Dodaj do ulubionych

Potrzebne hostessy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:50
Zapraszamy wszystkie fajne dziewczyny, które są zainteresowane pracą jako
hostessy na casting ktory odbędzie sie 30 czerwca 2005 w godzinach od 16-20 w
klubie SHARK w Poznaniu.
Wymagania: ładne, symoatyczne, pracowite, i minimum 168 cm wzrostu.
Obserwuj wątek
    • Gość: sapphiree Re: Potrzebne hostessy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:20
      a czy tylko potrzebne sa hostessy w Poznaniu? jestem z rzeszowa i mam juz
      2letnie doswiadczenie w tej branzy. marzen_a@o2.pl
      • Gość: CUBE PROMOTION Re: Potrzebne hostessy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:24
        my potrzebujemy hostessy na akcje lato ktore beda z nami jezdzic po pomorzu.
        niestety w rzeszowie nie mamy siedziby wiec jesli bys chciala dla nas pracowac
        to musialabys dojezdzac do poznania na wlasny koszt.
    • Gość: młoda hostessy do agencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 08:26
      dziewczyny, nie dajcie się nabierać, chodzi o pracę w agencjach towarzyskich
      • Gość: lol Re: hostessy do agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 09:31
        Nie wiem dlaczego i na jakiej podstawie tak sądzisz.Widocznie przyjęcie takiego
        stanowiska jest dla Ciebie wygodne i tylko świadczy o Twojej dojrzałości, a
        raczej jej braku.Nie mierz wszystkich jedną miarką, bo to o Tobie nienajlepiej
        świadczy.Wniosek nasuwa się jeden : albo zazdrościsz tym dziewczyną, że pracują
        albo masz jakieś kompleksy...... .Na drugi raz pomyśl, zanim coś napiszesz....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka