Dodaj do ulubionych

Ulotkowicze

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.09.02, 15:07
Czy niesądzicie ,że osoby rozdawające ulotki co "dwa metry" w Poznaniu nie są
troche wkurzający ?
Wraca człowiek czy to zmęczony, głodny czasem wkurwiony na coś a tu nagle
ręka za ręką się wysuwa z róznymi głownami. Ani proszę,anie me ani mocałuj
mnie w dupe. Wsadzaja na hama ulotke i nara tej.
Obserwuj wątek
    • Gość: lechita2 Re: Ulotkowicze IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 10.09.02, 15:53
      ale jeszcze bardziej wnerwiający są ulotkowicze, którzy roznoszą broszurki w
      blokach. Siedzisz sobie legalnie wygodnie w foteliku. Słyszysz domofon, ale
      jesteś zmęczony. Myślisz, że to ktoś ważny. a tu: dzień dobry, ulotki! czy nie
      bierze cie wtedy cholera? Podobnie jest z ziemniakami i jajkami.
      • Gość: klaifert Re: Ulotkowicze IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 10.09.02, 17:01
        najbardziej bezlitosni sa ulotkowicze "wycieraczkowi". bezlitosni i namietnie
        oddajacy sie swojej pracy:)))) codziennie mam swieza porcje promocji pod
        drzwiami. ale nic nie zrobisz, kazdy z nich wykonuje swoja prace. szkoda tylko
        papieru....
    • anka9009 Re: Ulotkowicze 11.09.02, 15:09
      tez tego nienawidze. codziennie jestem na placu wolnosci... ( tak jest w mojej
      szkole: kierunek miasto oznacza pl. wolnosci, a potem sie okazuje gdzie
      naprawde sie wybieramy). w Kole mialam tej makulatury dosc, ale teraz to juz
      naprawde przesada, chociaz ostatnio nauczylam sie bronic....
      • Gość: Goldi Re: Ulotkowicze IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.09.02, 16:39
        mało tego wsiadam do samochodu i co widze ?
        kartki włożone pod wycieraczkę, umazgana oczywiście w tym miejscu szyba i nara
        tej
    • Gość: ffmarkus Re: Ulotkowicze IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.09.02, 11:02
      Czy to tak trudno wziąć taką ulotkę i wyrzucić do jednego z najbliższych
      śmietników??? Zawsze się pomoże rozdającym(dla nich to ważne), a człowieka to
      chyba nie zamęczy! Ja zawsze biorę, po czym jeżeli mnie nie interesuje to
      wyrzucam- i tylko tyle.
      • Gość: Ania Re: Ulotkowicze IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.09.02, 11:39
        Ja również biore ,bo wiem że maja płacone za to .Dlaczego odnmawiać im tego?
        Jakby mieli dość forsy to niestaliby na ulicach.A o prace dzisiaj ciężko.Trochę
        wyrozumiałości i innego spojrzenia na sprawę.
        • Gość: Goldi Re: Ulotkowicze IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.09.02, 15:01
          zwykłe proszę przy dawaniu takiej ulotki, było by bardzo wskazane...
          ...a tak to tylko widzę jakiś popruk niezrozumiałej treści, czasem nawet
          niezadowolona minę ulotkowicza w stylu " po co ja to rozdaje" , i nara tej
          • fxx Re: Ulotkowicze 12.09.02, 15:44
            Wyluzuj, Goldie. Taka praca i już. Po paru godzinach stania na ulicy też by mi
            się nie chciało otwierać co chwila gęby (zwłaszcza mając świadomość bezsensu i
            konieczności wykonywania tej czynności...). Chętnie te ulotki wcisnąłbym w d...
            zlecającym takie akcje (kurde, rzygam już wszelkimi reklamami). Jak ktoś chce
            mi dać świstek, to uśmiecham się i mówię "dzięx" i nara tej...
            ps. nie życzę Ci abyś kiedyś musiał tak pracować ;)
            pzdr
            • Gość: Goldi Re: Ulotkowicze IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.09.02, 16:18
              fxx napisał:

> ps. nie życzę Ci abyś kiedyś musiał tak pracować ;)
              > pzdr

dzieki za "zyczenia" pełen lussss
              pzdr
              • Gość: lechita2 Re: Ulotkowicze IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 12.09.02, 23:35
                kiedyś roznosiłem ulotki na moim osiedlu, ale jakiś menel mnie wygryzł. Ciężka
                robota
    • czarna_pantera_102 Re: Ulotkowicze 13.09.02, 20:14
      Gość portalu: Goldi napisał(a):

> Czy niesądzicie ,że osoby rozdawające ulotki co "dwa metry" w Poznaniu nie są
      > troche wkurzający ?
      > Wraca człowiek czy to zmęczony, głodny czasem wkurwiony na coś a tu nagle
      > ręka za ręką się wysuwa z róznymi głownami. Ani proszę,anie me ani mocałuj
      > mnie w dupe. Wsadzaja na hama ulotke i nara tej.

Ja mówię:dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka