Dodaj do ulubionych

Powstanie nowy cyrk m Poznaniu!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:45
To będzie największy stacjonarny cyrk w Europie!
Obserwuj wątek
    • Gość: jajo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: vikencja Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:53
        ale jaja...hihihi
    • agnissa Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! 14.10.05, 11:55
      Myślałam, że masz na myśli przyszły skład Rady Miasta:D
    • caprice83 straszne:( 14.10.05, 13:42
      kolejne miejsce tortur dla zwierząt:(

no chyba że to będzie porządny cyrk w którym tylko cyrkowcy, czyli akrobaci,
      żonglerzy, klauni będą wystepować, a nie będzie sie zwierzęta męczyć:(
      • Gość: alien Re: straszne:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:44
        Tak to będzie cyrk, gdzie tylko ludzi będzie się męczyć. To będą tortury
        seksualne!
      • Gość: antyvika do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:15
        czy wiesz caprice że vikka jest tez na innym forum gdzie nikt jej nie lubi i
        gdzie pisza że ona jest pusta????a jak sie o tym wspomina to ona milczy bo sie
        boi:))))boi sie że jej zdjecie ujrzy swiatło dzienne:))))
        • Gość: !!! Caprice z pedalami do cyrku! IP: *.icpnet.pl 14.10.05, 16:35
          a zwierzetom dac spokoj. Wystrczy zebrac tych dziwlogow jak pedaly i reszta z
          marzu rownosci i dorzucic tam Caprice z jej bykami ortograficznymi i bedzie ok.
        • caprice83 Re: do caprice 14.10.05, 19:43
          szczerze mówiąc ja domyślam się jak ona wygląda, choć nie zgadza sie to z moimi
          doświadczeniami z podobnymi jej ludźmi, bo mam koleżankę która równiez
          przynalezy do jakby jej 'grupy' i ona i jej znajomi to pokojowo nastawieni do
          świata, ludzi i zwierzat ludzie. Nigdy nie spotkałam się żeby zachowywali się
          tak zawistnie i złośliwie jak vikka, nigdy tez nie spotkałam sie żeby zarzewiem
          ewentualnych ataków była głupia zazdrość która vikka przedstawia co do mojej
          osoby.
          • Gość: ? Re: do caprice IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 09:33
            vikka Tobie nie zazdrosci bo nie ma czego. Popelniasz straszne bledy
            ortograficzne , lubujesz sie w pedalach i studia ktore sa platne...Czego
            zazdroscic?
            • Gość: antyvika Re: do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:29
              caprice jest napewno piekną dziewczyną a vikka zazdrosci jej własnie
              wygladu!!!!niech vikka pokarze swoje zdjecia wtedy moze jej forumowe pieski
              zrozumieją o czym jest mowa a wtedy skulą sie ze wstydu i schowają pod vikki
              wąsy buahahahahahahahahahaha
              • Gość: o zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 11:00
                wiec nie lansuj sie tak
                • Gość: antyvika Re: zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:16
                  niech vikka da swoje zdjecie wtedy podyskutujemy
                  • Gość: siuda Re: zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 12:27
                    mowimy o tym co bylo i uroda odpowiada jej znajomosci zasad ortograficznych.
                    • Gość: maciuś Re: zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:32
                      idac tym tokiem myslenia,powiedzmy sobie szczerze vikka nie reprezentuje nawet w
                      małym stopniu mądrosci wiec zapewne jest obrzydliwa a swoją drogą czy wyrazenie
                      "tłusty ryj" nie wział sie stąd że ona poprostu taki ma?
                • drhuckenbush Re: zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo 16.10.05, 22:33
                  Nie zachwycilo to malo powiedziane... Caprice szybko je usunela jak wiecej osob
                  je zobaczylo...
                  • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 23:23
                  • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:11
          • Gość: antyvika Re: do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:33
            caprice83 napisała:

szczerze mówiąc ja domyślam się jak ona wygląda, choć nie zgadza sie to z moimi
            >
            > doświadczeniami z podobnymi jej ludźmi, bo mam koleżankę która równiez
            > przynalezy do jakby jej 'grupy'

to przestan sie domyslac i fotki same sie znajdą:))))jakiej jej
            grupy?????przeciez vikka nie ma nawet czasu by przynalezec do jakiejkolwiek
            chyba że mówimy o przesiadywaniu na forum 24h wtedy tak:)
            • caprice83 Re: do caprice 15.10.05, 15:41
              Wg mnie można to przeanalizować na podstawie loginu jej hmm.. powiedzmy
              kulturanie 'chłopaka' choc wiadomo kto to jest i kim jest vikka.

Dr huckenbush to wykonawca punkowy, wydaje mi się że będąc w jakiejś grupie -
              punków, szukamy sobie takiegoż partnera, a więc vikka to punkówa ewentualnie
              metalówa. A chyba wszyscy wiemy jak oni wyglądają.
              • Gość: cinimini Re: do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:44
                vikka to clubers nie raz o tym pisała
                • Gość: cinimini Re: do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:51
                  clubers pisane oczywiscie z duzą ironią,vikka tyle o sobie pisała a wy wciaz
                  błądzicie!ludzie!jak pisała że chodzi np do blue nota,bywała w eskulapie to
                  poszukajcie zdjec z tych miejsc w internecie moze któras paskuda okarze sie vikką

• Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:37
              • drhuckenbush [...] 16.10.05, 03:00
              • v.i.k.k.a jestem punkiem....ups wydało się:) 16.10.05, 22:27
                caprice83 napisała:

> Dr huckenbush to wykonawca punkowy, wydaje mi się że będąc w jakiejś grupie -
                > punków, szukamy sobie takiegoż partnera,
                ### niekoniecznie, lubię też polskiego rocka, czego nie widać....ot, takie twoje
                schematyczne myslenie:/

a więc vikka to punkówa ewentualnie
                > metalówa.
                ### a ty dresiara z bema i ja przynajmniej nie musze sie domyslac.
                • Gość: antyvika kup se słownik blacharski obdartusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:07
                  dresiarzem to jedynie chłopak moze byc, a dziewczyna blachara no ale jedyna
                  blachara na forum jeste ty!
                  • Gość: antyvika vikka - blacharski i tłusty obdartus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:13
                    ciagle łazi na bema, w koncu wiekszosc jej 'panow' (czyt. klientow) jest
                    własnie z tamtej okolicy
          • v.i.k.k.a Re: do caprice 16.10.05, 22:22
            caprice83 napisała:

> szczerze mówiąc ja domyślam się jak ona wygląda, choć nie zgadza sie to z moimi
            >
            > doświadczeniami z podobnymi jej ludźmi, bo mam koleżankę która równiez
            > przynalezy do jakby jej 'grupy' i ona i jej znajomi to pokojowo nastawieni do
            > świata, ludzi i zwierzat ludzie.
            ###lubie zwierzęta ale ciebie nie.

Nigdy nie spotkałam się żeby zachowywali się
            > tak zawistnie i złośliwie jak vikka,
            ### ja jestem zawistna?proszę ...proszę...i znów polecam promocje słowników w tesco.

nigdy tez nie spotkałam sie żeby zarzewiem
            >
            > ewentualnych ataków była głupia zazdrość która vikka przedstawia co do mojej
            > osoby.
            ### twoja osoba...jak to ładnie i szumnie brzmi:P
            hehehe
    • Gość: antyvika Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:13
      zatrudnic na etat vikke!!!!a raczej jej wąsy!!!!!!!
    • agnissa Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! 15.10.05, 11:36
      Caprice83
      do tej pory Cię nawet lubiłam:), ale ostatnio przeginasz. Zakładasz absurdalne
      wątki i rozmawiasz ze SOBĄ, uważaj bo to robi się niebezpieczne, to mogą
      początki choroby zwanej schizofrenią.
      • Gość: antyvika agnissa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:10
        vikka zalogowała sie pod inny nickiem i sama sie broni:p
        dlaczego trudno zrozumiec że vikka to kretynka i nie tylko caprice jej nie lubi
      • caprice83 Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! 15.10.05, 15:43
        przykro mi ale ja nie jestem antyviką!
        • Gość: op ale Ty masz ambicje caprice IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 17:11
          przykro jest Tobie ze nie jestes antyvikka? Masz super ambicje akurat na
          poziomie platnych studiow. Tak ,tak to byla ironiczna odpowiedz. Moze Cie
          jednak Zmierczak uleje to sie tak wozic nie bedziesz.
          • Gość: antyspamer ale jestes debil op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:36
            przeczytaj z 10 razy a potem sie ewentualnie odezwij
            przykro mi tzn ze przykro ze sie kogos rozczarowało, w tym wypadku osobe ktora
            sadzila ze caprice jest antyvika
            a ze studiami to sie nie wymadrzaj bo ty zadnych nie ukonczyles na pewno, a
            caprice zostal 1 egz z tego co sie orientuje z jej forum i to na pewno nie ze
            zmierczakowa u ktorej zdala 3 egz, wiec stul pysk i zjezdzaj stad
            • Gość: holaAnie 1 egzamin:) hahaha z zaswiadczeniem o dys... IP: *.icpnet.pl 17.10.05, 18:17
              caprice musi malo czytac ze robi takie bledy i zabiera miejsce innym co nie
              maja jakis biednych zaswiadczen o dysinteligencji a o moje studia sie nie
              martw:) koncze drugi fakultet i nie na platnych:D tak jak caprice
              • Gość: antyspamer owszem 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:37
                bo najwidoczniej choc ja nie jestem po studiach to umiem czytac i widzialem co
                pisala na forum, ze zrobila 4 lata w 5 i ze zostal jej ostatni egzamin

poza tym ja nie widze roznicy miedzy studiami płatnymi a nie, czy jestes az tak
                durna ze ty ja widzisz dysinteligentna istoto?
                no moze jedna na dziennych ja płace za wykształcenie takich durniow jak ty!
                • drhuckenbush Re: owszem 1 18.10.05, 10:18
                  Gość portalu: antyspamer napisał(a):

> bo najwidoczniej choc ja nie jestem po studiach to umiem czytac i widzialem co
                  > pisala na forum, ze zrobila 4 lata w 5 i ze zostal jej ostatni egzamin
                  >

Zaden to wyczyn miec rok w plecy.

> poza tym ja nie widze roznicy miedzy studiami płatnymi a nie, czy jestes az tak
                  >

A to zalezy. Bo w przypadku np studiow zaocznych zazwyczaj ida tam osoby, ktore
                  byly za slabe, zeby dostac sie na dzienne (tak jest na tych kierunkach gdzie
                  trudno sie dostac, jak np prawo czy informatyka i wielu innych rowniez).
                • Gość: o roznica jest i to wlasnie Caprice dowodem IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 19:07
                  ja widze roznice- jesli ktos robi 5 lat studiow w 4 i nadal polpelnia tak
                  karygodne bledy jak caprice to TO jest wlasnie ta roznica...
            • v.i.k.k.a [...] 18.10.05, 00:32
              • v.i.k.k.a antyspamer=caprice83=antyvikka 18.10.05, 10:40
                kto by pomyślał...
                • Gość: antyvika Re: antyspamer=caprice83=antyvikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 11:59
                  chciałabys tłusty ryju żeby tak było!!!!!tych co wiedzą kim jestes jest bardzo
                  duzo ale jezeli takie tłumaczenie cie uspokaja to mysl sobie co chcesz(mysl uhahaha)
                  zamiast innym dowalac odpowiedz na posty w których były jasne stwierdzenia kim
                  jestes a moze juz to czytalas tylko wstyd ci że prawda wyszła na jaw przez
                  głupote jaką było opisywanie wszystkiego na forum
                • Gość: antyvika v.i.k.k.a = d.z.i.w.k.a.=punkowy tłusty obdartus! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:58
          • v.i.k.k.a Re: ale Ty masz ambicje caprice 16.10.05, 22:19
            W każdym razie u Patryasa na bank miała papcia:P
            hehehe
            • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:09
    • Gość: uciecha Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 12:33
      O kolejny post wyborczy. Cieszmy się! Panisko admin zezwolił!
      • Gość: pietras CYRK W OPERZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:56
        Wykonawcy: Geje z baletu, lesbijki z chóru i zniewieściali kastraci ze
        Słowików! ZAPRASZAM!!!1
    • Gość: limonka Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 18:02
      HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRa!
      • Gość: Monika Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.icpnet.pl 23.10.05, 00:37
        Toż przecież w Poznaniu od kilkunastu lat jest już cyrk stały. To przecież
        Urząd Miasta i jego wydziały.I specjalnie dużo za bilety wstępu nie biorą.Tylko
        nic nie załatwiają w w takim ZKZL to nawet masohiści są zadowoleni, bo mogą
        przy okazji jakiej "ciekawej" sprawy być zrugani osobiście przez Pana
        Dyrektora FLUGELA. To Waszym zdaniem nie jest cyrk .Ciekaw jestem czy Prezydent
        o tym wie, ale watpię.
        • lucyferciu Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! 23.10.05, 01:25
          Gość portalu: Monika napisał(a):

> Ciekaw jestem czy Prezydent o tym wie, ale watpię.

Ależ wie. Przecież jest clownem w tym cyrku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka