Dodaj do ulubionych

Kanary...........

13.09.02, 23:15
Co powiecie na temat nowych "kanarow",czy sa skuteczniejsi i lepsi od tych z Konsolu? Ja tam zawsze bilet posiadalem,ale ostatnio slyszalem,ze ci nowi zbyt duzo zarabiaja(nawet po 4-5 tys.zl),a sa to przeciez pieniadze z budzetu czyli nasze wspolne.Dlaczego tak sie dzieje?Konsol moze i byl nie w porzadku,ale miasto nie doplacalo ani grosza do kontroli,inaczej niz dzisiaj.Kto za to jest odpowiedzialny?Janie wiem........!Chyba warto sie przyjrzec "pracy" nowych "kanarow",bo zbyt drogo nas kosztuja.Ilu ich teraz jezdzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: ffmarkus Re: Kanary........... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.09.02, 08:48
      judex69 napisał:

> nawet po 4-5 tys.zl

ILEEEEE? Nie dosyć, że ściągają od nas pieniądze, gdy nie mamy biletów, to
      jeszcze taka godziwa za to zapłata? Okropne! Ludzie ciężko charują aby mieć te
      2kPLN, a oni tylko za "proszę bilecik" dostaja taką kupę szmalu.
      Wolałem już konsol- przynajmniej można sie było z nich pośmiać i podyskutować
      podczas sprawdzania biletów(to było coś niesamowitego i wspaniałego).
      • Gość: Goldi Re: Kanary........... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.10.02, 15:04
        Gość portalu: ffmarkus napisał(a):

> judex69 napisał:
        >
        > > nawet po 4-5 tys.zl
        >
        > ILEEEEE? Nie dosyć, że ściągają od nas pieniądze, gdy nie mamy biletów, to
        > jeszcze taka godziwa za to zapłata? Okropne! Ludzie ciężko charują aby mieć
        te
        > 2kPLN, a oni tylko za "proszę bilecik" dostaja taką kupę szmalu.
        > Wolałem już konsol- przynajmniej można sie było z nich pośmiać i podyskutować
        > podczas sprawdzania biletów(to było coś niesamowitego i wspaniałego).

niebede ich tu bronil,ale niewiem czemu sie tak plujecie, w koncu byly nabory
        do kanarow,trzeba bylo isc a nie teraz narzekac i liczyc ile kto zarabia
    • Gość: Kris Re: Kanary........... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.09.02, 09:44
      Skąd masz takie informacje Judex69?! Nie zajmuj się pierdołami jak stara
      Pilarska...
      • Gość: judex69 Re: Kanary........... IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 14:25
        Widac,ze sie w ogole nie interesujesz,Kris, zyciem miasta Poznania-wystarczy spytac pierwszego lepszego motorniczego lub kierowce autobusu(na wszelki wypadek spytaj kilku),ktorzy sa rowniez bardzo zbulwersowani."Kanarom" miasto placi od "glowy",a tu jest bardzo duze pole do popisu dla roznego kalibru naciagaczy wsrod "kanarow"(martwe dusze,bezdomni itd-byle byl pesel).Na przyszlosc nie obrazaj nikogo bez sprawdzenia.Pozdrawiam.
      • lowca.masek Re: Kanary........... 08.10.02, 18:33
        Gość portalu: Kris napisał(a):

> Skąd masz takie informacje Judex69?! Nie zajmuj się pierdołami jak stara
        > Pilarska...
        Judex ma rację! Biorą kupę szmalu, a ich kwalifikacje mogłyby wystarczać
        najwyżej do czyszczenia tramwajarskich mundurów. Fuchy załatwili sobie po
        znajomości, a dzięki ich zatrudnieniu dla reszty pracowników zabrakło podwyżek
        nawet o "szczątkowy" wskaźnik inflacji, o nagrodzie rocznej nie wspominając. A
        jeszcze a propo's mundurów: kierowca ma walone po pół premii za krzywy krawat,
        a ostatnio widziałem kanarków sprawdzających bilety w skórzanych kurtkach
        naciągniętych na zielone mundurki. Dostali tyle kasy, że zabrakło na służbowe
        zimowe upierzenie miłych ptaszków?
    • Gość: wrog kanarow Re: Kanary........... IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 22:19
      Cheba te gnoje z konsola byly inne...
    • Gość: ffmarkus Re: Kanary........... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.09.02, 15:44
      To biedni motorniczowie/kierowcy dostają niecałe 3kPLN, a są odpowiedzialni za
      x-dziesiąt osób w każdym momencie drogi.
      • Gość: wrog kanarow Re: Kanary........... IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:13
        Gość portalu: ffmarkus napisał(a):

> To biedni motorniczowie/kierowcy dostają niecałe 3kPLN...

To ja chcialbym byc motorniczym....

• Gość: miki Re: Kanary........... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.09.02, 23:46
          Są trochę za uprzejmi jak na sprawdzanie biletów kraju gdzie hołota i bydło
          jeździ bezczelnie na krzywy ryj. Konsol wróć!!!
          • Gość: PiotrB Re: Kanary........... IP: *.au.poznan.pl 18.09.02, 12:04
            Konsol mialby wracac? NIGDY!!!
            • Gość: Wrog kanarow.... Re: Kanary........... IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 21:31
              Kocham Konsol....
              • Gość: ecik z ... Re: Kanary........... IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 14:41
                ?
        • lowca.masek Re: Kanary........... 08.10.02, 18:25
          Gość portalu: wrog kanarow napisał(a):

> To ja chcialbym byc motorniczym....

Jeszcze nie jesteś? Kurs się właśnie zaczął...
          • Gość: wróg kanarów...... Re: Kanary........... IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 20:09
            Nie mogë iôę na kurs,bo jestem niepeînosprawny,chociaű
            zawsze marzyîem o tramwajarskim mundurze....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka