oszolom.z.radia.maryja 19.06.05, 22:44 oto jak naprawdę to wyglądalo bo GW jak zwykle zmanipulowala swój przekaz w tym temacie www.freerepublic.com/focus/f-news/1425718/posts?page=1,50 ikos.webd.pl/t24-pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jack Re: Byłem na Paradzie Normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:20 to CI bardzo współczuję...:P Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Byłem na Paradzie Normalności 20.06.05, 01:25 A mnie sie ta parada nie podobala. Tak jak bylem przy paradzie pedalow przeciwny manifestowaniu swojej seksualnosci, tak i teraz rowniez. Niemniej parada pedalow to cos obrzydliwego, wiec tysiackroc gorsza jest. Poza tym spodziewalem sie tego, ze wszystkie polskie koszermedia dokonaja przeklamania w reportazach o paradzie normalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Byłem na Paradzie Normalności 20.06.05, 09:28 Parady nie można oceniać w kategoriach podobała mi się czy nie podobała. Nie należy też, jak to robi "Gazeta" na siłę nagłaśniać ekstremalnych haseł, które może się pojawiły. Pochody w Madrycie i w Warszawie są wyrazem prostestu przeciw dewiacji i wskazują drogę, którą powinien podążać ustawodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem na Paradzie Normalności 20.06.05, 16:57 do czego to doszło..żebyśmy musieli się upominac o normalnosć na ulicy...Boże kochany ..jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli nie długo przekonywac ze 2+2=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz ty du.pku do kogo mówisz "kochany" IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 09:15 czyżby twoja "normalność" była jednak inna????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń by się uśmiał Re: Byłem na Paradzie Normalności IP: *.icpnet.pl 20.06.05, 17:27 LOL, śmiech na sali, hehe foto.pap.com.pl/midi_galerie/5755/gal_5755_0002.jpg foto.pap.com.pl/midi_galerie/5755/gal_5755_0003.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l A tu by się koń pożygał 20.06.05, 18:07 www.okdiversity.com/parade2004/P0002849.JPG www.okdiversity.com/parade2004/P0002839.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: A tu by się koń pożygał 20.06.05, 19:26 George, litosci, nie przy jedzeniu... To jest obrzydliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń by się uśmiał Re: A tu by się koń pożygał IP: *.icpnet.pl 20.06.05, 22:20 > www.okdiversity.com/parade2004/P0002849.JPG > www.okdiversity.com/parade2004/P0002839.JPG widzę na tych zdjęciach zwykłych ludzi, pewnie nie są Polakami... Na tych zdjęciach widzę fanatyka religijnego, który każdemu człowiekowi różniącemu się od niego, wbił by to co trzyma w ręce, w plecy, pewnie jest Polakiem... foto.pap.com.pl/midi_galerie/5755/gal_5755_0002.jpg foto.pap.com.pl/midi_galerie/5755/gal_5755_0003.jpg Smutne to Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: A tu by się koń pożygał 20.06.05, 22:25 Dlaczego po tym, ze niesie krzyz wnioskujesz, ze jest fanatykiem religijnym i ze wbilby ten krzyz komus w plecy? Nasze spoleczenstwo jest chore. Kazdy, kto nosi ze soba symbol wiary nazywany jest powoli fanatykiem religijnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: A tu by się koń pożygał IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 22:36 huckenbuszku drogi! Czy gdyby tym symbolem religijnym noszonym demonstracyjnie na ulicy przez tłum była np. sześcioramienna gwiazda- tez byłbys tak samo tolerancyjny? Zamiast gwiazdy możesz podstawić sobie dowolny inny- np. zielone flagi z półksięzycem- nie ma to znaczenia- pytanie do Ciebie to samo. Chodzi mi o to, że religia rozpala w nas bardzo głębokie emocje i jest wręcz niebezpieczne publiczne ich manifestowanie, bo niekoniecznie te emocje u innych osób muszą pokrywac się z moimi emocjami. Zachowajmy więc uczucia religijne w naszych sercach, symbole religijne zawieśmy w świątyniach i w domach a na ulicy, gdzie spotykają sie ludzie, Polacy róznych wyznań- zachowajmy klimat neutralny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: A tu by się koń pożygał IP: *.p-s-inter.net 21.06.05, 09:39 > Dlaczego po tym, ze niesie krzyz wnioskujesz, ze jest fanatykiem religijnym >i ze wbilby ten krzyz komus w plecy? Po co pytasz? Przecież to oczywiste, że pedały też mogą korzystać z dostępu do interenetu. Stąd niektórzy dyskutanci przejawiają tu jakieś dziwne zaburzenia popędu płciowego i przeginają pałę w miłości do pederastów, a jednocześnie stają się zagorzałymi przeciwnikami naszych tradycji i kpią sobie z powszechnie szanowanych i uznawanych wartości społecznych jaką jest normalna rodzina czyli związek mężczyzny z kobietą... Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Byłem na Paradzie Normalności 20.06.05, 19:24 Co w tym smiesznego? To trzeba chwalic, ze ludzie sie swojej wiary nie wstydza i bronia jej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Witam polskich faszystow IP: *.bredband.skanova.com 20.06.05, 19:36 Kiedy planujecie wylapac wszystkie mniejszosci ktore nie pasuja do standardu polskiego katolika? Moze ich oznakowac i pozamykac w gettach? A tych najgorszych w obozach zbiorczych. Faszyzm w najczystszej formie kwitnie w Polsce. A komu ta biedna, ale w miare normalna Polska przeszkadzala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylewak Faszystow? O czym Ty mowisz? IP: *.icpnet.pl 20.06.05, 20:53 Nasaczony masz mozg lewackim gownem to opowiadasz bajki. Chodzi nie o to ze maja prawa do zycia. Chodzi o to ze nie maja praw do adopcji dzieci. A tego chca (parz Hispzania).Rzygac mi sie chce jak slysze ze w Holandii mozna uprawiac seks z 12letnim dzieckiem ,tak samo w Danii. Do tego nie mozna dopuscic i lewackim idiotom nalezy powiedziec stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X antyolewaku ales ty głupi prosty i ograniczony IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 13:45 i na dodatek nienawiść do SLD wylewa ci się już na wszystkon na wszystkich, proponuje zajrzyj do swojej rodzinego domu, sowjego łóżka, swojego kibla, może cię to oświeci i przejrzysz na oczy, ty ograniczony ĆWOKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylewak Nie jestem prosty i ograniczony. IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 13:51 Prosci to sa prof. Szyszkowska. Prosty jest Frasyniuk(widac to bylo wczoraj w TVN24) prosci sa ci wszyscy tolerancyjni. Mowia o tolerancji a nie toleruja innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahahaha jednak jesteś głupi !!!!! i sę przyłączam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:35 jak ktoś ogląda TVN, to inny być nie może, a jak ktoś ma jeszcze takie poglądy jak ty, to już jest nie tylko prosty, ograniczony ale i debilny, trywialny i ponieważ ty nie uważasz tolerancji, to powiem, że nadajesz się tylko na mydło !! i dla takich jak ty obozy koncentracyjne były najlepsze !! 3maj się bo to już niedługo nastąpi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matejkobylbialy przylacz sie do parad bo od wrzesnia koniec:) IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 15:41 Ogladam i ich nie lubie:) Blazenada Frasyniuka. Pan tolerancyjny wobec gejow chce mnie wyslac na mydlo. Gratuluje tolerancji:) Do zobaczenia na paradach.Niedlugo to nastpi wrzesien a wtedy skoncza sie dobre czasy dla gejow. Jak na razie brawo dla Hiszpanii. Kolejny cios dla lewactwa! Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: jednak jesteś głupi !!!!! i sę przyłączam !!! 26.06.05, 10:52 Teraz zes ku.. smieciu pokazal swoja tolerancje. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Witam polskich faszystow 20.06.05, 22:24 Widac nie wiesz co to faszyzm - proponuje zajrzec do slownikow. Oznakowac? W sumie byloby dobre oznakowanie pedalow. Tzn wielu z nich i tak mozna rozpoznac po zachowaniu, sposobie mowienia itd., ale - o zgrozo - coraz czesciej wtapiaja sie w spoleczenstwo, staja sie niewidoczni, az nagle... Pokazuja swoja twarz w najbardziej nieoczekiwanym momencie w najbardziej ku***ski sposob. I przed nimi trzeba chronic siebie, nasze rodziny, NASZE DZIECI. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Witam polskich faszystow 21.06.05, 20:27 Gość portalu: hej napisał(a): > Kiedy planujecie wylapac wszystkie mniejszosci ktore nie pasuja do standardu > polskiego katolika? Moze ich oznakowac i pozamykac w gettach? A tych > najgorszych w obozach zbiorczych. Faszyzm w najczystszej formie kwitnie w > Polsce. A komu ta biedna, ale w miare normalna Polska przeszkadzala? Komu jednak te wszystkie mniejszości przeszkadzają? Myślę, że nikomu! Dopóki nie zaczynają wchodzić w drogę innym i domagać się przywilejów. To co robią ze sebą homoseksualiści lub kazirodcy w swoich sypialniach - w prywatności - nikomu to nie przeszkadza! Gdy jednak zaczynają się ze swoimi skłonnościami obnosić i zawieszać na stacjach benzynowych naklejek tęczowych(nam lać benzynę wężem od tyłu?) i domagać specjalnego traktowania to natychmiast stawiamy zapory. Tolerancja - tak, upublicznianie - nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww... PRAWDA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 13:48 a po tej swojej paradzie wrócili do chaty, powiesili krzyżyki nad łóżkami i wytłukli swoje żony i bachory bo, zupa była niesłona !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Re: Byłem na Paradzie Normalności IP: *.icpnet.pl 20.06.05, 20:00 hej a dlaczego dla Ciebie każdy kto nie kocha przez ten drugi otwór to faszysta? Czy cechy przypisywane przeciwnikom gejów to nie sa przypadkiem twoje cechy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń by się uśmiał Re: Byłem na Paradzie Normalności IP: *.icpnet.pl 20.06.05, 22:08 Nadal pękam ze śmiechu, hahaha foto.pap.com.pl/midi_galerie/5755/gal_5755_0002.jpg foto.pap.com.pl/midi_galerie/5755/gal_5755_0003.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem na Paradzie Normalności 20.06.05, 22:33 no to pęknij wreszcie ostatecznie! bedzie przynajmniej o jednego półgłowka lewackiego mniej na tym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Byłem na Paradzie Normalności 20.06.05, 22:36 A mi coraz bardziej chce cie rzygac: www.okdiversity.com/parade2004/P0002838.JPG www.okdiversity.com/parade2004/P0002845.JPG www.okdiversity.com/parade2004/P0002835.JPG www.okdiversity.com/parade2004/P0002865.JPG www.okdiversity.com/parade2004/P0002878.JPG www.okdiversity.com/parade2004/P0002899.JPG www.okdiversity.com/parade2004/P0002900.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń by się uśmiał Re: Byłem na Paradzie Normalności IP: *.icpnet.pl 20.06.05, 22:52 > A mi coraz bardziej chce cie rzygac I dlatego wyszukujesz w necie takie zdjęcia? Wygląda na to że cię kręcą! Może nie wiesz wszystkiego o sobie, albo nie chcesz wiedzieć;) Śmieje się z was nieszczęśnicy. Życie jest takie krótkie a wy zatruwacie je sobie i innym ludzią. Aha, wyobrażcie sobie że nie jestem lewakiem ani katolikiem, jestem szczęśliwym, tolerancyjnym człowiekiem. Czytam wasze wypowiedzi (dr, p.ni, geor)i żal mi was. PocZytam jeszcze trochę, w wolnych chwilach Zadbajcie o dobre miejsce w skansenie bo za chwilę już nikt was nie zauważy Dobranoc, niech wam się homoseksualista przyśni albo polski hydraulik, hehe hehe Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem na Paradzie Normalności 21.06.05, 19:39 wlę polskiego hydraulika...on przynajmniej zniszczył eurokonstytucję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapa Re: Byłem na Paradzie Normalności IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 21:23 Już raz wywodziłam ale widać nie zapadła moja myśl Wam w pamięć. Otóż w sprawach homoseksualistów są możliwe dwa skrajne scenariusze: a. pełna tolerancja, żadnych szykan, równouprawnienie b. pełne potepienie, ograniczanie swobód ( nie dopuszczanie do pewnych zawodów np. nauczyciela itp), szykany na każdym kroku Skutki wynikające z tych postaw: a. przypadek pierwszy- szczęśliwi homoseksualiści wszystkich płci łaczą się w pary według upodobań. Jednak z żadnej z tych par potomstwa nie może być i tym samym te chore geny odpowiedzialne za zboczenie nie zostaja przekazane. Po kilku pokoleniach problem sie rozwiązuje, bo po prostu nie ma homoseksualistów w populacji. b. przypadek drugi- jak pokazuje doświadczenie- w atmosferze powszechnego potępienia ludzie-homo zawierają klasyczne związki małżeńskie i pokonując obrzydzenie- tak to sobie wyobrażam- płodzą rzesze potomków i przekazują uszkodzone geny. Liczba homo utrzymuje się dzieki temu na stałym poziomie. Pytanie- który wariant jest korzystniejszy z punktu widzenia zdrowego społeczeństwa???? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Trzecie wyjście jeszcze jest! 21.06.05, 22:09 Gość portalu: klapa napisał(a): > Już raz wywodziłam ale widać nie zapadła moja myśl Wam w pamięć. > Otóż w sprawach homoseksualistów są możliwe dwa skrajne scenariusze: > a. pełna tolerancja, żadnych szykan, równouprawnienie > b. pełne potepienie, ograniczanie swobód ( nie dopuszczanie do pewnych zawodów > np. nauczyciela itp), szykany na każdym kroku > > Skutki wynikające z tych postaw: > a. przypadek pierwszy- szczęśliwi homoseksualiści wszystkich płci łaczą się w > pary według upodobań. Jednak z żadnej z tych par potomstwa nie może być i tym > samym te chore geny odpowiedzialne za zboczenie nie zostaja przekazane. Po > kilku pokoleniach problem sie rozwiązuje, bo po prostu nie ma homoseksualistów > w populacji. > b. przypadek drugi- jak pokazuje doświadczenie- w atmosferze powszechnego > potępienia ludzie-homo zawierają klasyczne związki małżeńskie i pokonując > obrzydzenie- tak to sobie wyobrażam- płodzą rzesze potomków i przekazują > uszkodzone geny. Liczba homo utrzymuje się dzieki temu na stałym poziomie. > > Pytanie- który wariant jest korzystniejszy z punktu widzenia zdrowego > społeczeństwa???? Jest jeszcze trzecie wyjście - nikogo nie obchodzi to co robią w swoich sypialniach. Nikogo! Póki nie wyjdą na ulicę i zaczną domagać się przywilejów! Dotyczy to i homoseksualistów i kaprofagów i innych innych! Prawa? Mają takie same jak wszyscy inni! Jakich to jeszcze się innych praw domagają? Konkretnie jakich? Na stacjach benzynowych oznaczonych naklejką z tęczą będą tankować od tylu? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 21.06.05, 22:31 NOOOOOOOOOOOOOOO. BRAWO PORANNA KAWO. Dokłądnie o to chodzi!!! O to chodzi i hetero i wiekzości homo. Niestety jest banda politykierów, którzy próbują karier na "d" Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 09:55 > O to chodzi i hetero i wiekzości homo. > Niestety jest banda politykierów, którzy próbują karier na "d" Niestety jest banda politykierow, ktorzy probuja karoer na "d"... i to po obu stronach barykady. Nie udalo sie nic wiecej w miescie zrobic... hurra... uda sie choc zablokowac jakas parade jakies rownosci. Tak, drogi panie.nikt... OBIE STRONY zarabiaja na tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 10:00 Oczywiście, że przeciwnicy idiotycznych parad "zarabiają" na tym. Ale to ani ich wina, ani zasługa. Popatrz kto wywołuje temat i próbuje robić karierkę? Zwróć uwagę, że te homooszołomy mają spore poparcie prasy polskojęzycznej zwanej kiedyś "gadzinówkami". Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 13:22 pan.nikt napisał: > Oczywiście, że przeciwnicy idiotycznych parad "zarabiają" na tym. > Ale to ani ich wina, ani zasługa. A zatem? Potwierdzasz jedynie smutna konstantacje, ze w polityce nie ma swietosci i kazdy na wszystkim moze swoj polityczny kapitalik zbic. > Popatrz kto wywołuje temat i próbuje robić karierkę? Z mojego punktu siedzenia: Kaczynski, Giertych... > Zwróć uwagę, że te homooszołomy mają spore poparcie prasy polskojęzycznej > zwanej kiedyś "gadzinówkami". Hehehehehehehehehehe... strasznie mnie bawia takie teksty. Syndrom oblezonej twierdzy - kto nie z nami ten przeciw nam. Dla rownowagi czytuje sobie takze "zdrowa, polska prase" (np. Nasz Dziennik zwany w niektorych kregach Nazi Dziennikiem). Uwazam, iz poziom manipulacji w tych tytulach jest nawet wiekszy niz w innych mediach. Widac czytelnicy lubia byc manipulowani. Ale do mnie jakos spiskowe teorie dziejow nie docieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 19:44 > > Popatrz kto wywołuje temat i próbuje robić karierkę? > > Z mojego punktu siedzenia: Kaczynski, Giertych... > Nie. Kariere probuja zrobic zieloni oraz ich czerwoni sprzymierzency. Na niczym innym nie umia, to na dupie beda robic. Powtarzalem juz: co to sa ci zieloni? Ugrupowanie, dla ktorego najwazniejsze problemy to aborcja, pedaly, feminizm, drzewa itd., a o gospodarce, prawie, ekonomii, stosunkach miedzynarodowych nie maja ZIELONEGO pojecia ani zadnego SENSOWNEGO pomyslu. > Uwazam, iz poziom manipulacji w tych tytulach jest nawet wiekszy > niz w innych mediach. Widac czytelnicy lubia byc manipulowani. Ale do mnie jako > s > spiskowe teorie dziejow nie docieraja. > Czytaj cos bardziej sensownego: Tylko Polska, Moto (www.moto.gda.pl), Nacjonaliste (dodatek do ABC Humoru i Tajemnic Swiata). Tam informacje sa zdecydowanie bardziej rzetelne (w tym pierwszym tytule zwlaszcza). Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 19:51 > Na niczym > innym nie umia, Zeby nie bylo: wiem jak sie odmienia czasownik "umiec" i swiadomie napisalem w ten sposob. Trzeba podkreslic roznice: o normalnych bym powiedzial "nie umieja", ale lewactwo to zwykle buraki i oni "nie umia" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 19:41 > > Zwróć uwagę, że te homooszołomy mają spore poparcie prasy polskojęzycznej > zwanej kiedyś "gadzinówkami". Maja poparcie koszermediow, ktore stanowia 95% naszego rynku i (niestety) sa pierwsza - a nie jak sie powszechnie mowi czwarta - wladza! Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 19:59 drhuckenbush napisał: > Maja poparcie koszermediow, ktore stanowia 95% naszego rynku i (niestety) sa > pierwsza - a nie jak sie powszechnie mowi czwarta - wladza! I see... i, bez watpienia, wszyscy kupujacy te gazety (i czasopisma) dokladaja sie finansowo do eliminacji niewinnego narodu palestynskiego? Hint: To byla ironia majaca na celu wykazanie tych czadowych teoryjek spiskowych rozpowszechnionych w pewnych srodowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 21:11 > I see... i, bez watpienia, wszyscy kupujacy te gazety (i czasopisma) dokladaja > sie finansowo do eliminacji niewinnego narodu palestynskiego? > Nie. Ale redaktorzy czesto przedstawiaja zafalszowany obraz swiata jako "jedyny sluszny". > Hint: To byla ironia majaca na celu wykazanie tych czadowych teoryjek > spiskowych rozpowszechnionych w pewnych srodowiskach. > To nie jest zadna spiskowa teoria. Medialne organy zydokomuny reprezentuja poglady roznych srodowisk: pedalow, feministek, Europy Zachodniej, euroentuzjastow, Zydow, Amerykancow, biznesmenow, ateistow. Zapominaja tylko o tym, ze przede wszystkim powinni reprezentowac Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 19:39 Rozumiem, ze pedal-polityk probuje zrobic kariere na dupie. Ale nie rozumiem jak osoba hetero moze w ten sposob robic kariere... Nie rozymiem tych ludzi... Zal mi ich, chyba tak samo bardzo jak pedalow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapa Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 22:34 porannakawa napisała > Jest jeszcze trzecie wyjście - nikogo nie obchodzi to co robią w swoich sypialniach.< No własnie- Twoje trzecie wyjście to moje pierwsze- pełna tolerancja, niech robią swoje a sami się biologicznie zlikwiduja. Dlatego jestem przeciwniczką wszelkich ataków na tych biednych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 00:37 Gość portalu: klapa napisał(a): > porannakawa napisała > > Jest jeszcze trzecie wyjście - nikogo nie obchodzi to co robią w swoich > sypialniach.< > > No własnie- Twoje trzecie wyjście to moje pierwsze- pełna tolerancja, niech > robią swoje a sami się biologicznie zlikwiduja. > Dlatego jestem przeciwniczką wszelkich ataków na tych biednych ludzi. Przeciez nikt tych biednych ludzi w ich sypialniach nie atakuje! > Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Klapo - kto atakuje tych biednych ludzi w sypialni 22.06.05, 21:20 > Gość portalu: klapa napisał(a): > > Dlatego jestem przeciwniczką wszelkich ataków na tych biednych ludzi. > > Przeciez nikt tych biednych ludzi w ich sypialniach nie atakuje! Nie odpowiedzałaś klapo poranna - czy wiesz może coś o atakowaniu w ich sypialniach tych biednych ludzi - jak to się wyraziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 22.06.05, 19:46 Ale ci "biedni ludzie" atakuja nas, nasze spoleczenstwo, nasze dzieci, nasze rodziny, nasza moralnosc, nasz zdrowy rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 23.06.05, 15:54 drhuckenbush napisał: > Ale ci "biedni ludzie" atakuja nas, nasze spoleczenstwo, nasze dzieci, nasze > rodziny, nasza moralnosc, nasz zdrowy rozsadek. ... Nasz Dziennik, nasze Radyjo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benq Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 15:56 Imponujesz mi inteligencja. Demokraci.pl,Kuron,Bochniarz,Michnik,Jaruga,Szyszkowska,Nalecz, Zakowski,Najsztub... Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 23.06.05, 16:32 Gość portalu: benq napisał(a): > Imponujesz mi inteligencja. Dzieki... oprawie sobie w ramki i powiesze nad lozkiem... > Demokraci.pl,Kuron,Bochniarz,Michnik,Jaruga,Szyszkowska,Nalecz, > Zakowski,Najsztub... Fajne... ale chyba przeceniles moja inteligencje. Jaki jest algorytm tego ciagu znakow? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 26.06.05, 10:56 > > Demokraci.pl,Kuron,Bochniarz,Michnik,Jaruga,Szyszkowska,Nalecz, > > Zakowski,Najsztub... > > Fajne... ale chyba przeceniles moja inteligencje. Jaki jest algorytm tego ciagu > znakow? > Algorytm pochodzenia (hint: wszyscy z nich powinni miec pejsy, brody i nosic jarmulki). Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 26.06.05, 11:44 drhuckenbush napisał: > > > Demokraci.pl,Kuron,Bochniarz,Michnik,Jaruga,Szyszkowska,Nalecz, > > > Zakowski,Najsztub... > > > > Fajne... ale chyba przeceniles moja inteligencje. Jaki jest algorytm tego > ciagu > > znakow? > > > Algorytm pochodzenia (hint: wszyscy z nich powinni miec pejsy, brody i nosic > jarmulki). Pejsy i bordy? Panie Bochniarz, Jaruga i Szyszkowska tez? ROTFL - Jezus Maria! - Tez zydzi! Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 26.06.05, 11:51 > Pejsy i bordy? Panie Bochniarz, Jaruga i Szyszkowska tez? Ehh ehh, wiadomo o co chodzi :) > ROTFL > - Jezus Maria! > - Tez zydzi! > Nie rozumiesz podstaw. Ja nie mam pretensji o to, ze ktos jest Zydem (pisze sie z wielkiej litery, trzeba szanowac inne narody). Mam pretensje, jesli Zydzi mieszaja sie do spraw naszego kraju. My sie do spraw ich kraju nie mieszamy, wiec oni niech zostawia nasz kraj. Polska niech rzadza Polacy - wtedy bedziemy miec pewnosc, ze reprezentuja nasz interes, a nie interes mniejszosci narodowych (no, ta mniejszosc jest dosc duza mniejszoscia akurat...) Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 26.06.05, 22:23 drhuckenbush napisał: > Nie rozumiesz podstaw. Podstaw czego? > Ja nie mam pretensji o to, ze ktos jest Zydem (pisze sie > z wielkiej litery, trzeba szanowac inne narody). Mam pretensje, jesli Zydzi > mieszaja sie do spraw naszego kraju. My sie do spraw ich kraju nie mieszamy, > wiec oni niech zostawia nasz kraj. Chwali Ci sie, iz masz szacunek do Zydow jako narodu. Tylko, czy mozna ich nazwac narodem? Judaizm wyznaje wiele roznych grup ludzi, ktorzy tez sa... nie wiem... nazwijmy ich wlasnie narodami. O ktorych Żydach piszesz, o Polakch wyznania mojzeszowego lub majacych zydowskie korzenie, czy o Zydach z Izraela? > Polska niech rzadza Polacy - wtedy bedziemy miec pewnosc, ze reprezentuja nasz > interes, a nie interes mniejszosci narodowych (no, ta mniejszosc jest dosc duza > mniejszoscia akurat...) Ja sie z tak postawiona teza nie moge zgodzic. A co z mniejszosciami Ukrainska, Biaaloruska, Niemiecka zamieszkujaca teren RP? To tez nie-Polacy? Tez nie maja prawa mieszac sie w nasze, polskie sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 26.06.05, 23:51 > O ktorych Żydach piszesz, o Polakch > wyznania mojzeszowego lub majacych zydowskie korzenie, czy o Zydach z Izraela? Tu przede wszystkim mialem na mysli Polakow z zydowskimi korzeniami, w drugiej kolejnosci tych, co uznaja religie mojzeszowa. Oczywiscie jesli Zyd mieszkajacy w Izraelu bedzie sie wtracac w nasze sprawy, to tez mi sie to nie bedzie podobac. > Ja sie z tak postawiona teza nie moge zgodzic. A co z mniejszosciami Ukrainska, > Biaaloruska, Niemiecka zamieszkujaca teren RP? To tez nie-Polacy? Tez nie maja > prawa mieszac sie w nasze, polskie sprawy? > Co z mniejszoscia? Gowno z nimi. Jesli stanowia 0,05% narodu, to nalezy im sie 0,05% miejsc w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 26.06.05, 10:55 Gość portalu: benq napisał(a): > Imponujesz mi inteligencja. > Demokraci.pl,Kuron,Bochniarz,Michnik,Jaruga,Szyszkowska,Nalecz, > Zakowski,Najsztub... A po co ta lista Zydow??:> Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Trzecie wyjście jeszcze jest! 26.06.05, 10:54 ND i RM mam w dupie - nigdy nie czytalem, sluchalem moze ze 3 razy po pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawor Geje ich glupota poraza. IP: *.icpnet.pl 22.06.05, 10:19 Jak jestes tolerancyjny to toleruj normalnych. Nie mozna byc tolerancyjnym wybiorczo. Bo albo sie jest albo sie nie jest. Geje wpadaja w jakies niesamowite histerie. Maja swoje kluby , maja gazety,portale. Wiec czego jescze chca? Czy jak zaczne uprawiac seks z kajdankami i biczami to wyjde na ulice i bede domagal sie praw i odpisow podatkow na kajdanki? Co za paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Geje ich glupota poraza. 22.06.05, 19:47 > Jak jestes tolerancyjny to toleruj normalnych. Nie mozna byc tolerancyjnym > wybiorczo. Bo albo sie jest albo sie nie jest. Oczywiscie. Ci, co najbardziej krzycza o tolerancji najchetniej zabiliby kazda osobe nietolerancyjna - czyli sami sa nietolerancyjni :) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a ogolone cioty...bleeeeeeee 22.06.05, 19:46 aż mi ciarki po plecach przeszły:// o tu: www.okdiversity.com/parade2004/P0002838.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush [...] 22.06.05, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Byłem na Paradzie Normalności 22.06.05, 09:52 Na paradzie co prawda nie bylem, ale sklonny jestem uwazac ja za istotnie daleka od normalnosci. W sumie felietonik z WP doskonale podsumowuje moje odczucia w tej sprawie: tinyurl.com/8m6sk Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem na Paradzie Normalności 22.06.05, 17:04 a parady pedalskich zboczeńców są wg ciebie normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koc Re: Byłem na Paradzie Normalności IP: *.icpnet.pl 22.06.05, 17:27 > a parady pedalskich zboczeńców są wg ciebie normalne? nie wiem o jakich paradach mówisz, ale każda parada jest lepsza niż okradanie podatników, ZŁODZIEJU!!! oszołomie, dlaczego nie chcesz wytłumaczyć kto dał tobie prawo aby okradać podatników? Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Byłem na Paradzie Normalności 22.06.05, 17:35 oszolom.z.radia.maryja napisał: > a parady pedalskich zboczeńców są wg ciebie normalne? Nie wciagniez mnie w Twoja glupawa prowokacyjke! ;-P Ale odpowiem Ci, jak to widze... normalna jest dla mnie mozliwosc wyrazania wlasnego zdania i pogladu w postaci parady, pochodu, pikiety, demonstracji, koncertu, etc. Gwarantuje mi to konstytucja. normalna jest dla mnie wspolna zabawa, czy tez przebywanie z ludzmi podzielajacymi moje poglady na tematy spoleczne (parady, pochodu, pikiety, demonstracji) czy muzyczne (koncert). nie normalne jest dla mnie wciskanie na sile czyis pogladow pod przykrywka decyzji administracyjnych. nie normalne jest dla mnie wykorzystywanie elementu huliganskiego, ktory bez koniecznosci podpuszczania lubi wyladowywac swoja agresje na przeciwniku. Jakimkolwiek przeciwniku. I tu pozwole sobie na dygresyjke... kibolstwo to dla mnie jedna z najgorszych subkultur. Zauwaz, ze kazdy, kogo nienawidza jest przez nich nazywany zydem lub pedalem... policja, kibole innych klubow, osoby probujace interweniowac przy niszczeniu przez nich mienia publicznego (na przyklad tramwaju) a nawet osoby, ktore im sie nie spodobaja "z twarzy, bo akurat maja ochote komus "zap!@#$%". Rozumiem, ze w slangu kibolskim okreslenie "zyd" czy tez "pedal" maja na celu zdyskredytowanie (trudne slowo) przeciwnika nie zastanawiajac sie nad ich rzeczywistym znaczeniem. jestem w ciezkim szoku... zatem wszyscy kibice w Polsce sa zydami i pedalami... i to jednoczesnie. Fascynujacy paradoks. Jesli Normalnosc ma wygladac tak jak jej Prada, to dziekuje serdecznie. Wole moja normalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halomoto Re: Byłem na Paradzie Normalności IP: *.icpnet.pl 22.06.05, 19:27 rownie trudnym slowem co zdyskredytowac jest slowo "chuligan" Rownie ciezko mi zrozumiec dlaczego wypowiadasz sie na temat parady jak na niej nie byles. Ciezko dla mnie zrozumiec dlaczego tyle pogardy jest dla normalnych a tyle honorow dla geji i wszelkiej mascie nierobow( banda nierobow demonstrowala przeciwko normalnej paradzie). Dlaczego raczy sie nas popisem akcji policyjenej na ktorej zatrzymuje sie tylko probujacych zatrzymac parade rownosci? Dlaczego taka gruba swinia w czerwonym podkoszulku mimo podwojnegoe zlamania prawa( udzial w nielegalnej demonstracji oraz bojka) uchodzi bezkarnie a obok paluje sie ludzi? Policja szczegolnie prewncyjna jest jedna z gorszych subkultur. Same prymitywy i na dodatek daje sie sterowac Kaliszowi i sankcjonuje bezprawne dzialania. Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Byłem na Paradzie Normalności 22.06.05, 19:54 Gość portalu: halomoto napisał(a): > rownie trudnym slowem co zdyskredytowac jest slowo "chuligan" No... celnie. Brawo za czujnosc ortograficzna. Pytanie pozostaje jednak aktualne. To samo widzialem w Poznaniu i w Warszawie. Pardon... huligani roznili sie szalikami druzyn pilkarskich. > Ciezko dla mnie zrozumiec dlaczego tyle pogardy jest dla normalnych > a tyle honorow dla geji i wszelkiej mascie nierobow( banda nierobow > demonstrowala przeciwko normalnej paradzie). Zaraz... gdzie widzisz w moim poscie pogarde dla normalnosci? Szanuje sobie normalnosc. Tylko widac nie jest ona taka sama, jak dla Was. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow. A honor dla "geji" (strasznie trudne slowo)? Rzeklbym raczej tolerancja, akceptacja ich odmiennosci. > Dlaczego taka gruba swinia w czerwonym podkoszulku... Znaczy co... nastepni beda ludzie otyli chodzacy w czerownych podkoszulkach. Jestem otyly (uwarunkowania genetyczne polaczone z choroba) i chodze czasem w czerwonych podkoszulkach... mam sie zaczac bac? > Policja szczegolnie prewncyjna jest jedna z > gorszych subkultur. Same prymitywy i na dodatek daje sie sterowac Kaliszowi i > sankcjonuje bezprawne dzialania. Niepotrzebne generalizowanie. Ale w wielu przypadkach jest to, niestety sluszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Byłem na Paradzie Normalności 22.06.05, 21:30 grendelek napisał: > > rownie trudnym slowem co zdyskredytowac jest slowo "chuligan" > To samo widzialem w Poznaniu i w Warszawie. Pardon... huligani > roznili sie szalikami druzyn pilkarskich. CHULIGANI: mowic jak do slupa, a slup jak dupa. > A honor dla "geji" (strasznie trudne slowo)? Rzeklbym raczej tolerancja, > akceptacja ich odmiennosci. To trudne slowo sie pisze "gejów", a wlasciwie "pedałów". Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Byłem na Paradzie Normalności 23.06.05, 09:39 drhuckenbush napisał: > CHULIGANI: mowic jak do slupa, a slup jak dupa. Brawo doktorku! ;-> A merytoryka znow poszla w las. > To trudne slowo sie pisze "gejów", a wlasciwie "pedałów". Ewidentnie! Niektorym wrecz przez gardlo przejsc nie moze. Masz racje pisze sie "gejow", a wlasciwie "homoseksualistow"... choc to trudne i do tego dlugie slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Byłem na Paradzie Normalności 26.06.05, 10:59 Gej to zle slowo, bo to proba wywarcia presji na spoleczenstwie. Proba nobilitacji swojego chorobliwego podgatunku w naszym spoleczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Byłem na Paradzie Normalności 26.06.05, 11:47 > Gej to zle slowo, bo to proba wywarcia presji na spoleczenstwie. Proba > nobilitacji swojego chorobliwego podgatunku w naszym spoleczenstwie. Gdzies taka argumentacje slyszalem. Zaczela sie w Monachium. Na poczatku byla traktowana jako folklor... pozniej juz tak smiesznie bylo. Tez zaczeli od oczyszczania spoleczestwa z Zydow, homoseksualistow, komunistow i innego elementu. Brrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Byłem na Paradzie Normalności 26.06.05, 12:03 Ja nie chce nic oczyszczac. Teraz kaza na siebie mowic "gej" lub, co gorsza, "kochajacy inaczej". Bo skoro inaczej, to moze lepiej? Chca nam zrobic wode z mozgu i siegnac po nasze dzieci. Dlatego trzeba sie wyraznie sprzeciwic i nauczyc ich, ze miejscem na okazywanie uczuc i preferencji seksualnych (zwlaszcza tych chorych) jest sypialnia, a nie ulica. A z komunistow to by sie przydalo oczyscic spoleczenstwo. Niech wszyscy wypie***laja do swoich przywodcow na Kube, do Korei Pln itd. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Akceptuję odmienność zboczeńców! 22.06.05, 21:30 grendelek napisał: > Zaraz... gdzie widzisz w moim poscie pogarde dla normalnosci? Szanuje sobie > normalnosc. Tylko widac nie jest ona taka sama, jak dla Was. Kazdy ma prawo do > wlasnych pogladow. > A honor dla "geji" (strasznie trudne slowo)? Rzeklbym raczej tolerancja, > akceptacja ich odmiennosci. Gendełku - przecież ich odmienność akceptujemy! Nikt z nas - normalnych nie robi problemów gejom, homosom czy innym kazirodcom gdy uprawiają te swoje zboczenia we własnej sypialni. Co nas to obchodzi? Gdy jednak zaczynają domagać się przywilejów z powodu swojego zboczenia i robią ze swojego zboczenia publiczne widowisko - o! to na to mojej akceptacji nie ma! Nie muszę oglądać kupy zrobionej na środku dywanu - razi moje poczucie estetyki. Podobnie jak nachalne uzewnętrznianie zboczeń - gejowskich, zoofilnych czy kaprofagów! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: akceptujesz kazirodzctwo?? 22.06.05, 22:26 Nawet kaprofagię - byleby nie domagali się dla siebie z tego tytułu przywilejów. PS Zlodziejskie nasienie - co ty ciągle tak o tych pedałach, o seksie? Niewyżyty jesteś? Ta dmuchana lala ci nie wystarcza? Czy mógłbyś wreszcie zabrać głos na temat etosu pracy urzedniczej lub jak można pracując wykazać się miłością do Ojczyzny? Co ty masz z tym sexem? Ciągle się koło tych tematów krecisz a gdy już przedstawisz inny wątek to zmieniasz go na wątek o sexie. Czytałeś już wcześniej moje dobre rady: Weź się ty uczciwie do pracy za jaką ci płacą, Zacznij żyć na własnym utrzymaniu a nie żeruj na swojej schorowanej matce, która już spodziewałaby się raczej opieki z twojej strony, Znajdź sobie prawdziwą dziewczynę - ta dmuchana lala to wiesz sam, ze to jedynie substytut! Poczytaj, dokształć się w sprawach wiary, aby przykazania religijne nie były dla ciebie czczym sloganem do wybiórczego traktowania - inaczej jesteś jak cymbał brzmiący, jak miedź brzęcząca a miłości w tobie nie ma! Łatwiej ci będzie iść przez życie a i wyrwiesz się spod wpływu tej sektyradyjamaryja. Zauważysz, że i oni (Jezus i Maria - to przecież Żydzi tak pogardzani przez tojego herszta z tej sekty radyjamaryja.) Zobaczysz sprawy z pewnej perspektywy i wyda ci się śmiesznym, że tak marnowałeś życie obdarzając swoją miłością i zaufaniem złych ludzi - złodzieji, krzywoprzysięzców i zdradzających Polskę od pokoleń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romin Re: akceptujesz kazirodzctwo?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:53 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Akceptuję odmienność zboczeńców! 23.06.05, 13:40 porannakawa napisała: > Gendełku - przecież ich odmienność akceptujemy! > Nikt z nas - normalnych nie robi problemów gejom, homosom czy innym kazirodcom > gdy uprawiają te swoje zboczenia we własnej sypialni. Pierwsze primo... GrendeLku (to od Grendela - potwora ze staroangielskiej sagi o Beowulfie) ;-) Drugie primo... w mojej (i chyba nie tylko) opinii naduzyciem jest wrzucanie do jednego wora homoseksualistow wraz z kazirodcami (twoj przyklad) a takze zoofilami czy pedofilami. Osobiscie nie mam nic przeciwko gejom wzglednie lesbijkom. Lotto mi to to calkowicie jak ktos uprawia sex (straszne okreslenie, ale nic lepszego mi nie przychodzi) we wlasnej sypialni... o ile miesci sie to w granicach prawa. Zachowania homoseksualne (o ile dotycza osob pelnoletnich, niepozbawionych zdolnosci do czynnosci prawnych - nieubezwlasnowolnionych) sa w zgodzie z polskim prawem i nikt nie ma prawa z tego tytulu nikogo dyskryminowac. Jesli wkraczamy natomiast w kwestie moralnosci, to pamietac nalezy, ze zgodnie z doktryna powszechnie nam panujacego kosciola nie tylko stosunki homoseksualne sa niezgodne z chrzescijanska moralnoscia... dotyczy to takze (uwaga, trudne slowa) masturbacji, heteroseksualnych stosunkow analnych, stosunkow oralnych a nawet jakichkolwiek stosunkow (w znaczeniu "dopochwowych"), ktore nie prowadza do poczecia. Zatem kochani moralisci... koniec z bzykaniem dla przyjemnosci! ;-) A co zatem z tzw nurtem BDSM? ;-))))))))))) > Gdy jednak zaczynają domagać się przywilejów z powodu swojego zboczenia i robią > ze swojego zboczenia publiczne widowisko - o! to na to mojej akceptacji nie ma! Wiesz... nasze zmanipulowane media polskojezyczne (znaczy pisane przez pedalozydokomune) nie pokazywaly radosnie gzacych (to od slowa gzic, ale pisze BPL) sie parek. Jakie wiec publiczne widowisko? Niektorym mocherowym beretom nie podoba sie tez pokazywanie pepka przez dziewczyny latem... brrrr. A co do przywilejow, to niestety wiele rodzajow zwiazkow jest przez nasze prawo uposledzonych. Pozostaja jedynie czynnosci prawne w rodzaju sporzadzenia notarialnie potwierdzonych testamentow. A to kosztuje spore pieniadze (w jakims watku byl przyklad). > Nie muszę oglądać kupy zrobionej na środku dywanu - razi moje poczucie estetyki. Tak... ja musze. Mam zlosliwe koty. ;-P Moje poczucie estetyki raza kupy psie sswobodnie lezace na chodnikach i trawnikach w naszym pieknym miescie. > Podobnie jak nachalne uzewnętrznianie zboczeń - gejowskich, zoofilnych czy > kaprofagów! Czyzby tzw zboczenie lesbijskie bylo milsze Twemu ogladowi swiata niz gejowskie? ;-) BLAGAM... nie wrzucajcie do jednego worka homoseksualistow z zoofilami, pedofilami i (trudne slowo) koprofagami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Akceptuję odmienność zboczeńców! 23.06.05, 21:19 grendelek napisał: Lotto mi to to calkowicie jak ktos uprawia sex (straszne okreslenie, ale nic lepszego mi nie przychodzi) we wlasnej sypialni... o ile miesci sie to w granicach prawa. Zachowania homoseksualne (o ile dotycza osob pelnoletnich, niepozbawionych zdolnosci do czynnosci prawnych - nieubezwlasnowolnionych) sa w zgodzie z polskim prawem i nikt nie ma prawa z tego tytulu nikogo dyskryminowac. Nikt przecie nie dyskryminuje nikogo za to co robi w swojej sypialni i nie upublicznia tego. Dlatego homo, lesbo czy kaprofag - gdy nie robią ze swego zboczenia publicznej sprawy - nie raża przecież nikogo z normalnych. To jest ich prywatna sprawa - gdy jednak domagają się przywilejów - bo nie równości przecież - to trzeba powiedzieć stop. Równość wobec prawa mają - to czego się domagają to więcej niż tych posiadanych praw - domagają się przywilejów, które mają normalne rodziny jako gratyfikację za trud podtrzymywania rodziny i gatunku ludzkiego. Czy mógłbyś wskazać gdzie to ci inni, manifestujący inność są dyskryminowani? W pracy? W wojsku? Myślę, że tam jednak trzeba się zastanowić - są tam sytuacje, gdzie żołnierz powinien rzucić się na pomoc zranionemu koledze - gdy się jednak dowie, że jest homo i związane z tym stopień wysokiego ryzyka zakżeniem HIV to dwa razy się zastanowi czy babrać się w krwi która prawdopodobnie jest bardziej śmiertelna niż nieprzyjaciel.Ten może trafić i zabić ale nie musi - tutaj w przypadku zakażenia HIV śmierć jest pewna! Zgadzam się jednak z Tobą, że dopóki nie wychodzą ze swoją innością demonstracyjnie i nie domagają się przywilejów to jednak są tolerowani w społeczeństwie i uznawani są za równych! Prawda? > Wiesz... nasze zmanipulowane media polskojezyczne (znaczy pisane przez > pedalozydokomune) nie pokazywaly radosnie gzacych (to od slowa gzic, ale pisze > BPL) sie parek. Pokazywały, pokazywały - z parady w Berlinie i innych parad. Po co nam te sytuacje u nas? Jadący na platformie z piórkami w du... i naśladujący ze sobą na platformie, na podwyższeniu odtylcowe ruchy kopulacyjne. Po co nam to! Jakie wiec publiczne widowisko? Niektorym mocherowym beretom nie podoba sie tez pokazywanie pepka przez dziewczyny latem... brrrr. To prawda - niektórym! Moja Mama - w podeszłym wieku staruszka zapytuje - a kiedy mają pokazywać? Teraz niech pokazują - póki młode! Powyżej czterdziestki powinno być ścigane prawnie takie pokazywanie zwiędłych ciał! Nie ma racji? Ma! > A co do przywilejow, to niestety wiele rodzajow zwiazkow jest przez nasze prawo uposledzonych. Jakich to naprzykład? Konkretnie ? Pozostaja jedynie czynnosci prawne w rodzaju sporzadzenia notarialnie potwierdzonych testamentow. A to kosztuje spore pieniadze (w jakims > watku byl przyklad). Każde sporządzenie pisma notarialnego kosztuje. Czy uważasz, że usługi notarialne dla "innych" powinny być darmowe - ze względu na ich inność? Czyzby tzw zboczenie lesbijskie bylo milsze Twemu ogladowi swiata niz gejowskie > ? Żadne zboczenie(jak piszesz) - czy to lesbijskie czy gejowskie nie jest mi miłe lecz nie mam problemów z zaakceptowaniem tego. Gdy to jest ich prywatna sprawa! Od momentu gdy demonstrujecie je publicznie - stawiam twardo - NIE. Jeszcze raz powtarzam - to co robią w swojej sypialni to jest ich sprawa. Gdy jednak domagają się przywilejów związanych ze zboczeniem (jak to określiłeś) to na to nie ma zgody normalnej części społeczeństwa! Myślę, że sprawa wyłożona jasno. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Akceptuję odmienność zboczeńców! 26.06.05, 11:12 > Drugie primo... w mojej (i chyba nie tylko) opinii naduzyciem jest wrzucanie do > jednego wora homoseksualistow wraz z kazirodcami (twoj przyklad) a takze > zoofilami czy pedofilami. A dlaczego? Wszystkie sa zaburzeniami ludzkiej psychiki. Skad to wiadomo? Natura nam o tym mowi. Normalny zwiazek moze dac zdrowe potomstwo i w wiekszosci przypadkow daje. Jesli wezmiemy kazirodcow - dziecko owszem jest mozliwe, ale zazwyczaj rodzi sie uposledzone. Zoofile - potomstwo niemozliwe, gdyz w naturalnych warunkach niemozliwe jest rozmnazanie sie dwoch roznych gatunkow. Pedofile - duzo zalezy od wieku. Jesli bardzo mlody, to ciaza jest niemozliwa. Jesli neico wiekszy - ciaza mozliwa, ale skonczyc sie moze roznie, wlacznie ze smiercia matki. Natomiast pedaly - ciaza jest absolutnie niemozliwa. W koncu nawet najwiekszy spec od genetyki nie stworzy dziecka w wyniku polaczenia spermy z gownem. Taki zwiazek jest chory i bezplodny. Jak widac, wszystkie 4 choroby sa z jednego wora: dewiacje seksualne. > Lotto mi to to calkowicie jak ktos uprawia sex (straszne okreslenie, > ale nic lepszego mi nie przychodzi) we wlasnej sypialni... o ile miesci sie to > w > granicach prawa. Oczywiscie! O ile siedza ze swoim zboczeniem we wlasnej sypialni. Tam moga sie gzic ile chca. > Jesli wkraczamy natomiast w kwestie moralnosci, to pamietac nalezy, ze zgodnie > z > doktryna powszechnie nam panujacego kosciola nie tylko stosunki homoseksualne s > a > niezgodne z chrzescijanska moralnoscia... dotyczy to takze (uwaga, trudne slowa > ) > masturbacji, heteroseksualnych stosunkow analnych, stosunkow oralnych a nawet > jakichkolwiek stosunkow (w znaczeniu "dopochwowych"), ktore nie prowadza do > poczecia. Bzdura. Nie sa tak samo traktowane. Homoseksualizm wedlug Biblii powinien byc karany smiercia. Tak jak wiele najgorszych przestepstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Akceptuję odmienność zboczeńców! IP: *.icpnet.pl 26.06.05, 11:24 Dr, napisz lepiej jak tam twoja sarna rozpłodowa? Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Akceptuję odmienność zboczeńców! 26.06.05, 11:53 drhuckenbush napisał: > Jak widac, wszystkie 4 choroby sa z jednego wora: dewiacje seksualne. Z ta subtelna roznica, iz homoseksualizm w swietle prawa jest "legelny". A pozostale zachowania sa przestepstwem. > Oczywiscie! O ile siedza ze swoim zboczeniem we wlasnej sypialni. Tam moga sie > gzic ile chca. Bywalem zapraszany do lokali tzw. gejowskich... i co? I noc... grzacych sie publicznie nie widzialem. Na ulicach tez nie. Na plazach naturystycznych tez nie. Nawet na oblesnej Majorce. No, kurde... nie lapie. Jak wiec sie obnosza z ta seksualnoscia... jesli sie nie obnosza? > Bzdura. Nie sa tak samo traktowane. Homoseksualizm wedlug Biblii powinien byc > karany smiercia. Tak jak wiele najgorszych przestepstw. Nie jestem znawca biblii, jakis cytacik podsuniesz? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Akceptuję odmienność zboczeńców! 26.06.05, 12:08 grendelek napisał: > Z ta subtelna roznica, iz homoseksualizm w swietle prawa jest "legelny". A > pozostale zachowania sa przestepstwem. > Z czasem i pozostale beda legalne. Niestety. Skad wiadomo? Ano stad, ze homoseksualizm tez byl uznawany za chorobe, ale WHO go wykreslila z rejestru chorob pod wplywem homoseksualnego lobby. Dowodow na to, ze nie jest to choroba nie bylo zadnych. Byla to decyzja podjeta pod presja, byc moze pod wplywem lapowki. > Jak wiec sie obnosza z > ta seksualnoscia... jesli sie nie obnosza? Na przyklad podczas parady pedalow albo jak chca specjalnych przywilejow z tytulu swojej dewiacji. > > Nie jestem znawca biblii, jakis cytacik podsuniesz? ;-> > Oczywiscie. "Ktokolwiek obcuje cielesnie z mezczyzna tak, jak sie obcuje z kobieta, popelnia obrzydliwosc. Obaj beda ukarani smiercia, Sami te smierc na siebie sciagneli". Kpl 20,12 Jest wiecej, ale ten najprostszy i najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Akceptuję odmienność zboczeńców! 26.06.05, 22:51 drhuckenbush napisał: > Z czasem i pozostale beda legalne. Niestety. Skad wiadomo? Eeeeee... bardzo watpie. Powiem tak. O ile nie mam nic przeciwko homoseksualizmowi, o tyle pozostale, wyminione w dyskusji, zachowania seksualne budza moja odraze. I jesli tak zwane lobby homoseksualne probowaloby zmienic status prawny w ta strone, wierz mi, bede w czolowce protestujacych. Zamiast jednak gdybac, trzymajmy sie faktow. > Ano stad, ze > homoseksualizm tez byl uznawany za chorobe, ale WHO go wykreslila z rejestru > chorob pod wplywem homoseksualnego lobby. Dowodow na to, ze nie jest to choroba > nie bylo zadnych. Byla to decyzja podjeta pod presja, byc moze pod wplywem lapo > wki. Eeeee... doktorku... znow spiskowa teoria dziejow wystawia swoje macki? Wczesniej za chorobe uznawany byl tez onanizm. Nie sp-otkalem sie z opracowaniami naukowymi, ktore swiadczylyby o tym, iz homoseksualizm jest dziedziczny i wiazalby sie ze zmianami w mozgu czy tez w kodzie genetycznym. Ludzkia psychika kryje jeszcze wiele tajemnic. > Na przyklad podczas parady pedalow albo jak chca specjalnych przywilejow z > tytulu swojej dewiacji. Parada pedalow... parada pedalow... a co z lesbijkami? Dla nich macie taryfe ulgowa? A gdzie roznouprawnienie? ;-) Oni nie chca specjalnych przywilejow, tylko zrownania praw. Tak, jak osoby niepelnosprawne, aczkolwiek z innych powodow. > > Nie jestem znawca biblii, jakis cytacik podsuniesz? ;-> > Oczywiscie. > > "Ktokolwiek obcuje cielesnie z mezczyzna tak, jak sie obcuje z kobieta, popelni > a > obrzydliwosc. Obaj beda ukarani smiercia, Sami te smierc na siebie sciagneli". > Kpl 20,12 Mocne. Aczkolwiek cudzolostwo tez bylo karane smiercia... czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Akceptuję odmienność zboczeńców! 27.06.05, 15:32 homo to choroba to zboczenie takie samo jek pedofilia. Przez homosiów mamy AIDS! Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Akceptuję odmienność zboczeńców! 27.06.05, 16:46 oszolom.z.radia.maryja napisał: > homo to choroba to zboczenie takie samo jek pedofilia. Przez homosiów mamy AIDS Aha... macie? To teraz rozumiem skad Twoje zacietrzewienie! ;-> Tak samo durne stwierdzenie, jak to, ze przez onanizm rosna wlosy miedzy palcami. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Akceptuję odmienność zboczeńców! 27.06.05, 17:31 grendelek napisał: > Z ta subtelna roznica, iz homoseksualizm w swietle prawa jest "legelny". A > pozostale zachowania sa przestepstwem. Gendełku - ty nie dyskutujesz lecz usiłujesz za wszelka cene bronić tej dewiacji. Piszesz z obrzydzeniem o zoofilii i kazirodztwie - że są obrzydliwe i zakazane prawem. Jeszcze! Tak samo było z homo - było karane, nawet śmiercią, teraz po uporczywym drążeniu - niektórzy są z tego dumni. Przy poparciu waszych środowisk można spodziewać się, że i te zboczenia będą legalne. Cała ta dyskusja z tobą nie prowadzi do niczego gdzyż domagacie się przywilejów, które wg mnie nie powinny być wam dane. Zgadzamy się jednak z tym, że to co robicie w waszych sypialniach to wyłącznie wasza sprawa. Gdy jednak z tą dewiacją zaczynacie się obnosić publicznie - no to na to zgody nie ma! Domagacie się innego traktowania na stacji benzynowej naklejając tam tęczową naklejkę - lać benzyne od tyłu czy normalnie - do baku? Jakiego innego traktowania spodziewacie się w pubie naklejając tam tęczową naklejkę? Jakoś inaczej pijecie to piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX "Oszołomie z radia maryja" ty P A L A N C I E !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 09:12 WIĘKSZEGO PALA.NTA NIE WIDZIAŁEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Re: "Oszołomie z radia maryja" ty P A L A N C I IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 13:54 Naprawdę??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrostal XXX to szef protalu dla gejow. IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 13:56 Idz na swoj portal geju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo!!!! oszolom trzymaj się i nie daj się!!!!! IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 14:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Re: oszolom trzymaj się i nie daj się!!!!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.06.05, 17:48 Masz rację! Co z tego, że go przyłapali na okradaniu ciebie! Dodaj mu otuchy bo gnębią go za to złodziejstwo aż miło popatrzeć! Uważasz, że powinniśmy tolerować tego złodzieja? Pozdrowienia, $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Bestialski atak na urzednika UWoj w Poznaniu! 25.06.05, 02:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25611586&a=25617294 Piatek 11.30 przed poludniuem. Oszol - znowu w warunkach recydywy nas okradasz. Znowu wychodzi na jaw twoja pokretna osobowosc - zlodziej pouczajacy innych jak zyc. Nie piszesz tego ze swojego laptopa - napisales to z komputera urzedu Wojewodzkiego w Poznaniu. Za jakis czas bedziesz szlochal, ze to wszystko to tylko pomowienia i czepianie sie. Bestialskie czepianie sie zlodzieja!! To wszystko to sa klamstwa i ciagle sie powtarzajace? Zlodziejskie nasienie - znowu nie wytrzymales i walisz jak cepem w siodme przykazanie - NIE KRADNIJ! Skad w tobie tyle zacietosci i koniecznosci okradania nas? Choroba? Daj sie leczyc zlodzieju! Siodme przykazanie w tej tam sekcie ryzyka odwolaliscie dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja w czasie przerwy można pisac 25.06.05, 11:53 komuna sie skończyla a więc i totalna inwigilacja zresztą umowa kończy mi się już niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: w czasie przerwy nie można pisac! 25.06.05, 17:21 oszolom.z.radia.maryja napisał: > komuna sie skończyla a więc i totalna inwigilacja zresztą umowa kończy mi się > już niedlugo Tak powiedział pewien drukarz w drukarni banknotów. W czasie przerwy na lunch włączył maszyny(państwowe) i dodrukował sobie 100 arkuszy stuzłotówek. Zaskoczony był akcją policji i aresztowaniem. To, że komuna się skończyła to wcale nie oznacza, że przestało obowiązywać członków sekty radyjamaryja siódme przykazanie - nie kradnij! Totalnej inwigilacji nie miałeś do czasu zwrócenia się bezpośrednio z interwencją do Krzysztofa Krasińskiego - Z-cy Dyrektora Biura Dyrektora Generalnego WUW w Poznaniu. Przyjrzeli się tobie, twojej złodziejskiej aktywności i dostałeś wypowiedzenie. Potraktowali ciebie łagodnie! Tylko zwolnienie a nie natychmiastowe wyniesienie na parking za Urzędem przez securitę za kark. Odpowiedz Link Zgłoś
kissinger77 Re: Byłem na Paradzie Normalności 25.06.05, 15:43 Czytam te wszystkie wypowiedzi poniżej, czytam gazety, słucham radia itd. I tak sobie myślę..większość zachowuje się tak jak by im kazano pedałów kochać albo nienawidzić. Więc albo ich nienawidzą...albo są za. Ludzie...czy nie można być po prostu trochę tolerancyjnym, albo mieć to po prostu gdzieś? Przecież nikt nie każe hetero zostać gejem, ani nikt z geja nie zrobi hetero. Wszystko jest to jest żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem na Paradzie Normalności 25.06.05, 17:13 z geja hetero akurat można zrobic..prof Aardweg z Holandii to zrobil..na razie to mu się udało w ponad 800 przypadkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalnyNIEoszołom de.bilny oszołom z radia maryja IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 12:06 jakiś ty GŁUPI , no niestety w twoim przypadku , z debila - człowieka nie zrobisz !!!! więc bardzo ci współczuje !!!! ale zasłużyłeś na wszystko łącznie z wyrzuceniem z pracy , jak ktoś jest głupi to już taki pozostanie do końca życia, w przeciwieństwie do geja !!! buhahahah ty debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha HAHAHAHA IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 18:17 To,że oszolom coś napisał z kompa UW to nie znaczy,że okrada. Może akurat nie miał roboty w tym czasie. Zresztą każdy urzędnik UW koszysta z kompa i przegląda neta w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Nic śmiesznego-oszoł dostał wypowiedzenie z pracy 25.06.05, 20:37 Gość portalu: hahahaha napisał(a): > To,że oszolom coś napisał z kompa UW to nie znaczy,że okrada. Może akurat nie > miał roboty w tym czasie. Zresztą każdy urzędnik UW koszysta z kompa i > przegląda neta w pracy. To,że oszolom coś napisał z kompa UW to nie znaczy,że okrada. To oznacza, że nas okrada. Świadomość, że załatwianie w pracy prywatnych spraw i pobieranie pensji za czas przeznaczony na prywatne sprawy urzędnika nie jest jeszcze w Polsce zbyt duża. Tak samo jak świadomość, że urzędnik pracuje za nasze pieniądze, jest na naszym, podatników utrzymaniu. Może akurat nie > miał roboty w tym czasie. Czyli wykorzystywał czas pracy na czynności prywatne. Nie miał roboty w tym czasie? Mało to jest niezałatwionych dotąd spraw? Kiedy to miałby załatwiać? Po godzinach pracy, w nadgodzinach? Zresztą każdy urzędnik UW koszysta z kompa i > przegląda neta w pracy. Czy to, że ktoś inny kradnie byłoby usprawiedliwieniem dla złodzieja? Oszoł sprawia wrażenie jakby siódme przykazanie - NIE KRADNIJ - nie obowiązywało członków sekty radyjamaryja. To przykazanie nie dotyczy wszystkich? Nawet tych z sekty ryżyka? Inne zdanie na temat złodziejskiej działalności maja przełożeni oszoła w Urzędzie Wojewódzkim. na moją interwencję przyjrzeli się jego pracy, zauważyli, że okrada nas w godzinach pracy i dostał wypowiedzenie. Łagodnie go potraktowali gdyż normalnie to w dzień gdy został przyłapany na złodziejstwie zostałby wyniesiony przez securitę za kołnierz na parking za UW. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Nic śmiesznego-oszoł dostał wypowiedzenie z p 26.06.05, 11:17 > To,że oszolom coś napisał z kompa UW to nie znaczy,że okrada. > > To oznacza, że nas okrada. Świadomość, że załatwianie w pracy prywatnych spraw > i > pobieranie pensji za czas przeznaczony na prywatne sprawy urzędnika nie jest > jeszcze w Polsce zbyt duża. Tej, o co Ci chodzi? Placa mu od godziny i daja robote do zrobienia. Zrobil, to siedzi w necie. Proste? Proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemik Re: Nic śmiesznego-oszoł dostał wypowiedzenie z p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:40 drhuckenbush napisał: > Tej, o co Ci chodzi? Placa mu od godziny i daja robote do zrobienia. Zrobil, to > siedzi w necie. Proste? Proste! Jak nie ma co robić to niech idzie kosić trawnik przed urzedem albo zamiatać chodnik, a nie siedzi w necie i okrada podatnika. Proste? Proste! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Oszoł dostał wypowiedzenie! 27.06.05, 17:44 Jest to nieprawda. Na moją interwencję w Urzedzie Wojewódzkim w Poznaniu sprawą się zajęto i zaczęto przyglądać się(Krzysztof Krasiński Z-ca Dyrektora Biura Dyrektora Generalnego WUW w Poznaniu) działalności pozasłużbowej w godzinach pracy tego referenta. Efekt - wypowiedzenie. W żadnym biurze używanie służbowego sprzętu, marnowanie czasu na prywatną aktywność w godzinach pracy dokumentowaną przez złodzieja postami z umieszczoną datą, godziną i minutą pozasłużbowej aktywności nie przejdzie. Przynajmniej tam gdzie szanują pieniądze właściciela (tutaj - podatnika) Uważam, że został potraktowany ulgowo - normalnie to po stwierdzeniu przestępczej działalności w miejscu pracy taki obwieś jest wynoszony za kark przez securitę na parking firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Sam jesteś złodziejem IP: *.p-s-inter.net 27.06.05, 19:02 > aktywność w godzinach pracy dokumentowaną przez złodzieja Sam jesteś złodziejem, bo zamiast pracować piszesz tu głupoty, niepotrzebnie używasz prądu, przyczyniasz się do zanieczyszczania środowiska, szkodzisz swoim bliskim z powodu uzależnienia od internetu!!! Pomyśl ile zła czynisz innym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Sam jesteś złodziejem 27.06.05, 19:35 Gość portalu: Lech napisał(a): > > aktywność w godzinach pracy dokumentowaną przez złodzieja > > Sam jesteś złodziejem, bo zamiast pracować piszesz tu głupoty, niepotrzebnie > używasz prądu, przyczyniasz się do zanieczyszczania środowiska, szkodzisz swoim > > bliskim z powodu uzależnienia od internetu!!! Pomyśl ile zła czynisz innym!!! Wypada pozostawić bez komentarza. Tutaj jednak przeholowałeś - uważasz, że popierać złodzieja okradającego nas wszystkich to jest fair? Naprawdę tak uważasz? Facecik pracuje w UW jako referent. Miał załatwiać sprawy dla niepełnosprawnych. Myślisz, że w Poznaniu już wszystko dla nich załatwione? Facecik nie ma co w pracy robić? Wszystko pozałatwiał? Chory jesteś? Pogadaj z Mantiskiem jak też można niepełnosprawnemu poruszać się po dworcu PKP w Poznaniu. Myślisz, że to już załatwiona sprawa? Że niepełnosprawni mają tam dostęp tak jak w innych państwach Zachodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Sam jesteś złodziejem IP: *.p-s-inter.net 27.06.05, 21:22 > Tutaj jednak przeholowałeś - uważasz, że popierać złodzieja okradającego nas > wszystkich to jest fair? Sam jesteś złodziejem okradającym nas i swoich bliskich ze spokoju i ciszy. Przez swoje uzależnienie od internetu zabierasz nam czas na czytanie swych płaczliwych głupot, a zamiast obcować rozmawiać i obcować z rodziną i przyjaciółmi, przesiadujesz godzinami przed komputerem. Żal mi tylko tych, którzy z takim typem muszą przebywać pod jednym dachem i całymi godzinami wysłuchiwać żałosnego bębnienia w klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Sam jesteś złodziejem 28.06.05, 00:36 Gość portalu: Lech napisał(a): > > Tutaj jednak przeholowałeś - uważasz, że popierać złodzieja okradającego > nas > > wszystkich to jest fair? > > Sam jesteś złodziejem okradającym nas i swoich bliskich ze spokoju i ciszy. > Przez swoje uzależnienie od internetu zabierasz nam czas na czytanie swych > płaczliwych głupot, a zamiast obcować rozmawiać i obcować z rodziną i > przyjaciółmi, przesiadujesz godzinami przed komputerem. Żal mi tylko tych, > którzy z takim typem muszą przebywać pod jednym dachem i całymi godzinami > wysłuchiwać żałosnego bębnienia w klawiaturę Pewnie mieszkasz z całą rodziną w jednym pokoju i jak rozumiem - nie masz oddzielnej sypialni i oddzielnego pokoju komputerowego? Nie wyobrażasz sobie, że gdzieś może być inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Sam jesteś złodziejem IP: *.p-s-inter.net 28.06.05, 13:11 > Pewnie mieszkasz z całą rodziną w jednym pokoju i jak rozumiem - nie masz > oddzielnej sypialni i oddzielnego pokoju komputerowego? > Nie wyobrażasz sobie, że gdzieś może być inaczej? Nie tłumacz się, bo to czy masz komputer w osobnym pokoju czy nie, nie zmienia faktu, że marnujesz prąd przez co przyczyniasz się do zanieczyszczenia środowiska, wyobcowujesz się od rodziny i przyjaciół, odgłosy nerwowego walenia w klawiaturę i tak są słyszane przez zamknięte drzwi. Podsumowując: nie zazdroszczę ani rodzinie ani sąsiadom wspołżycia z takim zaskorupiałym, uciążliwym typem spod ciemnej gwiazdy, zamykającym się w swym ciasnym wirtualnym świecie i żyjącym w swym obłędnym uzależnieniu od internetu na koszt innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany czego można się spodziewać po oszołomie? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 12:19 jeśli taki facet, z takimi rasistowskimi pogladami pracuje w UW w Poznaniu? jeśli tak trkatuje ten OSZOŁOM, innych ludzi odmiennych jemu, to jak myślicie, jak traktuje swoją pracę na rzecz osób niepełnosprawnych? , już teraz wiemy dlaczego tyle spraw w tej kwestii jest ciągle nierozwiązanych!!! jak osoba nietolerancyjna może zajmować się takimi sprawami!!!! człowiek - oszołom , który nienawidzi innych ludzi jak może im pomagać, a wrecz przeciwnie nawet ich okrada, to bulwersuje i bardzo popieram porannakawe, brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja ja nadal tam prację! 28.06.05, 00:01 dementuję te klamstwo kawki. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt CZY OSZOŁOM TO NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ CZARNEJ KAWY?? 28.06.05, 00:29 CZY OSZOŁOM TO NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ CZARNEJ KAWY?? Tylko kobiety zakochane i niezauważone, albo porzucone potrafią być tak mściwe. Oszołku pomyśl, jakie masz grzeszki w stosunku do kobiet?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie czarnakawe Re: CZY OSZOŁOM TO NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ CZARNEJ KA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 12:26 czy oszołom "porzucił" czarnakawe na twoja rzecz? i dlatego wraz z Lechem i dr.poje..y.m i innymi utworzyliście towarzystwo wzajemnej adoracji , a może i coś więcej ? jak to jest z wami "chłopcy" ????? może dlatego, aby inni się nie zorientowali tak nachalnie napadacie na tych "innych" bo może wlaśnie jesteście tacy sami i tylko tak próbujecie to ukryć ????? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: CZY OSZOŁOM TO NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ CZARNEJ KA 28.06.05, 12:58 pan.nikt napisał: > CZY OSZOŁOM TO NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ CZARNEJ KAWY?? > > Tylko kobiety zakochane i niezauważone, albo porzucone potrafią być tak > mściwe. > > Oszołku pomyśl, jakie masz grzeszki w stosunku do kobiet?? Uwazasz, ze dopominanie sie o swoje i niewyrazenie zgody na okradanie jest msciwoscia? Widzisz faceta ktory nachalnie ciebie okrada i nie reagujesz? Szewc zamiast policzyc ci 5 zlotych jak sie umowiliscie liczy ci 34 zl i grozi, ze gdy nie zaplacisz tych 14 zl to nie ooda ci twoich butow? Malarz, ktory wzial od ciebie zaliczke a po pierwszej godzinie malowania wzial twoja bizuterie i zniknal? Dajesz sie tak w ciula robic i nie reagujesz? Prawdopodobnie masz nature chlopa panszyznianego - i traktujesz tych zlodzieji jako panow swoich. Pan malarz, pan urzednik, pan szewc! Zyjesz mentalnie w dawnych czasach jeszcze! Ach przepraszam Panie urzedniku, ze zabieram panu tak cenny czas moja marna sprawa! Pan zatrudniony i stworzony jest do spraw wielkich, nie do ogarniecie przeze mnie - pylek taki. A ja tu zawracam calym moim istnieniem panu glowe.Nie ma pan przez to czasu na swoja MISJE! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: CZY OSZOŁOM TO NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ CZARNEJ KA 28.06.05, 13:34 uhaha Ukarać-jezeli winny OK, ale ty go ścigasz po różnych forach, jak porzucona żona. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: CZY OSZOŁOM TO NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ CZARNEJ KA 28.06.05, 13:47 pan.nikt napisał: > uhaha > > Ukarać-jezeli winny OK, ale ty go ścigasz po różnych forach, jak porzucona żona > . Tak - trzeba go karac za okradanie nas. Jest to jedna z form kary. Nie mam wszak innej drogi - w Honolulu - policja walczy z prostytutkami w ten sposob, ze gdy te larwy wychodza na nocny polow - policjant z latarka chodzi za nia krok w krok i swieci na nia. Gdy jakis facet zblizy sie deo niej - policjant gwizdze na gwizdku. W rezultacie larwa chowa sie w norce bo nie ma biznesu. Potrzebnyc hw Polsce jest wielu z taka latarka i gwizdkiem. Przeciez nawet Ty optowales za zelzeniem przesladowan tego zlodzieja! Widziales, ze ciebie okrada i dawales na to przyzwolenie? Tlumaczac, ze i inni tez ciebie okradaja? Popatrz - on jeszcze sie stawia i uwaza ze zlodziejstwo w Poznaniu jest normalnoscia. Ze okradac nas wszystkich to przyjetym w urzedach poznanskich jest. Tak w Poznaniu nie jest. Od Babci wiem - porzundek musi bec! Ile jeszcze spraw do zalatwienia dla niepelnosprawnych? A on to olewal? Ordnung must sein! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: ja nadal JESZCZE tam prację! ALE.... 28.06.05, 12:47 Do pracy w UW w Poznaniu zostales przyjety - jak sam pisales - po znajomosci. Pewnie dlatego nie zostales wziety przez securite za chachol i wyniesiony fajtajac nozkami na parking. Masz wypowiedzenie - potraktowali ciebie ulgowo. U nas securita spakowalby z toba twoje rzeczy z twojego biurka do kartonika i niosac go przed soba szedlbys przez korytarz, eskortowany - jak zlodziej z supermarektu niosac ten kartonik. Securita mialby takze zadanie dopilnowac abys nie tknal sluzbowego komputera. Dostales wypowiedzenie a nie natychmiastowe zwolnienie. Podziekuj i daj na msze w intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Pracujesz do kiedy? 28.06.05, 13:08 oszolom.z.radia.maryja napisał: > dementuję te klamstwo kawki. Od kiedy na zwolnieniu jestes? Bedziesz mial czas zajac sie ta zapowiadana sprawa sadowa! Ciekawe jakie zarzuty ustawisz! Na razie cienko widze te twoja sprawe sadowa - nie masz odwagi pograzyc siebie jeszcze bardziej. Masz mentalnosc niewolnika - pokrzykuje na slabszych a gdy dostanie pala w leb - sam stawia noge "nowego pana" sobie na karku plaszczac sie przed nim. Lagodnosc odczytuje jako slabosc. Ustepstwo strony przeciwnej - jako zwyciestwo i oznake ich slabosci. Musi dostac pala - wtedy podporzadkowuje sie niewolniczo! Moja wrodzona lagodnosc nie pozwala potraktowac ciebie jak na to zasluzyles. Idz z Bogiem! Nie szkodz nam wiecej! Badz bardziej odpowiedzialny za siebie i swoje slowa! Nie kradnij wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś