Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:45 To będzie największy stacjonarny cyrk w Europie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikencja Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:53 ale jaja...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
agnissa Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! 14.10.05, 11:55 Myślałam, że masz na myśli przyszły skład Rady Miasta:D Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 straszne:( 14.10.05, 13:42 kolejne miejsce tortur dla zwierząt:( no chyba że to będzie porządny cyrk w którym tylko cyrkowcy, czyli akrobaci, żonglerzy, klauni będą wystepować, a nie będzie sie zwierzęta męczyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: straszne:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:44 Tak to będzie cyrk, gdzie tylko ludzi będzie się męczyć. To będą tortury seksualne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:15 czy wiesz caprice że vikka jest tez na innym forum gdzie nikt jej nie lubi i gdzie pisza że ona jest pusta????a jak sie o tym wspomina to ona milczy bo sie boi:))))boi sie że jej zdjecie ujrzy swiatło dzienne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Caprice z pedalami do cyrku! IP: *.icpnet.pl 14.10.05, 16:35 a zwierzetom dac spokoj. Wystrczy zebrac tych dziwlogow jak pedaly i reszta z marzu rownosci i dorzucic tam Caprice z jej bykami ortograficznymi i bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: do caprice 14.10.05, 19:43 szczerze mówiąc ja domyślam się jak ona wygląda, choć nie zgadza sie to z moimi doświadczeniami z podobnymi jej ludźmi, bo mam koleżankę która równiez przynalezy do jakby jej 'grupy' i ona i jej znajomi to pokojowo nastawieni do świata, ludzi i zwierzat ludzie. Nigdy nie spotkałam się żeby zachowywali się tak zawistnie i złośliwie jak vikka, nigdy tez nie spotkałam sie żeby zarzewiem ewentualnych ataków była głupia zazdrość która vikka przedstawia co do mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: do caprice IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 09:33 vikka Tobie nie zazdrosci bo nie ma czego. Popelniasz straszne bledy ortograficzne , lubujesz sie w pedalach i studia ktore sa platne...Czego zazdroscic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:29 caprice jest napewno piekną dziewczyną a vikka zazdrosci jej własnie wygladu!!!!niech vikka pokarze swoje zdjecia wtedy moze jej forumowe pieski zrozumieją o czym jest mowa a wtedy skulą sie ze wstydu i schowają pod vikki wąsy buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 11:00 wiec nie lansuj sie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:16 niech vikka da swoje zdjecie wtedy podyskutujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siuda Re: zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 12:27 mowimy o tym co bylo i uroda odpowiada jej znajomosci zasad ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:32 idac tym tokiem myslenia,powiedzmy sobie szczerze vikka nie reprezentuje nawet w małym stopniu mądrosci wiec zapewne jest obrzydliwa a swoją drogą czy wyrazenie "tłusty ryj" nie wział sie stąd że ona poprostu taki ma? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: zdjecie caprice bylo i nie zachwycilo 16.10.05, 22:33 Nie zachwycilo to malo powiedziane... Caprice szybko je usunela jak wiecej osob je zobaczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 23:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:33 caprice83 napisała: szczerze mówiąc ja domyślam się jak ona wygląda, choć nie zgadza sie to z moimi > > doświadczeniami z podobnymi jej ludźmi, bo mam koleżankę która równiez > przynalezy do jakby jej 'grupy' to przestan sie domyslac i fotki same sie znajdą:))))jakiej jej grupy?????przeciez vikka nie ma nawet czasu by przynalezec do jakiejkolwiek chyba że mówimy o przesiadywaniu na forum 24h wtedy tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: do caprice 15.10.05, 15:41 Wg mnie można to przeanalizować na podstawie loginu jej hmm.. powiedzmy kulturanie 'chłopaka' choc wiadomo kto to jest i kim jest vikka. Dr huckenbush to wykonawca punkowy, wydaje mi się że będąc w jakiejś grupie - punków, szukamy sobie takiegoż partnera, a więc vikka to punkówa ewentualnie metalówa. A chyba wszyscy wiemy jak oni wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinimini Re: do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:44 vikka to clubers nie raz o tym pisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinimini Re: do caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:51 clubers pisane oczywiscie z duzą ironią,vikka tyle o sobie pisała a wy wciaz błądzicie!ludzie!jak pisała że chodzi np do blue nota,bywała w eskulapie to poszukajcie zdjec z tych miejsc w internecie moze któras paskuda okarze sie vikką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush [...] 16.10.05, 03:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a jestem punkiem....ups wydało się:) 16.10.05, 22:27 caprice83 napisała: > Dr huckenbush to wykonawca punkowy, wydaje mi się że będąc w jakiejś grupie - > punków, szukamy sobie takiegoż partnera, ### niekoniecznie, lubię też polskiego rocka, czego nie widać....ot, takie twoje schematyczne myslenie:/ a więc vikka to punkówa ewentualnie > metalówa. ### a ty dresiara z bema i ja przynajmniej nie musze sie domyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika kup se słownik blacharski obdartusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:07 dresiarzem to jedynie chłopak moze byc, a dziewczyna blachara no ale jedyna blachara na forum jeste ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika vikka - blacharski i tłusty obdartus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:13 ciagle łazi na bema, w koncu wiekszosc jej 'panow' (czyt. klientow) jest własnie z tamtej okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: do caprice 16.10.05, 22:22 caprice83 napisała: > szczerze mówiąc ja domyślam się jak ona wygląda, choć nie zgadza sie to z moimi > > doświadczeniami z podobnymi jej ludźmi, bo mam koleżankę która równiez > przynalezy do jakby jej 'grupy' i ona i jej znajomi to pokojowo nastawieni do > świata, ludzi i zwierzat ludzie. ###lubie zwierzęta ale ciebie nie. Nigdy nie spotkałam się żeby zachowywali się > tak zawistnie i złośliwie jak vikka, ### ja jestem zawistna?proszę ...proszę...i znów polecam promocje słowników w tesco. nigdy tez nie spotkałam sie żeby zarzewiem > > ewentualnych ataków była głupia zazdrość która vikka przedstawia co do mojej > osoby. ### twoja osoba...jak to ładnie i szumnie brzmi:P hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:13 zatrudnic na etat vikke!!!!a raczej jej wąsy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnissa Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! 