.04.01, 20:23
Jak nieniawidzisz Warszawy to sie wpisz, i napisz
dlaczego.
Obserwuj wątek
    • Gość: tur Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.04.01, 21:16
      Czy ty chcesz wywołać tutaj wojnę domową jak w Jugosławi?.
      • Gość: Radost Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 12:35
        Mam propozycje dla tur-a!!!!!!! Won na forum warszawskie !!!!!!!!!! sledze
        twoje wlasnie na warszawskikm forum (jestes ich mecenasem?)poczynania i jestem
        przekonany ze mam prawo odmowic Tobie byccia Poznaniakiem!!(pewnie nim w ogole
        nie jestes!!)co poznanskie krytykujesz a co warszawskie chwalisz!!!
        Pozdrawiam Lechite!!!!!!!!!!!a waway nie lubie i juz!!!! jak oni nam tak my
        im!!!!!
        Tur jesli nadal chcesz abyy cie bylo stac na SDI to musisz wiedziec ze Poznan
        powiniwen sie rozwijac ale jesli wawianie bede na snadla tak
        blokowac.......?????? wARSZAWA NIE JEST MOJA STOLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: tur Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 13:44
          Radost! ,popadłeś w prowincjonalny kompleks stolicy.
          Niestety, wszędzie na świecie szybko rozwijają się wielkie
          aglomeracje i również wysysają soki z najbliższego obszaru.
          Zauważyłeś chyba że Lechitę wessało chyba do Kanady i powiedział
          dokładnie dlaczego. To są nieubłagane prawa rozwoju gospodarki i tego
          nie pokonasz. Twój kompleks zamiast mobilizować cię do efektywniejszego
          wysiłku i głębszego myślenia , pcha cię w kierunku jałowego obszczekiwania
          rywala. I wtedy rezygnujesz z dalszej walki , a tego chyba nie zamierzasz.
          Widzę też , że jesteś zwolennikiem filtrowania krytyki i chwalenia. Ta droga
          prowadzi na manowce,niestety.
          • Gość: Radost Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 23:14
            mam komleks tur mam......a wiesz dlaczego??bo nigdzie tez na swiecie nie ma tak
            ze goscie lecacy do Poznaia musz ladowac we wawie bo warszawka nie chce dac
            polaczen! a moja droga to walka z taka dyskriminacja!!! i taki juz jestem a
            wlasnego miasta kalac nie bede!!! jak tobie sie to nie podoba to narski!!!!
            wawa czeka !!!!!!!!! ja kocham swoje miasto a ty nie!!!!!! taka dzieli nas
            roznica!!! POZNAN TU JEST NAJLEPIEJ I TYLE!!!!!!!
            PRECZ Z WAWA!!!!!!!!! (jak chcesz moge tobie przeslac wypracowanko w ktorym w
            niezbity sposob udowadniam ze wawa nas dyskriminuje!!!!!) POZDRAWIM POZNANIKOW
            KTORZY MYSLA TAK JAK JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Lechita Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.icom.ca 30.04.01, 02:09
              Gość portalu: Radost napisał(a):

> mam komleks tur mam......a wiesz dlaczego??bo nigdzie tez na swiecie nie ma tak
              >
              > ze goscie lecacy do Poznaia musz ladowac we wawie bo warszawka nie chce dac
              > polaczen! a moja droga to walka z taka dyskriminacja!!! i taki juz jestem a
              > wlasnego miasta kalac nie bede!!! jak tobie sie to nie podoba to narski!!!!
              > wawa czeka !!!!!!!!! ja kocham swoje miasto a ty nie!!!!!! taka dzieli nas
              > roznica!!! POZNAN TU JEST NAJLEPIEJ I TYLE!!!!!!!
              > PRECZ Z WAWA!!!!!!!!! (jak chcesz moge tobie przeslac wypracowanko w ktorym w
              > niezbity sposob udowadniam ze wawa nas dyskriminuje!!!!!) POZDRAWIM POZNANIKOW
              > KTORZY MYSLA TAK JAK JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100% racji Radost. To jest ich taktyka. Bo chyba wiadomo ze warszawka patrzy na
              nasze targi i chce je dla siebie. Blokuja Lawice bo nie chca zeby bylo wygodnie
              latac do Poznania. To jest ich plan. Poznan to nie jest jedyne miasto ktore tak
              cierpi. Warszawka robi wszystko zeby inne miasta nie mialay SZANS sie rozwijac.
              Dlatego ich NIENAWIDZE. Warszawa to pasozyt. I nie sa to zadne kompleksy. Jak
              wrog cie bije, poniza, kopie to masz prawo z nim walczyc. Zadne kompleksy, a
              wrecz przeciwnie. Ktos z kompleksami nie podejmuje walki tylko akceptuje swoj
              byt.
              • Gość: Dzidka Le mot dur, czyli mocne słowo IP: 195.94.212.* 30.04.01, 11:29
                Jak pewnie niektórzy z was zauważyli, sama nie jestem - łagodnie mówiąc - entuzjastką Warsiawki,
                publicznie zadeklarowałam chęć zwalczanie jej monopolu, zaproponowałam nawet wrocławiakom
                wspólne w tym kierunku działanie. Jestem na forum wrocławskim stałym gościem, i widzę, że oni
                maja jeszcze więcej powodów, aby stolycy nie kochać. Proponowałabym wam jednak nie nadużywać
                słowa "nienawidzieć", ponieważ przez to posty wasze nabierają agresywnego wymiaru i kojarzą się z
                bezrozumnym szowinizmem. Podobaja mi sie dyskusje na Wrocławiu, bo są wyważone i logiczne.
                Oczywiście nie wszystkie, ale generalnie czyta się je z prawdziwą przyjemnością.
                Dzidka (nieodmiennie antywarszawska)
                • Gość: tur La liberte- IP: 213.25.212.* 30.04.01, 19:50
                  Więc ogłośmy niepodległość. Wtedy możemy nawet ogłosić przyjaźń
                  wielkopolsko-warszawską, i nie będzie już żadnych animozji.
                  • Gość: Ceta Przedsiębiorczość IP: 213.76.76.* 30.04.01, 20:45
                    Zgadzam się z Lechitą. Oni zawsze żerowali na innych, zawsze chcieli mieć
                    monopol na wszystko.
                    Popatrzcie na wcześniej już wspomniane targi. Kiedy w Warszawie raz w roku
                    odbywają się Targi Książki, to telewizja robi wokół tego wielki szum, o wielu
                    poznańskich wystawach w ogóle się nie wspomina. (DYSKRYMINACJA!!!!!!!!!!!)
                    Jednakże nie mówiłbym, że inne miasta nie mają się rozwijać, mają co prawda
                    mniejsze szanse, ale nie jest tak źle. Pamiętajcie o wielkopolskiej
                    przedsiębiorczości. Wielkopolska sama odzyskała niepodległość na przełomie 1918 i
                    1919 roku, a stało się to za sprawą ogromnej pracy (organicznej), wiary w to co
                    się robi i zapałowi.
                    Tych cech nam nie brakuje i one mogą być podstawą pomyślności tego miasta, zawsze
                    były.

• Gość: Radost Re: Dyskriminacja Poznani w Tvp! Orlos to matol!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 21:34
                      Nawizuje do wypowiedzi redaktorzyny Orlosia z Teleexpresu ".....aa tam Poznan
                      co oni maja koziolki matolki" co jeszcze Duze Targi w Poznaniu 0 w TVP
                      zapchlona wystawa motocykli w w hali wawy AWF i juz redaktor Zimoch sie
                      podnieca.....ech takich przykladow jest mnostwo!!!! moja zlosc wobec nich caly
                      czas rosnie za.....caly czas bede to powtarzal ODBIRANIE SZANAS ROZWOJU!!!!
                      P.S do tur ...ej napisz cos co myslisz o przykladzi Lawicy dyskriminacji w TVp
                      i innych....ciagle piszesz farmazony ze szukajmy bledow na miejscu(prosze tur
                      zalozylem forum Wkurz mnie niszczenie wiat) a jak wlanuiesz co w stylu Ten
                      znowu z ta Lawica- to moze zapoznasz sie z raportem aagencji do nieruchomosci
                      miedzy inym i 80% firm rezygnuje z obraania siedziby w poznaniu Krakowie czy
                      Wroclawiu(tych misat dotyczyl raport) bo nie ma dobrych polaczen....w samymy
                      tylko Poznaniu zapotrzebowanie wzrosloby na 100 tys m kwadratowych!!
                      • Gość: Steve Re: Dyskriminacja Poznani w Tvp! Orlos to matol!!! IP: 10.40.129.* 01.05.01, 13:30
                        Orlos to moze i matol (nie slyszalem tej jego skandalicznej wypowiedzi) Na pewno nie mowilbym
                        jednak o dyskryminowaniu Poznania w TVP. Jestem pewien, ze w progamie pierwszym i drugim
                        pojawialoby sie duzo wiecej materialow o Poznaniu, gdyby byly dobre. A co oni w tej Panoramie, czy
                        innym Teleexpressie maja puscic? Produkcje Teleskopu? Przeciez ten program jest kompletnie
                        beznadziejny. Dziennikarze sa wolni, zmanierowani i kiepscy. Nic dziwnego, ze malo Poznania sie
                        pokazuje w TVP.
    • Gość: wirus Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: 195.116.48.* 01.05.01, 20:57
      Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Jak nieniawidzisz Warszawy to sie wpisz, i napisz
      > dlaczego.

A ja nienawidze Poznania i co mi zrobicie?

• Gość: ffmarkus Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.icpnet.pl 01.05.01, 21:41
        Chyba ciebie dopadł jakiś bliżej niezidentyfikowany wirus skoro wypisujesz takie pierdoły!!!!! Logicznym jest ,że:
        w-wa to stare gówno
        w-wa zadupiem jest
        a POZNAŃ to jest potęga
        POZNAŃ najlepszy jest !!!
        Te patriotyczne słowa wypisał zagożały Pyrarz i fan niebiesko-białych .
        • Gość: RADOST Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 00:28
          Nie damy sie warszawskim kurwom. ZAWSZE ZAWSZE BEDZIEMY NOSIC POGARDE DLA TEGO
          MIASTA!!!! POZNANIACY!!!!!!!
          • Gość: Esteta Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 20:11
            Gość portalu: RADOST napisał(a):

> Nie damy sie warszawskim kurwom. ZAWSZE ZAWSZE
            BEDZIEMY NOSIC POGARDE DLA TEGO
            > MIASTA!!!! POZNANIACY!!!!!!!

Rdost! Za żadne skarby nie klnij na tym forum. Dajesz
            wtedy pole do popisu dla tych placków z Warszawy.

• Gość: bobas Stracony facet. IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 20:29
              Przecież widać , że facet (Radost) postradał zmysły.
              Jest już stracony dla sprawy.
          • Gość: greg Re: Kto nienawidzi Warszawy?Radost to idiota IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 22:48
            Gość portalu: RADOST napisał(a):

> Nie damy sie warszawskim kurwom. ZAWSZE ZAWSZE BEDZIEMY NOSIC POGARDE DLA TEGO
            > MIASTA!!!! POZNANIACY!!!!!!!

Wystawiasz najlepsze świadectwo sobie i temu miastu!!Poczytaj swoje posty i
            porównaj je z wyważonymi opiniami min. twoich krajan. Jesteś psychicznie chorym
            histerykiem.

• Gość: Warschau Tacy imbecyle jak Radost i jemu podobni... IP: *.matrix.pl 07.05.01, 11:23
            Ale z Was banda zakompleksionych czubków (już nie wspominając niejakiego
            Radosta - kompletny idiota). Czyżby w Poznaniu nie było psychiatryka w którym
            taki Lechita i Radost mogliby się leczyć? Czy Poznaniacy tolerują świrów na
            ulicach i w necie? Jeśli tak to głębokie wyrazy współczucia!
        • Gość: bobas Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 20:58
          Gość portalu: ffmarkus napisał(a):

> Chyba ciebie dopadł jakiś bliżej niezidentyfikowany wirus skoro wypisujesz taki
          > e pierdoły!!!!! Logicznym jest ,że:
          > w-wa to stare gówno
          > w-wa zadupiem jest
          > a POZNAŃ to jest potęga
          > POZNAŃ najlepszy jest !!!
          > Te patriotyczne słowa wypisał zagożały Pyrarz i fan niebiesko-białych .

Ileś ty gorzały wypił że nie umiesz po polsku pisać.
          Ty nie jesteś "zagożały" , ty jesteś zalany głupi polaczek mały.
      • Gość: Student Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: 213.241.18.* 02.05.01, 09:45
        Twoje prawo. Nikt nie każe Ci kochać Poznania na siłe.
      • Gość: kolejorz Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: 10.60.1.* / *.forcom.com.pl 02.05.01, 11:10
        Gość portalu: wirus napisał(a):

> A ja nienawidze Poznania i co mi zrobicie?

Mozemy Ci tylko wspolczuc....
        • Gość: P.B Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 16:05
          Warszawa po prostu czuje oddech Poznania! W wielu rankingach polskich czy
          europejskich Poznań dogania Warszawę. Stolica poprost zazdrości Poznaniowi
          targów, starań o Expo itp.
    • Gość: Raper Re: Co znaczy "nienawidzę" Warszawy? IP: 150.254.191.* 07.05.01, 08:40
      Witam!
      A więc tak, za warszawą nie przepadam tak jak chyba
      każdy Poznaniak za stolicą, legii nienawidzę jako
      kibic Lecha, ale na uogólnianie nienawiści na całe
      miasto nie mogę się zgodzić. Przecież w Warszawie tak
      jak i w Poznaniu mieszkają normalni ludzie którzy nic
      mi nie zawinili, nawet ich nie znam więc dlaczego mam
      ich nienawidzić? Rozumiem że nie podoba wam się
      centralistyczny sposób rządów Warszawy (mnie też!)ale
      co temu jest winny przeciętny warszawiak?
      PS. Poza tym mam dziewczynę (prawie żonę :)))) z
      Warszawy i nie dam na nią złego słowa powiedzieć!!!
      Pozdr
    • Gość: Marcin Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 09:57
      Re: Kto nienawidzi Warszawy?
      Dobre pytanko.

Oczywiście,że warszawy nienawidzi Wrocław.
    • Gość: Warschau Kto? Tacy imbecyle jak Lechita i Radost! IP: *.matrix.pl 07.05.01, 11:24
      -------------------------------------------------------
      -------------------------
      Ale z Was banda zakompleksionych czubków (już nie
      wspominając niejakiego
      Radosta - kompletny idiota). Czyżby w Poznaniu nie
      było psychiatryka w którym
      taki Lechita i Radost mogliby się leczyć? Czy
      Poznaniacy tolerują świrów na
      ulicach i w necie? Jeśli tak to głębokie wyrazy
      współczucia!
      • Gość: wirus Re: Kto? Tacy imbecyle jak Lechita i Radost! IP: 195.116.48.* 07.05.01, 19:41
        Lechite i Radosta zapraszam do Tworek pod Warszawą-tam sie nimi zajmą raz na
        zawsze- mam nadzieje
        • Gość: Radost Re:wirus to imbecyl IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 22:07
          Pisz sobie wirusku co chcesz ja za to co greg
          wypisywal o kibicach Lecha nie daruje...
          A ty mi wisisz ja z blokowaniem rozwoju miasta zawsze
          bede walczyl!!!!!Zawsze!!!
          • Gość: P.B Re:wirus to imbecyl IP: 150.254.218.* 10.05.01, 13:46
            Jakiś tam warszawiak chce aby poznaniacy przyjechali
            do warszawy i wtedy nas załatwią. Być może to prawda
            lecz nie warszawiacy(ludzie) lecz ich brudne komary,
            które zawsze lecą do największego głowna!!
            • Gość: Warschau Re:wirus to imbecyl IP: *.matrix.pl 10.05.01, 13:54
              B jak takie gówno jak P.B. przyjedzie do Warszawy napewno się zlecą!
              • Gość: P.B Re:wirus to imbecyl IP: 150.254.218.* 10.05.01, 14:00
                W gówno to ty wdepniesz jak ktoś ta ci wielkiego kopa! chociaż dla ciebie to
                napewno nic nowego
                • Gość: Warschau P.B.to imbecyl IP: *.matrix.pl 10.05.01, 14:14
                  O widzę lubisz perwersje! Często bawisz się swoim
                  g.....?
                  • Gość: tur =========== skonczcie te pyskówki ===================== IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 16:26
                    Zamulacie tylko internet .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka