Dodaj do ulubionych

to tylko głupi dowcip

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.05, 20:40
Królewna Śnieżka i Quasimodo zastanawiali się, jak udowodnić swą
niekwestionowaną pozycję- Śnieżka jako najpiękniejsza i Quasimodo jako
najbrzydszy na świecie. Wreszcie napotkany czarownik dał im lusterko, które
mogło odpoweiedzieć na te pytania.
Pierwsza zaczęła wpatrywać się w lusterko Śnieżka i po chwili radosnie
zawołała: hurra, lusterko powiedziało, że jestem najpiękniejsza.
Po niej przejął lusterko Quasimodo ale po dłuższym wpatrywaniu się zaklął po
francusku i ponuro zapytał:
- kto u licha jest ta Kaczyńska?
Obserwuj wątek
    • renepoznan Re: to tylko głupi dowcip 31.10.05, 20:53
      Fakt. Głupi.
    • moja.ciocia Re: to tylko głupi dowcip 31.10.05, 21:13
      no fakt.kaczynska jest obrzydliwa

* * * * * *
      wieś tańczy i śpiewa
      • Gość: klapa Re: to tylko głupi dowcip IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.05, 21:46
        nie Kaczyńska- tylko Pierwsza Dama. Gdyby rozumiała po angielsku to mogła by być tez First Lady
    • dobrusia_to_ja Re: to tylko głupi dowcip 31.10.05, 22:20
      Paskudny :((((
      • pan.nikt Re: to tylko głupi dowcip 31.10.05, 22:25
        EEEEEEee, nie taki zły.
        Kaczyńska, rzeczywiście piekna nie jest.

W tym sensie traktuję go jako przerysowana karykaturę.

Duzo gorsze brednie słyszę od polityków.
        To już bywaja nie karykatury, ale zwykłe pomyje.
        • renepoznan Re: to tylko głupi dowcip 01.11.05, 15:45
          pan.nikt napisał:

> EEEEEEee, nie taki zły.
          > Kaczyńska, rzeczywiście piekna nie jest.
          >
          > W tym sensie traktuję go jako przerysowana karykaturę.

Przerysowana karykaturą był program PIS na który nabrali swój elektorat. Na
          szczęscie już go wyrzucili do kosza (Religa, mieszkania, powołani ministrowie
          itp.)i można mieć nadzieję, że moze nie być źle.

Natomiast Pani Kaczyńska jest - sadząc z jej wypowiedzi - sympatyczna i madrą
          osobą. Jej uroda nie ma nic do rzeczy. O ile wiem nie startowała na Miss Polski.
          Także odklejcie sie od niej. Są kawały, które moga zaboleć. I to jest nie w
          porzadku, jeżeli osoba ta nie dała zadnego pretekstu do zadawania takiego bólu.

Oj. Żybym ja, zwolennik PO musiał bronić Pani Kaczyńskiej przed PIS-owskim
          granitowym słupem? Coś nieprawdopodobnego.
          • pan.nikt Re: to tylko głupi dowcip 01.11.05, 22:25
            Ależ nie musisz jej bronić.
            Nazwałem to przerysowaną karykaturą i tyle
            W karykaturze też mozna ująć sympatię.
            A co do zalet, o których mówisz.
            Dokładnie nie wiem, ale z tego co słyszałem w wypowiedziach o niej i w jej
            wypowiedziach, masz chyba rację.
            W każdym razie np u Pani Olejnik wypadła brzydziej, ale znacznie madrzej i
            milej niz Pani Tusk.
          • kiks4 Re: to tylko głupi dowcip 01.11.05, 22:27
            renepoznan napisał:
            O ile wiem nie startowała na Miss Polski.
            Także odklejcie sie od niej.
            --------------
            Racja - nie startowała. Ale wystawiając swoja kandydaturę p. Kaczyński musiał wiedzieć, że w przypadku wyboru na Prezydenta RP staną się, czy tego chcą czy nie- pierwsza parą i tym samym poddani zostaną bezlitosnemu oglądowi.
            Na poprawę klasy i inteligencji jest juz za późno ale strojem i makijażem można wiele uratowac, a tego dotąd nie widzieliśmy. Małżonek- owszem, swój niechlujny wygląd i strój zamienił na nienaganną elegancje, szkoda, że na razie nie można tego powiedzieć o Pani Prezydentowej.
            • renepoznan Re: to tylko głupi dowcip 01.11.05, 22:39
              W zwiazku z postami KIKs 4 i Pana.Nikt mam pytanie. Czy naprawdę za istotną
              cechę pierwszej damy uwazacie jej wyglad zewnetrzny? Czy naprawde Waszym
              zdaniem pierwsza dama musi przypominać barbie jak obecna? Ja naprawde wole
              Pania Kaczyńska z jej niekwestionowana uczciwoscia niz wykreowaną przez
              polskojęzyczne niemieckie pisma kobiece Jolcię z Nowego Portu.
              Lalkę juz mieliśmy z jej wszystkimi wadami (polisa, fundacje kontakty) teraz
              czas na postac innego formatu. Jakiego ? - to juz zalezy od Pani Kaczyńskiej.

I aż szkoda, że to wszystko wiąże sie z PIS-em, meldunkami i podporządkowaniem
              Panu Prezesowi. I to melduje profesor prawa - Prezydent Polski? Kto zatem
              ważniejszy Prezydent czy Prezes? W IV RP (o której Panie Nikt. juz mozesz
              zapomniec) miał byc to Prezes. N i e b y w a ł e .
              • kiks4 Re: to tylko głupi dowcip 01.11.05, 23:20
                enepoznan napisał:

> W zwiazku z postami KIKs 4 i Pana.Nikt mam pytanie. Czy naprawdę za istotną
                > cechę pierwszej damy uwazacie jej wyglad zewnetrzny
                ----------------
                Oczywiście- nie. Ale i Jej wypowiedzi sie wykazują znamion intelektu. Czytałem właśnie zapis radiowej rozmowy M. Olejnik z państwem Kaczyńskimi. P. Elekt co chwilę musiał małżonke czy to stopować czy poprawiać.
                Na pewno Jej osoba będzie sie podobac wielkiej rzeszy tzw. prostych kobiet, ona jest ( z wyglądu) jedną z nich.
                Jednak nieodparcie mam wrażenie że i do polityki weszła moda na pop.
                W sferze kultury pop uczynił już dramatyczne spustoszenie, teraz i w polityce zaczyna się równanie w dół.
              • pan.nikt Re: to tylko głupi dowcip 01.11.05, 23:20
                Dlaczego mam zapomnieć o IV RP??

Poniewaz wygląd Pierwszej damy, to nie wszystko, dlatego ten dowcip mi nie
                przeszkadza.
    • Gość: antyvika fajny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:05
      • Gość: tupperware jesli chcecie zobaczyc takie kobiety to marsz rown IP: *.icpnet.pl 01.11.05, 15:57
        to zapraszam na marsz rownosci. W zeszlym roku na marszu rownosci byly same
        brzydkie kobiety ,otyle,z tlustymi wlosami,zemista cera i beznadziejnie ubrane.
        Tolerancja widac nie sluzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka