Gość: Lechita IP: *.icom.ca 28.04.01, 20:23 Jak nieniawidzisz Warszawy to sie wpisz, i napisz dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tur Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.04.01, 21:16 Czy ty chcesz wywołać tutaj wojnę domową jak w Jugosławi?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 12:35 Mam propozycje dla tur-a!!!!!!! Won na forum warszawskie !!!!!!!!!! sledze twoje wlasnie na warszawskikm forum (jestes ich mecenasem?)poczynania i jestem przekonany ze mam prawo odmowic Tobie byccia Poznaniakiem!!(pewnie nim w ogole nie jestes!!)co poznanskie krytykujesz a co warszawskie chwalisz!!! Pozdrawiam Lechite!!!!!!!!!!!a waway nie lubie i juz!!!! jak oni nam tak my im!!!!! Tur jesli nadal chcesz abyy cie bylo stac na SDI to musisz wiedziec ze Poznan powiniwen sie rozwijac ale jesli wawianie bede na snadla tak blokowac.......?????? wARSZAWA NIE JEST MOJA STOLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 13:44 Radost! ,popadłeś w prowincjonalny kompleks stolicy. Niestety, wszędzie na świecie szybko rozwijają się wielkie aglomeracje i również wysysają soki z najbliższego obszaru. Zauważyłeś chyba że Lechitę wessało chyba do Kanady i powiedział dokładnie dlaczego. To są nieubłagane prawa rozwoju gospodarki i tego nie pokonasz. Twój kompleks zamiast mobilizować cię do efektywniejszego wysiłku i głębszego myślenia , pcha cię w kierunku jałowego obszczekiwania rywala. I wtedy rezygnujesz z dalszej walki , a tego chyba nie zamierzasz. Widzę też , że jesteś zwolennikiem filtrowania krytyki i chwalenia. Ta droga prowadzi na manowce,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 23:14 mam komleks tur mam......a wiesz dlaczego??bo nigdzie tez na swiecie nie ma tak ze goscie lecacy do Poznaia musz ladowac we wawie bo warszawka nie chce dac polaczen! a moja droga to walka z taka dyskriminacja!!! i taki juz jestem a wlasnego miasta kalac nie bede!!! jak tobie sie to nie podoba to narski!!!! wawa czeka !!!!!!!!! ja kocham swoje miasto a ty nie!!!!!! taka dzieli nas roznica!!! POZNAN TU JEST NAJLEPIEJ I TYLE!!!!!!! PRECZ Z WAWA!!!!!!!!! (jak chcesz moge tobie przeslac wypracowanko w ktorym w niezbity sposob udowadniam ze wawa nas dyskriminuje!!!!!) POZDRAWIM POZNANIKOW KTORZY MYSLA TAK JAK JA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.icom.ca 30.04.01, 02:09 Gość portalu: Radost napisał(a): > mam komleks tur mam......a wiesz dlaczego??bo nigdzie tez na swiecie nie ma tak > > ze goscie lecacy do Poznaia musz ladowac we wawie bo warszawka nie chce dac > polaczen! a moja droga to walka z taka dyskriminacja!!! i taki juz jestem a > wlasnego miasta kalac nie bede!!! jak tobie sie to nie podoba to narski!!!! > wawa czeka !!!!!!!!! ja kocham swoje miasto a ty nie!!!!!! taka dzieli nas > roznica!!! POZNAN TU JEST NAJLEPIEJ I TYLE!!!!!!! > PRECZ Z WAWA!!!!!!!!! (jak chcesz moge tobie przeslac wypracowanko w ktorym w > niezbity sposob udowadniam ze wawa nas dyskriminuje!!!!!) POZDRAWIM POZNANIKOW > KTORZY MYSLA TAK JAK JA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100% racji Radost. To jest ich taktyka. Bo chyba wiadomo ze warszawka patrzy na nasze targi i chce je dla siebie. Blokuja Lawice bo nie chca zeby bylo wygodnie latac do Poznania. To jest ich plan. Poznan to nie jest jedyne miasto ktore tak cierpi. Warszawka robi wszystko zeby inne miasta nie mialay SZANS sie rozwijac. Dlatego ich NIENAWIDZE. Warszawa to pasozyt. I nie sa to zadne kompleksy. Jak wrog cie bije, poniza, kopie to masz prawo z nim walczyc. Zadne kompleksy, a wrecz przeciwnie. Ktos z kompleksami nie podejmuje walki tylko akceptuje swoj byt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Le mot dur, czyli mocne słowo IP: 195.94.212.* 30.04.01, 11:29 Jak pewnie niektórzy z was zauważyli, sama nie jestem - łagodnie mówiąc - entuzjastką Warsiawki, publicznie zadeklarowałam chęć zwalczanie jej monopolu, zaproponowałam nawet wrocławiakom wspólne w tym kierunku działanie. Jestem na forum wrocławskim stałym gościem, i widzę, że oni maja jeszcze więcej powodów, aby stolycy nie kochać. Proponowałabym wam jednak nie nadużywać słowa "nienawidzieć", ponieważ przez to posty wasze nabierają agresywnego wymiaru i kojarzą się z bezrozumnym szowinizmem. Podobaja mi sie dyskusje na Wrocławiu, bo są wyważone i logiczne. Oczywiście nie wszystkie, ale generalnie czyta się je z prawdziwą przyjemnością. Dzidka (nieodmiennie antywarszawska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur La liberte- IP: 213.25.212.* 30.04.01, 19:50 Więc ogłośmy niepodległość. Wtedy możemy nawet ogłosić przyjaźń wielkopolsko-warszawską, i nie będzie już żadnych animozji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ceta Przedsiębiorczość IP: 213.76.76.* 30.04.01, 20:45 Zgadzam się z Lechitą. Oni zawsze żerowali na innych, zawsze chcieli mieć monopol na wszystko. Popatrzcie na wcześniej już wspomniane targi. Kiedy w Warszawie raz w roku odbywają się Targi Książki, to telewizja robi wokół tego wielki szum, o wielu poznańskich wystawach w ogóle się nie wspomina. (DYSKRYMINACJA!!!!!!!!!!!) Jednakże nie mówiłbym, że inne miasta nie mają się rozwijać, mają co prawda mniejsze szanse, ale nie jest tak źle. Pamiętajcie o wielkopolskiej przedsiębiorczości. Wielkopolska sama odzyskała niepodległość na przełomie 1918 i 1919 roku, a stało się to za sprawą ogromnej pracy (organicznej), wiary w to co się robi i zapałowi. Tych cech nam nie brakuje i one mogą być podstawą pomyślności tego miasta, zawsze były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dyskriminacja Poznani w Tvp! Orlos to matol!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 21:34 Nawizuje do wypowiedzi redaktorzyny Orlosia z Teleexpresu ".....aa tam Poznan co oni maja koziolki matolki" co jeszcze Duze Targi w Poznaniu 0 w TVP zapchlona wystawa motocykli w w hali wawy AWF i juz redaktor Zimoch sie podnieca.....ech takich przykladow jest mnostwo!!!! moja zlosc wobec nich caly czas rosnie za.....caly czas bede to powtarzal ODBIRANIE SZANAS ROZWOJU!!!! P.S do tur ...ej napisz cos co myslisz o przykladzi Lawicy dyskriminacji w TVp i innych....ciagle piszesz farmazony ze szukajmy bledow na miejscu(prosze tur zalozylem forum Wkurz mnie niszczenie wiat) a jak wlanuiesz co w stylu Ten znowu z ta Lawica- to moze zapoznasz sie z raportem aagencji do nieruchomosci miedzy inym i 80% firm rezygnuje z obraania siedziby w poznaniu Krakowie czy Wroclawiu(tych misat dotyczyl raport) bo nie ma dobrych polaczen....w samymy tylko Poznaniu zapotrzebowanie wzrosloby na 100 tys m kwadratowych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steve Re: Dyskriminacja Poznani w Tvp! Orlos to matol!!! IP: 10.40.129.* 01.05.01, 13:30 Orlos to moze i matol (nie slyszalem tej jego skandalicznej wypowiedzi) Na pewno nie mowilbym jednak o dyskryminowaniu Poznania w TVP. Jestem pewien, ze w progamie pierwszym i drugim pojawialoby sie duzo wiecej materialow o Poznaniu, gdyby byly dobre. A co oni w tej Panoramie, czy innym Teleexpressie maja puscic? Produkcje Teleskopu? Przeciez ten program jest kompletnie beznadziejny. Dziennikarze sa wolni, zmanierowani i kiepscy. Nic dziwnego, ze malo Poznania sie pokazuje w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: 195.116.48.* 01.05.01, 20:57 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Jak nieniawidzisz Warszawy to sie wpisz, i napisz > dlaczego. A ja nienawidze Poznania i co mi zrobicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.icpnet.pl 01.05.01, 21:41 Chyba ciebie dopadł jakiś bliżej niezidentyfikowany wirus skoro wypisujesz takie pierdoły!!!!! Logicznym jest ,że: w-wa to stare gówno w-wa zadupiem jest a POZNAŃ to jest potęga POZNAŃ najlepszy jest !!! Te patriotyczne słowa wypisał zagożały Pyrarz i fan niebiesko-białych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADOST Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 00:28 Nie damy sie warszawskim kurwom. ZAWSZE ZAWSZE BEDZIEMY NOSIC POGARDE DLA TEGO MIASTA!!!! POZNANIACY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 20:11 Gość portalu: RADOST napisał(a): > Nie damy sie warszawskim kurwom. ZAWSZE ZAWSZE BEDZIEMY NOSIC POGARDE DLA TEGO > MIASTA!!!! POZNANIACY!!!!!!! Rdost! Za żadne skarby nie klnij na tym forum. Dajesz wtedy pole do popisu dla tych placków z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Stracony facet. IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 20:29 Przecież widać , że facet (Radost) postradał zmysły. Jest już stracony dla sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Kto nienawidzi Warszawy?Radost to idiota IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 22:48 Gość portalu: RADOST napisał(a): > Nie damy sie warszawskim kurwom. ZAWSZE ZAWSZE BEDZIEMY NOSIC POGARDE DLA TEGO > MIASTA!!!! POZNANIACY!!!!!!! Wystawiasz najlepsze świadectwo sobie i temu miastu!!Poczytaj swoje posty i porównaj je z wyważonymi opiniami min. twoich krajan. Jesteś psychicznie chorym histerykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Tacy imbecyle jak Radost i jemu podobni... IP: *.matrix.pl 07.05.01, 11:23 Ale z Was banda zakompleksionych czubków (już nie wspominając niejakiego Radosta - kompletny idiota). Czyżby w Poznaniu nie było psychiatryka w którym taki Lechita i Radost mogliby się leczyć? Czy Poznaniacy tolerują świrów na ulicach i w necie? Jeśli tak to głębokie wyrazy współczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 20:58 Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > Chyba ciebie dopadł jakiś bliżej niezidentyfikowany wirus skoro wypisujesz taki > e pierdoły!!!!! Logicznym jest ,że: > w-wa to stare gówno > w-wa zadupiem jest > a POZNAŃ to jest potęga > POZNAŃ najlepszy jest !!! > Te patriotyczne słowa wypisał zagożały Pyrarz i fan niebiesko-białych . Ileś ty gorzały wypił że nie umiesz po polsku pisać. Ty nie jesteś "zagożały" , ty jesteś zalany głupi polaczek mały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: 213.241.18.* 02.05.01, 09:45 Twoje prawo. Nikt nie każe Ci kochać Poznania na siłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejorz Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: 10.60.1.* / *.forcom.com.pl 02.05.01, 11:10 Gość portalu: wirus napisał(a): > A ja nienawidze Poznania i co mi zrobicie? Mozemy Ci tylko wspolczuc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 16:05 Warszawa po prostu czuje oddech Poznania! W wielu rankingach polskich czy europejskich Poznań dogania Warszawę. Stolica poprost zazdrości Poznaniowi targów, starań o Expo itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raper Re: Co znaczy "nienawidzę" Warszawy? IP: 150.254.191.* 07.05.01, 08:40 Witam! A więc tak, za warszawą nie przepadam tak jak chyba każdy Poznaniak za stolicą, legii nienawidzę jako kibic Lecha, ale na uogólnianie nienawiści na całe miasto nie mogę się zgodzić. Przecież w Warszawie tak jak i w Poznaniu mieszkają normalni ludzie którzy nic mi nie zawinili, nawet ich nie znam więc dlaczego mam ich nienawidzić? Rozumiem że nie podoba wam się centralistyczny sposób rządów Warszawy (mnie też!)ale co temu jest winny przeciętny warszawiak? PS. Poza tym mam dziewczynę (prawie żonę :)))) z Warszawy i nie dam na nią złego słowa powiedzieć!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kto nienawidzi Warszawy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 09:57 Re: Kto nienawidzi Warszawy? Dobre pytanko. Oczywiście,że warszawy nienawidzi Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Kto? Tacy imbecyle jak Lechita i Radost! IP: *.matrix.pl 07.05.01, 11:24 ------------------------------------------------------- ------------------------- Ale z Was banda zakompleksionych czubków (już nie wspominając niejakiego Radosta - kompletny idiota). Czyżby w Poznaniu nie było psychiatryka w którym taki Lechita i Radost mogliby się leczyć? Czy Poznaniacy tolerują świrów na ulicach i w necie? Jeśli tak to głębokie wyrazy współczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus Re: Kto? Tacy imbecyle jak Lechita i Radost! IP: 195.116.48.* 07.05.01, 19:41 Lechite i Radosta zapraszam do Tworek pod Warszawą-tam sie nimi zajmą raz na zawsze- mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re:wirus to imbecyl IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 22:07 Pisz sobie wirusku co chcesz ja za to co greg wypisywal o kibicach Lecha nie daruje... A ty mi wisisz ja z blokowaniem rozwoju miasta zawsze bede walczyl!!!!!Zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re:wirus to imbecyl IP: 150.254.218.* 10.05.01, 13:46 Jakiś tam warszawiak chce aby poznaniacy przyjechali do warszawy i wtedy nas załatwią. Być może to prawda lecz nie warszawiacy(ludzie) lecz ich brudne komary, które zawsze lecą do największego głowna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re:wirus to imbecyl IP: *.matrix.pl 10.05.01, 13:54 B jak takie gówno jak P.B. przyjedzie do Warszawy napewno się zlecą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re:wirus to imbecyl IP: 150.254.218.* 10.05.01, 14:00 W gówno to ty wdepniesz jak ktoś ta ci wielkiego kopa! chociaż dla ciebie to napewno nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau P.B.to imbecyl IP: *.matrix.pl 10.05.01, 14:14 O widzę lubisz perwersje! Często bawisz się swoim g.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur =========== skonczcie te pyskówki ===================== IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 16:26 Zamulacie tylko internet . Odpowiedz Link Zgłoś