15.10.05, 11:36 Caprice83 do tej pory Cię nawet lubiłam:), ale ostatnio przeginasz. Zakładasz absurdalne wątki i rozmawiasz ze SOBĄ, uważaj bo to robi się niebezpieczne, to mogą początki choroby zwanej schizofrenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika agnissa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:10 vikka zalogowała sie pod inny nickiem i sama sie broni:p dlaczego trudno zrozumiec że vikka to kretynka i nie tylko caprice jej nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! 15.10.05, 15:43 przykro mi ale ja nie jestem antyviką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op ale Ty masz ambicje caprice IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 17:11 przykro jest Tobie ze nie jestes antyvikka? Masz super ambicje akurat na poziomie platnych studiow. Tak ,tak to byla ironiczna odpowiedz. Moze Cie jednak Zmierczak uleje to sie tak wozic nie bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspamer ale jestes debil op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:36 przeczytaj z 10 razy a potem sie ewentualnie odezwij przykro mi tzn ze przykro ze sie kogos rozczarowało, w tym wypadku osobe ktora sadzila ze caprice jest antyvika a ze studiami to sie nie wymadrzaj bo ty zadnych nie ukonczyles na pewno, a caprice zostal 1 egz z tego co sie orientuje z jej forum i to na pewno nie ze zmierczakowa u ktorej zdala 3 egz, wiec stul pysk i zjezdzaj stad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holaAnie 1 egzamin:) hahaha z zaswiadczeniem o dys... IP: *.icpnet.pl 17.10.05, 18:17 caprice musi malo czytac ze robi takie bledy i zabiera miejsce innym co nie maja jakis biednych zaswiadczen o dysinteligencji a o moje studia sie nie martw:) koncze drugi fakultet i nie na platnych:D tak jak caprice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspamer owszem 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:37 bo najwidoczniej choc ja nie jestem po studiach to umiem czytac i widzialem co pisala na forum, ze zrobila 4 lata w 5 i ze zostal jej ostatni egzamin poza tym ja nie widze roznicy miedzy studiami płatnymi a nie, czy jestes az tak durna ze ty ja widzisz dysinteligentna istoto? no moze jedna na dziennych ja płace za wykształcenie takich durniow jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: owszem 1 18.10.05, 10:18 Gość portalu: antyspamer napisał(a): > bo najwidoczniej choc ja nie jestem po studiach to umiem czytac i widzialem co > pisala na forum, ze zrobila 4 lata w 5 i ze zostal jej ostatni egzamin > Zaden to wyczyn miec rok w plecy. > poza tym ja nie widze roznicy miedzy studiami płatnymi a nie, czy jestes az tak > A to zalezy. Bo w przypadku np studiow zaocznych zazwyczaj ida tam osoby, ktore byly za slabe, zeby dostac sie na dzienne (tak jest na tych kierunkach gdzie trudno sie dostac, jak np prawo czy informatyka i wielu innych rowniez). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o roznica jest i to wlasnie Caprice dowodem IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 19:07 ja widze roznice- jesli ktos robi 5 lat studiow w 4 i nadal polpelnia tak karygodne bledy jak caprice to TO jest wlasnie ta roznica... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a [...] 18.10.05, 00:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: antyspamer=caprice83=antyvikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 11:59 chciałabys tłusty ryju żeby tak było!!!!!tych co wiedzą kim jestes jest bardzo duzo ale jezeli takie tłumaczenie cie uspokaja to mysl sobie co chcesz(mysl uhahaha) zamiast innym dowalac odpowiedz na posty w których były jasne stwierdzenia kim jestes a moze juz to czytalas tylko wstyd ci że prawda wyszła na jaw przez głupote jaką było opisywanie wszystkiego na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika v.i.k.k.a = d.z.i.w.k.a.=punkowy tłusty obdartus! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: ale Ty masz ambicje caprice 16.10.05, 22:19 W każdym razie u Patryasa na bank miała papcia:P hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uciecha Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 12:33 O kolejny post wyborczy. Cieszmy się! Panisko admin zezwolił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietras CYRK W OPERZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:56 Wykonawcy: Geje z baletu, lesbijki z chóru i zniewieściali kastraci ze Słowików! ZAPRASZAM!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 18:02 HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! IP: *.icpnet.pl 23.10.05, 00:37 Toż przecież w Poznaniu od kilkunastu lat jest już cyrk stały. To przecież Urząd Miasta i jego wydziały.I specjalnie dużo za bilety wstępu nie biorą.Tylko nic nie załatwiają w w takim ZKZL to nawet masohiści są zadowoleni, bo mogą przy okazji jakiej "ciekawej" sprawy być zrugani osobiście przez Pana Dyrektora FLUGELA. To Waszym zdaniem nie jest cyrk .Ciekaw jestem czy Prezydent o tym wie, ale watpię. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Powstanie nowy cyrk m Poznaniu! 23.10.05, 01:25 Gość portalu: Monika napisał(a): > Ciekaw jestem czy Prezydent o tym wie, ale watpię. Ależ wie. Przecież jest clownem w tym cyrku Odpowiedz Link Zgłoś