v.i.k.k.a 18.08.05, 19:40 Muszę miec dywan, ale nie mam czasu ani ochoty biegać po sklepach. Ma ktoś stronki poznańskich sklepów na których jest oferta tychże wraz z cenami? Stronę IKEI już przejrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: dywany w Poznaniu 18.08.05, 19:54 Polecam Ci sklep Domino na Dąbrowskiego przy Wiepofamie. Nie ma tam może cudów, ale interes prowadzą - jak by to ująć - równe chłopaki. Jak dobrze zagadsz, to cenę dopasują do Twoich oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: dywany w Poznaniu 18.08.05, 20:15 Nie sądzę. Ale to przecież kwadrans drogi od Ciebie. Dywan trzeba dotknąć, sprawdzić czy milutki. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: dywany w Poznaniu 18.08.05, 20:36 To i tak tylko dla pieska, bo mu się łapki rozjeżdżają:) A my nie mamy dywanów w chacie i się piesek męczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: dywany w Poznaniu 18.08.05, 21:23 A to trzeba było tak od razu. W sklepie, który Ci polecałem poproś, by Ci pokazali, co mają z resztek wykładzin. Na miejscu Ci obszyją i będziesz miała dywan dla psiutka za psie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: dywany w Poznaniu 18.08.05, 23:55 A to nie-my się źle zrozumieliśmy:) Dywan ma być bardzo ładny, bo kupujemy go dla nas, ale tylko ze względu na pieska, żeby piesek miał gdzie dupkę położyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: dywany w Poznaniu 19.08.05, 01:23 A to przepraszam. Rozumiem, że następną konwersację poprowadzimy na temat, gdzie kupić dobry odkurzacz. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: dywany w Poznaniu 19.08.05, 17:03 Nieeeee:)Mam 2 odkurzacze, więc jest oki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gotan Re: dywany w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:37 czy ta kretynka w koncu sie opamieta i przestanie wypisywac tu takie bzdury???nikt nie chce czytac o rozjechanych łapach jej psa!!!wystarczy że jego włascicielka ma najbardziej rozjechane balerony w poznaniu i okolicach, skasowac ten wątek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk ja nie chce o gejach a niestety musze IP: *.icpnet.pl 19.08.05, 17:08 niech sobie laza poza miasta te przybledy i tam sie scieraj ze swoim adwersarzami. Po cholere laza w miescie i tylko syf jest. Wyrownac ziemi - zrobic szlak i niech lazi kto chce. Gornicy ,geje ,mw,moherowe berety,zule...Idzcie w jasna cholere z miasta. Normalny gej,katolik nie wchodza sobie w parade. Ten ma klub,ten ma kosciol. Pomoga sobie i nikt nikomu nie zaglad w prywatnosc. Ale musi byc banda karierowiczow i psychicznie chorych ktorzy uwielbiaja albo rzucac kamieniem albo nim dostawac(tak to do Was tolerancyjni). Odpowiedz Link Zgłoś