caprice83 22.11.05, 09:38 będę wdzięczna za wszelkie porady, mój Miś jest poważnie chory i chciałabym znaleźć weta który zna się na sprawach sercowo płucnych. thx:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elkas [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: weterynarz,znający się na kardiologii - szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 11:48 najlepiej jak sama podzwonisz i sie popytasz Lecznica dla Zwierząt Spółka z o.o. ul. Grunwaldzka 248 60-166 , Poznań Telefon: 868-54-38 Klinika Weterynaryjna Adres: ul. Bnińska 40 , 61-023 Poznań Telefon: 877-54-75 Lekarze: lek. wet. Waldemar Golec Specjalność: kompleksowa profilaktyka i leczenie, Rtg, USG, EKG, laser, leczenie operacyjne złamań, bad. w kier. dysplazji, wczesne wykrywanie nowotworów /BAC/ Godziny przyjęć: pn.-pt. 9.00-19.00, sob.-niedz. 9.00-19.00 Lecznica dla Zwierząt HOMEOPATIA Adres: ul. Wawrzyniaka 41 , 60-502 Poznań Telefon: 843-23-53, kom: 0-601-71-62-76 Fax: 810-77-80 E-mail: homeopatia@jms.pl WWW: www.homeopatia.w.pl Lekarze: Lek.Wet. Adam Czerwiński, Dr Wet. Lech Gogolewski Specjalność: leczenie konwencjonalne oraz metodami homeopatii i homotoksykologii. Kardiologia (EKG i echografia serca), neurologia, dermatologia. Zabiegi, operacje chirurgiczne i stomatologiczne. Badania laboratoryjne. USG, szczepienia psów i kotów. Godziny przyjęć: pon.-pt. 11.00-19.00, sob. 11.00-15.00, niedz. i św. 18.00-19.00 www.city.poznan.pl/mim/strony/main/class.html?id_cz=31&klasa=630&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: weterynarz,znający się na kardiologii - szuka 22.11.05, 13:25 dzięki za namiary, podzwonię i zobaczę, choć na pewno nie na Grunwaldzkiej, z tej właśnie zrezygnowałam. najlepiej by jednak było gdyby ktos polecił jakąś klinike z praktyki, taka w której pomogli psu, chodzi mi konkretnie o niewydolność płucno-sercową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniuś Re: weterynarz,znający się na kardiologii - szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:11 Ja chodzę na Grunwaldzką z moim psem od niedawna, powiedz dlaczego ich nie polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: weterynarz,znający się na kardiologii - szuka 22.11.05, 20:49 mój Miś jest chory od ponad pół roku i mimo iż był międzyczasie szczepiony nikt nie wykrył choroby:/ tamtejsi lekarze potrafia tylko psa zaszczepić i obciąć mu pazury, ale na pewno nie potrafią go porządnie przebadać i leczyć:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: weterynarz,znający się na kardiologii - szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 01:23 ODRADZAM ul.Grunwaldzką,tam potrafią tylko zaszczepić, obciąć pazury,i......uśpić!! ta klinika zeszla na psy naprawdę!! polecam wet.Majkę przyjmuje na jagiełły przy wieży tv,wet z powołania, ma bardzo dobrze zaopatrzona klinikę, uratował moje 2 psy,a na grunwaldzkiej chcieli je uspic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietliwy do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:34 dlaczego post antyviki został usunięty?przecież nic obrazliwego tam nie było!to był tylko link do wypowiedzi vikki która wysmiewa sie z caprice i jej zaocznej nauki a do tego był komentarz że jak ktos sam sobie nie poradził z zaocznym studiowaniem to tym bardzie nie powiniem wysmiewac sie z innych,gdzie tu złamanie regulaminu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 01:22 ODRADZAM ul.Grunwaldzką,tam potrafią tylko zaszczepić, obciąć pazury,i......uśpić!! ta klinika zeszla na psy naprawdę!! polecam wet.Majkę przyjmuje na jagiełły przy wieży tv,wet z powołania, ma bardzo dobrze zaopatrzona klinikę, uratował moje 2 psy,a na grunwaldzkiej chcieli je uspic Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: w dupie 23.11.05, 13:20 Na grunwaldzkiej BYŁ jeden dobry weterynarz, ale już go nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś