remulak 24.09.02, 12:26 No i naopowiadał Grobelny, że załatwił połączenie z Londynem linią Ryanair, pismacy zdążyli z tego zrobić Ławicę jako hub Ryanaira na Europę Środkowo-Wschodnią i co? Ani widu, ani słychu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: Grobelny, Ryanair i kiełbasa wyborcza IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 13:05 remulak napisał: > No i naopowiadał Grobelny, że załatwił połączenie z > Londynem linią Ryanair, pismacy zdążyli z tego zrobić > Ławicę jako hub Ryanaira na Europę Środkowo-Wschodnią i > co? Ani widu, ani słychu... Ale najprawdobodobniej niedługo pojawi się połączenie z Frankfurtem. Odpowiedz Link Zgłoś
remulak Re: Grobelny, Ryanair i kiełbasa wyborcza 24.09.02, 13:08 A o tym Grobelny nie wspominał... zresztą, po co takie połączenie, jak ruszy po wyborach? Sprzysięgły się te linie lotnicze przeciw Grobelnemu, oj sprzysięgły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Grobelny, Ryanair i kiełbasa wyborcza IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 13:17 remulak napisał: > A o tym Grobelny nie wspominał... zresztą, po co takie > połączenie, jak ruszy po wyborach? Sprzysięgły się te > linie lotnicze przeciw Grobelnemu, oj sprzysięgły. To nie od lini lotniczych zależy kto i gdzie będzie latał ale od mędrców w W- wie. Odpowiedz Link Zgłoś
remulak Re: Grobelny, Ryanair i kiełbasa wyborcza 24.09.02, 13:23 Ale od mędrców z Poznania zależy, czy będą rozpowszechniać plotki o rzekomym nowym połączeniu z Poznania, podczas gdy tak naprawdę nie robią nic, żeby doporowadzić do otwarcia nowego połączenia... Doprowadza mnie doszału podczepianie się wszelkiej maści Grobelnych pod Ławicę i twierdzenie, że ONI ZAŁATWILI, podczas gdy nic nie zrobili, bo i nie mogli. Głównie dlatego, że im to wisi, ale wyborcy to lubią. A doprowadza mnie to do szału, bo świadczy o tym, że m.in. mnie traktują jak idiotę z amnezją. Nie życzę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś