Gość: JDG Po 15 latach wciąż walczymy o demokrację... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.05, 15:47 To straszne, byśmy po ponad 15 latach wciąż byli zmuszeni walczyć o demokrację. Absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas STOP DEPRAWACJI I DEMORALIZACJI!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 15:53 Stop pedalskim terrorystom. Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: STOP DEPRAWACJI I DEMORALIZACJI!!!! 25.11.05, 16:03 Homoseksualizm na pewno nie jest grozniejszy od glupoty. Wiec to ty masz problem... Odpowiedz Link Zgłoś
takaya1 Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo 25.11.05, 15:53 A w Gdańsku to proponuję zorganizować na plaży........mewy będą miały chociaż ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas LECZCIE SIĘ A NIE OBNOŚCIE Z CHOROBĄ. IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 16:01 Słuchając liberalnych mediów mozna odnieść wrażenie że co najmniej połowa Polaków do dewiańci homoseksualiści... Tyle marszów , tyle protestów , tyle debat telewizyjnych , tyle uczonych artykułów w prasie ..... Po prostu poważny problem!!! Ale rzeczywistość jest z goła zupełnie inna. Dewiańci to ułamek procetowy społeczeństwa. Jest ich garstka. Zamiast się leczyc z okropnej przypadłości to oni jeszcze obnoszą się publicznie ze swoim zboczeniem. Media kreują sztuczną rzeczywistość. Tak było z wyborami .... tak jest z pedałami. Najważniejsze że większość Polaków jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: LECZCIE SIĘ A NIE OBNOŚCIE Z CHOROBĄ. 25.11.05, 16:05 Gość portalu: mordzinas napisał(a): > Najważniejsze że większość Polaków jest normalna. Szkoda tylko, ze ty - najwyrazniej - do tej wiekszosci nie nalezysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas Re: LECZCIE SIĘ A NIE OBNOŚCIE Z CHOROBĄ. IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 18:08 Chilijczyk. Gó.. mnie obchodzi twoja opinia o mnie. Gó..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: LECZCIE SIĘ A NIE OBNOŚCIE Z CHOROBĄ. 25.11.05, 20:08 ależ repektowanie praw demokracji boli niektórych ... Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: LECZCIE SIĘ A NIE OBNOŚCIE Z CHOROBĄ. 25.11.05, 22:26 Tak samo jak mnie nie obchodzi twoja opinia o gejach. A wlasciwie jakakolwiek twoja opinia mnie nie obchodzi... Szkoda czasu na glupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci GEJE MAJĄ PRAWO DO DEMONSTROWANIA TAKIE SAMO 25.11.05, 16:25 jak ty. Demokracja polega na tym że nawet jeśli ich nie akceptujesz nie możesz im tego zabronić - na tym polega pluralistyczna wolność wypowiedzi i poszanowanie praw jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas Re: GEJE MAJĄ PRAWO DO DEMONSTROWANIA TAKIE SAMO IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 18:11 Sprawy seksualnej orientacji powinny być intymną sprawą każdego człowieka. Zboczeńcy obnoszą się ze swoją dewiacją publicznie. I na publiczne obnoszenie się ze zboczeniem nie ma zgody!!!!! Wszyscy którzy bronią dewiantów myśla że są tacy europejscy , tacy nowocześci i poprawni... Może i są , ale racji nie mają. STOP TERROROWI DEWIANTÓW!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci "PRAWO DO WOLNOŚCI ZGROMADZEŃ JEST FUNDAMENTALNYM 25.11.05, 18:21 prawem demokratycznego państwa. Demokracja w swoim dojrzałym wydaniu zakłada także wolność demonstrowania opinii i poglądów, KTÓRE NIE PODOBAJĄ SIĘ WIĘKSZOŚCI, A WIĘC TYCH, KTÓRE BULWERSUJĄ I PROWOKUJĄ OPINIĘ PUBLICZNĄ". Marek Safjan. Przewodniczący Trybunału Konstytucyjnego, 23 listopada, 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk PDły kombinuja jak koń pod górkę ... 25.11.05, 15:55 ...ciekawe czy sami tak wykombinowali czy ktos ich prowadzi na smyczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: PDły kombinuja jak koń pod górkę ... 25.11.05, 16:05 lavojtek napisał: > UP, PeDe, SLD A "ponad" nimi jeszcze ktoś ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skala Re: PDły kombinuja jak koń pod górkę ... IP: *.adsl.alicedsl.de 25.11.05, 15:57 Pewnie Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedzio Re: PDły kombinuja jak koń pod górkę ... IP: 195.136.143.* 25.11.05, 16:01 > Pewnie Rydzyk No tak - wszystko wina Rydzyka. A gdyby tak nie było Rydzykowego radyja - na kogo wtedy mozna by zwalać? Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo 25.11.05, 15:57 Czyzby wladze tych miast nareszcie znormalnialy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niko Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo IP: *.makler.local / 195.187.134.* 25.11.05, 15:58 homo i les w istocie żądają nie PRAW ale PRZYWILEJÓW. W ramach cywilizacji lacińskiej nie prawem ale przywilejem par homo jest mozliwosc zawierania małzenstw, bowiem małzenstwo od zawsze i wyłącznie było związkiem KOBIETY I MĘZCZYZNY. To jest definicja małzenstwa. Wypływa ona z praw natury: prawa gatunku do podtrzymania ciągłosci, prokreacji i tworzenia rodziny, pełnej rodziny, gdzie istnieje pierwiastek żenski i męski. Nijak tego podważyć sie nie da. Innym przywilejem jest przywilej adpocji dzieci przez pary homo: przywilej dramatycznie dyskusyjny, pozbawia bowiem dziecko podstawowego prawa do posiadania rodziny mającej pierwiastek żenski i męski, bo taka jest cywilizacyjna istota rodziny. To co się teraz dzieje, jest zamachem na podstawowe wartości tej cywilizacji. Jak ktos jest homo czy les, jego sprawa: nie nalezy go ani piętnować, ani zwalczać, ani stawiać na marginesie. Jednak to, ze ktoś należy do mniejszosci, nie oznacza automatycznie, ze moze on posiadac dokładnie takie same prawa jak większosc. Dowodem choćby kazirodcy: ktoś napisał, ze kazirodztwo jest zabronione prawnie. Ale kto ustala prawa, jak nie ludzie. To ludzie zdecydowali, ze homo jest OK, a kazi nie jest OK. Dzis zmieniamy prawa cywylizacji na potrzeby homo, jutro ktoś zmieni kodeksy i kazirodztwo stanie sie rowniez wymagającą tolerancji odmiennością. To dramatyczny moment w historii: siły homo i les skrajnie demagogicznie posługują się retoryką zła, zaliczając wrogów czy przeciwników ich marszów i innych ostentacji, do "faszystów", pytając, "kto bedzie następny" itd. Otoż, nikt nie bedzie następny. Tylko o was chodzi i o wasze bezkresne dążenia do przywilejów. I wy to wiecie: stąd wybór dróg marszów przez centra miast, albo (jak się to zdarzyło) w dniu koscielnego święta. Ewidentna prowokacja. Akcje policji robią z maszerujących "męczenników" i sprawiają, ze częśc opinii publicznej zaczyna sie do nich przychylać. I to własnie organizatorom chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypedzio Jeden taki reklamował w programie dziecięcym ped IP: 195.136.143.* 25.11.05, 15:59 Kiedys rodzice moga potraktowac "pedo - dzialaczy" duuuzo gozrej niz skibole . Odpowiedz Link Zgłoś
poginski Zgoda na wiec przeciwko zakazowi!!! 25.11.05, 16:01 Prezydent Poznania zezwala na manifestacje przeciwko zakazowi innej manifestacji. Wszystko to jakies absurdalne... Jakby nie zakazal tej pierwszej to by nie bylo problemu. Niech sie wiec przyzna do bledu! Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Zgoda na wiec przeciwko zakazowi!!! 25.11.05, 16:33 Ale oni błądzą i platają się. Pomiędy europejskimi i światowymi wymaganiami odnosnie demokracji a naporem ambicji kaczko- i rydzyko-nogiej. Przy chórze "narodowych" młodzieńczych piewców. Mają strupa. Ale to dobrze. Strup i tak odpadnie. Żeby nikt nie miał watpliwości: strup=mohair (również na młodzieńczej główce) ! Ukłony. poginski napisał: > Prezydent Poznania zezwala na manifestacje przeciwko zakazowi innej > manifestacji. Wszystko to jakies absurdalne... Jakby nie zakazal tej pierwszej > to by nie bylo problemu. Niech sie wiec przyzna do bledu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qs Re: Zgoda na wiec przeciwko zakazowi!!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 25.11.05, 18:54 > Prezydent Poznania zezwala na manifestacje przeciwko zakazowi innej > manifestacji. Wszystko to jakies absurdalne... Jakby nie zakazal tej pierwszej > to by nie bylo problemu. Niech sie wiec przyzna do bledu! On jest "normalny" wiec nie wie ze jest chory ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tragish bez serc, bez ducha, to pedalskie ludy 25.11.05, 16:06 z czym można porównać tę swoistą "różową rewolucję", ten wylew motłochu na ulicach miast? Chyba tylko z najazdem hunów czy innych Wandalów na starożytny Rzym. Jest to też w sumie jakaś porażka Kościoła, który przez 1000 lat nauczania, oświecania, walki z zabobonem nie zdołał skutecznie nauczyć jak radzić sobie z tymi skłonnościami, które nękają część populacji. Czy to zmierzch europejskiej cywilizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: bez serc, bez ducha, to pedalskie ludy 25.11.05, 16:08 Poskarz sie biskupowi Paetzowi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: bez serc, bez ducha, to pedalskie ludy 25.11.05, 16:48 Co tu ma kosciół do rzeczy? Pomieszanie materii. Co tu leczyć. Masz takie coś i ch.j. Masz niefart jak np. wrodzony impotent. To może niezbyt trafne porównanie. Teraz, albo będzuęsz aktywny i się "pederastował", albo będziesz w celibacie, jak wiele ludzi hetero i innych. Wtedy nie ma problemu i z praktykowaniem wiary iyd. Bo ten sam problem mają rozwodnicy względem kościoła. Pirniczą się w drugich, czy trzecich związkach tak samo grzesznie jak bez ślubu i tak samo grzesznie jak hipopotamoseksualiści. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: bez serc, bez ducha, to pedalskie ludy 25.11.05, 16:56 Światu zagraża homoseksualna zagłada, katastroficzne wizje tragisha przybierają na sile :D Nie panikuj tak, odsetek homoseksualistów od wieków jest na tym samym /stałym/ poziomie, więc już od dzisiaj możesz spokojnie iść spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryy Zostawcie ich. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:07 Dajcie im spokuj. Im wiecej ich wyjdzie tym szybszy bedzie ich koniec. Bo jak Pan Panu przekaze ten odpowiadajacy za wszystko Gen. Bleeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowcaświń CZY TYCH ZBOCZONYCH ŚWIŃ NIE DA SIĘ WYEKSPORTOWAĆ! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.05, 16:08 WY6WALIĆ TYCH ZBOCZEŃCÓW Z POLSKI ALBO POZAMYKAĆ W TUCZARNIACH BYŁYCH PEGEERÓW! tRZEBA RAZ NA ZAWSZE SKOŃCZYĆ Z TĄ HOŁOTĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH 25.11.05, 16:29 demokracji nadal nie może pojąć reguł jej funkcjonowania i mentalnie tkwi w PRL - u. Najlepiej do Chin albo na Kubę. Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH 25.11.05, 16:37 Podpisuje sie pod Twoim apelem! Do wyboru jeszcze Bialorus i KRLD. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH 25.11.05, 16:43 Zagadzam się z Wami. Ale paru z Was też mogłoby sięz nimi zabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH 25.11.05, 16:45 A co z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH 25.11.05, 16:51 Ja nie jestem skrajny w żadną stronę. Mówię o oszołomach, co są w każdeym środowiaku. A ci ci najgłośniej krzyczą kwalifikują się do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH 25.11.05, 17:43 zhk napisał: > Ja nie jestem skrajny w żadną stronę. Mówię o oszołomach, co są w każdeym > środowiaku. A ci ci najgłośniej krzyczą kwalifikują się do tego... Komu ty wciskasz ten kit, homofobie? Jak ktoś ma watpliwosci proszę to sprawdzić w archiwum. Chcesz być zawsze po stronie zwycięzcy co? Nie to, żeby po stronie prawdy i sprawiedliwosci. Najpierw przeproś publicznie gejów, których do tej pory obrażałes tchórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH IP: *.240.81.adsl.skynet.be 25.11.05, 18:58 > Ja nie jestem skrajny w żadną stronę. Mówię o oszołomach, co są w każdeym > środowiaku. A ci ci najgłośniej krzyczą kwalifikują się do tego... Tylko najbardziej chorzy uwazaja sie za normalnych ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowcaświn [...] IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.05, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH 25.11.05, 17:40 Gość portalu: hodowcaświn napisał(a): > orellafellaci Ty też zboczony nadajesz się do mego chlewika a potem na eksport. > .. do Amsterdamu tam ci odbyt wyraszplują odpowiednio. Powtórzysz to przy swojej matce, maci, macierzy?? To co napisales??? I zaloguj sie tchorzu, najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH 25.11.05, 18:47 Prawda w oczy kole, tylko obelgi i pogrozki zostaly jako argumenty To tak niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH 25.11.05, 18:58 U homofobów o rozdwojonej jaźni - jaknajbardziej ! marianna_777 napisała: > Prawda w oczy kole, tylko obelgi i pogrozki zostaly jako argumenty > > To tak niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq Re: WYEKSPORTOWAĆ CIEMNOTĘ KTÓRA PO 16 LATACH IP: *.240.81.adsl.skynet.be 25.11.05, 19:01 > > orellafellaci Ty też zboczony nadajesz się do mego chlewika a potem na > eksport. > > .. do Amsterdamu tam ci odbyt wyraszplują odpowiednio. > > > Powtórzysz to przy swojej matce, maci, macierzy?? To co napisales??? I zaloguj > sie tchorzu, najpierw. Tego chamstwa nauczyl sie zapewne od wlasnej matki w moherze Odpowiedz Link Zgłoś
zhk ps 25.11.05, 16:57 Zobacz, jak sięobracasz wśród cywilizowanych ludzi w ogóle tematu seksualności zwykle (no) nie porusza się i za bardzo to kogo nie obchodzi i nawet jak ma świadomość innovi kogo to mu to zbytnio nie przeszkadza czy w pracy, czy w rozmowie itd. A jak wychodzisz na ulicę w JAKIEJKOLWIEK sprawie to liczyćsię musisz, że po ryju dostaniesz od kogośco mu się akurat to nie podoba i ma taki a nie inny sposób demonstrowania uczuć i emocji. I tyle. A tolerancja to jest po prostu to, że nikt Ci za Twoje poglądy nie daje w pysk. I już. Może Cię i nienawidzieć, ale w duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: ps 25.11.05, 17:10 zhk masz rację, na ulicach najczęściej ściera się polityczna ekstrema która wykorzystuje problem homoseksualizmu i gejowskie manifestuje jako darmową możliwość autoreklamy i zaistnienia w świadomości publicznej. Z tym że jeśli chodzi o Polskę to jak wk większości postkomunstycznych krajów poziom tolerancji mamy tak niski że moim zdaniem im więcej demonstracji i społecznych dyskusji wokół nich - tym lepiej, to jak praktyczne lekcje zasad demokracji dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: _________________________________ _______Zboc 25.11.05, 17:46 IIIDDIIOOOTTAAAAAAAAA...Rach Ciach to skończony IIIIDDIIOOTTAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: ________________________________Z boczeńcy 25.11.05, 17:49 hej, bio.mum, daruj sobie - juz wiem: Idiotka, Marianna to skonczona idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski WITAMY MARIANNE! :::PARDON. SILESIUSA 25.11.05, 17:52 marianna_777 napisała: > > hej, bio.mum, daruj sobie - juz wiem: > > Idiotka, Marianna to skonczona idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: WITAMY MARIANNE! :::PARDON. SILESIUSA 25.11.05, 17:59 Utożsamiasz się z tą chorą z nienawiści osobniczką? Odpowiedz - tak albo nie. Rozumiesz?? Nie elaborat. Tak albo nie. Czy utożsamiasz sie z poglądami marianny 777. Tak albo nie, silesiuszu. Jedno sow. Będą dwa - nie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: WITAMY MARIANNE! :::PARDON. SILESIUSA 25.11.05, 18:12 Nie utozsamiam sie; mam swoje wlasne poglady; ale zawsze milo przywitac nowa osobe na forum, nawet jezeli osbiscie "nadepnela nam na odcisk" (choc ja do marianny nic nie mam: w niczym mi nie ublizyla); smieje sie jeszcze teraz, kiedy przypomne sobie wczorajsza sytuacje, gdy - wpadajac na forum (w przerwie miedzy roznymi zajeciami) natknalem sie na dialog orelli i marianny, w ktorym orella ciagle tytulowala marianne "silesiusem"; trudno bylo sie powstrzymac od smiechu, tym bardziej, ze marianny nie znam, i poza forumowym "dialogowaniem" nic nas nie laczy; droga bio.mum: wyluzuj teraz Ty prosze; jeszcze nie raz nadarzy sie okazja do sprzeczki, po co wiec klocic sie z tak blahego powodu; jakie poglady kto ma, to mniej wiecej wiadomo; zostawmy kazdemu jego wlasna sfere wolnosci i jego poglady; lepiej sie uczciwie spierac, niz - dla swietego spokoju albo i wyrachowania - bezmyslnie przytakiwac; hej, wiem, ze akurat Ciebie na pewien dystans stac; bio.mum napisała: > > Utożsamiasz się z tą chorą z nienawiści osobniczką? Odpowiedz - tak albo nie. > Rozumiesz?? Nie elaborat. Tak albo nie. Czy utożsamiasz sie z poglądami > marianny 777. Tak albo nie, silesiuszu. Jedno sow. Będą dwa - nie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: WITAMY MARIANNE! :::PARDON. SILESIUSA 25.11.05, 18:23 Prosiłam cię o coś. Nie byłeś w stanie sie ustosunkować? Odpisuję bez przeczytania. I nie przeczytam. Dopóki nie zobaczę posta - tak albo nie pod postem marianny. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: WITAMY MARIANNE! :::PARDON. SILESIUSA 25.11.05, 18:26 I daruj sobie kolejny elaborat. Tak albo nie. Nic innego mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: WITAMY SILESIUSA :::PARDON. MARIANNE! 25.11.05, 18:37 Co tu sie k.. wyrabia - kompletne poplatanie osobowosci Geje nie tylko nie wiedza co robia, jeszcze nie wiedza co mowia, i co widza Przeciez takich nie mozna traktowac powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski TROCHE SIE JEDNAK POWSTRZYMAJ MARIANNO 25.11.05, 18:48 Jak widzisz, daleki jestem od atakowania Ciebie, ale Twoj agresywny jezyk i te inwektywy zaczynaja mnie draznic; daj sobie, prosze na wstrzymanie - tez nie jestem gejem, ale ostatnio pewne rzeczy przestaly mi sie podobac; owszem, moglbym po sztubacku temu badz owemu "nabluzgac", ale znow wlozyc na forum pare linkow o hom,oseksualizmie Hitlera (co bylo prawda, bo on gejem byl), ale po co? czy to cos zmieni? czy po takich moich chamskich i zlosliwych postach geje przestana byc gejami? chyba wrecz przeciwnie: wtedy dopiero zrozumieja, ze musza byc razem, i musza byc silni (i zwarci i gotowi); wiec to nie ma sensu; zreszta: mam jednego bardzo madrego przyjaciela geja, a i dwoch kolegow w pracy to geje (jeden nawet w zwiazku gejowskim); przeciwko czemu zwasze protestowalem, protestuje i protestowac bede, to postepujace lekcewazenie rodziny heteroseksualnej - gdzie rodza sie i wychowuja dzieci, ktorych przeciez tak bardzo w spoleczenstwie pragniemy - na rzecz zwiazkow homoseksualnych, w ktorych przynajmniej - taka juz jest biologia - o rodzeniu dzieci mozemy zapomniec; poza tym to nahalne przymuszanie mnie do akceptowania ideologii politycznej poprawnosci do prowadza mnie (indywidualiste z urodzenia i przekonania) do bialej goraczki: marianno - nie podoba Ci sie to, co geje robia i czasami mowia (bo mnie tez sie nie wszytsko podoba), to wyraz to w sposob zrozumialy, ale i kuluralyn i inteligentny; w przeciwnym razie nic nie zyskujesz, a sama duzo tracisz: ludzie myslacy (nawet na pewne kwestie podobnie patrzacy) ze wstydem odsuna sie od Ciebie; przemysl to (jesli zechcesz); pozdrawiam marianna_777 napisała: > Co tu sie k.. wyrabia - kompletne poplatanie osobowosci > > Geje nie tylko nie wiedza co robia, jeszcze nie wiedza co mowia, i co widza > > Przeciez takich nie mozna traktowac powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 18:54 ... aleś ty upierdliwy dzisiaj. Niedopieszczony czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski ORELLO WYPIJ KIELICHA I POMYSL (WRESZCIE)!! 25.11.05, 19:04 nie jestem marianna; naprawde; jesli nie wierzysz, to zapytaj admina (ma wsyzstkie informacje, kto skad nadaje); i zejdz ze mnie; to juz przestaje byc zabawne; nie mam ochoty ta takie infantylne zaczepki; sprawia ci to przyjemnosc? orellafellaci napisała: > ... aleś ty upierdliwy dzisiaj. Niedopieszczony czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: TROCHE SIE JEDNAK POWSTRZYMAJ MARIANNO 25.11.05, 19:07 Czy ja ci każę atakować Mariannnę?? Do niej pisz wieczorne posty na priva. Piszę, bo okazalo się, że nie potrafisz dotrzymac słowa. i ŻE POUFNOŚĆ CIĘ PRZERASTA. Ja nie mam nic do ukrycia. Pisalalm do ciebie na priva i próbowalam cię przekonac, że nie masz racji. Skoro najbliżej ci Marianny...cóz.. pisz do niej pełne optymizmu maile. Najlepszego na nowej drodze życia; )) Ta Marianna to zwykla szmata. Ale skoro ci to odpowiada - bądz łaskaw i nie pisz do mnie więcej na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski MARIANNO! PROSZE "ZEJDZ" Z BIO.MUM; TO MOJA 25.11.05, 19:23 SPRAWA; NIE CIERPIE, JAK LUDZIE WLAZA Z BUCIORAMI W NIE SWOJE SPRAWY; DYSKUSJA DYSKUSJA, ALE PRYWATNOSC PRYWATNOSCIA; GDYBYS BYLA LASKAW MIEC DLA TEJ MOJEJ SKROMNEJ PROSBY WYROZUMIALOSC, TO BYLBYM CI BARDZO WDZIECZNY; W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE MAM BIO.MUM COKOLWIEK DO ZAWDZIECZENIA (MOJA, NIE TWOJA SPRAWA), I NIE CHCE, ZEBY KTOS TE MOJA PRYWATNA SFERE NARUSZAL (JA TEZ SIE CIEBIE O TWOJE PRYWATNE ZYCIE NIE PYTAM9 . BIO.MUM: SPOKOJNIE; NAPRAWDE NIC SIE ZLEGO NIE STALO Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: MARIANNO! PROSZE "ZEJDZ" Z BIO.MUM; TO MOJA 25.11.05, 19:27 -------- -------- ------ Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A fe zazdrosnico-zlosnico ty, ale ladnie ci z 25.11.05, 19:33 Wierz albo nie. Ja nie jestem jakąś zazdrośnicą. Na tą niechrzescijanską modłę, która sie nigdy nie sprawdziła. Nie chcę zbawiać świata. Zawsze znajdę w nawet największym ch..u coś, co mnie powstrzyma przed tym, zeby go wysłac na krzesło elektryczne;)).Ja jestem za tym, zeby powstrzymać tą fale nienawiści. Do tych i owych. Okrągły stół rulez. Piekna karta w naszej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: A fe zazdrosnico-zlosnico ty, ale ladnie ci z 25.11.05, 19:41 Opinie na temat okraglego stolu - rozne Idea i intencje - piekne, wykonanie-takie sobie A lepsze tak, bo moglo byc znacznie gorzej Jesli o parady chodzi - mam swoje zdanie Jest inne niz twoje, choc nie ekstremalne Uwazam, ze seksualnosc jest sprawa prywatna - a nie wymagajaca publicznego aplauzu - wulgarnosc parad mnie odraza Jesli urazilam - szkoda - przepraszam Nie bylo takiego zamiaru Ale zabawa byla, rzec mozna - pyszna Pozdr. - rowniez dla Sil.mon Do zobaczenia na necie Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: A fe zazdrosnico-zlosnico ty, ale ladnie ci z 25.11.05, 19:44 ależ szybkość postowania ma dzisiaj ten podstarzały psychotyczny lovelas spragniony uznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Wawrzon, siem zawzion - na upor nie ma rady 25.11.05, 19:47 spoko, Orelka, zabawa skonczona (wracamy do normalnosci - czego wszystkim ludziom zycze ___________________________________ bo warto ________) Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Wawrzon, siem zawzion - na upor nie ma rady 25.11.05, 19:50 Ufffffff, nareszcie :) Silesius się uspokoił. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Wawrzon, siem zawzion - na upor nie ma rady 25.11.05, 19:53 Wiara czyni cuda - powiadaja Czekamy na cud - objawienia prawdy Orelce o.. Juz nie bardzo wiadomo o czym - aaach, parady Roznosci Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: A fe zazdrosnico-zlosnico ty, ale ladnie ci z 25.11.05, 19:49 bio.mum - nie dmuchaj w jego żagle i nie ciągnij dyskusji, jemu zależy wyłącznie na pompowaniu swojego ego i obecności na forum - nie widzisz że ten erotoman pisze byle co i jest w stanie napisać wszystko byleby podtrzymywać rozmowę ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: A fe zazdrosnico-zlosnico ty, ale ladnie ci z 25.11.05, 19:51 BYLE CO Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski ORELLO, CHCESZ IRONII I ZLOSLIOWSCI? PROSZE BARDZO 25.11.05, 20:07 Jak jjz kiedys wspominalem, Cesaria Evora twierdzila, ze "nadgorliwosc gorsza od faszyzmu"; ja zas twierdze, ze staropanienstwo jest gorsze od bycia opetanym diablem, i zadne egzorcyzmy tutaj nie pomoga; pozostaje suchy, gluchy smiech, a i rozpacz czarna, ze znow przed nami kolejny zmarnowany zyciorys; jestes zdziwiona? pytasz: o kim ta bajka? jesli jeszcze lustra nie posiadasz, to kupie Ci w Ikei; im predzej zrozumiesz, tym lepiej dla Ciebie; moze jeszcze uda sie cos uratowac orellafellaci napisała: > bio.mum - nie dmuchaj w jego żagle i nie ciągnij dyskusji, jemu zależy > wyłącznie na pompowaniu swojego ego i obecności na forum - nie widzisz że ten > > erotoman pisze byle co i jest w stanie napisać wszystko byleby podtrzymywać > rozmowę ? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: ORELLO, CHCESZ IRONII I ZLOSLIOWSCI? PROSZE B 25.11.05, 20:12 biedny silesio znów tkwi w antyku :), termin "staropanieństwo" już dawno wyszedł z użycia - siostra "stara panna" czy Twoja wnuczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: ORELLO, CHCESZ IRONII I ZLOSLIOWSCI? PROSZE B 25.11.05, 20:15 O NIE: KATEM OKA DOSTRZEGAM TWOJA TWARZ orellafellaci napisała: > biedny silesio znów tkwi w antyku :), termin "staropanieństwo" już dawno > wyszedł z użycia - siostra "stara panna" czy Twoja wnuczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: ORELLO, CHCESZ IRONII I ZLOSLIOWSCI? PROSZE B 25.11.05, 20:18 I znów te nudne gadki podstarzałego lovelasa z RM .... Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Na dzisiaj dość - pozdrowienia dla wnuczki. 25.11.05, 20:19 THE END. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Na dzisiaj dość - pozdrowienia dla wnuczki. 25.11.05, 20:30 Nareszcie! Uuuuuf! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: WITAMY MARIANNE! :::PARDON. SILESIUSA 25.11.05, 18:38 bio.mummy - a jak myślisz ? Daj mu spokój - olej go tak jak on olewa wszystkich, ja go przywrócę do pionu jak zacznie dokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: WITAMY MARIANNE! :::PARDON. SILESIUSA 25.11.05, 18:38 oczywiscie, ze sie nie utozsamiam; jestem silesiusem a nie marianna, i mam wlasne poglady; a ze ostanio coraz bardziej zaczyna mnie mierzic i ag´resja i wulgaryzmy i epitety, wiec nie moge z czyms takim sie utozsamiac; i tyle; co oczywiscie nie oznacza, ze nie mam (nie moge miec) swojego wlasnego zdania na temat planowanych w ten weekend wiecow, marszy itd., itp; oceniajac to wszytsko bardzo racjonalnie i probujac zrozumiec, o co chodzi, i jaka nowa jakosc ma to wprowadzic do polityki, nie zawaham nazwac sie tego jedna wielka hucpa; tylko czekam, jak np. w takim Wroclawiu zadymiarze, lewicowi anarchisci (sa bojowi i brutalni w atku) zaczna sie nap..... z mlodymi lyskami z NOP; jak dobrze pojdzie, to we Wroclawiu policja bedzie sie chowala po katach; bio.mum prosze, zaufaj ludziom, ktorzy Cie lubia, i z radoscia widza tutaj, na forum; nikt - a napewno nie ja - nie chcemy, zebys sie obrazala, gniewala, i zrywala znajomosc; nie znam historii Twoich kontaktow - pewnie negatywnych - z tym czy innym osobnikie tutaj (nie lubie szperac w takich archiwach); masz swoje powody, zeby jednych lubic, a drugich nie; mam nadzieje, ze mnie choc troche rozumiesz bio.mum napisała: > I daruj sobie kolejny elaborat. Tak albo nie. Nic innego mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 18:43 Przestań wkurzać bio.mum., understood ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 18:45 What's your problem, honey? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Macie rozdwojenie jaźni? No problem! :-) 25.11.05, 18:52 marianna_777 napisała: > What's your problem, honey? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Ej taziuta! i Ty tez pokpiwujesz? jestes po kursie 25.11.05, 19:06 u orelli? Pewnie obraca dziewcze talerzykami na stole, i raz jej silesius, a raz marianna wychodzi; na czarna magie juz nic nie poradze; wole Pottera taziuta napisał: > marianna_777 napisała: > > > What's your problem, honey? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Przeczytaj anegdotkę pod bio.mum 17:55 :-) 25.11.05, 19:12 silesius.monachijski napisał: > u orelli? Pewnie obraca dziewcze talerzykami na stole, i raz jej silesius, a > raz marianna wychodzi; na czarna magie juz nic nie poradze; wole Pottera > > taziuta napisał: > > > marianna_777 napisała: > > > > > What's your problem, honey? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 18:53 I'm fine, any problem with your head, silesiusz ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 19:02 nie wiekszy niz z twoja - jak juz sobie cos ubzdurasz, to i konmi nie wyciagnie NIc tylko ta demokracja i tolerancja ci pod sufitem chodzi A demokracja - zlotko ty twoje -polega rowniez na tym aby nachalnoscia twoich pogladow i zachowan - nie zagrazac moim - bo tu jest juz bardzo blosko do konca wolnosci, a zaczyna sie dyktatura. wiec spasujcie troche, dlatego ze klimat nie jest odpowiedni w tym kraju na prawdziwa tolerancje - zas tolerancja wymuszona moze odbic sie czkawka Tak ze lyknij troche powietrza - co by ci sie nie odbijalo - i wiecej umiaru, i wiecej szacunku do ludzi, ktorym homoseksualne zachowania sa nie w smak Ci ludzie maja tez prawo do swoich pogladow, nie tylko wy Na dodatek sa nadal w wiekszosci - kumasz? No to tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski POUR ORELLA 25.11.05, 19:08 VOUS ETES VRAIMENT TRES MALADE MADEMOISELLE i napisała: > I'm fine, any problem with your head, silesiusz ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: POUR ORELLA 25.11.05, 19:14 silesius.monachijski napisał: > VOUS ETES VRAIMENT TRES MALADE MADEMOISELLE > TRES MALADE - MARMOLADE (z mozgu) Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 19:25 Przestań nudzić i zawalać forum tym grafomańskim sianem. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 19:29 orellafellaci napisała: > Przestań nudzić i zawalać forum tym grafomańskim sianem. Przestań nudzić i zawalać forum tym grafomańskim sianem Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 19:42 Skończyła ci się inwencja, widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 19:48 Co ot to nie - inwencji nigdy za wiele Ale zabawa skonczona - musisz i ty troche odsapnac zeby worcic na normalny tok myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 19:52 Ja już sama nie wiem, kim jestem;))I o co mi chodzi, jak myslę o ogólnopolskiej zgodzie:) Ale ze mnie frajerka. Ja naprawdę myślę, że Silesiusz jest nie do końca stracony. Ale wiem równiez, że nie ma sensu przejmować sie nim i jego fazami. Uu1 ratuj. Proszę:) Tracę grunt pod nogami:) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 19:55 Nie jest stracony, no nie jest tak do konca chyba ze orelka znowu zacznie swoje idiotyzmy wypisywac PS Sil.mon jest OK Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Mamo, chwalą nas! Kto kogo? My Was, a wy nas! :-) 25.11.05, 20:00 Mam Cię Silesiuszu! :-) marianna_777 napisała: > Nie jest stracony, no nie jest tak do konca > > chyba ze orelka znowu zacznie swoje idiotyzmy wypisywac > > PS Sil.mon jest OK > > Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Pisze się "tobie", starozakonny jesteś czy co 25.11.05, 20:18 CO ZA ANTYSEMITKA SIE Z TEJ ORELLI ZROBILA? NIE POZNAJE JUZ DZIEWICY ORLEANSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Pisze się "tobie", starozakonny jesteś czy co 25.11.05, 20:23 HOMOLUBKA antysemitka - tego jeszcze nie bylo PS. ciekawe, ile jeszcze sie trzeba nawysilac, coby aby moze uwierzyla ze to jednak dwie rozne osoby Czasem poglady podobne, ale, wypraszam sobie, w koncu sa te pierwszorzedne cechy plciowe. Tak jest - one sa pierwszorzedne! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Ona mówi, że Ty się tak gubisz na forum od lat :-) 25.11.05, 20:28 marianna_777 napisała: > HOMOLUBKA antysemitka - tego jeszcze nie bylo > > PS. ciekawe, ile jeszcze sie trzeba nawysilac, coby aby > > moze uwierzyla ze to jednak dwie rozne osoby > Czasem poglady podobne, ale, wypraszam sobie, > w koncu sa te pierwszorzedne cechy plciowe. > Tak jest - one sa pierwszorzedne! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Teraz mam problem z 20:31 :-) 25.11.05, 20:43 Problem z godz. 20.:31 polega na tym, że o tej samej godzinie ukazał się post marianna_777 i silesius.monachijski. Więc albo rozdwojeniu nastąpiła zarówno jaźń Silesiusza jak i jego komputera, albo jest ich dwoje (tych komputerów) :-) marianna_777 napisała: Re: No, a jak ty to widzisz, i nie smiejesz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Teraz mam problem z 20:31 :-) 25.11.05, 21:17 To nie problem :D Dwa okna zalogowane na różnych nickach i klika na obu ... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski TA. TA . TAZIUTA: SAM DO SIEBIE KOMPLEMENTY 25.11.05, 20:14 PISZE; I TAK WSZYSCY WIEDZA, ZE SILESIUS TO STARY, ZGRZYBIALY I ASEKSUALNY SCHIZOFRENIK, KTORY DOZNAJE ORGAZMU "DWOJAC" A CZASAMI SIE I "TROJAC" NA FORUM; .....KURCZE, CHYBA MUSZE SIE NAPIC, BO ZWARIUJE taziuta napisał: > Mam Cię Silesiuszu! :-) > > marianna_777 napisała: > > > Nie jest stracony, no nie jest tak do konca > > > > chyba ze orelka znowu zacznie swoje idiotyzmy wypisywac > > > > PS Sil.mon jest OK > > > > Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: TA. TA . TAZIUTA: SAM DO SIEBIE KOMPLEMENTY 25.11.05, 20:19 Napij sie, tylko juz dzis nigdzie nie jedz No to na zdrowie PS. rozdwojenie jazni trwa - Orelka nie ustepuje Pyszna zabawa - pozdrawiam - do nastepnego Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: TA. TA . TAZIUTA: SAM DO SIEBIE KOMPLEMENTY 26.11.05, 01:50 Co za piękny wątek, niech nie umiera. Brzuch mnie boli ze smiechu...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski ALE: DROGA BIO.MUM: WYTLUMACZ ORELLI, ZE 25.11.05, 20:10 SILESIUS TO NIE MARIANNA; TO DWIE ZUPELNIE ROZNE (TAKZE PEWNIE I POD WZGELDEM PIERWSZORZEDNYCH CECH PLCIOWYCH) ISTOTY, ZYJACE W DODATKU W ROZNYCH PRZESTRZENIACH!!! ZDEJMIJ W KONCU Z OCZU ORELLI TE JEJ KLAPKI (PISZE DO CIEBIE, BO WIDZE, ZE SIE CIEBIE SLUCHA) bio.mum napisała: > Ja już sama nie wiem, kim jestem;))I o co mi chodzi, jak myslę o ogólnopolskiej > > zgodzie:) Ale ze mnie frajerka. Ja naprawdę myślę, że Silesiusz jest nie do > końca stracony. Ale wiem równiez, że nie ma sensu przejmować sie nim i jego > fazami. Uu1 ratuj. Proszę:) Tracę grunt pod nogami:) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: ALE: DROGA BIO.MUM: WYTLUMACZ ORELLI, ZE 25.11.05, 20:15 Pierwszorzednych z trzeciorzedu ( a to co - oligocen?) Sam sobie gadaj do Orelki, skoro ci reputacje nadszarpnella A swoja droga - zawzieta bestia - jej zdanie musi byc na wierzchu (nawet jak nie ma racji) PS. U bio.mum masz kreche tez przez Orelke, bo przeciez nie przeze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Długo bedziesz tak sam ze sobą gadał, frustracie ? 25.11.05, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Długo bedziesz tak sam ze sobą gadał, frustra 26.11.05, 01:39 Czytam to wszystko Orelko i płaczę ze śmiechu. Nawet nie masz pojęcia jak Cię bardzo lubię;)) Uważam, że jesteś genialna. Masz cos wspólnego z red kapturkiem? Ona tez była fantastyczna, ale niestety zniknęła po wyborach i bardzo mi jej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci CZY MARIANNA_777 TO TWÓJ GEJOWSKI NICK SILESIUSZU? 25.11.05, 20:15 :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Bio wołała uu1, Silesiusz się odezwał! :-) 25.11.05, 20:21 Z tym roztrojeniem to rzeczywiście może być coś na rzeczy :-) silesius.monachijski napisał: > SILESIUS TO NIE MARIANNA; TO DWIE ZUPELNIE ROZNE (TAKZE PEWNIE I POD WZGELDEM > PIERWSZORZEDNYCH CECH PLCIOWYCH) ISTOTY, ZYJACE W DODATKU W ROZNYCH > PRZESTRZENIACH!!! ZDEJMIJ W KONCU Z OCZU ORELLI TE JEJ KLAPKI (PISZE DO CIEBIE, BO WIDZE, ZE SIE CIEBIE SLUCHA) > > bio.mum napisała: > > > Ja już sama nie wiem, kim jestem;))I o co mi chodzi, jak myslę o > > ogólnopolskiej zgodzie:) Ale ze mnie frajerka. Ja naprawdę myślę, że > > Silesiusz jest nie do końca stracony. Ale wiem równiez, że nie ma sensu > > przejmować sie nim i jego fazami. Uu1 ratuj. Proszę:) Tracę grunt pod > > nogami:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski SILESIUS TO JUZ CHYBA TROJCA (RACZEJ NIESWIETA) 25.11.05, 20:31 taziuta napisał: > Z tym roztrojeniem to rzeczywiście może być coś na rzeczy :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 26.11.05, 01:57 Cmok. Jesteś zajebista i niepowtarzalma Orelko; 0)) Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Dobry wieczór ! 25.11.05, 18:44 Przyszedłem i nadrabiam lekturę. Nie wiecie: Marianna to Wanda Wasilewska dzisiejszej doby ! bio.mum napisała: > I daruj sobie kolejny elaborat. Tak albo nie. Nic innego mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Dobry wieczór! Mnie też tu jeszcze nie ma :-) 25.11.05, 18:48 carlitos35 napisał: > Przyszedłem i nadrabiam lekturę. > Nie wiecie: Marianna to Wanda Wasilewska dzisiejszej doby ! > > bio.mum napisała: > > > I daruj sobie kolejny elaborat. Tak albo nie. Nic innego mnie nie interes > uje. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Dobry wieczór! Mnie też tu jeszcze nie ma :-) 25.11.05, 18:54 czesc taziuta; widze, ze - Bogu ducha winny - njwiecej dzisiaj tutaj oberwe; moze czasami lepiej sobie jednak do konca pofolgowac, i bluznac na lewo i na prawo; przynajmniej jest czlowiek jakos tam respektowany; a jezeli probujesz cokolwiek do kupy zebrac, czego sie raczej zebrac nie da (ostani post marianny mnie o tym przekonal), to wyjdziesz jak ten zablocki na mydle; ale co tam: jak to mawiala moja francuska przyjaciolka czule do mnie: "tu es le loup de l'est", czyli: jestes "wilkiem ze wschodu" (ciagle mi o tej "wschodniosci" przypominala); wiec: podwine ogon, pobiegne na jakies wzgorze i zawyje pieknie na czesc forum i forumowiczow; taziuta napisał: > carlitos35 napisał: > > > Przyszedłem i nadrabiam lekturę. > > Nie wiecie: Marianna to Wanda Wasilewska dzisiejszej doby ! > > > > bio.mum napisała: > > > > > I daruj sobie kolejny elaborat. Tak albo nie. Nic innego mnie nie i > nteres > > uje. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci DO SILESIUS. MONACHIJSKI VEL MARIANNA_777 25.11.05, 18:56 mam nadzieję że taziuta to nie jest Twój kolejny klon jak dolenicz, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Pasja-obsesja-mania przesladowcza-teoria spiskowa 25.11.05, 19:05 Karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski EH MA CHERE ORELLA 25.11.05, 19:10 VOUS AVEZ BU TROP! IL FAUT FAIRE ATTENTION AVEC L'ALCOHOL orellafellaci napisała: > mam nadzieję że taziuta to nie jest Twój kolejny klon jak dolenicz, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 MA CHERE ORELLA - Biez wodki nie razbieriosz 25.11.05, 19:16 silesius.monachijski napisał: > VOUS AVEZ BU TROP! IL FAUT FAIRE ATTENTION AVEC L'ALCOHOL > Trele morele Ale ubaw sie zrobil po pachy - a bylo tak ponuro Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Silesiusz, skończ te logorhee - przynudzasz. 25.11.05, 19:22 I bez odbioru bo zaczynasz mnie rydzykowy emeryckki nudziarzu wkurzać. Zmiataj do swojej Anne, samczyku wyleniały. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 O--o Orelka sie wkurzyla - zlosc pieknosci szkodzi 25.11.05, 19:31 A ja juz sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski DOBRZE, ZE CHOCIAZ NAZWALA MNIE SAMCZYKIEM 25.11.05, 20:16 LEPSZY RYDZ NIZ NIC marianna_777 napisała: > A ja juz sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: DOBRZE, ZE CHOCIAZ NAZWALA MNIE SAMCZYKIEM 25.11.05, 20:28 Z calym Rydzem to prosze uwazac, czy lepszy, Radyjo ma inne zdanie PS. Orelka, a CIEBIE nie do smiechu? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Dobry wieczór Ci ! 25.11.05, 18:51 Nie, nie - Wandzia nie moj idol - taz ona kobita bio.mum tyz nie, ani Orelka One obie pie..rza same bzdury - o demokracji i tolerancji wierz mi - niewiele madrego maja do powiedzenia Pozdr. PS. nie wiesz kto ma na zbyciu moherowy berecik? Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Wanda Wasilewska to twoje alter ego - i tyle. 25.11.05, 19:00 marianna_777 napisała: > Nie, nie - Wandzia nie moj idol - taz ona kobita > > bio.mum tyz nie, ani Orelka > > One obie pie..rza same bzdury - o demokracji i tolerancji > wierz mi - niewiele madrego maja do powiedzenia > Pozdr. > PS. nie wiesz kto ma na zbyciu moherowy berecik? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: i Anna Sobecka z LPR :) 25.11.05, 19:08 FU - baby jako wzor - nie gustuje, no moze jakby tak jakas insza inszosc Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: ________________________________Z boczeńcy 25.11.05, 17:55 marianna_777 napisała: > > hej, bio.mum, daruj sobie - juz wiem: > > Idiotka, Marianna to skonczona idiotka Jezeli chodzi o ciebie, to sama rozmowa z toba uwłacza mojej godności. Jak myślę o tobie widze taką scenkę - Ku Klux Klan. Wszyscy w białych kapturach. Noc. Na środku płonie krzyż. Do krzyża przywiazany jest homoseksualista. Reszta aryjczyków się waha. A ty jako jedyna krzyczysz - podłożyć ogień! Jeżeli o mnie chodzi, jest Ziobro...potem długo długo nic...a potem ty. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Olej ją, pogadaj ze mną :-) 25.11.05, 19:09 Nie jestem pewien, czy dobrze zrozumiałem, o co Ci chodziło z tym Ziobro. Ale zakładam, że dla Ciebie to taki Czarny Pan (Lord Voldemort) polskiej polityki? A co do rozwojenia jaźni Silesiusza, czy Marianny, to dla mnie nie jest to problem, jeśli tylko oni mogą z tym żyć. :-) A propos "no problem", to opowiem Ci anegdotkę (prawdziwą): Kiedyś byłem pływałem na statkach handlowych i na jednym z nich kapitan, nie wiedzieć czemu, miał mnie za największego moczymordę na okręcie i zakazał intendentowi sprzedaży mi wszelkiego alkoholu. Jakoś dotrwałem do najbliższego portu gdzie z żalu (z powodu tych niesprawiedliwych, i całkowicie nieusprawiedliwionych podejrzeń) wziąłem się oczywiście i upiłem. Spadłem ze schodów na pysk (dosłownie) i wylądowałem w chińskim szpitalu. Zszyli mnie całkiem ok, wróciłem na statek i popłynęliśmy do Indonezji. Tam zamiast pić kupiłem T-shirt z napisem, "I don't have a drinking problem. I drink. I get drunk. I fall down. No problem", którą zacząłem ubierać na posiłki w messie oficerskiej :-) bio.mum napisała: > marianna_777 napisała: > > > > > hej, bio.mum, daruj sobie - juz wiem: > > > > Idiotka, Marianna to skonczona idiotka > > Jezeli chodzi o ciebie, to sama rozmowa z toba uwłacza mojej godności. Jak > myślę o tobie widze taką scenkę - Ku Klux Klan. Wszyscy w białych kapturach. > Noc. Na środku płonie krzyż. Do krzyża przywiazany jest homoseksualista. > Reszta aryjczyków się waha. A ty jako jedyna krzyczysz - podłożyć ogień! > Jeżeli o mnie chodzi, jest Ziobro...potem długo długo nic...a potem ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciota odpierd.lcie się wszyscy i tak dam d...koledze IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.05, 16:24 pod pomnikiem Adasia w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: odpierd.lcie się wszyscy i tak dam d...koledz 25.11.05, 16:36 A daj dupy i grabiom, jak Ci dobrze robią. Możesz nawet na środku głównego skrzyżowania. Będzie uciecha. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: odpierd.lcie się wszyscy i tak dam d...koledz 25.11.05, 17:48 Fakt. Co ty więcej możesz dac komukolwiek oprócz własnej dupy. Nic wiecej przecież wartościowego nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: odpierd.lcie się wszyscy i tak dam d...koledz 25.11.05, 17:51 a d... rzecz bezcenna! obojetnie co by pod tym pojeciem rozumiec bio.mum napisała: > > Fakt. Co ty więcej możesz dac komukolwiek oprócz własnej dupy. Nic wiecej > przecież wartościowego nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 News: Młodzież Wszechpolska zmówi... 25.11.05, 16:25 ... "koronkę" za tych dewiantów (z bezradności ?...). TVP2 g. 16.10. Proponuję MW jeszcze zaproponowanie (sic.) demonstrującym "gest pokoju". Na pewno będzie przyjęty ! Tylko jak tu publicznie pedałowi podać rękę ?... Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: News: Młodzież Wszechpolska zmówi... 25.11.05, 16:38 Normalnie, w rękawiczce, takiej co są na stacjach benzynowych Odpowiedz Link Zgłoś
tragish cele "różowej rewolucji" 25.11.05, 16:29 o co chodzi w "różowej rewolucji"? 1. O ośmieszenie demokratycznie wybranych władz (poczynając od Prezydenta RP kończąc na samorządzie) 2. Osłabienie autorytetu policji,m.in. poprzez wciąganie w sprowokowane zamieszki 3. Kpina z wszelkich tradycyjnie utrwalonych wartości, kpienie z religijności ludzi prostych 4. instrumentalne traktowanie demokracji. Młodzi, naiwni ludzie, którzy dają się wciągać w cyniczną grę tzw. ruchu gejowskiego, traktują świat jak wielki cycek, który trzeba ssać ile się da. Zapominają ,że demokracja to nie tylko prawa , TO TAKŻE A MOŻE PRZEDE WSZYSTKIM OBOWIĄZKI!!!! a później się dziwimy, że 13-latek chciał zadźgać nożem taksówkarza, który nie chciał go powozić za darmo po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Aber es ist langweiliche... tragish ! 25.11.05, 16:37 Swoją drogą, wyrazy uznania za wytrzymałość w promowaniu własnych idei. Uklony tragish napisał: > o co chodzi w "różowej rewolucji"? > > 1. O ośmieszenie demokratycznie wybranych władz (poczynając od Prezydenta RP ko > ńcząc na samorządzie) > 2. Osłabienie autorytetu policji,m.in. poprzez wciąganie w sprowokowane zamiesz > ki > 3. Kpina z wszelkich tradycyjnie utrwalonych wartości, kpienie z religijności l > udzi prostych > 4. instrumentalne traktowanie demokracji. > > Młodzi, naiwni ludzie, którzy dają się wciągać w cyniczną grę tzw. ruchu gejows > kiego, traktują świat jak wielki cycek, który trzeba ssać ile się da. Zapomina > ją ,że demokracja to nie tylko prawa , TO TAKŻE A MOŻE PRZEDE WSZYSTKIM OBOWIĄZ > KI!!!! > > a później się dziwimy, że 13-latek chciał zadźgać nożem taksówkarza, który nie > chciał go powozić za darmo po mieście. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 ty folksdojczu jak chcesz pisać po szwabsku to IP: *.osk.enformatic.pl 25.11.05, 16:58 wejdź na czat z rozszerzeniem de nie pisz po niemiecku, bo śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: ty folksdojczu jak chcesz pisać po szwabsku t 25.11.05, 17:02 Poprostu: przepraszam. Nie chciałem urazić prqawdziwych narodowych uczuć ! To było "perskie oko" do nadawcy postu. - Gość portalu: 666 napisał(a): > wejdź na czat z rozszerzeniem de > nie pisz po niemiecku, bo śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: ty folksdojczu jak chcesz pisać po szwabsku t 25.11.05, 17:23 carlitos35 napisał: > Poprostu: przepraszam. Nie chciałem urazić prqawdziwych narodowych uczuć ! > To było "perskie oko" do nadawcy postu. - > Tłumacz mu dalej;)) Nie mierz wszystkich swoją miarką...ja wiem, że to po chrzescijańsku...i zachowujesz się jak prawdziwy chrześcijanin ( chociaż nie wiem czy nim doprawdy;)jesteś), ale nie możesz być aż taki naiwny:)) Co ci przychodzi do głowy jak myślisz o kimś, kto sie nie loguje, uzywa nicku 666 a poza tym nie wie o czym pisze? A Ty go jeszcze przepraszasz...ech. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Mnie miales na mysli? ja tez jestem Volksdeutsch 25.11.05, 17:23 co wiecej jestem szwabska swinia na polskim forum; to juz nawet gorzej, niz byc gejem; i co: nap......lisz mi teraz? juz sie boje Gość portalu: 666 napisał(a): > wejdź na czat z rozszerzeniem de > nie pisz po niemiecku, bo śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mnie miales na mysli? ja tez jestem Volksdeut 25.11.05, 17:26 silesius.monachijski napisał: > co wiecej jestem szwabska swinia na polskim forum; to juz nawet gorzej, niz byc > > gejem; i co: nap......lisz mi teraz? juz sie boje Spokój chłopaki. Naprawdę ktoś taki jak 666 jest wam w stanie odebrać rozum? Policzyc do dziesięciu i pooddychać przeponą;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Mnie miales na mysli? ja tez jestem Volksdeut 25.11.05, 17:30 alez ja jestem spokojny; a przede wszystkim chapeau bas przed nasza forumowa muza bio.mum (choc pewnie uda sie - jak znam siebie - jeszcze dzisiaj "za kudly" zlapac w dyskusji); ale zawsze sie ciesze, jak "wpadasz" tutaj; robi sie sympatycznie i ciekawie; uklony; bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > co wiecej jestem szwabska swinia na polskim forum; to juz nawet gorzej, n > iz > byc > > > > gejem; i co: nap......lisz mi teraz? juz sie boje > > > Spokój chłopaki. Naprawdę ktoś taki jak 666 jest wam w stanie odebrać rozum? > Policzyc do dziesięciu i pooddychać przeponą;) Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: cele "różowej rewolucji" 25.11.05, 16:49 "Przebieg demonstracji poznańskiej nie potwierdzał tezy o istnieniu zagrożenia dla porządku publicznego, nie wskazywał na obsceniczne zachowania jej uczestników ani na próbę upokorzenia tej części społeczności ( większości), która ocenia negatywnie przynależność do mniejszości seksualnych" Marek Safjan, Przewodniczący Trybunału Konstytucyjnego, 23 listopadada 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Ja też Cię witam Orello;)) 25.11.05, 17:17 Kimkolwiek jesteś, jesteś wielka i niezłomna...kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Ja też Cię witam Orello;)) 25.11.05, 17:28 witaj bio.mummy, przepraszam Cię bardzo że zostawiam czasem twoje posty bez odpowiedzi :))) ale a lot of work, wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Ja też Cię witam Orello;)) 25.11.05, 18:10 i tez przepraszam ze zostawiam twoje posty bez odpowiedzi, ale to dlatego ze niektore sa tak beznadziejne ze rzygac sie chce widze ze ciagle przeinaczas sens demokracji i tolerancji, wiec, f-off Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ja też Cię witam Orello;)) 25.11.05, 18:19 marianna_777 napisała: > i tez przepraszam ze zostawiam twoje posty bez odpowiedzi, > > ale to dlatego ze niektore sa tak beznadziejne ze rzygac sie chce > > widze ze ciagle przeinaczas sens demokracji i tolerancji, wiec, f-off Ech. Powiem tak - nawet jakbys ukamienowała jakiegos geja osobiscie, bylabym za ułaskawieniem cię, bo nie dopuszczam do siebie takiej możliwości, żeby w tym kraju wprowadzono karę śmieci. JA I TAK WIEM, ŻE JESTES FACETEM - jakimś Mariuszem z Pułtuska, który całe życie dostawał kosza. Zapraszałeś dziewczynę na łakę a ona była bardziej zainteresowana krowami niz tobą. Szkoda mi cię. Nie jesteś w stanie mi zaszkodzic bo to nie ta klasa...I tak rozmawiam z tobą tylko dlatego, że posiadłam dar współczuia...szczerze. Tobie współczuje, a twoje dzieci snią mi sie po nocach - i to nie przenośnia. Jesli naprawdę je masz...jako kurator społeczny odebrałabym ci je. Albo przynajmniej bym próbowała. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Ja też Cię witam Orello;)) 25.11.05, 18:25 bio.mummy - rozmawiasz z silesiuszem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Ja też Cię witam Orello;)) 25.11.05, 18:34 nie ma dowodu winy, nie ma dowodu niewinnosci zmyslone uzasadnienia zmyslonych zalozen taka i cala mentalnosc tego gejowskiego polswiatka Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo 25.11.05, 16:33 Se kur.a wiecujta. Ciekawe ile przyjdzie oszołomów. Pewnie więcej kinoli, by porzucać kamieniami i butelkami. Taki to efekt praktyczny lansowania pierwszorzędnej roli kiszki stolcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo 25.11.05, 18:27 bio.mummy miała rację, ty faktycznie jesteś kolejny kołtuński frustracik :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A JA W NIEDZIELE BEDE PARADOWAC NA MARIENPLATZU 25.11.05, 16:45 Beda chodzil od jednego kioski o drugiego na adwentowo-swiatecznym bazarze, jakiegos Aniolka sobie kupie, i obejem mysla i modlitwa tych biednych ludzi, ktorzy swoje "kochanie inaczej" musza koniecznie upublicznic; ciezja to choroba, taki mentalno-swiadomosciowy ekshibicjonizm (mam nadziej, ze innego nie bedzie), kory ludziom kaze gromadzic sie w miejscach publicznych, w wykrzykoiwax obrazliwe hasla pod adresem tych, ktorzy mysla inaczej; Bog pewnie im wybaczyl; no to i ja wybaczam; na glupote lekarstwa nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
zhk e tam 25.11.05, 17:02 Ja bym jednak zmodyfikował to pojęcie kochający inaczej. Wyraz miłość , kochać jest okropnie ostatnimi czsy nadużywana. to są po prostu ludzie, którzy "pier.olą inaczej", ew, "pier.olą się inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: e tam 25.11.05, 18:08 zhk napisał: > Ja bym jednak zmodyfikował to pojęcie kochający inaczej. A ty pier@@@isz glupoty inaczej. Wsumie to nie inaczej. Po prostu pie!@@@lisz glupoty. Za syty jesteś i za dobrze ci, i błogość cię za często ogarnia. Masz farta - masz ręcę i nogi, fiuta który reaguje na laskę w stringach i matkę, która sypnie kasą jak się fundusze studenckie skończą. I nie dosć, że nie potrafisz jej za to podziękować to jeszcze obrażasz tych, którzy takiego farta nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: e tam 25.11.05, 18:30 bio.mum napisała: > zhk napisał: > > > Ja bym jednak zmodyfikował to pojęcie kochający inaczej. > > A ty pier@@@isz glupoty inaczej. Wsumie to nie inaczej. Po prostu pie!@@@lisz > glupoty. Za syty jesteś i za dobrze ci, i błogość cię za często ogarnia. Masz > farta - masz ręcę i nogi, fiuta który reaguje na laskę w stringach i matkę, > która sypnie kasą jak się fundusze studenckie skończą. I nie dosć, że nie > potrafisz jej za to podziękować to jeszcze obrażasz tych, którzy takiego farta > nie mają. Co w tym zlego? Kto powiedzial ze on jest studentem, lub nie podziekuje. Dlaczego laska musi byc w stringach? Co maja rece i nogi do tematu? Co to za stek bzdur - jak zwykle, nie ma kontrargumentu. ot, pedalstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: e tam 25.11.05, 18:51 Spokojnie, nie ma się co przejmować wypasionymi maminsynkami :))) Takie kozaki szybciej niż gej grzaliby pod mamusiną spódnicę gdyby na demonstracji ruszył w ich stronę skin albo kibol z kamuszkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: A JA W NIEDZIELE BEDE PARADOWAC NA MARIENPLA 25.11.05, 17:16 a widziałeś którąś z polskich parad na żywo ? Widziałeś kto jest na nich agresywny i rzuca obelgami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Hańba i wstyd!!! IP: *.osk.enformatic.pl 25.11.05, 16:48 Żeby w moim kochanym mieście miało dojść do tego, że gejuchy będą dumnie paradować po ulicach, może niech jeszcze przyjdą wszyscy w spódnicach i umalowani! Cyrk! To nie jest walka o równość i tolerancję. To tak jak w tym kawale o blondynce, co wpadła do pizzerii z kupą w ręce i mówi: patrzcie, mało nie wdepłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emix Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo IP: 82.139.29.* 25.11.05, 16:50 M. in. głosowałem na Kaczynskiego tylko po to aby rozprawil sie z pedałami. Na nic wiecej nie mogłem liczyc i nie licze. Mam nadzieje, ze choc z tego jednego zadania, arcywaznego jesli chodzi o budowe zdrowego i normalnego panstwa, spoleczenstwa, wywiaze sie skutecznie. Ta zaraza nie moze sie dluzej tu rozwijac. Popieram wszystkich ktorzy z nia walcza, zarowno wladze ktora rozpedza gejowskie manifestacje, jak i ludzie, ktorzy ja niszcza obok siebie Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 "głosowałem na Kaczynskiego tylko po to ... 25.11.05, 16:58 ...aby rozprawil sie z pedałami". Pogratulować obywatelskiego obowiązku ! I współczuć, że nie zupełnie wyszło ! Może Tusk jednak byłby był lepszym pogromicielem ? No, niestety za późno. Ale na zmainę orientacji i poglądów nigdy nie jest zapóźno. Jak się trochę okiełzna wlasne emocje. I coś poczyta.- Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: "głosowałem na Kaczynskiego tylko po to ... 25.11.05, 18:19 carlitos35 napisał: > ...aby rozprawil sie z pedałami". > > Pogratulować obywatelskiego obowiązku ! > I współczuć, że nie zupełnie wyszło ! > > Może Tusk jednak byłby był lepszym pogromicielem ? No, niestety za późno. > Ale na zmainę orientacji i poglądów nigdy nie jest zapóźno. Jak się trochę > okiełzna wlasne emocje. I coś poczyta.- czy masz na mysli zmiane orientancji seksualnej. Ze nie jest za pozno No prosze - a mowiono ze to nieuleczalne - to jednak mozna Czyli - ze to perwesja, styl "zycia" na skroty Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Wando W. 25.11.05, 18:55 Zaćmiło Cię wyobrażenie seksu. Stąd Twoja obecność tutaj. Zmiana może dotyczyć jeszcze czegos innego. Ale Ty w swojej zapalczywości nie możesz nawet nic przeczytac do konca. Kozłek lekarski - zaparzony ! marianna_777 napisała: > carlitos35 napisał: > > > ...aby rozprawil sie z pedałami". > > > > Pogratulować obywatelskiego obowiązku ! > > I współczuć, że nie zupełnie wyszło ! > > > > Może Tusk jednak byłby był lepszym pogromicielem ? No, niestety za późno > . > > Ale na zmainę orientacji i poglądów nigdy nie jest zapóźno. Jak się troc > hę > > okiełzna wlasne emocje. I coś poczyta.- > > czy masz na mysli zmiane orientancji seksualnej. Ze nie jest za pozno > > No prosze - a mowiono ze to nieuleczalne - to jednak mozna > > Czyli - ze to perwesja, styl "zycia" na skroty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Michnik i jego mafia to banda demagogow IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 25.11.05, 17:02 chcacych polozyc na lopayki obecny rzad polski. Wykorzystuja do tego celu i oglupiaja mlodziez, tak jak to robili za komunistow. Teraz kiedy nakradli chca to utzymac za wszelka cene.Obecny rzad stanowi zagrozenie dla dalszego szabrowania przez nich Polski. Mowimy NIE ZLODZIEJOM I DEMAGOGOM. Organizujcie marsze solidarnosci z nowym rzadem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: Michnik i jego mafia to banda demagogow IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 25.11.05, 18:20 Jesteś cudowny "dodo", taki męski, zdecydowany. Kierujesz moje spojrzenie na sprawę we właściwym kierunku! Już miałem iść w niedzielę na wiec gejów i ich poprzeć. Jednak nie! Dla ratowania kraju, rządu i dzieci mówię nie złodziejom i demagogom. W Rynku we Wrocławiu idę wpieprzyć tym gejom i komunistów. Te "dodo" tylko że ja żartuje. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Michnik i jego mafia to banda demagogow IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 25.11.05, 18:50 Doda ty mozesz byc bardza rozkoszna... albo lepiej nie. To co pisze to prawda. Ja tez bedac w Kraju dalem sie nabierac Michnikowi, Kuroniowi, Walesie, bo walczyli niby o poprawe bytu, niezaleznosc Polski i demokracje. Po 15 latach niechlubnego ich panowania, zostawiaja ten narod z 30% bezrobociem , Polske zalezna od od UE ( TO JESZCE GORSZY TWOR NIZ ZSRR), A ZAMIAST DEMOKRACJI ANARICHIE. I to by bylo na tyle. Pomysl, a przyznasz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: Michnik i jego mafia to banda demagogow IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 25.11.05, 20:04 Siemanko Dodo! Jesteś cudowny pod względem intelektualnym. Tym razem fizyczne zalety odkładam na bok. Ile ty złego przeżyłeś, wykorzystywali cie ruscy, Zydzi, elektrycy z Solidarności, Unia E a teraz geje i homo. Jak będziesz w Kraju to zrobię ci rozkoszny szlif. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJo Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo IP: *.ce.put.poznan.pl 25.11.05, 17:02 Naucz się czytać - zakazał przemarszu wąską ulicą, zgodził się na manifestację na placum - z punktu widzenia zapewnienia bezpieczeństwa różnica diametralna Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 brawo, mr orszak 25.11.05, 17:07 Szef wrocławskiej LPR Rafał Orszak oświadczył w piątek dziennikarzom: "Głęboko ubolewamy, że prezydent Dutkiewicz podjął taką decyzję. Mamy też nadzieję, że weźmie na siebie odpowiedzialność i wszelkie konsekwencje tego, co może się wydarzyć. Mam na myśli bójki i przepychanki, do których może dojść". Dodał, że "słyszał", iż "szykuje się kontrmanifestacja" przygotowywana przez Narodowe Odrodzenie Polski oraz Młodzież Wszechpolską. DO CHOLERY ! TO NIECH SZEF LPR ZAHAMUJE SWA NAZISTOWSKA MLODZIEZOWKE, ZAMIAST NIA STRASZYC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purysta prawny PROSZE PRZESTRZEGAC ZAKAZOW11 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.05, 17:09 nie moze byc tak ze jakas grupa (obojetnie zcy mniejszosc czy wiekszosc) z lekcewazeniem odnosi sie do obowiazu´jacych wszytskich norm: nakazy i zakazy nalezy przestrzegac! kochani: szanujmy sie wzajemnie i przestrzegajmy normy i reguly postepowania, oraz respektujmy znaki zakazu . Czolem www.wroclaw.nop.org.pl/zakaz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci NIE MA MORALNEGO OBOWIĄZKU RESPEKTOWANIA DECYZJI 25.11.05, 17:14 administracyjnych wydanych z pogwałceniem obowiązującego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci PROSZĘ SZANOWAĆ PRAWA WYNIKAJĄCE Z KONSTYTUCJI RP. 25.11.05, 17:38 W przypadku ich łamania przez urzędników państwowych akt "obywatelskiego nieposłuszeństwa" jest całkowicie uprawniony. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: PROSZE PRZESTRZEGAC ZAKAZOW11 25.11.05, 19:03 > www.wroclaw.nop.org.pl/zakaz.htm Jejku, jaki fajny link! Wreszcie wiem, że ten NOP, to moja ulubiona organizacja purystów - były ONR. Ci mili chłopcy strzaskali kiedyś Maciarewicza /z towarzyszącą mu MW/ za to, że jest Żydem z KOR-u. Tak się ubawiłam, że długo nie zapomnę, bo to lepsze niż kawały o milicjantach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:15 Wyborza to Matecznik czerwonych szrrrrrrrrujiiii typu MALESZKA michanik itd znam was czerwone zboki chcielibyscie dupcyc maloletnie dziewczynki takie 6-7 lat zboki nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla zbokow z wyborczej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJo Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo IP: *.ce.put.poznan.pl 25.11.05, 17:16 Odnoszę wrażenie, że osobom walczącym o demokrację zależy, aby prezydent nie mógł zakazywać demonstracji pomimo przesłanek związanych z bezpieczeństwem. Przy realizacji takiego postulatu możemy mieć następujące scenariusze: - Parada Równości otrzymuje zgodę na przemarsz, w następnej godzinie o zgodę na przemarsz tą samą trasą i w tym samym terminie występuje Młodzież Wszechpolska. Prezydent nie może odmówić (patrz wyżej) więc na trasie ścierają się dwie legalne demonstracje. - Andrzej L. wreszcie może legalnie blokować drogi. - Komitet Wolny Kaukaz co rusz organizuje legalne prowokacje pod konsulatem rosyjskim (komitet ten częściej dostawał odmowę niż Parada równości), co prowadzi do zaognienia stosunków z Rosją. - nastolatek z piętra wyżej nareszcie może urządzić u siebie w domu disco - zgłasza prezydentowi chęć demonstracji z użyciem metalowej ekspresji i w nocy katuje sąsiadów wyciem na maksa z kolumn. Czy o to tzw. demokratom chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski WITAM ORELLO! CZYM BYLOBY FORUM BEZ TWOJEJ AKTYWNO 25.11.05, 17:16 SCI? JENO ZALOSNYM AEOROPAGIEM PAPUG POWTARZAJACYCH DAWNO WYUCZONE TEKSTY; TO TY NADAJESZ TEMU FORUM BLASKU; W KTORYM I NAM DANE JEST SIE OGRZAC; STOKROTNE DZIEKI O BOGINI Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: WITAM ORELLO! CZYM BYLOBY FORUM BEZ TWOJEJ AK 25.11.05, 17:31 witaj, witaj ...:) Co mnie tak podchodzisz, chcesz amnestii na dziś ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: WITAM ORELLO! CZYM BYLOBY FORUM BEZ TWOJEJ AK 25.11.05, 17:39 a gdzie tam amnestii; az tak przyziemny to znowu nie jestem; jawisz mi sie ostatnio na forum, jak ta dziewica orleanska, ktora tnie mieczem na lewo i na prawo(sorry: mialo byc "na prawo"), i nawet pojdzie sama i odwaznie w boj z cala gromada meskich przeciwnikow; pogratulowac odwagi i mestwa; orellafellaci napisała: > witaj, witaj ...:) Co mnie tak podchodzisz, chcesz amnestii na dziś ? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: WITAM ORELLO! CZYM BYLOBY FORUM BEZ TWOJEJ AK 25.11.05, 17:56 silesius, w Polsce dopiero kiełkuje poczucie autentycznej obywatelskiej świadomości, to są w większości ci ludzie którzy nie poszli głosować bo nie mieli na kogo.... Obserwuję to wszystko, ich bierność i wykorzystywanie tej sytuacji przez różnych politycznych graczy - nie mozna dopuścić do tego żeby za 4 lata ci ludzie znów nie mieli na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: WITAM ORELKO! FORUM BEZ TWOJEJ AKTYWNOSCI 25.11.05, 18:15 byloby zbyt monotonne - dzieki za twoje brednie, ze sa na tyle inne niz tych wszystkich pozostalych zwolennikow antypedalstwa i podejmuja polemike ze straconych pozycji. Brawo PS. na pewno nie zaglosuje na agitatorow pedalstwa jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: WITAM ORELLO! CZYM BYLOBY FORUM BEZ TWOJEJ AK 25.11.05, 18:22 czemu nie wstapisz do jakies partii, albo sama nowej nie zalozysz? to wcale nie takie trudne; zreszta mozna sie niezle pobawic; pamietam, jak okolo 10 lat temu ze znajomymi (a chcielismy dokuczyc owczesnemu premierowi Bawarii Streiblowi - wyjatkow glupia i nikczemna postac - i troche w jego partii namieszac; zapisalismy sie - w ok. 15 osob do CSU (do jednego konkretnego kola), i osiagnelismy taka przewage w tym podmonachijskim kole, ze "przepchnelismy" swojego czlowieka w wyborach do rady miasta; a tam to juz dal sie "wierchuszce partyjnej" we znaki; osiagnelismytyle, ze CSU "ruszyla tylkiem", do czego przez wieloletnie bycie "u koryta" nie byla przyzwyczajona; to samo powinnas robic Ty i Twoi przyjaciele; zebrac sie "kupa", wejsc grupa do jakiejs partyjnej struktury, i probowac "przepchac" swoje postulaty; jestes bardzo inetligentna (Twoi przyjaciele pewnie tez), wiec nie mielibyscie problemu; wielu politykow z tzw. "wysokiej polki" (nie tej najwyzszej oczywiscie: ci znaja swoj "fach"), to nabzdyczone indyki albo inna gadzina; latwo mozna od nich cos wydusic, albo tak przycisnac, ze sami cos oddaja (dla swietego spokoju); a w ten sposob zaktywizujesz srodowisko, i moze ktos ze znajomych (ktoremu nie "pasi" lazenie do urny), tez "dostanie smaka", i zacznie brac polityke na powaznie; glowa do gory: bez nas obywateli politycy - a i medzerowie wielkich globalnych koncernow - sa niczym; dobra organizacja, determinacja w dzialaniu, i cale to nabuzowane talatajstwo ma "po ptokach" orellafellaci napisała: > silesius, w Polsce dopiero kiełkuje poczucie autentycznej obywatelskiej > świadomości, to są w większości ci ludzie którzy nie poszli głosować bo nie > mieli na kogo.... Obserwuję to wszystko, ich bierność i wykorzystywanie tej > sytuacji przez różnych politycznych graczy - nie mozna dopuścić do tego żeby > za 4 lata ci ludzie znów nie mieli na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci DO SILESIUSZA VEL MARIANNA_777 25.11.05, 18:32 nie mam dzisiaj ochoty na zabawę w berka, OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: DO SILESIUSZA VEL MARIANNA_777 25.11.05, 19:12 A W CIUCIUBABKE? orellafellaci napisała: > nie mam dzisiaj ochoty na zabawę w berka, OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: DO SILESIUSZA VEL MARIANNA_777 25.11.05, 19:14 CIO, CIO ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: WITAM ORELLO! CZYM BYLOBY FORUM BEZ TWOJEJ AK 25.11.05, 21:48 na razie daję wolną rękę PiS - owi, niech naprawią to co schrzanili... - zdekomunizują, przebudują służby - na tym się znają jak nikt. Niech oczyszczą teren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysimon Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:20 WOLNOŚĆ JEDNEGO CZŁOWIEKA KOŃCZY SIĘ TAM GDZIE ZACZYNA SIĘ WOLNOŚĆ DRUGIEGO. Wydaje mi się, że zasady tej nie potrafią przyswoić sobie osoby sfrustrowane i w jakis sposób niedowartościowane które nie pozwlają sobie na ogląd całej sytuacji, zawężają sobie same pole widzenia. To, że jakieś zachowania mi nie odpowiadają to nie znaczy , że muszę je zwlaczać. To, że nie uważam aby rodzinne wypady w niedziele do hipermaketu były mądre nie oznacza, że chcę te sklepy zamknąć. Jeżeli ktoś ma ochotę w niedzielę iść do hipermarketu to proszę bardzo, jeżeli nie ma ochoty to nie idzie. Jeżeli ktoś ma ochotę uprawiać sex z tą samą płcią to proszę bardzo, z jednym wszakże zastrzeżeniem, ta druga osoba musi się na to DOBROWOLNIE zgodzić. Wolność (choć ułomna w swej istocie, bo nigdy absolutna) to wybór. Historia zna przypadki kiedy próbowano ograniczać wolność i mówić ludziom co jest dla nich najlepsze. Skutki takich działań były/są opłakane. Życze sobie i Wam szerokich horyzontów, takich które przyprawią nas o pozytywny zawrót głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO STRASZNE !!!!! Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Równo IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.11.05, 17:23 TO NIE NORMALNE , ZE TAKIE WIECE MUSZA BYC ORGANIZOWANE JESZCZE W DZISIEJSZYCH CZASACH . TYLE JEST W LUDZIACH JESZCZE UPRZEDZEN I NIE TOLERANCJI . CO JEST ZLEGO W BYCIU GAY-em i KOMU TO PRZESZKADZA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Soltys w Ciuslicach tez wydal zgode...ponadto IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 25.11.05, 17:32 obiecal ze kazdego gaya osobiscie wypaluje. W ramach wolnosci slowa, gaye moga ryczec ile wlezie antymichnikowskie slogany. Dodatkowa otrakcja to palenie GW, GDYZ NIE NADAJE SIE DO WIEJSKIEJ "TOALETY". Have a good time. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Róznosci 25.11.05, 18:25 MNIE - Na ulicy nie chce wiedziec jakie kto ma upodobania seksualne Seks na ulicy? czy to nie prostytucja? A prostytucja jest be. Dlaczego? Co zlego z bycia prostytutka? Ktos wie - moze Orelka? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Poznań: zgoda na wiec popierający Marsz Rózno 25.11.05, 19:01 A gdzie ty widziałeś seks na ulicy silesiusz , co ? Odpowiedz Link Zgłoś