Gość: Dzidka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 15:08 Wszystkim bardzo dziękuję za trzymanie kciuków. Wszystko jest w porządku, wróciłam do domu i mam baaardzo dużo czasu na Internet. Kochani jesteście!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja Re: Dzidka W Gipsie :-))))) 20.09.02, 15:30 witamy w wirtualnej rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
tow.szarikow Re: Dzidka W Gipsie :-))))) 20.09.02, 17:27 Dzidko W Gipsie (w skrócie DWG) - trzymaj się !!! może teraz trochę forum rozbujasz, pogadasz z tym i z tamtym, a jak chcesz to Ci będziemy limeryki pisać Odpowiedz Link Zgłoś
suza Re: Dzidka W Gipsie :-))))) 20.09.02, 19:16 Dzidko W Gipsie, zapraszam Cie na rozkrecenie watku zatytulowanego: "Szukam NORMALNYCH facetow". Bylaby to jak najbardziej lekka i zabawna dyskusja, zadne tam meczace polityczne wywody. Sadze, ze wnioslabys odrobine swiezego powiewu w nasza dotychczasowa wymiane mysli :)). To co, wchodzisz? :))) Pozdrawiam Cie bardzo Suzana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Dzidka W Gipsie :-))))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 19:21 > To co, wchodzisz? :))) Dzisiaj sobie poczytam, ale nie wiem, czy się wypowiem. Dopadła mnie lekka pooperacyjna gorączka i szybko się męczę. Ale już lecę przynajmniej zobaczyć :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
rafto Re: Dzidka W Gipsie :-))))) 20.09.02, 19:26 Trzymaj się w tym gipsie!!!Zazdroszczę troszkę..Ty masz juz to za sobą... aja przed sobą! Zyczę zdrówka!Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Dzidka W Gipsie :-))))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 19:35 rafto napisała: > Trzymaj się w tym gipsie!!!Zazdroszczę troszkę..Ty masz juz to za sobą... aja > przed sobą! Będziemy się wspierac. Kiedy idziesz pod nóż? :-) A jak chcesz, to napisz do mnie na priva: dzidka@jasien.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Dzidka W Gipsie :-))))) IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 21:08 gips, nie pierwszy i nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZidka Re: Dzidka W Gipsie :-))))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 21:13 Ale ten gips jest dla mnie _bardzo_ ważny. Kto wie, co by było z moim chodzeniem za 5-10 lat, gdybym się w niego nie dała zapakować i nie przecierpiała swego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Dzidka W Gipsie :-))))) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 22:15 Dzidkę nóżka zabolała więc do doktorka poleciała: "Panie Doktorze- pomocy proszę!" Doktor nie kwapiąc się skoczył po nosze. Dzidka szczęsliwa- już transport miała tylko operacji cały czas się bała:( W końcu Dzideczka, Nasze złoteczko pozneńskie poszła na stole pod noże skalpelskie. Dzielnie wytrwała katorgę całą Niech żyje Dzidka- osoba jakich mało ! ! ! STO LAT! P.S>Chyba znowu nie wyszedł mi limeryk:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Dzidka W Zruszona :-))))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 22:20 > P.S>Chyba znowu nie wyszedł mi limeryk:( Pal sześć limeryki, to jest istna dzidkologia :-))) Dziękuję bardzo :-******* Dz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Dzidka W Zruszona :-))))) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.09.02, 22:36 Ależ płoszę bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Dzidka W Zruszona :-))))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 15:10 Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > Ależ płoszę bardzo:) Mówi się "prącie uprzejme" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Dzidka W Zruszona :-))))) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.09.02, 22:12 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > > > Ależ płoszę bardzo:) > > Mówi się "prącie uprzejme" :-) Hihihihihahahihihahahahiahiahha...hihahhai. DObre!! hihiahahiaihaha!!! Ja, przedstawiciel płci pięknej inaczej(?) nie znałem tego stwierdzenia. Obiecuję,że się poprawię! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Dzidka W Gipsie :-))))) 20.09.02, 22:27 ciesze sie Dzidko. teraz forum sie na pewno ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś