Dodaj do ulubionych

Sowińska jest ok.!!!!!!!!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 13:58
To nie jest agitka wyborcza, ale nie mogę znieść obrażliwego tytułu
poprzedniego wątku, tymbardziej, że Kamela Sowińska to profesjonalistka
jakich mało nie uwikłana w partyjne rozgrywki
Obserwuj wątek
    • alfalfa Re: Sowińska jest ok.!!!!!!!!!! 23.07.02, 14:03
      Jestem żeby przyklasnąć!
      • Gość: krasin Kamela IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 14:12
        a fundacja Sami sobie?????? co o tym sądzicie?
        • alfalfa Re: Kamela 23.07.02, 14:58
          Przyznam ze nie wiem nic o tej fundacji. Może jakiś link?
          pzdr.
          • Gość: artur Re: Kamela IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.07.02, 11:41
            linku nie znam, za to sprawa w zeszlym roku zajmowala sie Poznanska i byla to opowiesc w odcinkach. Do tej pory Kamela sie nie wytlumacyzla z dziwnych prywatyzacji i dzialalnosci Fundacji. Historia typowa dla poczatku prywatyzacji w Polsce. Przejac za bezcen, w miare moznosci bez angazowania zadnych srodkow, przedsiebirostwo panstwowe i puscic to dalej z niezlym zyskiem. Nie wyjasniona jest tez sprawa budynku na Zwierzynieckiej, gdzie miesci sie Fundacja i Wyzsza Szkola Handlu i Uslug (nie jestem pewien nazwy). Ta Szkola i Fundacja sa ze soba powiazane.
            Nie jestem fanem Kameli - S. ale poziom dyskusji poznaniaka jest zenujacy. Trzeba tu oddac bohaterce ninienjszych postow, ze jako minister skarbu byla ok, ale miala latwe zadanie, bo przypomnijcie sobie poprzednikow.
    • Gość: Magda Re: Sowińska jest ok.!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 13:20
      Jestem zaaaaaaaaa, potrzeba w polityce silnych osobowiści, nie jestem
      szczególnie zaangażowana w śledzenie działań obecnego zarządu, ale efekty ich
      działalności(a raczej ich brak)obserwuję na codzień. Sowińską znam z uczelni-
      zdawałam u niej egzamin, jest rzeczowa, znakomicie zna się na zarządzaniu i
      finansach i jest bardzo sympatyczna- sto razy przystępniejsza niż w telewizji.
      Mam nadzieję, że wygra i zrobi w tym mieście porządek, ściągnie inwestycje i
      nie dopuści by Poznań stał się miastem prowincjonalnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka