20.01.06, 21:57
Wczoraj albo przedwczoraj pisalem o Capitalu, ze jest pewna osoba ze sporym
kapitalem ktora zaniza kurs otwarcia swoim zleceniem sprzedazy PKC 10000...No
i udalo mu sie osiagnac swoj cel...Dokupil odpowiednia ilosc i ktos go
pociagnal do gory....pozdr dla wszystkich i grega
Obserwuj wątek
    • greg_skce Re: Capital 20.01.06, 22:27
      A dlaczego dla mnie z "wyróżnieniem" ?
      • esoka Re: Capital 20.01.06, 22:38
        heh bez podtekstów...poprostu chyba z Toba wczesniej o tym pisalem...
        • greg_skce Re: Capital 20.01.06, 22:50
          Być może. W każdym razie dzięki za pozdrowienia. Obecnie Capital jest poza
          kręgiem moich zainteresowań, mimo dużych możliwości zysku, wolę spokojniejsze
          papiery i obserwację notowań bez pampersa.
          • misice Re: Capital 20.01.06, 23:59
            To ja się przyłączę do waszego dumania na temat tej spółki. Moim zdaniem nie
            jest to spółka na dłuższe trzymanie, chyba że bedzie druga alchemia czy skotan,
            kto wie. Fakt faktem, zastanawiałem sie przy 40 zł czy w nią wejść... oj bardzo
            żałuję, bardzo.
    • 321321kazek Re: Capital 21.01.06, 00:20
      szkoda, ze wyzedlem z tego zlotka po 40 zl:((((((((((((((( ale moze jeszcze
      warto sei zapakowac?????????????
      • tjw1 Re: Capital 21.01.06, 08:37
        w obecnej chwili wchodzenie w capitala to duże ryzyko. ja wszedłem po 20 zł,
        więc każde pęknięcie powinienem przeżyć (tym bardziej, że część akcji już
        sprzedałem na wzrostach i swoje włożone pieniądze odzyskałem. teraz gram już
        'zyskiem')
        • esoka Re: Capital 21.01.06, 10:46
          Ja kilka razy kupowalem akcje Captala najpierw po 15,00 sprzedalem po
          16,00....pozniej po 22,10 i spredalem po 26,20....kupilem po 35,00 i sprzedalem
          po 40,90 z tym ze Capital siegnal wtedy nawet 50.00 i nastapila obsuwa do
          poziomu 34,50...pozniej dokonalem ostatniego zakupu po 45,00 i sprzedalem po
          62.00....
          Jak narazie mialem szczescie z Capitalem ale momentami bylo zle nawet -10%-
          15%...teraz juz sam nie wiem czy wchodzic poraz kolejny w to...Podejrzewam, ze
          na poniedzialkowym otwarciu kurs bedzie wyzszy o kilka procent od dzisiejszego
          zamkniecia...ale juz mialem podobny przypadek i lepiej dmuchac na zimno i nie
          ryzykowac...pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka