Gość: K. IP: *.icpnet.pl 28.06.05, 19:03 Czy ktoś może słyszał o tej restauracji, bo chciałabym tam zorganizować wesele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pozn. Re: Restauracja Mandolino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:12 bylam tam na weselu, bylo super, na tarasie byla orkiestra, było ciepło i wszystko fajnie:)) ale wiecje niz 60-70 osób tam nie wejdzie, w sumie nie pamietam ile na tanmtym weselu bylo osób ael bylo ciasnawo. Polecam wozownie w Witaszycach rewelacja!!! daleko troche ale jest super:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Restauracja Mandolino 06.07.05, 12:50 Byłam kilka razy. Drogo, choć jedzenie smaczne. Miła obsługa, zawitał do nas szef kuchni. Polecam. Pierwszy raz gościłam tam zimą i pomimo zapalonego kominka i klimatyzacji było chłodno. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kan1 Re: Restauracja Mandolino 18.08.05, 20:16 Czy mozecie cos blizej napisac o tej restauracji??? Ile kosztuje wesele od osoby?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
luthiens Re: Restauracja Mandolino 27.08.05, 23:41 Wyprawiałam tam roczek swojego synka - było bardzo sympatycznie - fantastyczna knajpa na takie raczej mniejsze wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Restauracja Mandolino 30.08.05, 14:24 Byłam kilka razy zaraz po otwarciu. Kelnerzy byli ciut "nieopierzeni", ale jedzonko smaczne. Łdne wnętrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek M. Re: Restauracja Mandolino IP: *.swadz.pl.auchan.com, / 62.148.92.* 26.09.05, 10:57 TRAGEDIA. Byłem tam na ślubie. Mało jedzenia. Beszczelna obsługa, nie mająca pojęcia o swojej pracy. Podczas jedzenia tortu na stole znajdowały się resztki garmażerki (kawa serwowana pół godziny póżniej). Kategorycznie odradzam. Nie pracuję w konkurencji więc nie mam w tym zadnego interesu. Odpowiedz Link Zgłoś